- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.381
offf ablaaaaDua et patlayacamm
hangi fakülteye gidiyorsunuz.biz egeye gidiyoruz yazmıştım biliyorsun zaten.ücret konusu şöyle benim ssk gün sayım yetmiyor eşimde özel sigortalı bu yüzden biz devlet desteği olmadan yaptırıyoruz.toplamda 5000 tl civarında gider diye söylediler.bu güne kadar dosya için 100 tl spermlerin saklanması için 190 tl sulu ultrasoniçin alınan katatere 40 tl ödedik.eşimin mikro tesesi ve muayenelerini kendi sigortası benim muayene ve tahlillerimide ssk karşıladı onlar için bi ücret ödemedik.sanırım önümüzdeki günlerde opu öncesi kullanacağım iğne ve ilaçları kendimiz almamız gerekecek ve transfer ücreti ödeyeceğiz diye düşünüyorum.nelere ne kadar ödeyeceğimizi bilmiyoruz yani.
hangi fakülteye gidiyorsunuz.biz egeye gidiyoruz yazmıştım biliyorsun zaten.ücret konusu şöyle benim ssk gün sayım yetmiyor eşimde özel sigortalı bu yüzden biz devlet desteği olmadan yaptırıyoruz.toplamda 5000 tl civarında gider diye söylediler.bu güne kadar dosya için 100 tl spermlerin saklanması için 190 tl sulu ultrasoniçin alınan katatere 40 tl ödedik.eşimin mikro tesesi ve muayenelerini kendi sigortası benim muayene ve tahlillerimide ssk karşıladı onlar için bi ücret ödemedik.sanırım önümüzdeki günlerde opu öncesi kullanacağım iğne ve ilaçları kendimiz almamız gerekecek ve transfer ücreti ödeyeceğiz diye düşünüyorum.nelere ne kadar ödeyeceğimizi bilmiyoruz yani.
rabim dermansız dert vermesin canım inş bizim de yüzümüz güler
geçmiş olsun canımdikkat et yat dinlen
sen iğneye başlayacaksın çok yecanlısın benim de 7 ekim de test günün :18::18::18::18:allahım hepimizin yardımcısı olsun
slm canım bende de pko var bu ay ilk denememi yaptım transferimi oldum ugün 5. günüm beklemedeyim test günlerimiz bir gün arayla inş pozitif sonuçlar alırız
sende herhangi bi belirti var mı :26::26:
aynen canım belirti her zaman kişiden kişiye değişiyor ama şimdi bizde merak olduğu için hep bişeyler arıyoruz
benim ilk günden beri belim kasıklarım ağrıyo sende de öyle olmuşmuydu
benim de canım acayip bel ağrım var bide kasık ağrım başka da bişey yokinşş iyiye hayırlara işarettir :26:
hayırlısı olsun canım inş rabbim nasip eder bebişini
canım sonuçta rüya o kadar üzme kendini takılma yani boş yere:44::44:
bende o bile yok canımbelki de bebişinin yerleşme lekesi gelmiştir
ayyyyy hadi bakalım rabbim inşş pzitif haberler vermeni nasip eder canımmerakla heyacanla bekliyorum kuzum
kızlar nasılsınız iyimisiniz...
beni sorarsanız yuvarlanıp gidiyorum pek keyfim yok bugün gribim bide üstüne içim daraliyo(
negatif olan arkadaslarima Rabbimden sabır diliyorum..
sultancim sendende haber bekliyoruz hadi bakalım.
canım inan benim de kalbim sanıl atıyo heyecandan ellerim titriyo valla :18::18::18::18:allahım inş yüzümüzü güldürüraramadılar hala bekliyorum bide babam geldi yaaaaaaaaaaaaaaaa
özlemmm canım test günüm 7 ekim tatlım listeye ekleyebilşrisinhoşgeldin aramıza cnm cok gencsin daha Allah yolunu açık eylesin
canım bu ara herkez hasta valla salgın var galiba dikkat edin kendinize bebişlerinize iyi bakınkızlar nasılsınız iyimisiniz...
beni sorarsanız yuvarlanıp gidiyorum pek keyfim yok bugün gribim bide üstüne içim daraliyo(
negatif olan arkadaslarima Rabbimden sabır diliyorum..
sultancim sendende haber bekliyoruz hadi bakalım.
cnm sanmıyorum jelden kaynaklanıyordur o pembe renk diyorum,
bende de kasık ağrısı olmadı cnm yalnız oturduum yerden kalkarken ve hapsırırken kasıklarıma sancı girdi bi kaç kez ama bebekle bi alakası varmıdır bilemiyorum, hayırlısı olsun cnm,
bugun işe başladım ben de daha güzel vakit geçiyor burda, evde çok sıkılmıştım iyi geldi burası
inşallah patlayacam ben yaa kalp krızı geçirebilirim aramayınca korktummm bende hemşire nasıl söyleyecem diyemi düşünüyo dedmmm
canım inan benim de kalbim sanıl atıyo heyecandan ellerim titriyo valla :18::18::18::18:allahım inş yüzümüzü güldürür
offfffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa
yaaaa 2:30dan sonra arıyolarmış eşim aradı dayanamadı oda of buneya 9da verdm kanııı:18:
canım inan benim de kalbim sanıl atıyo heyecandan ellerim titriyo valla :18::18::18::18:allahım inş yüzümüzü güldürür
özlemmm canım test günüm 7 ekim tatlım listeye ekleyebilşrisin
canım bu ara herkez hasta valla salgın var galiba dikkat edin kendinize bebişlerinize iyi bakınbenim de bu günlerde içim daralıyor bunalıyorum isyanlardayımmm
hııı anladım canım bende şimdiye kadar öyle bişey olmadınormalsa sorun yok canım:26:beni düne kadar kasıklarım da ağrı var dı yine var ama faza değil ama bel ağrım sürekli var :18::18:inş hayra alamettir
offfffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa
canım şu an sana sarılmak teselli etmek istiyorum
özlemmm canım test günüm 7 ekim tatlım listeye ekleyebilşrisin
canım bu ara herkez hasta valla salgın var galiba dikkat edin kendinize bebişlerinize iyi bakınbenim de bu günlerde içim daralıyor bunalıyorum isyanlardayımmm
hııı anladım canım bende şimdiye kadar öyle bişey olmadınormalsa sorun yok canım:26:beni düne kadar kasıklarım da ağrı var dı yine var ama faza değil ama bel ağrım sürekli var :18::18:inş hayra alamettir
canım şu an sana sarılmak teselli etmek istiyorum
geeeeelllllllllllllll
anladım canım kaç gün olması gerekiyor sigorta
canım bugün sabAhtan beri bende çok bunaldim az önce baya ağlayıp kendime geldim şimdi iyiym cok şukür
canım bugün sabAhtan beri bende çok bunaldim az önce baya ağlayıp kendime geldim şimdi iyiym cok şukür
canım ben 3750 tüp bebek için verdim 2250 ilaçlara verdim 150 muayene 300 civarıda tahliller vs tuttu ...
yaaaa 2:30dan sonra arıyolarmış eşim aradı dayanamadı oda of buneya 9da verdm kanııı:18:
inşallah patlayacam ben yaa kalp krızı geçirebilirim aramayınca korktummm bende hemşire nasıl söyleyecem diyemi düşünüyo dedmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?