2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

gittim canım bekleyecz şimdi bol bol dua istiyorum sizdee

Hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah.

Bu arada beni hergün çağırmalarının nedeni kan sonucumun birden pik yapmasıymış. Sanırım çok ani yükseliş olunca endişelendiler. Onun için çağırmışlar. Bugün gittim bide çarşamba gidicem. Cuma ya da cumartesi de opu yapılacak. büyük 10 tane yumurta var dedi ama küçüklerle 20 yi buluyormuş.

ben tepecikte çıkardım raporumu 3 ay sonnra aradılar heyet bugun gel diye.özelde yaptırcam diyince daha hızlı oldu amaki hast yaptırsaydım çok beklemen gerek dedi

ben de tepecikte yaptırıorm tüm testlerim bitti onların aramasını bekliorm en son gittiğimde pzt ararız demişlerdi bugün bekliyorum bakalım testlerde protein seviyem çok düşük çıktı dr hamilelikten önce iğne kullanman gerekio yoksa düşük yaparsın dedi testi tekrarladık yanlış çıkma ihtimaline karşı şimdi onu bekliyoruz. Bu yüzden tüp bebeği biraz daha ertelerler diye korkuyorum zaten hazirandan beri bekliyoruz. Sen hangi hastanede yaptırıyorsun canım biz teşhis aşamasında çok dr'a gittik bende pko belirtileri vardı ama hala tam teşhis konulamadı . Eşime test yapmayı aklına getiren tek hastane burası oligospermiden dolayı tüp bebeğe başlasık tüp bebek bölümündeki drlardan da memnunuz şimdilik ama negatif sonuç alırsak tınaztepe hastanesine gitmeyi düşünüyoruz hepimizin hakkında hayırlısı inş

kızlar sabah embriyogu aradı eşim tabi benim kalp küt kütttt çoooook şükürrrr döllenmişşşşş bi beş dakika sonra hastaneden aradılar yarın sabah transfere gelin diye dün opu olacakken doktor bi taneden ümitli iken doktora şöyle dedim ben çoook umutluyum sizde umutlu olun dedim umudunuzu asla yitirmeyinnn rabbim dilerse imkanızı olduruyoo

tüp bebeğe başlayan bütün arkadaşa şunu tavsiye ediyorum inancınızı asla yitirmeyin ve sürekli olumlu düşünüp acabaları aklınızdan çıkarınn... hep söyle deyin rabbim bana nasip edecek deyinn

ben tınaztepe hast yaptırdım 9 ekim sonuç tarihim cnm.9ekimden sonra tüm beğendiğim beğenmediim şeyleri yazarım ama ço bilgi veren bi yer değil kafamda soru çok.inş sonuç iyi olur

slm cnm bende teepcıkten rapor almıstım dısarıda yaptırıcaz dıyınce daha hızlı verıyolar raporu benım bırlıkte rapor cıkartan arkdaslara ekım adetınde gelın dedıler agustos ayında aldım ben raporu heyet gunlerı salı gunu oyuzden pzt arıyolar salı gelın dıyolar cnım bır adet dosya ıstıyolar hatta hemsıre soyler mutlaka proteın acısından ertelencegını sanmıyorum sen buarada beslenmene dıkkat et doktorlar takvıyede verırı mutlaka ınsllah sonu guzel bıter ugraslarımız bosa gıtmez bende ırenbede tedavıye baslıcam adet olunca

ayy son haftayı nasıl geçirdinn..amin inşallah Rabbim kucaklarımızı evlatsız bırakmasın..

aslında bana günler hızlı geçıyor diyebilirm bnm 2 yaşında oğlum var onunla anlamıyor değilim bu ara dikkat de edemedim kendime hatta kucağıma bile aldım oğlumu yatırmıyorda.transferin ilk 3 günü daha dikkatliydim sonra oğlum çok huysuzlanmaya başladı annem götürüyordu artık göndermıyorumda içime batıor göndermesemde durmuor .

gogi irenbeyi merak ediorum çok bi daha yaptırsam isterim orya gitmeyi

çok şükür cok sevındım canım senin adına ınsallah sımsıkı tutunur annesıne hıc bırakmazzzzz :)

kızlar burda kendimi pozitif hissetmiştim güzel haberler aldık hep.ama benim sonuç negatif.umutlarım başka bahara kaldı.işallah bekleyen arkadaşlar pozitifi görürler.ben şimdilik uzaklaşıyorum burdan..

canımm üzülmee seninde hakkında hayırlısı buymuş demekki diyecek bir şey yok allah yardımcın olsun sabret ve hayırlısını iste

evettt canm pko kan uyuşmazlıgı kan pıhtılaşması rahm agzı yetmezligi
rabim dermansız dert vermesin canım inş bizim de yüzümüz güler
sanada geçmiş olsun tatlım, benim ki geldiği hızla geçti :) hala halsizlik ateş basması var ama burnum akmıyor neyseki domates gibi kızardı 2 dakkada ya :2::2:
geçmiş olsun canım dikkat et yat dinlen
sen iğneye başlayacaksın çok yecanlısın benim de 7 ekim de test günün :18::18::18::18:allahım hepimizin yardımcısı olsun
selamm bende varımm ....rahatsızlıgım polistik overliyim ... alman hastanesinde ilk denemem 26 eylül tarnsfer tarihim 8 ekim test tarihim.. dualarım sizinlee dularınızı bekliyorum
slm canım bende de pko var bu ay ilk denememi yaptım transferimi oldum ugün 5. günüm beklemedeyim test günlerimiz bir gün arayla inş pozitif sonuçlar alırız
sende herhangi bi belirti var mı :26::26:
Belirtilere takılma derim maalesef hepsi psikolojik zaten ilaçlar yeterince dengemizi bozuyor o yüzden teste kadar hamile gibi davran bu günlerin tadını çıkar derim:)
aynen canım belirti her zaman kişiden kişiye değişiyor ama şimdi bizde merak olduğu için hep bişeyler arıyoruz
benim ilk günden beri belim kasıklarım ağrıyo sende de öyle olmuşmuydu
benim de canım acayip bel ağrım var bide kasık ağrım başka da bişey yok inşş iyiye hayırlara işarettir :26:
hayırlısı olsun canım inş rabbim nasip eder bebişini
canım sonuçta rüya o kadar üzme kendini takılma yani boş yere:44::44:
bende o bile yok canım belki de bebişinin yerleşme lekesi gelmiştir
kızlaarr kanı verdim geldim bekleyecem artık:26:

ayyyyy hadi bakalım rabbim inşş pzitif haberler vermeni nasip eder canım merakla heyacanla bekliyorum kuzum

inşallah allah emeklerimizi yemesin bekliyorum işteee:18:

kızlar burda kendimi pozitif hissetmiştim güzel haberler aldık hep.ama benim sonuç negatif.umutlarım başka bahara kaldı.işallah bekleyen arkadaşlar pozitifi görürler.ben şimdilik uzaklaşıyorum burdan..
canım kendini hazır hissettiğin anda tekrar başlarsın....benim bu üçüncü.. ki yumurtam 3 taneyken umutsuz olunan folikülden yumurta çıktı... ama sana şunu tavsiye ediyorum... bol bol dua et tedaviye başladığın zaman...ve asla inancını yitirme hep olumlu düşünüp olacağına inan ve öyle başla o yola!!

gözün aydın canımmmm

kızlarr ben komşuya gidiyorum gelecem
git canım git biraz stres atarsın
hayırlsı olsun canım inş sana sımsıkı tutunur sana bebişin

hayırlısı olsun canım hayırlısı böyleymiş demek inşş rabbim bidaha ki deneme be nasip eder evladını

lütfen kendini çok yıpratma bak ben ne diyorum biliyomusun aynı acıyı yaşayacaksam başta negatifi görm daha iyi o acıyı yaşamak daha zor allah kımsenn umutlarını yıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…