- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.921
Aslina bakarsan bence dondurmaya ugrasmamak icin 2 transfer yapildi cunku bi tane donduracak o da sonra bozulursa filan ne bileyim yani oyle dusundum ben yoksa ben 2 tane filan istemedim hatta korkuyodum ikiz olursa alllah korusun ya dusuk olursa diye malum ikiz gebelik riskli birazcik milelt yalvariyoda doktor 2 tane vermiyo heralde benim nasibimmis 2 tane :)) simdi de hep ikiz diye hayal kuruyoruz esimle insallah ikiz olur:)))
Yaa sana sormadı mı doktor bencede öyle düşünmüştür riske atmak istememiştir biz istedik ama 11 embriyo vardı belkide ondan kabul etmedi tabi canım gerçekten herşey nasip inşallah ikiz olur sağlıkla iki tane birden büyütürsün ne zaman belli olacak tek mi iki mi 😊
Kese gormeye gidecez insalalh o zaman belli olacak tahmince, cumartesiye randevu almak istiyorum bilmiyorum doktor cumartesi calisiyo mu olmadi cuma alirim iste aynen canim dedigin gibi insalalh saglikli olsun da 1 veya 2 farketmez ne demisler allahtan ne gelirse amenna :))
Öyle canım valla Allah inşallah hepimize nasip etsin bu duyguyu Cumartesi çalışıyorlar diye biliyorum hayırlısıyla görün canım inşallah keseyi de bu arada mide 7. Hafta gibi bulanıyormuş😘 ☺️
Mide bulantisini da annem soktu aklima benim hemen bulaniyodu bak sende yok dedi hayatinin hatasini yapti hemen dedimki neee bende niye yok))
Kizlar pazartesi test günüm ama bekleyemeyecem galiba ,sabah namazından sonra idrar dan test yapmaya karar verdim eşimden habersiz ,ama çok heyecanlıyım dua edin olur mu
Ya benim elimde yok işte yarın alıcam inşallah bende eşimden gizli yapıcam :)))Kizlar pazartesi test günüm ama bekleyemeyecem galiba ,sabah namazından sonra idrar dan test yapmaya karar verdim eşimden habersiz ,ama çok heyecanlıyım dua edin olur mu
Daha iyiyim canim bugun evde fenalik basti disari ciktik dolastik biraz, bugun bikac kere kasigim baya baya agridi hatta korktum bisey mi oldu diye, bu arada onumuzdeki cumartesi randevu almaya karar verdim eger karindan gozukmezse haftaya gelirim der kalkar gelirim:))) ya benim hic belim agrimiyo midem bulanmiyo canim bisey cekmiyo bunlar icin erken mi yoksa bende mi bi tuhaflik var
Kizlar pazartesi test günüm ama bekleyemeyecem galiba ,sabah namazından sonra idrar dan test yapmaya karar verdim eşimden habersiz ,ama çok heyecanlıyım dua edin olur mu
Ya benim elimde yok işte yarın alıcam inşallah bende eşimden gizli yapıcam :)))
Kızlar transferim pazartesi gunu sabah 08:30 da merkezde olucam bana dua edin cok heyecanliyim embriyolarim iyiymis annelerini bekliyorlar bugun itibariyle hepsi bolunmeye devam ediyormus
Kızlar transferim pazartesi gunu sabah 08:30 da merkezde olucam bana dua edin cok heyecanliyim embriyolarim iyiymis annelerini bekliyorlar bugun itibariyle hepsi bolunmeye devam ediyormus
Canım hayırlı olsun inşallah bu arada 2 -3 litre su iç dedilerse kanma hafif sıkışmaya başlayınca su içmeyi bırak patlıycak gibi olursun sonra :)))) kendimden biliyorum :))) allah yüzümüzü güldürsün inşallah :)Kızlar transferim pazartesi gunu sabah 08:30 da merkezde olucam bana dua edin cok heyecanliyim embriyolarim iyiymis annelerini bekliyorlar bugun itibariyle hepsi bolunmeye devam ediyormus
Merhaba arkadalar, ben de memorial hastanesinde pazartesi başlıcam inşallah.daha merkezle konuşmadık. k.d. doktorum yönlendirdi bugün. ben çalışıyorum , iş yerinden izin alıp gitmek nasıl olacak onu düşüyorum. mesai saatleri nasıl oluyor acaba.bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?