2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

hayırlı olsunnn çok sevindim canım ablam gözün aydınn

ayyyyyy canım şuan nasıl heycanlısın dimivalla ben bile heycanlandım. sonuç ne zaman cıkıcak

1:30gibi geçenkinde aramışlardı şimdi sormayı unuttum ama aynıdır herhalde hemşireyi tembihlemekten onu sormayı unutmuşumeşime ben söyleyecem siz aramayın hemen yada yarımm saat sonra ar dedim olumluysa olumsuzsa ara hemen dedimm

üfff ne denir ki........... bak cnm 2 bucuk yıl olmuş 20 yıldır uğraşanlar var en kötülerini getr aklına ...RABBİM e bol dua et kızma küsme hiç bişeye.

sağol elifcim... cok umitliydim, evliliğimin duzene girmesi bile buna bağlıydı... manyak kaynanamın bizimle uğraşmayı kesmesi bile buna bağlıydı... hayırlısı, herşey Allah' tan .. ne diyimki...

sağol elifcim... Cok umitliydim, evliliğimin duzene girmesi bile buna bağlıydı... Manyak kaynanamın bizimle uğraşmayı kesmesi bile buna bağlıydı... Hayırlısı, herşey allah' tan .. Ne diyimki...

merabalar aranıza yeni katıldım 29 yaşındayım bursada oturuyorum art ye osman beye gidiyorum ilk tüp denemem olucak problemim yumurta rezerv azlığı benide eklermisiniz

kızlar burda kendimi pozitif hissetmiştim güzel haberler aldık hep.ama benim sonuç negatif.umutlarım başka bahara kaldı.işallah bekleyen arkadaşlar pozitifi görürler.ben şimdilik uzaklaşıyorum burdan..

kızlar burda kendimi pozitif hissetmiştim güzel haberler aldık hep.ama benim sonuç negatif.umutlarım başka bahara kaldı.işallah bekleyen arkadaşlar pozitifi görürler.ben şimdilik uzaklaşıyorum burdan..

yaa cnm hayırlısı olsun rabbim yüzünü güldürsün.transferde erdal beyler olumlu konuşmadımı ne dediler.şimdi gidip sorabilirsin hakkın var

canım valla ne denilirki (( Allah sabır versin inşallah bidahaki sefere hamile kalırsın... kendini yıpratma inşallah olucak.

yaa cnm hayırlısı olsun rabbim yüzünü güldürsün.transferde erdal beyler olumlu konuşmadımı ne dediler.şimdi gidip sorabilirsin hakkın var

olumlu konuşuyolar.olmaz demiyolar ki zaten..bugün arar konuşurum. ilaçları bıraktım şimdi hastalanınca gel konuşalım dicek biliyorum ama neden olmuyo.olmama sebebi araştırılır mı onu sorcam

ben tepecikte çıkardım raporumu 3 ay sonnra aradılar heyet bugun gel diye.özelde yaptırcam diyince daha hızlı oldu amaki hast yaptırsaydım çok beklemen gerek dedi

olumlu konuşuyolar.olmaz demiyolar ki zaten..bugün arar konuşurum. ilaçları bıraktım şimdi hastalanınca gel konuşalım dicek biliyorum ama neden olmuyo.olmama sebebi araştırılır mı onu sorcam

bende ona kızıyorum işte yaşın kaç olursa olsun herkese aynı şeyi diolar yumurta çok iyi biz umutluyuz anasını satayım hiçmi yumurtası kötü olan yok.kimle konuştusam bana sölenilenin aynısı

kızlar eksik bilgilerimizi yazalım bu kadar mıyız eylül ekimde tüp bebeğe gecekler

bende listeye eklenmek istiyorum henüz tedaviye baslamadım 6 ekimde baslanılacak allah izin verirse .... yas 20 sperm eksikliği nedenyle tüp bebek yaptırılacak konya eurofertil de ilk denemiz umarım pozitif sonuıç ile sonlanır:18:

benim cuma günü oldu bugün 3.gün daha 9 gün var teste nasıl dayancam bilmiyorum. senin ne zaman oldu transferin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…