2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Demk senin sorununa göre erken teşhiş etmeleri lazım ki ilaçları ayarlasınlar hakkında hayırlısı olsun ben şimdi hamileyım 3cüde kısmet oldu. Bi sşılamada denemiştik

Ayyy insallah carsamba belli olur sonuc hamile oldugumu ogreniririm cok korkuyorum allah hepimizi insallah anne olmayi nasip eder

Evt hemde şu anda kasıklarım ağrıyı. Ve bende hafıf mide bulantısıda var devamlı hemde. Benm mideden çekeceğim var galiba. Canm yemek çekmiyo. Bi kahvaltı ettım okadarda yemedm bide şimdi süt içtim mideye iyi gelr

ya çok korkuyorum bebişlerime birşey olur diye....canım benim bulantım yokta...çok çabuk acıkıyorum....seninkisinin tam tersi anlayacağın....şu adet sancıları olmasaydı keşke.... (( senin kaçıncı hafta canım...kese kalp atışı görmüşmüydün???

Son düzenleme:

Canm bende düne kadar erken acıkıyodum ne olursa yiyordum. Bugun iştahsızım bişi yemedim nerdeyse. Yok canm daha gitmedim testten sonra muayeneye. İnş herşey yolundadır. Peki çağırdıkları şu ilk muayene de üç gün erteleme şansımız varmı. Eşim işini ayarlamıyoda. Canm senin ikizmi

canım erteleyebilirisin sanırım...sen yinede doktoruna sor ama.... cnaım değerim yüksek çıkmıştı....yani 11. günde 804 çıkmıştı...o yüzden öyle bir ihtimalde var tabi....

Kizlar transferin ikinci gunu sag kasigimda agri var arada artiyor arada azaliyor sebebiyle ilgili fikri olan varmi korkuyorum endiseleniyorum galiba

Kizlar transferin ikinci gunu sag kasigimda agri var arada artiyor arada azaliyor sebebiyle ilgili fikri olan varmi korkuyorum endiseleniyorum galiba

Canm korkma Yumurta toplamasının daha ağrısıdır yada transfer işlemi ağrısıdır. Ben 12günde hep ağrı sızı bekledm olsun. Belitridr. Die hep arandım. Ama benm gibi yapma sen. Ben mesela hiç belirtim olmadı olsa bîle farkatmeyecek kadar göbekte batma oldu. Başka bili olmadı yani. Adet gününe yakında böle şeyler olabilir bende bel ağrısı oldu.

canım erteleyebilirisin sanırım...sen yinede doktoruna sor ama.... cnaım değerim yüksek çıkmıştı....yani 11. günde 804 çıkmıştı...o yüzden öyle bir ihtimalde var tabi....

Benm 12ci gün değeri de 900 dü. İlk ve son baktırdığım bende merak ediyom ikizmidr tabi olursa sevinirim. Ben 3 embriyo transfer edildi. Peki tutunmayann yumurta nasıl elenecek kanama mı olacak acaba

sagol bel agrısıda varda belırtı olaral degılde sankı kotu bıseymıs gıbı geldı bana ondan agrıda artınca tekrar sagol

Benm 12ci gün değeri de 900 dü. İlk ve son baktırdığım bende merak ediyom ikizmidr tabi olursa sevinirim. Ben 3 embriyo transfer edildi. Peki tutunmayann yumurta nasıl elenecek kanama mı olacak acaba

canım sneinde ikiz olabilir....tutunmayan embriyo kendilinğinden gidiyor zamanla kanama şeklinde değil ama...

teşekkür ederim iyi dileklerin için.ben çok takıntılı biriyim inşallah sitresimin hepsi yok olur. seninki kaçıncı gün transferiydi canım

transferin hayırlı olsun canım benimde ikinci denememde öyle olmuştu sonuç pozitifti(düşük yaptım)kasık ağrıları iyiye işarettir fazla takılma. rabbim gönlündekini versin inşallah

transferin hayırlı olsun canım benimde ikinci denememde öyle olmuştu sonuç pozitifti(düşük yaptım)kasık ağrıları iyiye işarettir fazla takılma. rabbim gönlündekini versin inşallah
Sagol canim tesekkur ederim verdigin umut icin sen ne asamadasin bilmiyorum ama ins.saglikli bir gebelik nasip eder rabbim sana

Günaydın kızlar nasıldınız muhib aylintk nerelerdesiniz heyecan ne durum da az kaldı artık😊☺️
Ayy hic sorma canım ya heyecan dorukta değil doruk üstünde, rabbimhayirli sonuçlar nasip etsin insallah
Günaydın :) kalbim hep ağzımda geziyorum elbette :) sen test yaptın mı canım? Muhib yapcaktı sabah bende akşama yapıcam :)
Yok canım ben yapamadım ya. Eşimden habersiz yapacaktım ya o da evde olduğundan gizli yapamadım. Yrn kan tahliline gitmeden yapmayı düşünüyorum inşallah. Ama çok tedirginim yaw. Her sonuca hazırlamaya çalışıyorum kendimi

Muhip yaptın mı testi
Yok kızlar yok bugün yapamadım. Elim de gitmiyor gerçi. Ama yrn sabah inşallah erkenden idrardan bakacağım

Sagol canim tesekkur ederim verdigin umut icin sen ne asamadasin bilmiyorum ama ins.saglikli bir gebelik nasip eder rabbim sana

Denızcım transeferın hayırlı olsun canım güzel haberler ver bıze ınsallah kac tane transferi edildi ben bu ıkı emnrıyoyo takmış durumdayım yarın doktora ıkı tane ıstedğimı soylucem ıkı olursa şans daha yuksekmıs gribi geloyo

teşekkür ederim iyi dileklerin için.ben çok takıntılı biriyim inşallah sitresimin hepsi yok olur. seninki kaçıncı gün transferiydi canım

Canm ben beşinci günün embriyosu du. Blastokist idi. Üç embriyom var. Bakalım kaçınanlar beraber. Okuyanlar. 12 değerm 900 dü ikizmidr

kızlar yarın kalp atışlarını görmeye gidicem nolur dua edin..geçen hafta yoğun kanama geçirmiştim bi haftadır yatıyorum..doktor kesenın seklini begenmedim gelişmeyebilir demişti kanamam olduğunda..yarın inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım :18::18::18:

Canım Allah yardımcın olsun inşallah duyarsın canım inşallah

Hayirlisi canim bekliyorum isde senin transfer yarinmi bence kendi istegini degil dr uygun gordugune odaklan canim rahim cogu zaman iki taneye uygun olmayabiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…