2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

çok sağol.... :)

elifcim kafaya fazla takmaktan ben düne kadar hergün transfer oluyodum olmdı bidaha yapıcaz deyip duruyolardı rüyaya takılı kalma gülüm umutla beklemeye devammmmmm başka çare yokk

canım biz senle aynı gün transfer olmuştuk yani ayın 21 i..transfer olduğumuz günüde sayıyorum ben yarın kan testi yaptırcam yoksa o gün sayılmıyormu .

canım bende sorcaktım sana bana doktor 3 ekim demişti o gün sayılmıyor diye biliyorum ama anlamışta değilim hatta bende sen gibi çarşamba gitmeyi düşünüyorum

ne yapıyosunnn???
ne yapim geçmişi okudum başka pozitif haberi varmı diye...

bu arada tekrar tebrik ederim canım seni .. tek mi çoğul mu gebeliğin belli mi şimdi...

bende perşembe günü bebeğimi alıp geleceğim yarın gidip aile hekimine rapor yazdırayım diyorum...

al gel canım hayırlı olur inşallah benmkini tek diye biliyorum ama 2.testden sonra artışa göre belli olur hayırlısı olsun

kızlar merkezden aradılar yumurtam dölenmiş yarın duruma göre arayacaklar

al gel canım hayırlı olur inşallah benmkini tek diye biliyorum ama 2.testden sonra artışa göre belli olur hayırlısı olsun

kabızlık var şuanda bende transferden önce atlatayım diye uğraşıyorum .. kuru incir yaş incir kavun yedim hatta cı bile yedim ama banamısın demedi...

kızlar merkezden aradılar yumurtam dölenmiş yarın duruma göre arayacaklar

hadi hayırlısı 3-4 güne bende bebeğini alırsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…