2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

herkese merhaba
kızlar ya transferimin 13.günü ama ben 3. gününden bu yana hiç dinlenemedim doğru düzgün bazen çok yorulduğumda oluyor tabi yemek sofra düzelt topla ortalığı falan v.s.bugün yine yoruldum sizler yatarak mı geçiriyorsunuz
bugün karnım çok kötü ağrıdı gece uyayamadım adet olacakmışım gibide değil sanki böbreğim de ağrıyor

sabah saat 9:30 telefonum çaldı, kim bu arayan gece gripten zaten uyuyamadım gözüme yeni uyku girdi diye söyleniyodum kiiii, doktorummuş meğer Sultan hanım bugün kan testini yaptır dedi, gözlerim fal taşı gibi açıldı, ama bugün erken daha 9. günüm dedim, olsun olsun yaptır sen bugün dedi. dururmuyuz hiç paldır küldür yataktan kalktık ve doğru hastane, kanı verdik 45 dakika bekle bekle geçmiyoo...

veeee sonuuuuç...... cücük ya da cücüklerim benimleymiiişşş
çok mutlu ve şaşkınım kızlaaarrr

Tebrik ederim canm hayirli olsun gozun aydin cok guzel bi haber hamisler gttikce cogaliyo ne guzel

Canm hayirli olsun gozun aydn Allah kucagina almayi nasp etdn

Yaşasınnn tebriklerr çok güzel haberler alıyoruz bugün allah kucağına almayı nasip etsin inş

aaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun bugün ikinci mi oluyor pozitif haberi ...

valla çok sevindim bende beklemede olanlardan olduğumdan çok sıkıcı geçiyor günler...

tebrikler canım allah tamamına erdirsin

ne kaynanadan hayır var ne anneden varsa bir herifimm allah razı olsun ondan bizimkilerden hayır yok malesef
inşallah dedigin gibi olur duyarıımda ne zaman olursa o zaman evet zor eşler için bnm içinde yemek tarif etmekden sıkıldımmm

canım fazla gır kaldırma ve yorulma yoksa yatacan dıye hıç bir doktor söylemiyor yani merak etme ama fazlada yorma kendini

Ay canim cok sevindim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin maşallah maşallahkac cikti deger canim

Nasılsınn nasıl gidiyor beklemek ??????:44:
şişim nasıl olim... kendimi davul gibi hissediyorum evin içinde oda oda dolanıyorum ama nafile...

hiç bişey hissetmiyorum ben yaaa 3. günü daha erken ama ne bilim..

sultan bende seni merak ettiğimden girdim nasıl oldun azaldı mı kanaman

o ilk günkü patlamaya göre bayagı azladı dıyebılırım ama devam edıyor işte Ne yapalım hayırlısı dua edıp yatıyom canım yaa sendeki şişlik normal bol su iç yapacak bişe yok bide havalar ne kadar sogudu donuyorum valla ayaklara çorapları çektım sende üşütmewe dikkat et

iyi yaaa en azından azalma var ... yatarak da olsa dokuz ayı tamamlarsın umarım...

aynen hava güneşli ama kapı pencereyi kapadım dondum resmen yelek çorap ne varsa giydim ...

canım fazla gır kaldırma ve yorulma yoksa yatacan dıye hıç bir doktor söylemiyor yani merak etme ama fazlada yorma kendini
canım çok sağol hiç dinlenemedim doğru düzgün senle hemen hemen aynı dönemlerde transfer olduk sanırım 3 gün önceden senin olmuştu arada topiğe baktığımda nasıl gidiyor hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…