- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.321
kızlaarr kanı verdim geldim bekleyecem artık:26:
Yok mu bu tarihlerde başlayacak olanlarrr
kızlar beni merkezden aradılar perşembe günü saat 11 de transferim olacak 5. gün transferi olacak yani ... kaçıncı kalite olduğunu henüz bilmiyorum bölünmeye devam ediyolarmış o gün geldiğinizde ayrıntılı bilgi vereceğiz size dedi emriyolog....
ne kadar bekleyeceksin sultan... Kaçta ararız dedilerkızlaarr kanı verdim geldim bekleyecem artık:26:
ayyyyyy canım şuan nasıl heycanlısın dimivalla ben bile heycanlandım. sonuç ne zaman cıkıcak
gittim canım bekleyecz şimdi bol bol dua istiyorum sizdee
kızlaarr kanı verdim geldim bekleyecem artık:26:
üfff ne denir ki........... bak cnm 2 bucuk yıl olmuş 20 yıldır uğraşanlar var en kötülerini getr aklına ...RABBİM e bol dua et kızma küsme hiç bişeye.
sağol elifcim... Cok umitliydim, evliliğimin duzene girmesi bile buna bağlıydı... Manyak kaynanamın bizimle uğraşmayı kesmesi bile buna bağlıydı... Hayırlısı, herşey allah' tan .. Ne diyimki...
kızlar burda kendimi pozitif hissetmiştim güzel haberler aldık hep.ama benim sonuç negatif.umutlarım başka bahara kaldı.işallah bekleyen arkadaşlar pozitifi görürler.ben şimdilik uzaklaşıyorum burdan..
kızlar burda kendimi pozitif hissetmiştim güzel haberler aldık hep.ama benim sonuç negatif.umutlarım başka bahara kaldı.işallah bekleyen arkadaşlar pozitifi görürler.ben şimdilik uzaklaşıyorum burdan..
yaa cnm hayırlısı olsun rabbim yüzünü güldürsün.transferde erdal beyler olumlu konuşmadımı ne dediler.şimdi gidip sorabilirsin hakkın var
herkese slm kızlar yardım edin lütfen salı günü adetimin 21 günü diye has.2görüşmem var (tüp.tepecik kadın dog.)tahlil falan hemşireler ne zaman yapılcak bişey demiyolar dosyamızı ozaman alıp heyete koycaklarmış ben merak içinde bekliyorum4 aydır tüp için bir fikri olan varmı yardım edin sizin nasıl süreç??
olumlu konuşuyolar.olmaz demiyolar ki zaten..bugün arar konuşurum. ilaçları bıraktım şimdi hastalanınca gel konuşalım dicek biliyorum ama neden olmuyo.olmama sebebi araştırılır mı onu sorcam
kızlar eksik bilgilerimizi yazalım bu kadar mıyız eylül ekimde tüp bebeğe gecekler
canım belkide tutunma kanamasıdır :) inşşşşşşşşşallah
cnm sakın öyle düşünme şu belirti konusnu çok araştırdım ben çogu kişi test günleri yaklaşınca ağrı çekiyormuş kiminde hiç olmuyormuş sakın tutmadıgını düşünme boşuna üzme kendini.
pembe lekeyı bende dun görünce korktum ama belkıde hayırdır cnm daha önce böle bişe olmamıştı çunku.
belırtıler için erken daha bence senın ne zamandı transferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?