- 20 Nisan 2013
- 274
- 11
- 68
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.081
Umudunu kaybetme canım dua et ve bol su iç bir arkadaşıma doktoru öyle demişti embriyo sudan oluşur ve toparlanması için suya ihtiyacı vardır diye ama en önemlisi dua sende umudunu kesersen bebeğin kime dayancak allah yardımcın olsunBende biraz önce geldim doktordan.moralim cok bozuk..7haftam kalp atislarini duyamadik..kesede gecen haftadan bu yana sadece 2mm buyumus.gecen hafta 6.4 mm di bugunse 8.7..en az iki kat artmasi gerekiyomus bir haftada.doktor bi hafta bekleyelim dedi ama cok umitsiz konustu..kanamamdan dolayi igne kullaniyodum onu bile bırak dedi...
Tebrikler canim inşallah Allah sağlıkla eline aldığın günleri gösterir bisler içinde dua et canim Allahım hepimize eli ayagi düz aza noksansiz akilli zeki ıman dolu evlatlar nasip etsin en kişa zaman da sevgiler
Bende biraz önce geldim doktordan.moralim cok bozuk..7haftam kalp atislarini duyamadik..kesede gecen haftadan bu yana sadece 2mm buyumus.gecen hafta 6.4 mm di bugunse 8.7..en az iki kat artmasi gerekiyomus bir haftada.doktor bi hafta bekleyelim dedi ama cok umitsiz konustu..kanamamdan dolayi igne kullaniyodum onu bile bırak dedi...
Bende biraz önce geldim doktordan.moralim cok bozuk..7haftam kalp atislarini duyamadik..kesede gecen haftadan bu yana sadece 2mm buyumus.gecen hafta 6.4 mm di bugunse 8.7..en az iki kat artmasi gerekiyomus bir haftada.doktor bi hafta bekleyelim dedi ama cok umitsiz konustu..kanamamdan dolayi igne kullaniyodum onu bile bırak dedi...
Canim kesinlikle Allah tan umidini kesme ve ona tevekkul et benim kuzenimin dru kesesinin bos oldugunu ve alinmasi gerektigini soyledi o cok dua etti aglayarak evde bekledi 10 gun kadar tekrar gitti dr inanamadi mucize dedi kalp atimi gordu yani Allah ne derse o olur bol dua et hepimiz edelim lutfen Allah canan kardesimizin karnindakini hayirli ve saglikli bir evlat eylesin sagsalim kucagina alsin ins aminn bu arada ya latif ismi serifini bol bol zikret
canım benim transfer 12 ekimde olmuştu....evet 5. gün ebriyosuydu....evet canım allaha şükür dış gebelik ihtimalimiz yok çok şükür ama yinede kalp atışını duyana kadar içimiz rahat etmeyecek....canım bana doktorum ilaçlarına ynen devam dedi...sadece bant kullanıyordum onu kes devam etme birde prednolu 1 hafta günde 1 kullan sonra bırak dedi...o kadar....
sende mi haftaya çarşamba gideceksin???
Mera22 ve muhip bu gün test gününüzdü galiba kızlar yanlış hatırlamıyorsam... Hiç haber yok umarım kötü haberleriniz yoktur. Hadi gelin de umutlandırın bizii :))
canım benim transfer 12 ekimde olmuştu....evet 5. gün ebriyosuydu....evet canım allaha şükür dış gebelik ihtimalimiz yok çok şükür ama yinede kalp atışını duyana kadar içimiz rahat etmeyecek....canım bana doktorum ilaçlarına ynen devam dedi...sadece bant kullanıyordum onu kes devam etme birde prednolu 1 hafta günde 1 kullan sonra bırak dedi...o kadar....
sende mi haftaya çarşamba gideceksin???
Peki kesenin bos cikma ihtimali de yok di mi
Evet canim carsamba dediler
Canım inşallah pozitif sonuç alırsın kan testinden Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
hemen moralımızı bozmayalım yaaa kac sayfadır senı okuyorum muhıp ne yaptı dıe heyecanla sayfaları gectım,ıns yanılırsın. ama dünyanın sonuda degıl yanı ıcını ferrah tut senn ve esının saglıgı sıhhatı yerınde olsun.
Canim senin sonucun ne oldu ?..Sakın öyle düşünme..idrar testi güvenli olmuyor çünkü geç yansıyor idrarda..benimde buğün test günüm.heyecanını anlıyorum.şu saatler nasıl geçecek
Kızlar maalesef kandaki değerim de negatif (<1,15). HemşireYi arayışım bile gelmiyor. . . Yavrum şu an çok kötü ya o kadar umutlar dan sonra sonuç çok koyuyor insana. . . Eşim hala kendine gelemedi,o benden daha çok istiyordu. Birde problem kendisinde olduğun dan kendisini suçluyorcanım galiba tedbir amaçlı çünkü benim embriyolar orta derecedeydi... çok iyi değildi yani... idrar testine de canını sıkma benim ikinci çizgiyi görmek için şaşı olmuştumnormal yani önemli olan kan testi ... benim hayalet çizgim olmasına karşı emin değilim kan testi negatifse biter olay :18::18:çok dua et.. edelim allahım elimizi boş çevirmez elbet bigün dolacak
sanırım var galiba....kalp atışı olmazsa boş oluyor zaten.....allah korusun tabi....
Allah korusun kızlar kötü şeyler düşünüpde bebeklerinizi üzmeyin duyacağız Allahın izniyle kalp atışlarını birbirimiz için dua edelim hep
Canim senin sonucun ne oldu ?..
Kızlar maalesef kandaki değerim de negatif (<1,15). HemşireYi arayışım bile gelmiyor. . . Yavrum şu an çok kötü ya o kadar umutlar dan sonra sonuç çok koyuyor insana. . . Eşim hala kendine gelemedi,o benden daha çok istiyordu. Birde problem kendisinde olduğun dan kendisini suçluyor
amin canım amin inşallah....allahım bebişlerimize can ver hayırlısıyla.... yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bu aşamadan sonra yıkma bizi ne olur...allahım ne olur duy sesimizi......
Canim senin sonucun ne oldu ?..
Kızlar maalesef kandaki değerim de negatif (<1,15). HemşireYi arayışım bile gelmiyor. . . Yavrum şu an çok kötü ya o kadar umutlar dan sonra sonuç çok koyuyor insana. . . Eşim hala kendine gelemedi,o benden daha çok istiyordu. Birde problem kendisinde olduğun dan kendisini suçluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?