- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.361
offff ya keşke şuan sedenmde pozitif yazsaydı okadar mutlu olacaktım ki gerçekten buraya yazıldıkça daha çok umutlanıyor insan
Sirf senin icin girdim zorla ne zaman cikicak canim??
valla kendi sonucumu bu kadar heyecanla beklememiştim :18:
keşke canım keşke hepimizin sonuçları pozitif çıksa da hepimiz sevinsekallah kime nasip ettiyse onun olacak canım rabbim hayırlısnı versin inş hepimize
herkese slm kızlar yardım edin lütfen salı günü adetimin 21 günü diye has.2görüşmem var (tüp.tepecik kadın dog.)tahlil falan hemşireler ne zaman yapılcak bişey demiyolar dosyamızı ozaman alıp heyete koycaklarmış ben merak içinde bekliyorum4 aydır tüp için bir fikri olan varmı yardım edin sizin nasıl süreç??
hadi az kaldı canım derin derin nefes al ver al versaol canım 1:30 dediler bende tırnaklarımı yiyorm yaaaaaaaaa:18:
inşallah canım ama canı gönülden istiyorumm allah bu yolda yürüyen herkezin kucagnı doldursunn
ben tınaztepe hast yaptırdım 9 ekim sonuç tarihim cnm.9ekimden sonra tüm beğendiğim beğenmediim şeyleri yazarım ama ço bilgi veren bi yer değil kafamda soru çok.inş sonuç iyi olur
aramadılar hala bekliyorum bide babam geldi yaaaaaaaaaaaaaaaa
ararlar ararlar telaşlanma hayırlısı olur inşallah
cnm özel msj atamıyorum mesaj sayım yetersiz sanada uygunsa buradan sorabilirsin
bende listeye eklenmek istiyorumhenüz tedaviye baslamadım 6 ekimde baslanılacak allah izin verirse .... yas 20 sperm eksikliği nedenyle tüp bebek yaptırılacak konya eurofertil de ilk denemiz umarım pozitif sonuıç ile sonlanır:18:
hoşgeldin aramıza cnm cok gencsin daha Allah yolunu açık eylesin
slm cnm bende teepcıkten rapor almıstım dısarıda yaptırıcaz dıyınce daha hızlı verıyolar raporu benım bırlıkte rapor cıkartan arkdaslara ekım adetınde gelın dedıler agustos ayında aldım ben raporu heyet gunlerı salı gunu oyuzden pzt arıyolar salı gelın dıyolar cnım bır adet dosya ıstıyolar hatta hemsıre soyler mutlaka proteın acısından ertelencegını sanmıyorum sen buarada beslenmene dıkkat et doktorlar takvıyede verırı mutlaka ınsllah sonu guzel bıter ugraslarımız bosa gıtmez bende ırenbede tedavıye baslıcam adet olunca
hadi bakalım sultan 1,30 ğa az kaldı hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Negatif alan arkadaşlarımız içinde üzüntümü belirtmek isterim hayırlısı böyleymiş demekten başka yapacak bişey yok... Yeni günler yeni umutlar
cnm bzde fakülteye gdp gelioruz da daha baslanmadı tedaviye aslında en cok ücret konusunu merak ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?