• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

selam ...hıstereskopı tarıhım bellı oldu cuma gunu saat 15 tee...insallah bı aksılık olmadan hayırlısı ıle atlatırız...

Arkadaslar benimde dun toplandi yumurtalarim.bu ikinci tup bebek denemem.insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz
denizcim cnm inşlhhh bu denemede bebeğin seninle olur 9 ay boyunca:49::16:
selam ...hıstereskopı tarıhım bellı oldu cuma gunu saat 15 tee...insallah bı aksılık olmadan hayırlısı ıle atlatırız...
ada tatlım histereskobin kolay ve çabuk olup bitsin inşlh hiçbi sıkıntı yaşama:34:

:52::52::52:
merhaba arkadaşlar ben 16 senelık evlıyım 32 yasındayım ılk defa böyle bırsey oldu gecen sene tup bebek denedık tutmadı cocuk sahıbı olmak cok ıstıyoruz ama olmuyor ıste agustos 14 adet oldum bı on gunsonra agustosun 30 yıne adet oldum anlamadım hıç böyle olmamıştım bende suphelendım yerleştırme kanaması ola bılırmı acaba yardımcı olurmusunuzz:(( :52::52::52:

merhaba arkadaşlar bizde haziranda tüp bebek denedik ilk denem di düşükle sonuçlandı ikinci denemeyi bende sene aralık ocak gb düşünüyorum yaradan bir mucize gönderir kendiliğinden olur her şeyde vardır bir hayır tüm tedaviye başlayacak arkadaşlara rabbim yardımcı olsun herkes emeklerinin karşılığını alır inşallah birde bir şey soracağım benim durumumda olan arkadaşlar bizde sayı hız ve morfoloji problemi var buğun yarın eşim proxeet plus a başlayacak kullanan varmı birde çakşır kökü sayı için iyi geliyormuş bunuda duyan uygulayan var mı
bende bi ara çakşır otu yapıyordum eşime :) hatta şunu duymuştum bu otla beslenen koyunların ikiz yavruları oluyormuştu :P
slm kızlar hiç aklıma gelmicek bişeydi ama evet 5 haftalık hamileyimmm ... bi gün sonra tüp bebek raporu cıkartıcaktım ama hamile oldugumu ögrendim cok mutluyum Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
sorularınza yanıt veremeyebilirim internet sorunum var yalnız adetin 3.günü serophene adetin 16.günü duphaston kullandım 2ay boyunca :D:49::emir_bebek::nazar::52::49::49:
maşallahh çoook sevindim rabbim sevincinin devamını sağlıklı bir şekilde getirsinnnn:16:
bende kısmet olursa inş eylülün 9 da başlıyorum ama daha adet olmadım :26:adetimin 21. vurulduğum iğne mi geciktirdi acaba :44::44:
bence stresten başlayacaksın ya onun heyecanından vücut bunu yapıyordur... bende 21.gün başlayacam inş vakti zamanında adetim herşeyde yolunda gider hepimiz için:16:

Ben 5. denemeğe hazırlanıyorum. Hiç korkma diye bilirim. İnan bana içimizdeki acının yanında tedavi hiç kalır. İyneler o kadar da korkulacak iyneler değil. Adetin 2-3. günlerinde iynelere başlıyorsun, yumurtalar belli bir boyuta ulaştığında toplanıyor. Bende genellikle 14-15. günlere denk geliyordu. Yumurta toplama anestezili olduğu için bir şey anlamıyorsun. Uyandıktan sonra en fazla adet sancısı gibi ağrın ola bilir, bir de bolca saçmalaya bilirsin. (bir tek ohss olan kadınlarda durum daha ciddi ola biliyor, ohss riskine karşı çoğu zaman doktorlar önlem alıyorlar). İşin en keyifli yanı ise transfer. Bebeklerinle buluşduğun an ve tamamen ağrısız.

Bana kalsaydı her ay denerdim. Malesef hem fiziki hem de maddi olarak imkansız. Ancak 8 ayda 4 kere denemişliğim var. Korkulacak bir şey olsaydı, her halde bu kadar sık deneyemezdim. İçimde öğle bir hasret var ki, hiç bir şey gözümde değil.

çok teşekkür ederim cnm saol..umarım korktuğum gibi geçmez.Allahım hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah...sizinde bu son denemeniz olur ve kavuşursunuz bebeğinize..allah hepimize bu yolda sabır versin..
allah korktuklarınızdan emin kılsın...
arkadaşlar bbilgisi olan yazarsa sevinirim fsh yüksekliğinden biraz bahsedebilirmisiniz
fsh yüksekliği yumurtalık rezerviyle alakalı yani yükselmesi rezervin azalmaya başladığına dair bir işaret... amh testi daha belirleyici çünkü bu test daha küçük folikülleri bile ölçüyormuş.
canlar dün 21 yumos toplandı benden.. hastane hala aramadı kacı döllendi kacı kaliteli...
meraktan catlıcammmm :43:

bu arada benım yumos toplama işleminden sonra asırı bir agrım oldu agladım agrıdan. dr um cok yumos topladıgımız için olmustur o agrı dedi. ya insallah döllenir benımkiler dua edin ne olur
hay maşallahhh:nazar: gelsin bebişler :emir_bebek::52:
Tesekkur ederim canimbursa tup bebek merkezi hakkinda bilgin varmi skk anlasmali olun istiyorum ama
. Bana yapilacak tetkikler felan anlatabikirmisin
benim bildiğim artık özel merkezler devletle anlaşmasını kaldırmış büyük çoğunluk böyle zaten
merhaba arkadaşlar ben 16 senelık evlıyım 32 yasındayım ılk defa böyle bırsey oldu gecen sene tup bebek denedık tutmadı cocuk sahıbı olmak cok ıstıyoruz ama olmuyor ıste agustos 14 adet oldum bı on gunsonra agustosun 30 yıne adet oldum anlamadım hıç böyle olmamıştım bende suphelendım yerleştırme kanaması ola bılırmı acaba yardımcı olurmusunuzz:(( :52::52::52:
erken erken adet olununca rahim bebek ister derler ama tam bilemeyecem :26: inş dediğin gibi olur

canım tarnsfer sonrası böyle ara kanamalar olabilir diye biliyorum dr una bi sorsana yada hemen beta baktır bence.. insallah vardır bebişin :(

arkadaslar bu tüp bebekte, sizden bi sürü yumurta alıp spermlerle dölleyip birleştiriyorlar ya bunlar dondurucuda saklanıyor. Diyelim yerleştirilen tüp bebek tutmadı, ikincisi yerleştirileceğinde tekrar para ödeniyormu, bana 4000 artı ilaç masrafları dediler de kafam karıstı:) her seferin de 4000 lira mı ödeyeceğim

arkadaslar bu tüp bebekte, sizden bi sürü yumurta alıp spermlerle dölleyip birleştiriyorlar ya bunlar dondurucuda saklanıyor. Diyelim yerleştirilen tüp bebek tutmadı, ikincisi yerleştirileceğinde tekrar para ödeniyormu, bana 4000 artı ilaç masrafları dediler de kafam karıstı:) her seferin de 4000 lira mı ödeyeceğim
Tekrar ödeme oluyordur tabii ama 4000 tl çok fazla bence. Ben tüp bebek tedavimi yaptırıyorum o fiyata.

canlar dün 21 yumos toplandı benden.. hastane hala aramadı kacı döllendi kacı kaliteli...
meraktan catlıcammmm :43:

bu arada benım yumos toplama işleminden sonra asırı bir agrım oldu agladım agrıdan. dr um cok yumos topladıgımız için olmustur o agrı dedi. ya insallah döllenir benımkiler dua edin ne olur

21yumurta süper bir sayı bence. Benim bundan 3 yıl önce ilk yaptırdığımda 7, ikinci yaptırdığımda 4 yumurta toplandı. Bu defa daha az olacak diye çok endişeliyim :(

Tekrar ödeme oluyordur tabii ama 4000 tl çok fazla bence. Ben tüp bebek tedavimi yaptırıyorum o fiyata.

ben doktora tüp bebek bize ne kadara malolur dedım de 4000+ilaç parraları dedi. ama bunun ne kadarı tedavi ne kadarı yerleştirme aşamasında alınıyor bilmiyorum.

Selamlar arkadaşlar bende bu ay deniycem ilk kez tüp bebeği yapmam yapmamam gereken şeyler var mı tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum...

Son düzenleme:
ben doktora tüp bebek bize ne kadara malolur dedım de 4000+ilaç parraları dedi. ama bunun ne kadarı tedavi ne kadarı yerleştirme aşamasında alınıyor bilmiyorum.

4000 tl nin icinde trdaviye başlama, kontroller, yumutts toplama ve transfer var canim. Ilaçlarını kendin aliyosun. Eger dondurulmus embriyon varsa dondurulmus icin fiyati hemrn hemen yari yariya olan bir odeme yapıyorsun 2000-2500 civari olabilir bence. Allah herkese nadip eder inşallah.

Tedaviye başlayan arkadaşlar, göbek ya da kolunuzdan iğne yaparken iğne yeriniz kanıyor mu? Bu iğneleri yanlış mı yapıyorum diye çok endişeleniyorum. Bazen iğne yerinden hem kan, hem de ilaçtan küçük bir damla geliyor. Sizde de oluyor mu?

Tedaviye başlayan arkadaşlar, göbek ya da kolunuzdan iğne yaparken iğne yeriniz kanıyor mu? Bu iğneleri yanlış mı yapıyorum diye çok endişeleniyorum. Bazen iğne yerinden hem kan, hem de ilaçtan küçük bir damla geliyor. Sizde de oluyor mu?

canım benım yanlıs yapmıyosun merak etme bazen iğne kılcal damara denk gelirse hafif bi kanama oluyor bu normal.. dısardan bakınca da göremezsin zaten kılcal damarı. hafifte bi morarma olur. sinire denk gelirse de iğneyi yaparken sızlar. ama yanlıs enjeksiyon degil bunlar. kıl köklerine denk getirmemeye calıs. Allah yardımcın olsun :40:

bende bi ara çakşır otu yapıyordum eşime :) hatta şunu duymuştum bu otla beslenen koyunların ikiz yavruları oluyormuştu :P

maşallahh çoook sevindim rabbim sevincinin devamını sağlıklı bir şekilde getirsinnnn:16:

bence stresten başlayacaksın ya onun heyecanından vücut bunu yapıyordur... bende 21.gün başlayacam inş vakti zamanında adetim herşeyde yolunda gider hepimiz için:16:

allah korktuklarınızdan emin kılsın...

fsh yüksekliği yumurtalık rezerviyle alakalı yani yükselmesi rezervin azalmaya başladığına dair bir işaret... amh testi daha belirleyici çünkü bu test daha küçük folikülleri bile ölçüyormuş.

hay maşallahhh:nazar: gelsin bebişler :emir_bebek::52:

benim bildiğim artık özel merkezler devletle anlaşmasını kaldırmış büyük çoğunluk böyle zaten

erken erken adet olununca rahim bebek ister derler ama tam bilemeyecem :26: inş dediğin gibi olur

aslında canım stres değil de heyecan diyelim :52::52:ilk denemem olacağı için galiba günler bi an önce geçsin istiyorum :52::52:sana 21. günü vurulman için bi iğne verdi mi canım :26:

canım benım yanlıs yapmıyosun merak etme bazen iğne kılcal damara denk gelirse hafif bi kanama oluyor bu normal.. dısardan bakınca da göremezsin zaten kılcal damarı. hafifte bi morarma olur. sinire denk gelirse de iğneyi yaparken sızlar. ama yanlıs enjeksiyon degil bunlar. kıl köklerine denk getirmemeye calıs. Allah yardımcın olsun :40:
Çok teşekkür ederim. Gerçekten rahatladım. Yarın kontrolüm var, o zamana kadar içim içimi yiyecekti:)

Mayıs ayında tüp bebek denemem oldu opu yapıldı folikulden yumurta çıkmadı bfs yaşadım ağustas ayında klomen kullandım 5 gün sabah akşam de cbp vermedi yumurtan dedi geçen seferki gibi olmasın dedi biesteron verdi adette gel bakalım dedi ben çok umutsuz yoğun mutsuzum

Mayıs ayında tüp bebek denemem oldu opu yapıldı folikulden yumurta çıkmadı bfs yaşadım ağustas ayında klomen kullandım 5 gün sabah akşam de cbp vermedi yumurtan dedi geçen seferki gibi olmasın dedi biesteron verdi adette gel bakalım dedi ben çok umutsuz yoğun mutsuzum

slm naber..bende yarın transferm var arkadşm. sen ne durumundasın

okadar umutsuz olma derim yoksa bi netice almak zor olur...stres çok zararlı.. düşünmeyecen bişey hele kötü düşünme arkadaşm derim...benm perşembe trnsferm var ikincisi olacak hemde yumurta donasyon ..geçen olmadı ..hemen ardından tekrar deniyoruz.. kıbrısta oturuyoruz biz halil ibrahim tekin de yaptırıyoru<z

Back