2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Yaa sana sormadı mı doktor bencede öyle düşünmüştür riske atmak istememiştir biz istedik ama 11 embriyo vardı belkide ondan kabul etmedi tabi canım gerçekten herşey nasip inşallah ikiz olur sağlıkla iki tane birden büyütürsün ne zaman belli olacak tek mi iki mi 😊

Kese gormeye gidecez insalalh o zaman belli olacak tahmince, cumartesiye randevu almak istiyorum bilmiyorum doktor cumartesi calisiyo mu olmadi cuma alirim iste aynen canim dedigin gibi insalalh saglikli olsun da 1 veya 2 farketmez ne demisler allahtan ne gelirse amenna :))

Öyle canım valla Allah inşallah hepimize nasip etsin bu duyguyu Cumartesi çalışıyorlar diye biliyorum hayırlısıyla görün canım inşallah keseyi de bu arada mide 7. Hafta gibi bulanıyormuş😘 ☺️

Mide bulantisini da annem soktu aklima benim hemen bulaniyodu bak sende yok dedi hayatinin hatasini yapti hemen dedimki neee bende niye yok ))

Kizlar pazartesi test günüm ama bekleyemeyecem galiba ,sabah namazından sonra idrar dan test yapmaya karar verdim eşimden habersiz ,ama çok heyecanlıyım dua edin olur mu

Selamlaar
Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Bende bu akşam ilk pregonumu yaptım. Benim iki tüpte kapalı.Dün muayenem gayet iyi geçti. Doktor çok umutlu konuştu, yumurtalarda ve rahimde bir sorun yok dedi (çok şükür). Bu üçüncü denemem olacak umarım son olur artık, bu süreç çok zor çünkü Doktorum akupunkturla da ilgileniyor ve tabiki uyguluyor. Dün beni çok stresli gördüğü için bir seans uyguladı. Transferden sonra da rahimin kanlanması ve stres azaltmak içinde uygulayacakmış. Sanki bu sefer olacak gibi bir his var içimde diğer denemelerimden farklı olarak... Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Son düzenleme:
Kizlar pazartesi test günüm ama bekleyemeyecem galiba ,sabah namazından sonra idrar dan test yapmaya karar verdim eşimden habersiz ,ama çok heyecanlıyım dua edin olur mu
Ya benim elimde yok işte yarın alıcam inşallah bende eşimden gizli yapıcam :)))

yok canm sende bi tuhaflık benimde mdem falan bulanmıyor umarımda bulanmadan geçer ama belim ağrıyor arada haftaya başlar muhtemelen bulantı falan bende bian önce gidecem alttan muayene edersede kabul ederim çünkü çok merak ediyorum kese oluştumu diye

Kızlar transferim pazartesi gunu sabah 08:30 da merkezde olucam bana dua edin cok heyecanliyim embriyolarim iyiymis annelerini bekliyorlar bugun itibariyle hepsi bolunmeye devam ediyormus

Kızlar transferim pazartesi gunu sabah 08:30 da merkezde olucam bana dua edin cok heyecanliyim embriyolarim iyiymis annelerini bekliyorlar bugun itibariyle hepsi bolunmeye devam ediyormus

canım sana sağlıklı bir şekilde sımsıkı tutunur ve bir daha bırakmazlar inşallah...... :)))

Merhaba arkadalar, ben de memorial hastanesinde pazartesi başlıcam inşallah.daha merkezle konuşmadık. k.d. doktorum yönlendirdi bugün. ben çalışıyorum , iş yerinden izin alıp gitmek nasıl olacak onu düşüyorum. mesai saatleri nasıl oluyor acaba.bilen var mı?

Canım hayırlı olsun inşallah bu arada 2 -3 litre su iç dedilerse kanma hafif sıkışmaya başlayınca su içmeyi bırak patlıycak gibi olursun sonra :)))) kendimden biliyorum :))) allah yüzümüzü güldürsün inşallah :)

eger şişli memorılde tedavı gorceksen bı kac tavsıye vermek ısterım..mesaı saatlerını bılmıyorum sadece sana tavsıyem doktorunu sec.. nur hanımı tavsıye ederım ben memorıalde tedavı goruyorum gercı suan test tarıhımı bekliyorum.. orda yenı gelen bı kadın bıde erkek doktor var ııler ama tecrubesız gıbıler bana oyle geldı maddı yönden olaya bakarsak en doğrusu tecrubelı olanı seçmek bence. bıde sana eczane adı vereyim sakın hastanenın karsısına geçme cok pahalı .. sormak öğrenmek ıstedıgın bısey varsa yardımcı olurum :) ıns olumlu bı sonuç alırsın

Tüp bebek yaptırıcam kasım ayında ankarada sizce hangi merkeze gidelim sorunum sebepsiz infertilite ilk denemem olucak genart-ankalife(gurur polat) arasında kaldım sizce hangisi yada önereceğiniz başka merkez varmıdır sebebsiz infertilite için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…