2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Arkadaşlar selam... 2.5 senedir çocuk istiyorum, yaş 31... 4 kez klomen tedavisi, 3 kez iğne tedavisi, 2 kez aşılama, 1 kez de tüp bebek denedim. iğne tedavisi sonucu hamile kaldım ama düşük yaptım... 5 haftalık bir düşüğüm var

bugun ilk tüp bebek transferimin 13.günü... heyecanla kan testi yaptırdım ve sonuç negatif...5.gün blast (yani a kalite embriyo) trasnfer edildi... doktor cagırdı, yarın yuzyuze gorusucez sebebini... işyerinden izin aldım ogleden sonra... oturmuş ağlıyorum hala... kendimi suçluyorum çok fazla... cok dikkatli davranmadım, 2.gun hemen ayağa kalkıp işe gittim... gun içinde min 3-4 saat araba kullandım...

ve düştükleri günlerden adım gibi eminim... birincisi transferin 6.gunu dustu, ikinci de 11.gunu... cunku crinone sadece bu 2 günde topak topak geri geldi ve cok hafif k.rengi geldi.. eminim o günler dustugune...

aralık' ta yine denicem, hayırlısı demek bile gelmiyor içimden... o kadar bunaldımki, ümitsizim... canım cok yanıyor... kocam hariç hic kimse tup bebek denediğimi bilmiyor... kimseyle paylaşamadığım için o kadar doluyumki...

olmadı çok şükür.38 haftam bitti geldi ..o zamana kadar yata yata geldik.şimdi 2 yaşında.karşımda oyun oynuyor :)

allah bagışalsınn canım ne güzel darısı bana bende yatacamm doktor banadedi rahim yukardan basık rahım boynu kısa rahım agzı çok geniş buji takmadan histereskopi yapmış müdale edecekmş ama emin olmadı için ellememiş o basıklıgı işte yatacaksın hamile kalınca gerek duyarsam dikiş atarım ama o da erken dogumu tetıklıyo takıbı yaparım gereklıgördm yerde atarım dedı bnm takıbımıde otüp bebek doktorum yapacak canm

canım allah yardımcın olsun üzülme bir vakti vardır elbethakkımızda hayırlısı

geçmiş olsun canım çok şey yaşamısın ama yılmak olmamalı şimdilik kendine dikkat et üzülme demek zaten çok boş rabbim sabır versin

kızlarrrrrrrrrrr hamileyim bennnnn
coooook şükürr sultan burda hamile kalmadan sayende dokuz doğurdukkk
kızlar mrhb opum vardı bu gün 5 yumurtam toplandı 1 tanesi işlem görmüş yarın arayacaklar

sağolun kızlar çok fazla ümidim yok malesef yarın göreceğiz ama
yeter abla sakın ha sakın allahtan ümidini kesme doktorun hiç ummadığı folikülden yumurta çıktı ki bi tane toplandı rabbime binlerce şükür döllendi senin şuan yapacağın tek şey bol bolll dua etmek tesbih çekmek... sekine duasını et çok etkili bi dua... internetten bak nasıl okunduğuna.. meryem suresini oku ama asla umudunu yitirme
pozitif düşün bu kez olacak diye kendini telkin ettt....kalbini bozmaaa!! içine bi kuruntu düştüğü an inancı azalırr.. inancını kaybetmeee
sultancım o öyle oldu bu da böyle olacak diye bişi yokk... sen rabbime sığın bol bol dua et sağlıklı bi hamilelik geçirmek için... benim de kendiliğinden gerçekleşen ilk gebeliğimde 8 haftalıkken alındı ki kalp atışını bile duyamadan.. ama ben şuan aklıma onu bile getirmiyorum sende öyle yap...

arkadaşım her şeyin vakti zamanı var bunu asla unutma benim bu sene tedavim 2 kere ertelendi ve şuan henüz transfer olmadı ama rabbimden çook umutluyum.... her ertelenmesinde vardır bunda bi hayır dedimmm. ben işe gittim ondan düştü diye düşünme allah nasip etseydi onlar ona engel olmazdı.. demekki rabbimin bi bildiği var diye düşün... kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsın .. yılmak yokkk yeterki senin yumurtan eşinin spermi olsun

canım yaşadıkların kolay diyil, heleki düşük yapmak Allah bidaha göstermesin... bende test günümün gelmesini istemiyorum tekrar negatif olur diye çok korkuyorum...

canım yaşadıkların kolay diyil, heleki düşük yapmak Allah bidaha göstermesin... bende test günümün gelmesini istemiyorum tekrar negatif olur diye çok korkuyorum...

rabbim korktuklarımızdan emin kılsınn.... negatif düşünme pozitif düşün allah a inanıyorum bu kez nasip edecek dee

rabbim korktuklarımızdan emin kılsınn.... negatif düşünme pozitif düşün allah a inanıyorum bu kez nasip edecek dee

inşallah nsip eder hepimize...:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: bi tane olsun başka bişey istemem inşallah sende hamile kalırsın canımm

Son düzenleme:

haberini alana kadar yarım saatte bir kk ya girdim. pozitifi görünce çığlık attım. çok sevindim sanki bir yakınımdan haber almış gibi. inşallah sorunsuz geçer gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın.
benim 2 gündür kırmızı akıntım var. moralim bozuldu. ne kadar kendimi kaptırmayacağım desem de öyle olmuyormuş. şimdi kendimi negatife daha bi hazırlıyorum. cumartesi öğrencem inşallah allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin.

gözyaşlarım daha yeni kesildi... ağlamaktan kurudu herhalde goz pınarlarım :) Allah' ın gücüne gitmesin diye susuyorum, isyan etmemeye çalışıyorum... ne diyim, hakkımızda hayırlısı.... çok sağol güzel mesajın için , Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kızlarrrrr ıiçim bi sıkıldı sanki acaba tutmadı mı ki bnm bebiş..test günü yaklaştıkça korkmaya da başladım sanki

Slm kızlar benimde ilk tedavim bugün son iğnemi vuruldum yarın gidicem Dr inşallah hersey olumlu olur yazdıklarınızı okuyunca baya deneyimsiz buldum kendimi😄

Son düzenleme:
negatifi gören arkadaşlarıma sabırlar diliyorum bende sonuc bekleme asamasındayım ne olacak bilmiyorum ama burda pozitif gören arkadaşlara espiri olsun diye dansöz oynatıyodum söz verdiğim gibi yine oynatacagım lütfen üzerinize alıp düşüncesiz oldugumu düşünmeyin dediğim gibi belkide bende negatifi görebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…