2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

offff ya keşke şuan sedenmde pozitif yazsaydı okadar mutlu olacaktım ki gerçekten buraya yazıldıkça daha çok umutlanıyor insan

keşke canım keşke hepimizin sonuçları pozitif çıksa da hepimiz sevinsek allah kime nasip ettiyse onun olacak canım rabbim hayırlısnı versin inş hepimize

canım bende aynı hastanede yaptırıyorum haziranda başladım testleri yaptırmaya 21.gün testlerini yaptırdığımda dosyamızı açtılar genetik testleri vsç yaptırdık sen yaptırdın mı onları sonuçlar geç çıkıyor çünkü. Dosyayı verdikten sonra biz de sorduk ama tarih vermediler ben adet düzensizliği için tekrar gittim gitmişken neşe hemşireye sordum ne zaman gelir sıramız diye baktı ve sıranız gelmiş dedi pzt ararız muhtemelen dedi bgn tel başında bekliyrum ben istersen aşamalardan haberdar ederm seni bilirim çünkü bu belirsizlik zaten zor olan bir süreçte daha da yıpratıyor insanı. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenere inş.

ben tınaztepe hast yaptırdım 9 ekim sonuç tarihim cnm.9ekimden sonra tüm beğendiğim beğenmediim şeyleri yazarım ama ço bilgi veren bi yer değil kafamda soru çok.inş sonuç iyi olur

canım lütfen yaz tüm detaylarıyla çok sevinirim. Inşallah pozitif olur sonucun allah hepimize nasip etsin minik minik elleri tutacağımız günleri :)

hadi bakalım sultan 1,30 ğa az kaldı hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Negatif alan arkadaşlarımız içinde üzüntümü belirtmek isterim hayırlısı böyleymiş demekten başka yapacak bişey yok... Yeni günler yeni umutlar

şimdi heyet raporu alamama ihtimalimiz de var mı acaba eşim oligospermi erkek faktörlü infertilite bir buçuk yıllık evliyiz üroloji dr'u bana bazı sorular sordu kaç yaşındasınz neden kısa zamnda gebelik istiyorsunuz vs. Die sonra da eşin azospermi olmadığı için normalde 3 yıl beklemeniz gerekir dedi ama ben şimdi bu raporu imzalıyorum dedi ben tüp bebek servisine çıktığımda da oradaki hemşireyi aramıştı eşimin adıyla birşeyler konuştular ama hemşire bi açıklama yapmadı bana. Umarım bir problem çıkmaz sen de irenbeyle ilgili fikirlerini paylaşırsan çok sevinirm canım senin için de hayırlısı olur inşallah bu zor günler hemencik geçer gider

cnm bzde fakülteye gdp gelioruz da daha baslanmadı tedaviye aslında en cok ücret konusunu merak ediorum

hangi fakülteye gidiyorsunuz.biz egeye gidiyoruz yazmıştım biliyorsun zaten.ücret konusu şöyle benim ssk gün sayım yetmiyor eşimde özel sigortalı bu yüzden biz devlet desteği olmadan yaptırıyoruz.toplamda 5000 tl civarında gider diye söylediler.bu güne kadar dosya için 100 tl spermlerin saklanması için 190 tl sulu ultrasoniçin alınan katatere 40 tl ödedik.eşimin mikro tesesi ve muayenelerini kendi sigortası benim muayene ve tahlillerimide ssk karşıladı onlar için bi ücret ödemedik.sanırım önümüzdeki günlerde opu öncesi kullanacağım iğne ve ilaçları kendimiz almamız gerekecek ve transfer ücreti ödeyeceğiz diye düşünüyorum.nelere ne kadar ödeyeceğimizi bilmiyoruz yani.

kızlar nasılsınız iyimisiniz...
beni sorarsanız yuvarlanıp gidiyorum pek keyfim yok bugün gribim bide üstüne içim daraliyo(
negatif olan arkadaslarima Rabbimden sabır diliyorum..

sultancim sendende haber bekliyoruz hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…