2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

evet canım bize çok iyi kalitede var demişti cemile hanım sonra bide dediki 2 tanesi dondurulmaya uygun yani 2 tane dondurulmuş var..
senin kaçtane var canım

cnm sabah aradı cemile hanımm,, iyii kalitede olan embriyolarım gelişmeleri yavaşlamış,, orta kalite olmuş o yüzden dondursak bi fayda sağlamayız sizden boşuna ödeme almayalım dediii yani iptal oldu kalanları dondurmak hiç bişi anlamadım 1gün önce iyi kalitede dio snra böle diooooo sence neden böle oldu cnm????????????????????????

Kizlar gunaydin
Kasiklarim cok agriyor ve hala gecmedi kucuk tuvaletimi yaparken batma falan oluyor bu normal mi sizde de oldu mu bi de karnim sis bu halimle yarin transferimi yaparlar mi ki bilemedim acill yardim kizlarr

günaydın canım demek yarın transferin var ...bence yaparlar çok ciddi bi sorun değil toplma sonrası herkeste olan şikayetler bence..transfer sonrası hemen kalkma idrara çok sıkış öyle daha iyi tutyor derler..hatta ben transferden sonra daha masadan kalmadan sonda taktırdım idrarımı boşalttılar çok rahatladım odaya yatağıma geçince hastane kapanana kadar çıkmadım 3 saat yattım.

oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy gözün aydın canım çok sevindim .İNŞALLAH sağlıkla kucağına alırsın

Tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inş

aaaaaaaaa hakkaten bende anlamıyorum banada çokiyi diyodular okadar embriyodan 2 tane kalmış, geçen senede ikitane kalmıştı onlarda çözündüklerinde canlılıklarını sürdürmediler nasıl oluyo bu ya yoksa bizim embriyolog mu beceriksiz bende anlamadım.. çk sinir bozucu bi durum...inşallah hamile kalırsın canım inşallah...

Arkadaslar burada ne sorduysam cevapsız kaldı ana çaresizlik ya bir kez daha denedim yine cevap yok anlayamıyorum sizleri. .. topige baştan katikmayanlara kapalimisiniz yoksa. Çaresizlik icinde bir soru sordum ya...

maşallah canım gözün aydın o senin kabul olmuş duan... Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

Kızlar şunu anladım ki gerçekten son birkaç gün geçmiyomuş bugün 10. Gün ve sol tarafımda çok hafif bi batma var ama yinede ümitlemiyorum

Arkadaslar burada ne sorduysam cevapsız kaldı ana çaresizlik ya bir kez daha denedim yine cevap yok anlayamıyorum sizleri. .. topige baştan katikmayanlara kapalimisiniz yoksa. Çaresizlik icinde bir soru sordum ya...

olur mu öyle şey canım :)

hemen öyle ağlamayla bişey olmaz, zaten burada herkes aynı durumda ilaçların etkisi bi gülüyor insan bi ağlıyor :)

Kızlar şunu anladım ki gerçekten son birkaç gün geçmiyomuş bugün 10. Gün ve sol tarafımda çok hafif bi batma var ama yinede ümitlemiyorum

bişey kalmamış canım boşver belirtileri bu kadar erken belirti olma ihtimali yok zaten :) tadını çıkar son 2 günün ^^

gözün aydın canımtebrikerrrrrrrr

benimde bugün 9.günüm benimde sol kasığım da şiddetli sancılar oluyor nefesimi kesiyor o derece. herkesin farklı farklı kiminin hiç belirtisi olmuyor kiminin ilk günlerde başlıyor benim de yüzüm çok çillendi kendimizi çok dinliyoruz o yüzden herşeyi belirtiymiş gibi düşünüyoruz yada hissediyoruz :)) peşpeşe sonuçlarımızı öğreneceğiz inşallah ikimizde mutlu olacağımız haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…