- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.741
Ben tam tersine en ufak bi kanama işareti görmek istiyor m. Vc ye geçerken az kanama görmek isterm ki bu tutunma işaretidr
Geçmiş olsun. Bu değerler makroprolaktin değerlerimi? Yoksa normal prolaktin tahlili sonucumu? Önemli olan makro sonucu. Bazen normal tahlil sonucu 150 olan birinde makro normal çıkıyor ve tedavi gerektirmiyor. Prolaktin yüksekliği yumurtlamayı aksi yönde etkiliyor, ancak çok kolay tedavi edilen bir sorun. Dotinex denen bir ilaçla kolayca kontrol altına alına biliyor (tabii hipofizde ciddi sorun yoksa).
Pilisecim senin belirtileri sorabilirmiym canm bide nasıl dikkat ettin vede nasıl devam ediyorsun. Ben hep yatıyom da. Eşi m. Kalkmama izin vermio hiç İlkinde kalktım normal şekilde işlerî yaptım ikincide hiç kalkmadım gene olmadı. Şimdide gene yatağa mahkum ettî beni eşim. Tabi çünkü 25 mîlyar ödeyen kendi. Kolay değil gırtlağa kadar soyulduk be ark
sağolasınn canım benim...bu değerler normal prolaktin tahlil sonucu..makro yu hiç bilmiyorum doğrusu..buarada hipofizz mr çekildim ve cok sükür bi sorun çıkmadı :) herşey normal dedi dr. ama ilaç vermek istemedi falan beklketti beni 2 ay kadar. şimdi ise bayramdan sonra tekrara kan alcaklarmış.. anlamadım 40 kere niye kan alınır ????
Şikayet etme kız 1 aydır evdeyim ben cok sıkıldım ama bebeklerim için 3 ayı dinlenerek geçirmem lazım..evet hareketli yaşayan insanlar var ama biz tupluyuz o manada zaten hassas hamileliklerimiz hassas bebeklerimiz var..sen dikkat et canım bu günleri gördüğüne şükredip evde yat:)
Canım ya gecmis olsun yoktur bisi ins..benim içte kanama görmüştü doktor 6. Haftada o hafta yattım hep hiç leke olmadı bi kere birliktelik sonrası leke geldi zaten 8. Hafta geçmişti hepsi..yani benimki boyle olduysa seninkini belki vajinal ultrason da yapmış olabilir..sen elinden geldiğince dinlen canım bi yardımcı bul kendine bulabilirsen oğlun için..
Kızlar doktorunuz ilişki sonrasında cinsel ilişki için birşey dedi mi
dört gözle adet olmayı bekliyodum olmadı olmadı tamda bugün oldu bayram tatilinde:2: kaldıkmı kasıma:2:
dört gözle adet olmayı bekliyodum olmadı olmadı tamda bugün oldu bayram tatilinde:2: kaldıkmı kasıma:2:
günaydın arkadaşlar bugün transferden sonraki beşinci günüm eltim bakıyor bana bide oğlu var bir buçuk yaşında çok tatlı maşallah onlar gelip gittikçe anladım ki benim evim çok eksik heryer oyuncak kahkaha aslında çocuk benim tahmin ettiğimden daha çok şeymiş hep derdim evde insanlar bu kadar uzun duruyoda sıkılmıyor mu diye ama insanın çocuğu olunca sıkılmıyormuş anladım ki ben evdeki yalnızlığımdan kaçıyormuşumben çocuk için uğraşırken atamam çocuk hastanesine oldu o anladım ki benim sınavım bu çocuk isterken ve olmazken sürekli çocuklarla haşırneşirdim sabah sabah ne çok konuştum demi dolmuşum sanırım malum bu konuyu herkesle konuşamıyosunuz konuşuncada abarttığımızı düşünüyorlar buraya yazdım çünkü beni anlayacağınızı biliyorum kusura bakmayın kafanızı ağrıttım sabah sabah
dr bana ba kesinlikle yasak dedi canımKızlar doktorunuz ilişki sonrasında cinsel ilişki için birşey dedi mi
günaydın arkadaşlr
hamile arkadaşlardan bir ricam olacak tedavideki bir arkadaşımız için hamişlerimiz birer ayetel kursi okuyabilirmi okuyan olursa okudum derse yazarım çünkü 41 tane gerek
herkese teşekkürlr şimdiden rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah
Çook sağolun kızlar doktor bana hiçbir şey söylemedi yapılmayacaklar listesinden yok bende merak ettim saoğlun canlarımUzak durmaya çalış dedi 9 haftalıkken..daha once bisi dememişti..ama hormonlardan mıdır nedir cok yakın durasim var ☺️
Bana test gününe kadar yasak demişlerdi. Sonrası için bir şey dememişti. İlerleyen haftalarda kanamam olunca, dr genellikle haftada iki ilişkiye izin veriyoruz dedi, ama kanama nedeni ile bize yasak geldi. Kanama ve ya düşük riski olmayan gebelere bu konuda yasak pek konmuyor. Ama teste kadar sabr etmekte fayda var.
Bize en başından beri yasak dendi hep gobekten ignelere başladığımizdan itibaren teste kadar
dr bana ba kesinlikle yasak dedi canım
ben 5 tane okudum canım rabbim kabul etsin inşş tedavisi olumlu sonuçlanır arkadaşımızın rabbim yardımcısı olsun
Canim benim bi altintop hikayesi var biliyomusun? Iki komsu varmis birinde hep nese kahkaha oteki bi gun dayanamamis sormus sizin evde ne varda bu kadar nese kahkaha diger komsu demiski bizim bi altintopumuz var onunla oynuyoruz :) bizim komsu dusunmus tasinmis gitmis bi altintop almis aksam olmus karisiyla oturmuslar topun karsisina ama ne nese ne kahkaha ertesi sabah dayanamamis gitmis yaw bende altintop aldim ama demis bi degisiklik yok :) komsu gulumsemis bizim altintopumuz evladimiz demisanladin mi simdi evladimiz hic olmicak olsa bile yuvalarimiz huzurlu olsun yeter ama birer ikiser belki de ucer tane altintopumuz olsa fena mi olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?