- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.641
sen banamı diyon canımmsjmdan alıntı yap söyle birsürü sultan var yaa bnm 19uydu canım ogünde sayılıyo herhalde
evet ay sana diyorumm ama böle kolayıma gidiyor :) o zama ben yarın yaptırayım ..
yaptır canım hayırlı haberlerinle gell inşallah günün perşembemi senin
transfer olduğum günüde sayarsam günüm yarın .ama sayılmıyorsa perşembe..aman ha 1 gün önce ha 1 gün sonra farkedıyormu ki
kızlar leke neymiş yaa avuç içi kadar parça ve kanama 3 ay oldu çocuklarıma bişe olmamışrı ha tehlıkelı leke tabıkı ama bol su istiraat ve dua başka yapacak bişey yok gerisi allaha kalmış dikkat edin stress aslaaa yapmayın desemde yapacaksınız ama daha az sonuçta onlar sizinlee
çok sağol.... :)
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar..sabahı sabah ettim o kadar çok rüya gördüm ki her gözümü kapayışımda test yaptırıordum değerm 147 çıkmış.doktorum bana diyorki periyodik gebelik diyor ve ben çok üzülüorum....şimdi netten bakacam nedir bu periyodik gebelik varmı böle bişi .sonra ultrasondan bakıor bebek görünüyor ama öyle bir bebek ki sanki 30 haftalık gibi ordan bana el sallıor ...ay çok fena oldum ben hayırlısı kafayı bozacam.
canım biz senle aynı gün transfer olmuştuk yani ayın 21 i..transfer olduğumuz günüde sayıyorum ben yarın kan testi yaptırcam yoksa o gün sayılmıyormu .
ne yapim geçmişi okudum başka pozitif haberi varmı diye...ne yapıyosunnn???
ne yapim geçmişi okudum başka pozitif haberi varmı diye...
bu arada tekrar tebrik ederim canım seni .. tek mi çoğul mu gebeliğin belli mi şimdi...
bende perşembe günü bebeğimi alıp geleceğim yarın gidip aile hekimine rapor yazdırayım diyorum...
sultannnnnnn eliffffffff bişi deyin canım ya hangi gün yapcaz şimdi testi ne zormuş ayol
kızlar merkezden aradılar yumurtam dölenmiş yarın duruma göre arayacaklar
ama doktoruna haber ver mutlaka akşamdan beri devammı ediyo igne felan verr kaçıncı günün bugün canm
al gel canım hayırlı olur inşallah benmkini tek diye biliyorum ama 2.testden sonra artışa göre belli olur hayırlısı olsun
ayyyyyyyyy
gözün aydın canım inşallah hayırlıısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?