- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.381
kızlar adet oldum nihayet:) Allah izin verirse yarın ya da öbür gün başlayacağım tedaviye 3. deneme için:) nolur dualarınızı eksik etmeyin......
Hayırlı uğurlu olsun bende adet oldum cumartesi randevum var Allahın izniyle baslayacaz 7 deneme ne olur kizlar dua edin hayili sonuçlarla son olur insallah sen Nezaman başlayacaksz ignelere inşallah bu topik uğur getirir bizde hamissssss listesine ekleniriz Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar selam..12.gün değerim 90.14 çıktı.az önce öğrendim. Doktoruma yarın söyleyeceğim .değer nasıl sizce.sevinmelimiyim? Birde hergün ikiye katlanarak gidiyor dimi ?
Kızlar selam..12.gün değerim 90.14 çıktı.az önce öğrendim. Doktoruma yarın söyleyeceğim .değer nasıl sizce.sevinmelimiyim? Birde hergün ikiye katlanarak gidiyor dimi ?
Meraba kızlar üç gün önce yumurtalarım toplanmıştı . dün iki tane 2. Gün embriyosu transfer ettiler. Ben 3. Yada 5. Gün transferi bekliyodum. Morelim çok bozuk 2. Gün transferiyle hamile kalan varmı merak içindeyim. Offfffff yine olmuyacak. Bu 3. Denemem ne olur kızlar dualarınızda beni unutmayın. Test günüm 11 kasım. Allah hepimize anneliği tattırsın inşaallah.
Eee 15 gun sonra git dediler hatta pazartesi gunu 15 gun oluyo ama cumartesi gidecem iste:)
Sen hem kese hemde kalp atisini duycan bence :)
Canim senin mucizen içinde büyüyor ne guzel maşallah hayirli olsun. Deger her gun en az % 33 artmali canımKızlar selam..12.gün değerim 90.14 çıktı.az önce öğrendim. Doktoruma yarın söyleyeceğim .değer nasıl sizce.sevinmelimiyim? Birde hergün ikiye katlanarak gidiyor dimi ?
Canım hayirli olsun sen daha yeni sonuç almamışmiydinHayırlı uğurlu olsun bende adet oldum cumartesi randevum var Allahın izniyle baslayacaz 7 deneme ne olur kizlar dua edin hayili sonuçlarla son olur insallah sen Nezaman başlayacaksz ignelere inşallah bu topik uğur getirir bizde hamissssss listesine ekleniriz Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Ben cok okudum canim ikinci gun embriyosu ile hamile kalanı sonuçta biz sebeplere sariliyoruz verecek olan Rabbim o OL derse olurMeraba kızlar üç gün önce yumurtalarım toplanmıştı . dün iki tane 2. Gün embriyosu transfer ettiler. Ben 3. Yada 5. Gün transferi bekliyodum. Morelim çok bozuk 2. Gün transferiyle hamile kalan varmı merak içindeyim. Offfffff yine olmuyacak. Bu 3. Denemem ne olur kızlar dualarınızda beni unutmayın. Test günüm 11 kasım. Allah hepimize anneliği tattırsın inşaallah.
bencede....baya oldu çünkü...uzun bir süredir bekliyorsun pilise...hadi bakalım hayırlısı canım....
Inşallah dediginiz gibi olur az kaldi kasigimin sag tarafinda bi agri var ya korkutuyo beni
Allah yardımcın olsun sabır versin canım ins bu sefer hayırlısıyla anne olursun..
Merhaba güzelim benimde 7ekimde yumurtalarım toplandı ve 9 ekimde transfer yapıldı yani 2 gün embiriyosu şuan hamileyim 15 bebişleri görmeye gidecegiz nasipse ayrıca benimle birlikte bbirden fazla 2 gün embriyosu verildi rabbim ol deserse olur seninde tutacak inşaallahMeraba kızlar üç gün önce yumurtalarım toplanmıştı . dün iki tane 2. Gün embriyosu transfer ettiler. Ben 3. Yada 5. Gün transferi bekliyodum. Morelim çok bozuk 2. Gün transferiyle hamile kalan varmı merak içindeyim. Offfffff yine olmuyacak. Bu 3. Denemem ne olur kızlar dualarınızda beni unutmayın. Test günüm 11 kasım. Allah hepimize anneliği tattırsın inşaallah.
Hayırlı uğurlu olsun bende adet oldum cumartesi randevum var Allahın izniyle baslayacaz 7 deneme ne olur kizlar dua edin hayili sonuçlarla son olur insallah sen Nezaman başlayacaksz ignelere inşallah bu topik uğur getirir bizde hamissssss listesine ekleniriz Allahım hepimizin yardımcısı olsun
çok sağol tatlım bana çok büyük umut oldun rabbim bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasib etsin inşallah en güzel günler seninle olsun canımMerhaba güzelim benimde 7ekimde yumurtalarım toplandı ve 9 ekimde transfer yapıldı yani 2 gün embiriyosu şuan hamileyim 15 bebişleri görmeye gidecegiz nasipse ayrıca benimle birlikte bbirden fazla 2 gün embriyosu verildi rabbim ol deserse olur seninde tutacak inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?