- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.701
Kızlar kaçıncı gün embriyosu nasıl anlaşılır. Üçüncü oluyo ama bilmiş değilm hala
Kızlar kaçıncı gün embriyosu nasıl anlaşılır. Üçüncü oluyo ama bilmiş değilm hala
arkadaşlar merhaba. uzun süredir giremedim nete transfer sonrası annemde kaldım 10 gün boyunca. 25 eylül çarşamba opu 30 eylül pazartesi transferim yapıldı. ve kendimi sıktım 12. güne kadar sabrettim dün ilk kan testimi yaptırdım. Allahıma şükürler olsun ki sonuç ---381- çıktı. şimdide heycanla yarın doktorumla görüşmeyi bekliyorum inş. sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder Allahım. tabiki benim gibi isteyen herkesedeee :)
arkadaşlar merhaba. uzun süredir giremedim nete transfer sonrası annemde kaldım 10 gün boyunca. 25 eylül çarşamba opu 30 eylül pazartesi transferim yapıldı. ve kendimi sıktım 12. güne kadar sabrettim dün ilk kan testimi yaptırdım. Allahıma şükürler olsun ki sonuç ---381- çıktı. şimdide heycanla yarın doktorumla görüşmeyi bekliyorum inş. sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder Allahım. tabiki benim gibi isteyen herkesedeee :)
Insallah bu sefer olur canim Ardarda denemek daha iyi diye duymustum rahim gelismis oluyo ya diğerlerinde onun etkisiyle şans artıyormus
Annemde pek anlamaz tam tersini diyor. Ara verin dedi ama dinlemedk. Dr bi sorun olmaz dedi. Canm teşkler. Dileğin için. Ben inanacakmıyım olackmı acaba ya. Kendi kendimi yiyorum Yarın ön testler verilecek ona göre ihtimalen belli olur zaten bakalım. Canm embriyo kaçıncı gün nasıl belli olur
Opu gününü saymazsak, opudan sonraki günler embrionun gününü belirliyor. Eğer transfer opudan 3 gün sonra yapılmışsa 3. gün, 5 gün sonra yapılmışsa 5. gün oluyor.
Canm ama benimki donmşluşlarla oldu nasıl kaçıncı gün embriyosu gene bilemedim. Belki cahil dieceksin ama Dr da okadarda bilgi vermio ki. Dr. Hit. Kıbrıs
Canim yumurtalarin hangi gun toplandi hangi gun transfer edildi bak simdi benim cumartesi toplandi persembe transfer oldu yani 5 gun var arada senin hangi gunler oldu hesapla ya da yaz gunleri beraber hesaplayalim insallah olur canim bu sefer
Canm ama benimki donmşluşlarla oldu nasıl kaçıncı gün embriyosu gene bilemedim. Belki cahil dieceksin ama Dr da okadarda bilgi vermio ki. Dr. Hit. Kıbrıs
Sevindim adına sağlıklı hamilelik ve bebişler dilerm Allah'tan. Bekleyen herkese Allah nasip etsn yarabbim
Ay hadi hayırlı olsun. Tek embriyo muydu çift embriyo muydu senin canm?
saol canımm darısı isteyen herkesin başına :)) tek embriyo verildi bana.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bence ikiz olabilir :))
Sevindim adına sağlıklı hamilelik ve bebişler dilerm Allah'tan. Bekleyen herkese Allah nasip etsn yarabbim
saolun çok teşekkürler :) bende dün sonucu aldıktan sonra biraz nete bakındımda aynı şeyi düşündüm :) bakalım yarın doktorumla görüşücem tekrarlarlar sanırım testi onda ne çıkacak yada doktorum ne yorum yapcak bende çok heycanlıyım bu konuda. sağlıklı olsunda ikiz olsun hiç farketmez :) Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin
ayy ne güzel maşallah hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına
Amin canim insallah bencede hatta dun aksam esimle konusuyoduk ikiz olsun daha iyi aradaki farki kapatmis oluruz dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?