- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.341
gittim canım bekleyecz şimdi bol bol dua istiyorum sizdee
ben tepecikte çıkardım raporumu 3 ay sonnra aradılar heyet bugun gel diye.özelde yaptırcam diyince daha hızlı oldu amaki hast yaptırsaydım çok beklemen gerek dedi
ben de tepecikte yaptırıorm tüm testlerim bitti onların aramasını bekliorm en son gittiğimde pzt ararız demişlerdi bugün bekliyorum bakalım testlerde protein seviyem çok düşük çıktı dr hamilelikten önce iğne kullanman gerekio yoksa düşük yaparsın dedi testi tekrarladık yanlış çıkma ihtimaline karşı şimdi onu bekliyoruz. Bu yüzden tüp bebeği biraz daha ertelerler diye korkuyorum zaten hazirandan beri bekliyoruz. Sen hangi hastanede yaptırıyorsun canım biz teşhis aşamasında çok dr'a gittik bende pko belirtileri vardı ama hala tam teşhis konulamadı . Eşime test yapmayı aklına getiren tek hastane burası oligospermiden dolayı tüp bebeğe başlasık tüp bebek bölümündeki drlardan da memnunuz şimdilik ama negatif sonuç alırsak tınaztepe hastanesine gitmeyi düşünüyoruz hepimizin hakkında hayırlısı inş
ben de tepecikte yaptırıorm tüm testlerim bitti onların aramasını bekliorm en son gittiğimde pzt ararız demişlerdi bugün bekliyorum bakalım testlerde protein seviyem çok düşük çıktı dr hamilelikten önce iğne kullanman gerekio yoksa düşük yaparsın dedi testi tekrarladık yanlış çıkma ihtimaline karşı şimdi onu bekliyoruz. Bu yüzden tüp bebeği biraz daha ertelerler diye korkuyorum zaten hazirandan beri bekliyoruz. Sen hangi hastanede yaptırıyorsun canım biz teşhis aşamasında çok dr'a gittik bende pko belirtileri vardı ama hala tam teşhis konulamadı . Eşime test yapmayı aklına getiren tek hastane burası oligospermiden dolayı tüp bebeğe başlasık tüp bebek bölümündeki drlardan da memnunuz şimdilik ama negatif sonuç alırsak tınaztepe hastanesine gitmeyi düşünüyoruz hepimizin hakkında hayırlısı inş
ayy son haftayı nasıl geçirdinn..amin inşallah Rabbim kucaklarımızı evlatsız bırakmasın..
slm cnm bende teepcıkten rapor almıstım dısarıda yaptırıcaz dıyınce daha hızlı verıyolar raporu benım bırlıkte rapor cıkartan arkdaslara ekım adetınde gelın dedıler agustos ayında aldım ben raporu heyet gunlerı salı gunu oyuzden pzt arıyolar salı gelın dıyolar cnım bır adet dosya ıstıyolar hatta hemsıre soyler mutlaka proteın acısından ertelencegını sanmıyorum sen buarada beslenmene dıkkat et doktorlar takvıyede verırı mutlaka ınsllah sonu guzel bıter ugraslarımız bosa gıtmez bende ırenbede tedavıye baslıcam adet olunca
kızlar sabah embriyogu aradı eşim tabi benim kalp küt küttttçoooook şükürrrr döllenmişşşşş bi beş dakika sonra hastaneden aradılar yarın sabah transfere gelin diye dün opu olacakken doktor bi taneden ümitli iken doktora şöyle dedim ben çoook umutluyum sizde umutlu olun dedim umudunuzu asla yitirmeyinnn rabbim dilerse imkanızı olduruyoo
tüp bebeğe başlayan bütün arkadaşa şunu tavsiye ediyorum inancınızı asla yitirmeyin ve sürekli olumlu düşünüp acabaları aklınızdan çıkarınn... hep söyle deyin rabbim bana nasip edecek deyinn
kızlar burda kendimi pozitif hissetmiştim güzel haberler aldık hep.ama benim sonuç negatif.umutlarım başka bahara kaldı.işallah bekleyen arkadaşlar pozitifi görürler.ben şimdilik uzaklaşıyorum burdan..
rabim dermansız dert vermesin canım inş bizim de yüzümüz gülerevettt canm pko kan uyuşmazlıgı kan pıhtılaşması rahm agzı yetmezligi
geçmiş olsun canımsanada geçmiş olsun tatlım, benim ki geldiği hızla geçti :) hala halsizlik ateş basması var ama burnum akmıyor neyseki domates gibi kızardı 2 dakkada ya :2::2:
sen iğneye başlayacaksın çok yecanlısın benim de 7 ekim de test günün :18::18::18::18:allahım hepimizin yardımcısı olsunBenim daha 7 ekimde gonalf baslicak ve tarih yaklastikca kipir kipir oluyo icim. Senin yerinde olsam ne heyecanli olurdum kim bilir. Ama cokk guzel bi heyecandir yaa. Ben asilamalarimda hic boyle heyecanlanmamistim. Olucak gibi de gelmiyodu. Ama bunda pozitifim
slm canım bende de pko var bu ay ilk denememi yaptım transferimi oldum ugün 5. günüm beklemedeyim test günlerimiz bir gün arayla inş pozitif sonuçlar alırızselamm bende varımm ....rahatsızlıgım polistik overliyim ... alman hastanesinde ilk denemem 26 eylül tarnsfer tarihim 8 ekim test tarihim.. dualarım sizinlee dularınızı bekliyorum
aynen canım belirti her zaman kişiden kişiye değişiyor ama şimdi bizde merak olduğu için hep bişeyler arıyoruzBelirtilere takılma derim maalesef hepsi psikolojik zaten ilaçlar yeterince dengemizi bozuyor o yüzden teste kadar hamile gibi davran bu günlerin tadını çıkar derim:)
benim de canım acayip bel ağrım var bide kasık ağrım başka da bişey yokgünaydın kızlarr benım de transferden sonraki 4. gunum,
kasıktaki ani haraketler sonucu olan kasılmaları hayramı yorayım korkiyımmı bilemedim,
hapsırınca nefesım kesiliyor bikaç kez oldu gerçi de ayağa kalkınca aniden bir de..
tecrubeli arkadaşlar ne diyorsunuz bu tarz belirtiler için erken mi daha acaba belirti aramıyım dıyorum boşuna ama olmuyor
hayırlısı olsun canım inş rabbim nasip eder bebişinikızlar beni merkezden aradılar perşembe günü saat 11 de transferim olacak 5. gün transferi olacak yani ... kaçıncı kalite olduğunu henüz bilmiyorum bölünmeye devam ediyolarmış o gün geldiğinizde ayrıntılı bilgi vereceğiz size dedi emriyolog....
canım sonuçta rüya o kadar üzme kendini takılma yani boş yere:44::44:arkadaşlar benden bu sabah tuvalete gittiğimde peçeteye açık kırmızı pempemsi bir damla kan geldi. çok korkuyorum transferden sonra bunu yaşayan var mı?
birde dün akşam yatarken, tuttuysa beyaz,yeşil,mavi tutmadıysa siyah,kahverengi,gri göreyim Allahım diye dua ettim. koltuk kılıflarımı yıkıyordum kılıflarımda kahverengi birinin tersini çevirdim içi beyaz astar ama lekeli diğer kahverengi kılıfı elime aldım. çok etkilendim rüyadan haliyle :S şuan ağlamak üzereyim tutamıyorum kendimi
bende o bile yok canımcnm dun benden de gldi, dün transferımın 3. gunuydu 26 eylulde transferim oldu benım.
jelle birlikte pembe bir akıntı gelmış geri, bir de ani hareketlerde arada kasılmalarım oluyor cnm. hiç bilemiyorum ama normal mi diye:26:
kızlaarr kanı verdim geldim bekleyecem artık:26:
rabim dermansız dert vermesin canım inş bizim de yüzümüz güler
geçmiş olsun canımdikkat et yat dinlen
sen iğneye başlayacaksın çok yecanlısın benim de 7 ekim de test günün :18::18::18::18:allahım hepimizin yardımcısı olsun
slm canım bende de pko var bu ay ilk denememi yaptım transferimi oldum ugün 5. günüm beklemedeyim test günlerimiz bir gün arayla inş pozitif sonuçlar alırız
sende herhangi bi belirti var mı :26::26:
aynen canım belirti her zaman kişiden kişiye değişiyor ama şimdi bizde merak olduğu için hep bişeyler arıyoruz
benim ilk günden beri belim kasıklarım ağrıyo sende de öyle olmuşmuydu
benim de canım acayip bel ağrım var bide kasık ağrım başka da bişey yokinşş iyiye hayırlara işarettir :26:
hayırlısı olsun canım inş rabbim nasip eder bebişini
canım sonuçta rüya o kadar üzme kendini takılma yani boş yere:44::44:
bende o bile yok canımbelki de bebişinin yerleşme lekesi gelmiştir
ayyyyy hadi bakalım rabbim inşş pzitif haberler vermeni nasip eder canımmerakla heyacanla bekliyorum kuzum
canım kendini hazır hissettiğin anda tekrar başlarsın....benim bu üçüncü.. ki yumurtam 3 taneyken umutsuz olunan folikülden yumurta çıktı... ama sana şunu tavsiye ediyorum... bol bol dua et tedaviye başladığın zaman...ve asla inancını yitirme hep olumlu düşünüp olacağına inan ve öyle başla o yola!!kızlar burda kendimi pozitif hissetmiştim güzel haberler aldık hep.ama benim sonuç negatif.umutlarım başka bahara kaldı.işallah bekleyen arkadaşlar pozitifi görürler.ben şimdilik uzaklaşıyorum burdan..
kızlar sabah embriyogu aradı eşim tabi benim kalp küt küttttçoooook şükürrrr döllenmişşşşş bi beş dakika sonra hastaneden aradılar yarın sabah transfere gelin diye dün opu olacakken doktor bi taneden ümitli iken doktora şöyle dedim ben çoook umutluyum sizde umutlu olun dedim umudunuzu asla yitirmeyinnn rabbim dilerse imkanızı olduruyoo
tüp bebeğe başlayan bütün arkadaşa şunu tavsiye ediyorum inancınızı asla yitirmeyin ve sürekli olumlu düşünüp acabaları aklınızdan çıkarınn... hep söyle deyin rabbim bana nasip edecek deyinn
hiç umudum yok nedense ama inşallah dediğin gibidir :S
git canım git biraz stres atarsınkızlarr ben komşuya gidiyorum gelecem
hayırlsı olsun canım inş sana sımsıkı tutunur sana bebişinkızlar sabah embriyogu aradı eşim tabi benim kalp küt küttttçoooook şükürrrr döllenmişşşşş bi beş dakika sonra hastaneden aradılar yarın sabah transfere gelin diye dün opu olacakken doktor bi taneden ümitli iken doktora şöyle dedim ben çoook umutluyum sizde umutlu olun dedim umudunuzu asla yitirmeyinnn rabbim dilerse imkanızı olduruyoo
kızlar burda kendimi pozitif hissetmiştim güzel haberler aldık hep.ama benim sonuç negatif.umutlarım başka bahara kaldı.işallah bekleyen arkadaşlar pozitifi görürler.ben şimdilik uzaklaşıyorum burdan..
gözün aydın canımmmm
şuan sanki kalbim patlayacak yaa çok heyecanlıyımm:18::18:
amiiiiiiin canım inşş az kaldı mutlu haberi almana canım sakin olmaya çalış
Sirf senin icin girdim zorla ne zaman cikicak canim??offff ya keşke şuan sedenmde pozitif yazsaydı okadar mutlu olacaktım ki gerçekten buraya yazıldıkça daha çok umutlanıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?