- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.761
cümleten hayırlı sabahlar kızlar dün ben testimi yaptırdım anca yazma fırsatı bulabildim. veeeee Rabbime şükürler olsun hamileymişimdünden beri rüyada gibiyim ilk tüp bebek denemesi ve Rabbim can verdi yavruma... İnşallah Rabbim bu duyguyu herkese yaşatır... bundan sonra ıstanbul da çok ii bir bayan doktor bulmam lazım önerilerinize açığım kızlar...
sabah saat 9:30 telefonum çaldı, kim bu arayan gece gripten zaten uyuyamadım gözüme yeni uyku girdi diye söyleniyodum kiiii, doktorummuş meğer Sultan hanım bugün kan testini yaptır dedi, gözlerim fal taşı gibi açıldı, ama bugün erken daha 9. günüm dedim, olsun olsun yaptır sen bugün dedi. dururmuyuz hiç paldır küldür yataktan kalktık ve doğru hastane, kanı verdik 45 dakika bekle bekle geçmiyoo...
veeee sonuuuuç...... cücük ya da cücüklerim benimleymiiişşş
çok mutlu ve şaşkınım kızlaaarrr
sabah saat 9:30 telefonum çaldı, kim bu arayan gece gripten zaten uyuyamadım gözüme yeni uyku girdi diye söyleniyodum kiiii, doktorummuş meğer Sultan hanım bugün kan testini yaptır dedi, gözlerim fal taşı gibi açıldı, ama bugün erken daha 9. günüm dedim, olsun olsun yaptır sen bugün dedi. dururmuyuz hiç paldır küldür yataktan kalktık ve doğru hastane, kanı verdik 45 dakika bekle bekle geçmiyoo...
aaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun bugün ikinci mi oluyor pozitif haberi ...sabah saat 9:30 telefonum çaldı, kim bu arayan gece gripten zaten uyuyamadım gözüme yeni uyku girdi diye söyleniyodum kiiii, doktorummuş meğer Sultan hanım bugün kan testini yaptır dedi, gözlerim fal taşı gibi açıldı, ama bugün erken daha 9. günüm dedim, olsun olsun yaptır sen bugün dedi. dururmuyuz hiç paldır küldür yataktan kalktık ve doğru hastane, kanı verdik 45 dakika bekle bekle geçmiyoo...
hiç belli olmaz belki hesaba göre bayramdan sonra duyarsın aman duyda ha bayram öncesi ha sonrası .....annen yada kayınvaliden yokmu sana bakmaya gelseler..adamlara zor valla ...sen bnmkini görsen işten gelıor oğlanla ilgilenıor bizim oğlanda babaya naz yapmaya bayılıor mındırr mındırr oynatıorr.bizim oğlan çok fena kız.tabi ben senin kadar yatmıyorum ama evle ilgilenemıorum
çok mutlu ve şaşkınım kızlaaarrr[/QUOTEBRİKLERRRRRRRRRRRR
CÜCÜKLERİN BİR ÖMÜR BOYU SENİNLE OLSUN İNŞALLAH
valla canım cuma sabah toplandı pzt sabah yapılacak benimde kafam bu yönde karıştı çok bilgili değil çokta arastırmıyorum aslına bakarsan allaha emanet sadece emriloga 5 gün daha iyi olmazmı dedim oda bize uygun zaman bu zaman dedi üstelemedim hayırlısı girmden önce 5 bardak su içiriolarmış doktor fazla sıkışık olmana gerek yok gerek görürsek biz doldururuz dedi..
İYİ CANIM DOKTORUN NE DİYORSA O SONUÇTA BİZİNİYE PATLAMAYA YAKIN SOKTULARKİALTIMA EDCEKTIM ŞAKA BİYANA EMBRİOLOG DAHA İYİY BİLİR DEMEKKİ BEBİŞLERİN 3 GÜNE KADAR DAYANACAK AMA BU DEMEK DEYILKI 3.GÜN EMBRİOSU TUTMUYO TUTACAKSA O DA TUTUYOR BOL ŞANS DİLİYORUM SANA
herkese merhaba
kızlar ya transferimin 13.günü ama ben 3. Gününden bu yana hiç dinlenemedim doğru düzgün bazen çok yorulduğumda oluyor tabi yemek sofra düzelt topla ortalığı falan v.s.bugün yine yoruldum sizler yatarak mı geçiriyorsunuz
bugün karnım çok kötü ağrıdı gece uyayamadım adet olacakmışım gibide değil sanki böbreğim de ağrıyor
şişim nasıl olim... kendimi davul gibi hissediyorum evin içinde oda oda dolanıyorum ama nafile...Nasılsınn nasıl gidiyor beklemek ??????:44:
şişim nasıl olim... Kendimi davul gibi hissediyorum evin içinde oda oda dolanıyorum ama nafile...
Hiç bişey hissetmiyorum ben yaaa 3. Günü daha erken ama ne bilim..
Sultan bende seni merak ettiğimden girdim nasıl oldun azaldı mı kanaman
o ilk günkü patlamaya göre bayagı azladı dıyebılırım ama devam edıyor işteNe yapalım hayırlısı dua edıp yatıyom canım yaa sendeki şişlik normal bol su iç yapacak bişe yok bide havalar ne kadar sogudu donuyorum valla ayaklara çorapları çektım sende üşütmewe dikkat et
canım çok sağol hiç dinlenemedim doğru düzgün senle hemen hemen aynı dönemlerde transfer olduk sanırım 3 gün önceden senin olmuştu arada topiğe baktığımda nasıl gidiyor hamilelikcanım fazla gır kaldırma ve yorulma yoksa yatacan dıye hıç bir doktor söylemiyor yani merak etme ama fazlada yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?