2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

slm arkadaşlar ben geldimm gec kaldım sonucu yazmakta babam vefat ettiği için giremedim bi süre sonucum pozitif çıktı arkadaşlar ama uzun sürmedi maalesef değerim düşüyor yani düşük:43:

Basın sagolsun ne denir ki allah sabır versin üzüldüm :((

Kızlar birde bir şey sormak istiyorun 2 aşılamamda adetin 11 günü oldu şimdi yumurta toplama işi aynı zamanda mı olur transfer ne zaman olur doktora da sormadım bana açıklarsanız çok sevinirim

herkese slm kızlar yardım edin lütfen salı günü adetimin 21 günü diye has.2görüşmem var (tüp.tepecik kadın dog.)tahlil falan hemşireler ne zaman yapılcak bişey demiyolar dosyamızı ozaman alıp heyete koycaklarmış ben merak içinde bekliyorum4 aydır tüp için bir fikri olan varmı yardım edin sizin nasıl süreç??

herkese slm kızlar yardım edin lütfen salı günü adetimin 21 günü diye has.2görüşmem var (tüp.tepecik kadın dog.)tahlil falan hemşireler ne zaman yapılcak bişey demiyolar dosyamızı ozaman alıp heyete koycaklarmış ben merak içinde bekliyorum4 aydır tüp için bir fikri olan varmı yardım edin sizin nasıl süreç??
ğ

Kusura bakma canım hiç rapor almadığım için ayrıntıları bilmiyorum

Selam arkadaslar,

Yarin test gunum... Bugun dahil olmak uzere yaptigim idrar testlerinin hep negative cikmasina ve bugun biraz lekelenme olmasina ragmen test yaptirmaya karar verdim. 1% lik bir umudum var....

Hakkimda hayirlisi olsun diyorum

arkadaşlar merhaba ... ilk tüp bebek denemem ... internetten okuya okuya allak bullak oldumm ..transferimin 4günü ve göğüslerimdeki hassasiyet azaldı ilaçlar vs 1 2 aydr çok hassastı bu kötüye mi işaret endişeleniyorum tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olun

Tekrar merhaba aşılar çok iyi gidiyor. daha önce deneyenler daha iyi bilirler ilk aşılara başlamayla transfer arası kaç gün sürüyor? kişiden kişiye değişiyormu? (doktor 3 günde bir e2 testi istiyor mesela) birde yumurtaların daha sağlıklı gelişmeleri için yaptığınız birşey var mı? mutlaka birileri konuşmuştur ama 480 sayfayı arayabileceğimi sanmıyorum tekrar ettiriyorsam şimdiden özür dilerim. herkese hayırlı geceler :40:

arkadaşlar merhaba ... ilk tüp bebek denemem ... internetten okuya okuya allak bullak oldumm ..transferimin 4günü ve göğüslerimdeki hassasiyet azaldı ilaçlar vs 1 2 aydr çok hassastı bu kötüye mi işaret endişeleniyorum tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olun

Belirtilere takılma derim maalesef hepsi psikolojik zaten ilaçlar yeterince dengemizi bozuyor o yüzden teste kadar hamile gibi davran bu günlerin tadını çıkar derim:)

özlemmmm nerelerdesin canım benim bir ay ertelendi 17 ekim muhtemel adet tarihim inşallah o aman başlıycam iğnelere yani listede bana kasım yaz istersen sen naptın takip edemedim

canım teşekkür ederim beni merak edip sorduğun için benm durumum belli belirsiz beklemedeyiz bu ara fakülteye gdip gelioz eger fakülte de para isterse kredi cekip jinemedde yaptırmayı düşünüoz

5.gün blast 2 embriyo transfer edildi 17 eylul' de...bugun transferin 13.gunu... doktorum 15.gun kan testi yap dedi, fakat ben bugun yaptım ve sonuç negatif... suan isyerindeyim ve ağladım ağlıcam.. sonucun bu vakitten sonra değişeceğini hiç dusunmuyorum... 2 aşılama, 4 klomen ve 1 tüp bebek denemesi yaptım... olmuyor..isyerinde doguran dogurana... 2.5 senedir cocuk istiyorum.. o kadar yoruldumki ...

günaydın kızlarr benım de transferden sonraki 4. gunum,
kasıktaki ani haraketler sonucu olan kasılmaları hayramı yorayım korkiyımmı bilemedim,
hapsırınca nefesım kesiliyor bikaç kez oldu gerçi de ayağa kalkınca aniden bir de..
tecrubeli arkadaşlar ne diyorsunuz bu tarz belirtiler için erken mi daha acaba belirti aramıyım dıyorum boşuna ama olmuyor:50:

gene sayfalar dolmuş sonuç öğrenen varsa yazsın kızlarrrr

veee bugün büyük gün birçok arkadasın test günü
ladymarmalede,,,sultan33,,,sedenim güzül gün olacak içime doğuyorrr..:16::16::16:

selam kızlar.... cumartesi günü yumurtalarımı verdim geldim biliyorsunuz 11 tane yumurtam toplanmıştı... pazar günü aradılar ve 7 tanesinin olgun ve döllenmeye müsait olduğunu bunlardan da 5 tanesinin döllendiğini söylediler... transfer günümü ise bugün aradıklarında bildireceklerini henüz belli olmadığını döllenen yumurtaların bölünmesine bağlı olarak değişeceğini söylediler... beklemedeyim anlayacağınız...

evetttt bugün test yaptıracaklar hadi bakalım sizlerin haberlerini bekliyoruz artık sevindirin bizi

Back