- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.261
uykum yok yaaaaaaaaaaaaaaa hiçç hemde
evet test günümmm :26:neyi geçmişim canım kusurabakma olabilir maruz görün halimii
ignelere ne zaman baslamistin ?
Ignelere basladiktan sonra 4. Gun sonra 3 gunde bir kontrole cagirdi. Hatta bana son kontrolden onceki kontrolde pazartesi opu yapacagim oyle görünüyor demisti ama simdi son kontrolumde pazartesi kontrole gel dedi halbuki opu olcaktim bi sorun mu var diye endiselendim hatta .. hayirlisi bakalim
allah sabır versin canım yaaaa
heyecandandır canım normal yani
sende pkoda var dı dimi :44:
Ayy cok heyecanli. Sabah mi gidiceksin. Sonucu yaz hemen olur mu. Olduguna inan; iyi dusunelim iyi olsun. Pozitif dusunce)
(Gecmiste yazdiklarinizi okumaya firsatim olmadi demek istemistim)
Ben 36 yaşındayım bir çocuğum var çok şükür 7 yaşında.. ama ikinciyi düşündüğümüzde hemen olmadı eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu tekrara denemeler falan hala yok tekrar doktarlara gidildi eşimde yine varikosel çıktı ameliyat iyi yapılmamış tekrar yapıldı ameliyattan sonraki ay hemen hamile kaldım bebeğim 2 aylıkken kalp atışları durdu ve kürtaj oldum 2yıl önceydi.. bu arada karakter kullanamyorum neden ki.. neyse konuya döneyeyim sonra tekrar denemeler umutlanmalar falan sonuç yok tekrar doktorlara gidildi eşimin sperm hareketi ve sayısı normalmiş benden hsg istediler kürtajdan sonra tüpler kapanabiliyormuş yaptırdım kanallarda sıkıntı yok çok şükür ama olmuyor klomen kullandım 3 kere olmadı sonra aşılama yaptırdım bu yılın başında tutmadı geçen tekrar doktora gittim ilk aşılama deneyelim dedi sonra tüpe geçeriz dedi yapyıtrdım tutmadı maalesef bu ayda tüpe başladık bakalım adetin 2. günü gittim iğne verdi 2 tane 3 gün iğne yapıp salı günü gel dediler bakalım biraz uzun oldu kusura bakmayın Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor gerçekten uğraşmak git gel sürekli maddiyat ayrı neyse olsunda hepsine razıyız
inşallah canım ama şuan geçmişi dökememçok moralim bozuk onları hatırlamak bıle istemiyorum yarın konuşuruz onları inşallah evet sabah erken gıdecem öglen 1:30da çıkıyomuş
Takip ediyorum sizi cnm. Biliyorum. Uzuntuler gecmiste kalsin. Biz yarin guzel haberler konusuruz insallah
Allah hayirli haberler duymani nasip eder insallah. Sonra darisi da bana olur :)
Canim ben asilama tecrubelerime dayanarak soyle dusunuyorum.bi sorun yoktur sadece doktorun umdugundan bitaz daha yavas gelismis olavilir yumurtalar. Bende de endo oldugu icin gec nispeten gec gelisiyo. Ama sayiyi etkilemiyo bu. Endiselenme yani. Bence
allah gönlüne göre versin negüzel bir çocugun var çok şükür darısı bize olur inşallah tüp bebek doktoru eşinn testini tekrarladımı ne dedi
Gecmis olsun canim suanda bende gripbim ve bende hapsurdum insallah bisey olmaz(
Tabi daha önceki testlere bakmıştı aşılamada baktı herşey normal dedi böyle durumlarda majör etki bayanlarda olur dedi eşimde sevindi içten içe yıllardır onun sıkıntısı için uğraşıyorduk şimdi doktor topu bana attı
inşallah hepimize bu ay hamile olmayan kalmasın inşallahhhh
ben yatıyorum kızlar tabi uyuyabilirsem
yarın kanı verir gelirim sizinle bekleriz inşallahbebişimi fazla yormim son gecem sonuçta yarın herşey ortaya çıkacak benmlemi degilmii inşallah benimledir allah dualarımızı kabul etsin banada dua edin iyi gecelerrr
ben yatıyorum kızlar tabi uyuyabilirsem
yarın kanı verir gelirim sizinle bekleriz inşallahbebişimi fazla yormim son gecem sonuçta yarın herşey ortaya çıkacak benmlemi degilmii inşallah benimledir allah dualarımızı kabul etsin banada dua edin iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?