2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ben tam tersine en ufak bi kanama işareti görmek istiyor m. Vc ye geçerken az kanama görmek isterm ki bu tutunma işaretidr

inşallah tutar bebekleriniz canım... oraya odaklanmamak lazım aslında... benim kasıklarım ağrıdı belim ağrıdı ayaklarım üşüdü adet ağrısı gibi ağrılarıda oldu kasıklarım baya ağrıyodu ama sonuş negatif ve o an anladımki bunlar belirti falan diyilmiş sadece ilaçlardanmış... kafanızı çok takmayın bunlara kızlar taktıkça daha zor geçer günler..

sağolasınn canım benim...bu değerler normal prolaktin tahlil sonucu..makro yu hiç bilmiyorum doğrusu.. buarada hipofizz mr çekildim ve cok sükür bi sorun çıkmadı :) herşey normal dedi dr. ama ilaç vermek istemedi falan beklketti beni 2 ay kadar. şimdi ise bayramdan sonra tekrara kan alcaklarmış.. anlamadım 40 kere niye kan alınır ????

2 gun baya baya yattim sonra kalktim dolastim ama hic bi iş yapmiyorum evde bi wc ye gidiyorum bi de yavas yavas namaz kiliyorum isleri sagolsun esim yapiyo bu aksam yemege disari ciktik bi de jel kullaniyorum ondan sonra 30 dk filan disarda yuruyus yapiyorum yeme icmede de meyve kuruyemis normal yemeklere devam en basindan beri hic cay kahve icmedim sut iciyorum boyle iste uzun sure yattigim zaman esimde evde dolas biraz diyo cunku doktor tutunma olmasi icin hareket etmen lazimki kan dolasimi olsun demisti

Bildiğim kadarıyla makroprolaktin değerleri esas alınıyor. Gerçek prolaktini o gösteriyormuş (artık gerçek olmayanı nasıl oluyorsa :26:) Ama her yer yapmıyormuş. Zamanın geçikmesini kafaya takma. İnşeAllah bunda da bir hayır vardır.

aynen canım zaren olabildiğinece dikkat ediyorum gözüm gibi bakıyorum ona geçen gün hemşiremle konuştum hiçbir riks yokmuş allaha çok şükür dedi hamileliğin tadını çıkarmaya bak dedi

Kızlar doktorunuz ilişki sonrasında cinsel ilişki için birşey dedi mi

Bana test gününe kadar yasak demişlerdi. Sonrası için bir şey dememişti. İlerleyen haftalarda kanamam olunca, dr genellikle haftada iki ilişkiye izin veriyoruz dedi, ama kanama nedeni ile bize yasak geldi. Kanama ve ya düşük riski olmayan gebelere bu konuda yasak pek konmuyor. Ama teste kadar sabr etmekte fayda var.

günaydın arkadaşlr
hamile arkadaşlardan bir ricam olacak tedavideki bir arkadaşımız için hamişlerimiz birer ayetel kursi okuyabilirmi okuyan olursa okudum derse yazarım çünkü 41 tane gerek
herkese teşekkürlr şimdiden rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah

günaydın arkadaşlar bugün transferden sonraki beşinci günüm eltim bakıyor bana bide oğlu var bir buçuk yaşında çok tatlı maşallah onlar gelip gittikçe anladım ki benim evim çok eksik heryer oyuncak kahkaha aslında çocuk benim tahmin ettiğimden daha çok şeymiş hep derdim evde insanlar bu kadar uzun duruyoda sıkılmıyor mu diye ama insanın çocuğu olunca sıkılmıyormuş anladım ki ben evdeki yalnızlığımdan kaçıyormuşumben çocuk için uğraşırken atamam çocuk hastanesine oldu o anladım ki benim sınavım bu çocuk isterken ve olmazken sürekli çocuklarla haşırneşirdim sabah sabah ne çok konuştum demi dolmuşum sanırım malum bu konuyu herkesle konuşamıyosunuz konuşuncada abarttığımızı düşünüyorlar buraya yazdım çünkü beni anlayacağınızı biliyorum kusura bakmayın kafanızı ağrıttım sabah sabah

Canim benim bi altintop hikayesi var biliyomusun? Iki komsu varmis birinde hep nese kahkaha oteki bi gun dayanamamis sormus sizin evde ne varda bu kadar nese kahkaha diger komsu demiski bizim bi altintopumuz var onunla oynuyoruz :) bizim komsu dusunmus tasinmis gitmis bi altintop almis aksam olmus karisiyla oturmuslar topun karsisina ama ne nese ne kahkaha ertesi sabah dayanamamis gitmis yaw bende altintop aldim ama demis bi degisiklik yok :) komsu gulumsemis bizim altintopumuz evladimiz demis anladin mi simdi evladimiz hic olmicak olsa bile yuvalarimiz huzurlu olsun yeter ama birer ikiser belki de ucer tane altintopumuz olsa fena mi olur :)))

Kızlar doktorunuz ilişki sonrasında cinsel ilişki için birşey dedi mi
dr bana ba kesinlikle yasak dedi canım

ben 5 tane okudum canım rabbim kabul etsin inşş tedavisi olumlu sonuçlanır arkadaşımızın rabbim yardımcısı olsun

Uzak durmaya çalış dedi 9 haftalıkken..daha once bisi dememişti..ama hormonlardan mıdır nedir cok yakın durasim var ☺️
Çook sağolun kızlar doktor bana hiçbir şey söylemedi yapılmayacaklar listesinden yok bende merak ettim saoğlun canlarım

Bize en başından beri yasak dendi hep gobekten ignelere başladığımizdan itibaren teste kadar

dr bana ba kesinlikle yasak dedi canım

ben 5 tane okudum canım rabbim kabul etsin inşş tedavisi olumlu sonuçlanır arkadaşımızın rabbim yardımcısı olsun

süper olur hemde:)düşüncesi bile insanı mutlu ediyo olsa nasıl mutlu eder kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…