- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.741
aaa o kadar acıyı iğneleri ilaçları kullan sonra çöpe gitsin bebekler çok saçmaymış...
Cok sagol arkadaşım. .. bende oyle düşünmeye çalışıyorum ama ne bileyim şimdi icim cok rahatladı.yok canım bişey olmaz hemen öyle... ama sen kendini üzme bak ne güzel çocuklarını almışsın dinlen bi güzel
benimde bugün 9.günüm benimde sol kasığım da şiddetli sancılar oluyor nefesimi kesiyor o derece. herkesin farklı farklı kiminin hiç belirtisi olmuyor kiminin ilk günlerde başlıyor benim de yüzüm çok çillendi kendimizi çok dinliyoruz o yüzden herşeyi belirtiymiş gibi düşünüyoruz yada hissediyoruz :)) peşpeşe sonuçlarımızı öğreneceğiz inşallah ikimizde mutlu olacağımız haberler alırız.
sultancığım azaldıysa ne mutlu..sabret bakalım canım...peki bu arada kan verıyormusun değerlerin nasıl?
kan vermiyorum gerek yok dediler
Arkadaslar burada ne sorduysam cevapsız kaldı ana çaresizlik ya bir kez daha denedim yine cevap yok anlayamıyorum sizleri. .. topige baştan katikmayanlara kapalimisiniz yoksa. Çaresizlik icinde bir soru sordum ya...
acillllllllllllllllllllll aşırı kaşıntım ve yanmam var dün transferim olmuştuuuuu crihone şu kremmm bunları yapmışşşş olabilirmiiiii duramıorummmmmmmm yardımmmmmm
bende en son bugün verdim ..doktor yarın gel keseye bakalım dedi.kız İNŞALLAH görürüz keseyi.
inşallah canım görürsün ama yaa bende gidince gördüm hatta göremeyiz diye düşünmüştüm kalp atışınıda duysaydım hayırlısıyla içim rahatlıyacaktı haber ver tamammı kaçta gidecen
cümleten hayırlı sabahlar kızlar dün ben testimi yaptırdım anca yazma fırsatı bulabildim. veeeee Rabbime şükürler olsun hamileymişimdünden beri rüyada gibiyim ilk tüp bebek denemesi ve Rabbim can verdi yavruma... İnşallah Rabbim bu duyguyu herkese yaşatır... bundan sonra ıstanbul da çok ii bir bayan doktor bulmam lazım önerilerinize açığım kızlar...
Dün transferimin ilk günüydü. Ama aksam cok ağladım üzüldüm. Sizce bebislere bisey olmusmudur cok korkuyorum. Ne olur cevap yazin.
öğleden sonra gel dedi işte 1 bucukta giderim eve gelir gelmez veririm haberi canım inşallah sende duyarsın kalp atışını.sen 5.haftadasın 7 haftalıkken duyulur kalp atışı belki erkende olabilir.bnm ilk oğlum 6 haftalıkken duyulmuştu
işte arayacaklarmış onlar daha aramadılar unutuyo hemşire herhalde pazartesi tekrar ararım bnde bayramdan önce duysam çok mutlu olacam ama bu lekelenme bitmiyooo yaaabir yandanda şükrediyorum digerinde 3 ay olmuştu hemde o kanamaydı bayagı şükret diye kızıyorum ara ara kendime:26:öyle işte tekmi transfer edilmişti sana canımm
kızlar yarin transfer yapılacak bana ne kadarda cabuk geçti hiç anlamadım:))yumurtalar cuma günü toplandı henüz agrılarım var hemde bayagı nasıl olacak bu agrılarla yarin bilemioyrum sanki bu kadar agrı varken yapmak bana cokda saglıklı gelmiyor merkezi aradım bol bol yumurta beyazı ve et ye dediler bide bol su içç dediler ...bu arada ben ilk kez yaptırıyorum tüp bebegi transferden biraz tırsıyorum acaba aneztesili mi yaptırsam doktor la konuştuk aşırı heycanlanırsan yaparız dedi aama bilemiyorum agrılı bir işlem değildir inşalla...
bide arkadaşlar doktor bana dün kan sulandırıcı iğneye başlattı bayagı can yakıcı çok yakıoo koldan yaptırdım kendim beceremedim vallaa(
:) hayırlı olsun tatlım. inşallah pozitifle sonuçlanır ve sağlıklı bi gebelik geçirirsin.... bence uyuma transfer sırasında ve izle.... çok güzellll bi an... hatta bu tedavinin en güzel yanı, ben kaçırma derim o anııı.... çok ağrılı değil, hatta hiç değil....kızlar yarin transfer yapılacak bana ne kadarda cabuk geçti hiç anlamadım:))yumurtalar cuma günü toplandı henüz agrılarım var hemde bayagı nasıl olacak bu agrılarla yarin bilemioyrum sanki bu kadar agrı varken yapmak bana cokda saglıklı gelmiyor merkezi aradım bol bol yumurta beyazı ve et ye dediler bide bol su içç dediler ...bu arada ben ilk kez yaptırıyorum tüp bebegi transferden biraz tırsıyorum acaba aneztesili mi yaptırsam doktor la konuştuk aşırı heycanlanırsan yaparız dedi aama bilemiyorum agrılı bir işlem değildir inşalla...
bide arkadaşlar doktor bana dün kan sulandırıcı iğneye başlattı bayagı can yakıcı çok yakıoo koldan yaptırdım kendim beceremedim vallaa(
kızlar yarin transfer yapılacak bana ne kadarda cabuk geçti hiç anlamadım:))yumurtalar cuma günü toplandı henüz agrılarım var hemde bayagı nasıl olacak bu agrılarla yarin bilemioyrum sanki bu kadar agrı varken yapmak bana cokda saglıklı gelmiyor merkezi aradım bol bol yumurta beyazı ve et ye dediler bide bol su içç dediler ...bu arada ben ilk kez yaptırıyorum tüp bebegi transferden biraz tırsıyorum acaba aneztesili mi yaptırsam doktor la konuştuk aşırı heycanlanırsan yaparız dedi aama bilemiyorum agrılı bir işlem değildir inşalla...
evet tek tarnsfer edildi bana...duyarsın inşaallah yaaa ..ilk hamileliğimde bnmde 3 ay sürmüştü anlatmıştım sana için rahat olsun korkma işte sadece dikkat etmek gerekıor bol bol yatmak ..
bacım valla bi wcye gidyomutanmasam onuda beze yapacamm adama okadarda yük olmim diyorum çok yoruluyo garibim beline agrrılar giiyomuş evin işi yemek çamaşırr bende anla bnm halimi işte dedimm yatıyorum yani duyamam ya bayramdan sonra anca dimi canımm hesap yaptımdaa
o igneyi göbekten yap daha az acıyo bnm kol mosmor oldu 2 kez koldan yapmıştım transfer yumurta toplamadan çok daha kolay korkma idrar sıkışık bir halde gıdeceksın duşunu al parfüm felan kullanmadan gir al gel bebişini hayırlı ugurlu olsun inşallah korkulacak bişe degıl yani bol su iç evet yumurtalarının toplanalı kaç gun oldu kaçıncı gün embriosu canm
ayyyy canımmm allah razı olsunnn inşalllahhh normal muayene gibiyse eger basittir cogu öle dio normal muayene gibi:) hayırlı olsun tatlım. inşallah pozitifle sonuçlanır ve sağlıklı bi gebelik geçirirsin.... bence uyuma transfer sırasında ve izle.... çok güzellll bi an... hatta bu tedavinin en güzel yanı, ben kaçırma derim o anııı.... çok ağrılı değil, hatta hiç değil....
transferde bişi yok ki canım canın felan acımıyor ayrıca o kadar kısa süren i işlem ki anlamıosun..anestezi altında yapıolarmı bilmıyorum ama o anı görerek bakarak ayetel kürsi okuyarak geçirirsen daha güzel bence..transferden önce idrara sıkışmak gerekıor biraz o zor ama dayanalımayacak bşe değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?