2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım sana sağlıklı bir şekilde sımsıkı tutunur ve bir daha bırakmazlar inşallah...... :)))

Haydi bakalımm iyi haberlerini almak üzere inşallah :)

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar çok heyecanlıyım yarın bu saatte bebeklerim benimle inşallah

Günaydın kızlar nasıldınız muhib aylintk nerelerdesiniz heyecan ne durum da az kaldı artık😊☺️
Günaydın :) kalbim hep ağzımda geziyorum elbette :) sen test yaptın mı canım? Muhib yapcaktı sabah bende akşama yapıcam :)

Son düzenleme:
Günaydın :) kalbim hep ağzımda geziyorum elbette :) sen test yaptın mı canım? Muhib yapcaktı sabah bende akşama yapıcam :)

Aynen canım kalbim ağzımda yapmadım ben sanırım merkezde kan testi yapmayı beklicem evde yapmaya cesaret edemiyorum evet muhib den haber yok daha o ne yaptı acaba Allah I'm hepimize hayırlı pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin

Mrb bende memorial de tedavi sürecindeyim şu an 7. Günde yumurtalar büyütülmeye devam ediyor benimde sana birkaç tavsiyem olacak öncelikle ilk görüşmede muayenede olsan ücret ödemiyorsun saat 5 e kadar dr lar orda sanırım ama tedaviye başladıktan sonra her sabah 8 30 da çağırıyorlar iki günde bir gidiliyor genelde önce kan veriyorsun sonda muayene öğleden sonrada telefonla arayıp kullanman gereken ilaç dozu hakknda bilgi veriyorlar benim dr tercihim nur hanım ve müstecep bey ikisindende memnunum ama henüz semra hanımı göremedim görmedende bitecek galiba şimdi asıl mesele benim dozum belli olmadan dr reçete yazdı kan verdim neyse zehra hanım adında müşteri temsilcisi var beni onunla görüştürdüler niyeyse anlam veremedim oda bana hemen git ilaçlarını al dedi birde bi eczane ismi verdi git ben zehra hanımın halasının kızıyım de sana indirimli verecekler dedi yapay olduğu bariz belliydi zaten neyse bende saf tecrübesiz gidip aldım tabii kadının ismini vermedende indirim yaptılar herkese yapıyorlarmış zaten tekrar döndüm hastaneye hemşire kullanımlarını tarif etti menogon gonal f ve ovitrelle yazdı ikişier üçer kutu neyse başladık menogonla iki üç kontrole gidiyorum en son gidişimdr dr a gonal f ler duruyor ne zaman kullancz dedim kullanmyccz ki dedi neden yazdınız dedim ben al kullan dedim mi dedi sinirlerim bozuldu birşey demedim tabii eczanede soğuk zincirleri geri almıyormuş anlayacağın 450 lira çöpe gitti ilaçlar dolapta duruyor resmen dalga geçiyorlar tavsiyem ilacın dozun belli olmadan ilaçlarını birden alma kullandıkça tek tek al iki tane de çatlatma iğnesi yazmış şimdiye kadar iki tane kullananıda görmedim beklycz yani boş yere 500 lira zarara soktular onun dışında güvenim tam iyi görünüyorlar ama kısmet tabii inş hayırlı olur seninde pozitif olur

Insallah benimde 5 gunum transefer olur kizlar o kadar yumos cikmaz gibi geliyor bende ama hersey nasip bugun ignemin 4 gunu 4 kasimda yumoslar toplanicak canim insallaah ikis olurlar ALlah bizler3de nasit etsin

Insallah benimde 5 gunum transefer olur kizlar o kadar yumos cikmaz gibi geliyor bende ama hersey nasip bugun ignemin 4 gunu 4 kasimda yumoslar toplanicak canim insallaah ikis olurlar ALlah bizler3de nasit etsin

Âmin canım çıkar inşallah merak etme olur olur Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin benim de Çarşamba test günüm Rabbim inşallah pozitif sonuçlar nasib eder

Kizlarrr benim.transfer 24 ekimdi bana carsamba gunu kan testi yapcaklar erken degil sizce birsey cikarmi

Bilmem canm ben dört defa denemiş biriyim hep 12.ci günde bakıldı. Demek çıkarmış belki embriyolar yüksek kalitedir çıkar kaçıncı gün embriyosu benm beşinci olmasına rağmen 12 de bakıldı.

Benim.5 gun embriyosu 2 tane transfer iki kan testi istendi bir 30 ekimde yapilcakmis bide 2 kasimda

Benim.5 gun embriyosu 2 tane transfer iki kan testi istendi bir 30 ekimde yapilcakmis bide 2 kasimda

5. Gun embriyoalri daha erken belli olabiliyo kanda 2 gun sonra tekrar istemelerinin sebebi de degerde artis olacak mi onu kontrol edecelerdir

aynen valla kızlar bende sıkıldım evde.... yarın benimde ilk ultrason muhayenem var...heyecanlıyım.... ya kızlar benim ara ara adet öncesi olan sancılarım oluyor adet olacakmışım gibi....çok endişeleniyorum....sizdede var mı bu sancılar.... (((

slm kızlar ilk defa yazıyorum. benimde yarın toplama işlemi var çok sitresliyim haliyle. 3. denemem korkuyorum negatif sonuç almaktan. Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah.geçen seneki denememde kimyasal gebelik yaşadım. hepimiz inşallah birgün yavrularımızı kucağımıza alırız

inşallah canım...rabbim senide daha fazla yormadan yavruna kavuşturur inşallah bu sefer.... :)))

İnsallah tatlım. Hiç korkma. Pozitif düşünelim pozitif olsun. Allah kolaylık versin kaliteli bol yumoslar.

Demk senin sorununa göre erken teşhiş etmeleri lazım ki ilaçları ayarlasınlar hakkında hayırlısı olsun ben şimdi hamileyım 3cüde kısmet oldu. Bi sşılamada denemiştik

En iyi anlayan ben olurum herhalde. Bende üçüncü denemeye kadar gelmiş. Biriyim. Ve inanamıyorum olacakmı die die kendi kendimi yedim. Ama daha çok pozitif düşündüm öle bir his vardı ve oldu Allah'a şükür. Sende iyi düşün iyi olsun. İnşallah. Sevinirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…