2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Tevekküldeyim Rabbim... Sabirla bekliyorum. Indirecegin hayra öylesine muhtacim ki... Elimden geleni yaptim, elimden gelmeyenler icin de sana el actim. Hayirli cumalar...

Kızlar yarın test günüm çokkk heyecanlıyım ve korkuyorum. Dün dayanamayıp evde test yaptım herzamanki gibi tek çizgi (

canım keske yapmasaydın bende 10. gün yapmıstım negatifti... 12 gün kanda 35.94 çıktı bu sonuç şimdi olsa yine idrara çıkmaz.. idrara çıkması için 100 küsürlerde olması lazım... boşuna kuruntu yapma canım hiç üzülme

günaydın kızlar benim hamile arkadaşlara bi sorum olacak
23 ekim adet günümdü gelmedi ayın 28 inde dayanamayıp test yaptın negatif hala gelen giden de yok bu arada
sorum ise şu;bende bu aralar çok yoğun şekilde yumurtlama dönemindeki gibi şeffaf akınt geliyo ama çok yoğun sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? sizde de bu gibi bi durum oldu mu?cevaplarsanız çok sevinirim :18:

canım ben kendi adıma konusmam gerkirse ben tüp bebek sayesnde gebe kaldım evet akıntım var olması normal çnkü jel kullanıyorum...
sen idrar testine bakma hemen bi kanda hcg ne baktır canım.. kimi hamileyken akıntısı olur kiminin olmaz çok degişkendir.. sen aklın karısmadan bi hastaneye git derim:26:

teşekkür ederim canım cevapladığın için bende pko var adet gecikmesi yaşıyorum ara ara ama uzunca bi süreden beri günü gününe geliyordu o yüzden doktorada daha gitmek istemiyorum en azından haftaya kadar birde idrarda kaç gün gecikince çıkar ki?

rica ederim canım.. tam bilmiyorum 10 gün gecikmede çıkar diye duymustum :44:

Merhaba kizlar transferimin 4. Gunundeyim heyecanla bekliyorum inşallah bebeklerim benimledir.

Rahım kalınlığı en az 7 e2 de her olgun folikül başına 200 olması gerekiyor diye biliyorum.kac folikül var senin?

canım kaç folikül var sölemiyolar doktor iyi diyor hemşire 10 un üzerinde olabilir dior bugün 9. günüm rahim kalınlığı 12 e2 2673 çıktı nasıl sence ? yarın çatlatma iğnesi vurulucam pzartesi opu var

canım kaç yumurtan toplanmıştı ? kaçı döllendi ? neden 5. günü beklenmedi?üzülme tutucağı varsa bu şekildede tutar? durumları nasılmış ? hem iki tane transfer olmuş şansın daha yüksek

Canım morelini hiç bozma. Tüm 5.gün embrioları 2.günden gelmiyormu? Sadece embrio sayı fazla olan hastalarda 5.güne kadar bekleyib en iyi gözükenleri transfer ediyolar o kadar. Yani 5.gün embriosu bilgi vermek dışında 2.günden pek farkı yok. Hatta daha az dış ortamda kaldığı için üstünlüğü var. Sayısı az olanlarda hemen transfer ediyolar ki dış ortamdan fazla etkilenmesinler. Bak benim yüksek kaliteli 4 tane 5.gün embriosu tutunmadı, çöpe gitti. Ama 2.gün embriosu ile hamile kalanlar bebişlerini kucağına aldı bile. Üstelik sonuncu tedavimde 9 embrio 5.güne geldi (yanii döllenmişlerin hepsi), ama en sağlıklı gözüken 4 embrio genetik hasta çıktı. Yani 2.günmüş, kaliteymiş, hepsi boş şeyler. Önemli olan Rabbimin ol demesi.

arkadaşlarrrr, transferimin 15. günü 109, 19. günü 592 çıktı beta hcg değerim nasıl sizce umut var mıdır ?....:26:

canım değerin süper çıkmış maşallah iki tanemi transefer edilmişti . ikiz olabilir. Gelsin bebeişleer

evet 2 tane trasfer oldu .. nur hanımda ıkız ıhtımalı var dedı .. tek olsada olur 2 olsada olur basım ustunde yerlerı var 3 hafta sonra gıdıp gorucez.. ben 10 gun zor dayandım 3 hafta nasıl yapcam bılmıuyorum allah olmayana en kısa zamanda sağlıklı sıhatlı evlat nasıp etsın .. hamılelerede sağlıklı ve rahat bı hamılelık göstersın ınsallahhhhh..

Süper canım daha ne olsun rahim kalınlığı normal e2 de yüksek en az 10 tane vardır 10x200=2000 eder.600 de ufaklar olsun ohooo yeter de artar bile sıkma canını iyi şeyler düşün

arkadaşlarrrr, transferimin 15. günü 109, 19. günü 592 çıktı beta hcg değerim nasıl sizce umut var mıdır ?....:26:

Süper işte gebelik var bu değerlere göre 2 gün sonra mutlaka yine baktır 1000 leri geçince yavas yavas kese olusmaya baslıyor bakalım değerin kaç olcak 12. Gün kaçtı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…