- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.721
evet canım bize çok iyi kalitede var demişti cemile hanım sonra bide dediki 2 tanesi dondurulmaya uygun yani 2 tane dondurulmuş var..
senin kaçtane var canım
Kizlar gunaydin
Kasiklarim cok agriyor ve hala gecmedi kucuk tuvaletimi yaparken batma falan oluyor bu normal mi sizde de oldu mu bi de karnim sis bu halimle yarin transferimi yaparlar mi ki bilemedim acill yardim kizlarr
cümleten hayırlı sabahlar kızlar dün ben testimi yaptırdım anca yazma fırsatı bulabildim. veeeee Rabbime şükürler olsun hamileymişimdünden beri rüyada gibiyim ilk tüp bebek denemesi ve Rabbim can verdi yavruma... İnşallah Rabbim bu duyguyu herkese yaşatır... bundan sonra ıstanbul da çok ii bir bayan doktor bulmam lazım önerilerinize açığım kızlar...
canım azaldı ama devam edıyo ya hem kahve hem kırmızı kan gelıyo wcye gıttık çe lekelenmeye döndü yani çok şükür saol sen nasılsın canım
sağol tavsiyelerin için canım, ilaç kullanmayınca burun tıkanıklığı kötü oluyo. gecenin bu saati uyuyamadım kalktım oturuyorum
kızlar bugün idrar testi yaptım negatiffffffffff.... 4.gün embriyosu benimki bugün 7.günüm
5.gun yaptim ama bnm 5.gun tranferiydi.belki cikar umuduyla yaptim iste beklemekten daha kolay oldu :))
cümleten hayırlı sabahlar kızlar dün ben testimi yaptırdım anca yazma fırsatı bulabildim. veeeee Rabbime şükürler olsun hamileymişimdünden beri rüyada gibiyim ilk tüp bebek denemesi ve Rabbim can verdi yavruma... İnşallah Rabbim bu duyguyu herkese yaşatır... bundan sonra ıstanbul da çok ii bir bayan doktor bulmam lazım önerilerinize açığım kızlar...
cnm sabah aradı cemile hanımm,, iyii kalitede olan embriyolarım gelişmeleri yavaşlamış,, orta kalite olmuş o yüzden dondursak bi fayda sağlamayız sizden boşuna ödeme almayalım dediii yani iptal oldu kalanları dondurmak hiç bişi anlamadım 1gün önce iyi kalitede dio snra böle diooooo sence neden böle oldu cnm????????????????????????
Dün transferimin ilk günüydü. Ama aksam cok ağladım üzüldüm. Sizce bebislere bisey olmusmudur cok korkuyorum. Ne olur cevap yazin.
Arkadaslar burada ne sorduysam cevapsız kaldı ana çaresizlik ya bir kez daha denedim yine cevap yok anlayamıyorum sizleri. .. topige baştan katikmayanlara kapalimisiniz yoksa. Çaresizlik icinde bir soru sordum ya...
Kızlar şunu anladım ki gerçekten son birkaç gün geçmiyomuşbugün 10. Gün ve sol tarafımda çok hafif bi batma var ama yinede ümitlemiyorum
evet 4 tanesi çözüldü içinden en saglıklısı seçilip 3 çöpee bnde anlamadm neden öyle yapıyolar:44:
Kızlar şunu anladım ki gerçekten son birkaç gün geçmiyomuşbugün 10. Gün ve sol tarafımda çok hafif bi batma var ama yinede ümitlemiyorum
Evet sanırım haklısın ama ilk gun boyle oluncada iste korktum çok. Teşekkür ederim verdigin moral için.olur mu öyle şey canım :)
hemen öyle ağlamayla bişey olmaz, zaten burada herkes aynı durumda ilaçların etkisi bi gülüyor insan bi ağlıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?