- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.941
canım sana sağlıklı bir şekilde sımsıkı tutunur ve bir daha bırakmazlar inşallah...... :)))
Haydi bakalımm iyi haberlerini almak üzere inşallah :)
Canım hayırlı olsun inşallah bu arada 2 -3 litre su iç dedilerse kanma hafif sıkışmaya başlayınca su içmeyi bırak patlıycak gibi olursun sonra :)))) kendimden biliyorum :))) allah yüzümüzü güldürsün inşallah :)
Günaydın :) kalbim hep ağzımda geziyorum elbette :) sen test yaptın mı canım? Muhib yapcaktı sabah bende akşama yapıcam :)Günaydın kızlar nasıldınız muhib aylintk nerelerdesiniz heyecan ne durum da az kaldı artık😊☺️
Günaydın :) kalbim hep ağzımda geziyorum elbette :) sen test yaptın mı canım? Muhib yapcaktı sabah bende akşama yapıcam :)
Merhaba arkadalar, ben de memorial hastanesinde pazartesi başlıcam inşallah.daha merkezle konuşmadık. k.d. doktorum yönlendirdi bugün. ben çalışıyorum , iş yerinden izin alıp gitmek nasıl olacak onu düşüyorum. mesai saatleri nasıl oluyor acaba.bilen var mı?
Canım işte nasip az da olsa oluyo nasipse, canım ondan sana iki embriyo transfer edildi o zaman ,çok şükür tutmuş ,benim doktor asla kabul etmedi ama nasipse 1 den olur inşallah bende çarşambayı bekliyorum hayırlısıyla
Insallah benimde 5 gunum transefer olur kizlar o kadar yumos cikmaz gibi geliyor bende ama hersey nasip bugun ignemin 4 gunu 4 kasimda yumoslar toplanicak canim insallaah ikis olurlar ALlah bizler3de nasit etsin
Kizlarrr benim.transfer 24 ekimdi bana carsamba gunu kan testi yapcaklar erken degil sizce birsey cikarmi
Bilmem canm ben dört defa denemiş biriyim hep 12.ci günde bakıldı. Demek çıkarmış belki embriyolar yüksek kalitedir çıkar kaçıncı gün embriyosu benm beşinci olmasına rağmen 12 de bakıldı.
Benim.5 gun embriyosu 2 tane transfer iki kan testi istendi bir 30 ekimde yapilcakmis bide 2 kasimda
canım napıyosunn
Ayni canim yaa evde pineklemeye devam sen napiyosun?
slm kızlar ilk defa yazıyorum. benimde yarın toplama işlemi var çok sitresliyim haliyle. 3. denemem korkuyorum negatif sonuç almaktan. Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah.geçen seneki denememde kimyasal gebelik yaşadım. hepimiz inşallah birgün yavrularımızı kucağımıza alırız
slm kızlar ilk defa yazıyorum. benimde yarın toplama işlemi var çok sitresliyim haliyle. 3. denemem korkuyorum negatif sonuç almaktan. Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah.geçen seneki denememde kimyasal gebelik yaşadım. hepimiz inşallah birgün yavrularımızı kucağımıza alırız
Benim.5 gun embriyosu 2 tane transfer iki kan testi istendi bir 30 ekimde yapilcakmis bide 2 kasimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?