2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

5.gün blast 2 embriyo transfer edildi 17 eylul' de...bugun transferin 13.gunu... doktorum 15.gun kan testi yap dedi, fakat ben bugun yaptım ve sonuç negatif... suan isyerindeyim ve ağladım ağlıcam.. sonucun bu vakitten sonra değişeceğini hiç dusunmuyorum... 2 aşılama, 4 klomen ve 1 tüp bebek denemesi yaptım... olmuyor..isyerinde doguran dogurana... 2.5 senedir cocuk istiyorum.. o kadar yoruldumki ...

üfff ne denir ki........... bak cnm 2 bucuk yıl olmuş 20 yıldır uğraşanlar var en kötülerini getr aklına ...RABBİM e bol dua et kızma küsme hiç bişeye.

kızlar beni merkezden aradılar perşembe günü saat 11 de transferim olacak 5. gün transferi olacak yani ... kaçıncı kalite olduğunu henüz bilmiyorum bölünmeye devam ediyolarmış o gün geldiğinizde ayrıntılı bilgi vereceğiz size dedi emriyolog....

arkadaşlar benden bu sabah tuvalete gittiğimde peçeteye açık kırmızı pempemsi bir damla kan geldi. çok korkuyorum transferden sonra bunu yaşayan var mı?
birde dün akşam yatarken, tuttuysa beyaz,yeşil,mavi tutmadıysa siyah,kahverengi,gri göreyim Allahım diye dua ettim. koltuk kılıflarımı yıkıyordum kılıflarımda kahverengi birinin tersini çevirdim içi beyaz astar ama lekeli diğer kahverengi kılıfı elime aldım. çok etkilendim rüyadan haliyle :S şuan ağlamak üzereyim tutamıyorum kendimi

Ya valla ben birinci sayfadaki listeye dönüp bakmıyordum hiç şimdi görünce çok alındım inanın bence hiç hoş olmamış
Kötü niyetli asla değil biliyorum burada böyle birşey olmaz ama bence iyi niyetle başlayıp sonu kötü yere gitmiş
Pozitif birkaç arkadaşın yanında "e haketti " yazıyor hani çok denemesi olan onlar anldımda biz yada negatif sonuç alanlar haketmedi anlamı doğar buradan
Lütfen arkadaşım rica ediyorum o yazıları düzeltir misin inan çok alındım ben şahım adına hele negatifler adına çok üzüldüm...

haftasonu evde netim yok hafta içi iş yerimde giriorum işten arta kalan vakitlrim de listeyi güncelliyor,,yazıssmaları okuorum mesela bu hafta sonu 70 sayfa yazımışmışsınız sabah sekizden beri okuorum güncelliorum bi taraftanda....
Kasti bişi yapmam beni burda bilen bilio önceden de tanıyan var telefonla konustuklarımda dikkatini çektiği için teşekkürler uyardıın içinde ama inan bu kadarına zor yetişiorum o hiç dikkatimi çekmedi ..kimse haketmez bu sonucu ben cok bekleyenlere jest olsun diye yazdım ben isterim ki herkesin sonucu pozitif olsun ..ve inanıorum ki hiç bi negatifi alan arkadaşım bunu yanlış anlamaz burda birlşikte üzülüo birlikte sevinioruz

hayırlı sabahlar arkadaşlar... inş.bugün haber alacak olanlar en hayırlı haberşeri alır... dünki akıntıdan sonra bugün dınleneceğim inşallah.. cmt günü hemen gelir inşallah bu bir hafta nasıl geçecek:49::49::49:

arkadaşlar benden bu sabah tuvalete gittiğimde peçeteye açık kırmızı pempemsi bir damla kan geldi. çok korkuyorum transferden sonra bunu yaşayan var mı?
birde dün akşam yatarken, tuttuysa beyaz,yeşil,mavi tutmadıysa siyah,kahverengi,gri göreyim Allahım diye dua ettim. koltuk kılıflarımı yıkıyordum kılıflarımda kahverengi birinin tersini çevirdim içi beyaz astar ama lekeli diğer kahverengi kılıfı elime aldım. çok etkilendim rüyadan haliyle :S şuan ağlamak üzereyim tutamıyorum kendimi

cnm dun benden de gldi, dün transferımın 3. gunuydu 26 eylulde transferim oldu benım.
jelle birlikte pembe bir akıntı gelmış geri, bir de ani hareketlerde arada kasılmalarım oluyor cnm. hiç bilemiyorum ama normal mi diye:26:

cnm dun benden de gldi, dün transferımın 3. gunuydu 26 eylulde transferim oldu benım.
jelle birlikte pembe bir akıntı gelmış geri, bir de ani hareketlerde arada kasılmalarım oluyor cnm. hiç bilemiyorum ama normal mi diye:26:

ama bu sabah daha jeli kullanmadım benim kasılmalarım yok. tutmadı benim sanırım :S

Kizlarr yardimmm

Bildiginiz uzere rahim duvardaki kalinliktan transferim ertelenmisti.histereskopi oldum gecen hafta.cuma sonucu aldim patolojiden .polip cikti sukurler olsun kotu bisey cikmadi.doktorum ilk adetinde gel dedi.simdi ilk adetim bayram tatiline denk geliyor. Doktor istersen bi adet gecsin ilaca oyle baslatiriz dedi.bende lutfen beni bekletmeyin dedim tamam ozman sen adet olunca beni cepten ara dedi. Simdude icime dert oldu.yeni operasyon gecirdim 1 ay beklesemmi? Yoksa denesemmi? Ama doktor sorun olsa derdi bu ay rahmin dinlensin diye degilmi? Of kafayi yicem niye guzel guzel anlatmiyor bu doktorlar!! Ne yapayim sasirdim? Transfri ertelenen arkadaslar siz ne yaptiniz?

canım bende histereskopi ameliyatı oldum dr 1 ay (1adet süreci) :43: inlenelim sonra baslayalım dedi sonra da biz deki durumlar karıstı baslyamadık işte

ama bu sabah daha jeli kullanmadım benim kasılmalarım yok. tutmadı benim sanırım :S

cnm sakın öyle düşünme şu belirti konusnu çok araştırdım ben çogu kişi test günleri yaklaşınca ağrı çekiyormuş kiminde hiç olmuyormuş sakın tutmadıgını düşünme boşuna üzme kendini.
pembe lekeyı bende dun görünce korktum ama belkıde hayırdır cnm daha önce böle bişe olmamıştı çunku.
belırtıler için erken daha bence senın ne zamandı transferin

Back