2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bana da verildi ilk fotoları ama ultrason degil laboratuvar fotografı beyaz kağıtta yani yuvarlak yuvarlak:))

Bu arada ben hiç yatmadım direk kalkıp tuvalete gittim ve sonra 2 saat yolculuk ve sonra ılık bi duş hayata devam..
Transfer sonrası yatmak sadece psikolojik bi ihtiyac gibi geliyo bana..doktorum da tutunmasının yatmakla bi ilgisi olmadıgını hatta hareketli olmak kan dolaşımı önemli demişti.. nitekim haklı çıktı:)

Henüz transferim yapılmadı ama en büyük endişelerimden biri merkez ve ev arasının 1.30-2 saat olması :43: Transferden sonra ne yaptığını, yolda sıkıntı çekip çekmediğini anlatırsan içim rahatlayacak inşallah.

hepinize hayırlı akşamlar.ben de tüp bebek yaptırdım transferden sonraki 10.günümdeyim dün kan testi yaptırdım değerim 333 cıktı cok sükür.kendi doktorum pazartesi yapılcak demişti dayanamadım :) pazartesi de ona gitcem ama korkuyorum olumsuz birşey olur diye hepinizden dua bekliyorum.

İlk denemede bende cekinmistim yinede utandim ama idrar sanci yapiyodu baska care yok hem hic biyer batmiyoki iyi oluyo :))))herkes oracikta biraksin sakin tutayim demeyin

hadi yaaa o altına serdikleri şey tutarmı ki küçük abdesti..bende tam 1,5 saat tutmuştum...:52::52: bileydim bırakırdım...

inşş canım allahım hepimizin yüzünü güldürür :16::16::16:7 ekim canım hayırlısıyla :52::52:inş pozitifi görürüm :52::52:
benim ilk ve dün gece belimde çok ağrım oldu canım şimdi kasıklarım da ağrı var :44::44:
az önce duşumu da aldım ohhh nasıl rahatladım anlatamam :21::21::21::21:

valla canım yaptırmamı söylediler bu değere göre ovitrelle vurulacaktım ama gerek yokmuş dedi hemşire değerimi çok beğendi özellikle progesteron değerimi :16::16::16::16::16:

inşallah çifte bayram yaşarız benimle senin aranda 2 gün var :21: 5 ekim test günüm çok heyecanlıyım şimdi yaptırsam belli olur mu ki??? :18::18:

valla geçenki gebelimde muayneden çıktım yarım saat yürüyüş yaptım herkez beni suçladı ben gezmişim ondan olmuş o çocuklar öyle :14::14: rahim agzı yetmezligi olunca dikiş atılacakmış ve dikişten sonra doktor dedi yatacaksın bunuda eşim duyunca transferden beri yatıyorum 9 ay sadece doktora gidip gelecekmşm başka gezme yokmuş hatta hiç birşey almıcakmş bebişe yolda giderken 1 hastane çıkışı çanta bile hazırlamıyacakmışım ben yaa oo acıdan sonra böyle oluyor işte maalesefff allah kimsenn hevesini kursanda komasım

Yok canım daha neler bütün doktorlar söylüyor ilk 3 olan düşükler be ağır kaldırmaktan ne kendini yomrkatan ne ağır işte çalışmaktan olur çoğu kromozamol yada yerleşme anomalisidir diye daha neler.google da yaz bak milli halterci var 130kilo kaldırıyo kadın hamileyken.dikiştrn sonra yatmak lazım hoş öyle birşey olursa ama sakın kendinş suçlama suçlatmada lütfen senin içinden ne doğru geliyorsa öyle yap tıka kulaklarını o bebekler sen taşıyor sen büyütüosun sen hissediosun o yüzden en doğrusunu.geçmiş için üZülme kuzum artık lütfen inş sağlıkla bebeişlerin kucağunda olacak sadece buna inan

arkadaşlar benim çok gazım var normal mi? transfer sonrası bunu yaşayan var mı? bir de çok iştahım açıldı acaba ilaçlardan mı?

Olur şeker hepimizde oldu ben hala kabızım göbeğimde bendey önce 6aylıklar gibi dolanıommmm:9:iştahta ilaçlardannnn:34:

hepinize hayırlı akşamlar.ben de tüp bebek yaptırdım transferden sonraki 10.günümdeyim dün kan testi yaptırdım değerim 333 cıktı cok sükür.kendi doktorum pazartesi yapılcak demişti dayanamadım :) pazartesi de ona gitcem ama korkuyorum olumsuz birşey olur diye hepinizden dua bekliyorum.

Değerin güzel çıkmış :nazar: çift embriyo mu konmuştu :emir_bebek::emir_bebek: Allah bebeklerini kucağına almayı nasip etsin :16:Bana ve tüm isteyenlere de tez zamanda çifter çifter nasip etsin inşallah :)

Değerin güzel çıkmış :nazar: çift embriyo mu konmuştu :emir_bebek::emir_bebek: Allah bebeklerini kucağına almayı nasip etsin :16:Bana ve tüm isteyenlere de tez zamanda çifter çifter nasip etsin inşallah :)

evet 2 tane 5. gün embriyosu koyulmuştu şu an sadece baş dönmesi var ve karnımda batma hissi çok heveslenmek istemiyorum ama galiba engel olamıyorum buna :)

Henüz transferim yapılmadı ama en büyük endişelerimden biri merkez ve ev arasının 1.30-2 saat olması :43: Transferden sonra ne yaptığını, yolda sıkıntı çekip çekmediğini anlatırsan içim rahatlayacak inşallah.

İşk 3 saat yola çıkma canım sen o zaman ilk saatler önebli çünkü bebek 24 saate kadar tutunuyor .hepimiz en geç 2saate kalkıp ne kadar dikkatde olse tangır tungur yol geldik o kadar darlanma sakın.dikkat etsin kim kullancaksa sende arkada yatar pozisyonda git mutlak ototbüsle gideceksen arka kısmı komple alın gene yat .

Yok canım daha neler bütün doktorlar söylüyor ilk 3 olan düşükler be ağır kaldırmaktan ne kendini yomrkatan ne ağır işte çalışmaktan olur çoğu kromozamol yada yerleşme anomalisidir diye daha neler.google da yaz bak milli halterci var 130kilo kaldırıyo kadın hamileyken.dikiştrn sonra yatmak lazım hoş öyle birşey olursa ama sakın kendinş suçlama suçlatmada lütfen senin içinden ne doğru geliyorsa öyle yap tıka kulaklarını o bebekler sen taşıyor sen büyütüosun sen hissediosun o yüzden en doğrusunu.geçmiş için üZülme kuzum artık lütfen inş sağlıkla bebeişlerin kucağunda olacak sadece buna inan

Olur şeker hepimizde oldu ben hala kabızım göbeğimde bendey önce 6aylıklar gibi dolanıommmm:9:iştahta ilaçlardannnn:34:

yaav bu kabızlık hep devam edecek mi :26::26: bi arkadaş demişti burdan kayısıyı kaynar suda kaynat diye yarın sabah yapacağım inşallah.. işe yarar inşallahh..

evet 2 tane 5. gün embriyosu koyulmuştu şu an sadece baş dönmesi var ve karnımda batma hissi çok heveslenmek istemiyorum ama galiba engel olamıyorum buna :)

Hayırlı uğurlu olsunnnnn allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnnnn:49::49::49:
Yanlız madem erken yaptın pzartesi değil yarın yaptırman lazım doktorlr 48sonraki değerin ne kada katlandığına bakıyorlar 3günü hesap etmek karışık olur yarın yaptırıp sonuçlarınla kendi dr ne gidersin:34:öylesi daha sağlıklı inan

Hayırlı uğurlu olsunnnnn allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnnnn:49::49::49:
Yanlız madem erken yaptın pzartesi değil yarın yaptırman lazım doktorlr 48sonraki değerin ne kada katlandığına bakıyorlar 3günü hesap etmek karışık olur yarın yaptırıp sonuçlarınla kendi dr ne gidersin:34:öylesi daha sağlıklı inan

acilde mi yaptırmalıyım?

yaav bu kabızlık hep devam edecek mi :26::26: bi arkadaş demişti burdan kayısıyı kaynar suda kaynat diye yarın sabah yapacağım inşallah.. işe yarar inşallahh..

İncir kayısı su süt hepsini aynı anda yiorum içiorum genede kabızım bana mısın demedi ben sana öle sölim sen anla:9::9:
Bugun yiemedim artık gına geldi onları yemekten
Ama bana acı iyi gelmişti anneme söledim acı biber turşusu göndericek burdan tavsiye olunurrr yana yana yiyin valla ben öle yapıcam hiçte sevmem acı yiyememde ama napalım artık bebikler için

İşk 3 saat yola çıkma canım sen o zaman ilk saatler önebli çünkü bebek 24 saate kadar tutunuyor .hepimiz en geç 2saate kalkıp ne kadar dikkatde olse tangır tungur yol geldik o kadar darlanma sakın.dikkat etsin kim kullancaksa sende arkada yatar pozisyonda git mutlak ototbüsle gideceksen arka kısmı komple alın gene yat .

2, 3 saat merkezde kaldıktan sonra, merkeze 10-15 dk mesafede öğretmen evi varmış, acaba 1 gece kalsam mı diye düşünmeye başladım. İstanbul olunca kıta değiştiriyoruz sonuçta :(

acilde mi yaptırmalıyım?

Nerdefyaptırdıysan aynı yerde yaptırman lazımki her laboratuarın makineleri değerli farklı ama yok yaptıramam kapalı dersen mecbur başka yerde yaptır.özellerin acilleri sıkıntısız yapıyor devletin acillerindede doktora ıvf olduğunu rica etmen lazım insafına kalmış artık ama kıracaklarını düşünmüyorum.

2, 3 saat merkezde kaldıktan sonra, merkeze 10-15 dk mesafede öğretmen evi varmış, acaba 1 gece kalsam mı diye düşünmeye başladım. İstanbul olunca kıta değiştiriyoruz sonuçta :(

Kendi arabnızla gidicekseniz yavaş yavaş gidin bence sıkıntı olmaz toplu taşıma kullancaksan kal öğretmen evinde de için rahat etsin sonradan kendini yemekten iidir ay keşke şöle yapsaydım böle yapsaydım diyeeee:34:

Nerdefyaptırdıysan aynı yerde yaptırman lazımki her laboratuarın makineleri değerli farklı ama yok yaptıramam kapalı dersen mecbur başka yerde yaptır.özellerin acilleri sıkıntısız yapıyor devletin acillerindede doktora ıvf olduğunu rica etmen lazım insafına kalmış artık ama kıracaklarını düşünmüyorum.

küçük bir ilçedeyim acil doktoru sorunlu biraz daha önce ilaç bile yazmadı beni aşar diye bakalım şansımı deneyeyim.kent hastanesinde yaptırdım ordan dememişlerdi bir daha yaptır diye ama ben de düşünmüştüm yaptırmayı en azından artış var mı yoksa düşüyor mu diye kendi kendimi yiyip bitirmem

küçük bir ilçedeyim acil doktoru sorunlu biraz daha önce ilaç bile yazmadı beni aşar diye bakalım şansımı deneyeyim.kent hastanesinde yaptırdım ordan dememişlerdi bir daha yaptır diye ama ben de düşünmüştüm yaptırmayı en azından artış var mı yoksa düşüyor mu diye kendi kendimi yiyip bitirmem

Canım hiç bitmiyoki bizim bekleyiş pozitif görmen yetmio iki gün sonra ikiye katladı mı ne kadar yükseldi düştü mü acaba aman allahım şeklidünde hani bu işin kuralı bıüu diyim sana iki gün sonra illa tekrar..doktorum o iki değere bakıp karar vericek bi daha isticek mi yoksa kese görmeye mi çağırack ondan diyorumm.mesela ikiye katlayınca tam bi daha istemiyorlar kese için gün veriolar.beşki yarın başka doktor nöbetçidir şansını dene hem o da varsa hastanede başka dr bul rica et sonuçta bu bizim için hayati bi durum kimse kusura bakmicak

Kendi arabnızla gidicekseniz yavaş yavaş gidin bence sıkıntı olmaz toplu taşıma kullancaksan kal öğretmen evinde de için rahat etsin sonradan kendini yemekten iidir ay keşke şöle yapsaydım böle yapsaydım diyeeee:34:

Tam beni anlattın kullanmayı sevmesem de "keşke" lerim çoktur. Transfer günüm belli olunca doktorla görüşeyim, arabada olsa risk edilecek bi durum değil, hakkımda hayırlısı olsun...

kesinlikle haklısın bu benim ilk denemem başka birşey de uygulamadık direk tüpe geçtik ama izmir bize 2 saat uzak hastaneye gitmemiz de 1 saat alıyor sadece 1 ayda ne kadar yoruldum diyorum. inşallah sonuçlarımız iyi olur senin ve diğer tüm bekleyenlerin de inşallah duaları kabul olur da bebeklerimize kavuşuruz :)

benım kromozomlarda birşey yok ilk3 kan pıhtılaşmasından ve 4. ise rahmagzı yetmezliginden kaybettm ben tam 36tane test yaptırdım ve 3 çocugn düşmesini arastırdım haltercıye gelınce biz hergün halter kaldırmıyoz vucut n eye alışırsa onun zararı olmuyo ama bizimki korku endişe ve aynı acıyı yasamamk için tedbir diyorum eşimin tavrına ilgin için saol canım teşekkürler :54:

hayırlı olsun tebriklerr :46::46::46::46::46::46:
aynı hastane diye takılma bn ilkini merkzde 2.sini devlette yaptırdı ve 2 ye katlamıstı sıkıntı yapmaaa

Back