2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar sabah opu olcamm,,, 3 yumurtadan biri istenilen büyüklükte diğerlerinden ümidim yok ama tabi allahtan umut kesilmezzz:16:
yarın aklınıza gelirse bana dua edermisiniz?? inş foliküller dolu çıkar:75:

Hayırlısı olsun cnım ınsallah sorunsuz gecer yumurtaların kalıtelı olur ben bırazdan namazımda sana dua edıcem ınsallah rabbım kabul etsın stres yapma ıcını ferah tut ınsallah sonu guzel bıtsın

Son düzenleyen: Moderatör:
erik ye canımmm :DD ben transfer öncesi yemeği düşünüyorum :P yani bağırsakları boşaltıp gidiyim diyorum :9:

anladım canım ben nasip olurda transfer gününü görürsek hatırlatırım doktora tekrarr!!!

pes etmek yooookkk:20::20:rabbim ömür ve yumurta verdikçe devaaam edecezzz:41:

hay maşallahhh:nazar::nazar: rabbim devamını getirsinnnn:16:

tabi içiyoz içiyoz suyu :17::17: normalll :52: olsun tek tutunsun bunlar güzel şeylerrr :9:

Evet canım şimdi çok üzgünüm ama vazgeçmeyeceim İnşallah Allah nasipeder.

Hayırlısı olsun cnım ınsallah sorunsuz gecer yumurtaların kalıtelı olur ben bırazdan namazımda sana dua edıcem ınsallah rabbım kabul etsın stres yapma ıcını ferah tut ınsallah sonu guzel bıtsın

amiiin inş canım... allah razı olsunnn:16:

kızlar sabah opu olcamm,,, 3 yumurtadan biri istenilen büyüklükte diğerlerinden ümidim yok ama tabi allahtan umut kesilmezzz:16:

Ederiz tabi canim insallah hepsi dollenir insallahhh Rabbim yardimcin olsun hepimiz tek yumurtadan olustuk Rabbim nasip ettikten sonra olur.. dualarimiz seninle

Teşekkürederim canım çok kötü oldum. Kısmet değilmiş şimdi . Allah ın takdiri diyorum. İnşallah en yakın zamanda kısmet eder.

Evet kizlar emriyomuzun ultrason mu atik ney bilmiyorm ama fotosunu verdiler anaa size niye vermiyolar.. cok guzel bi ani ya ...

Hehee cok guzelmis. Bilmem ki benim transfere daha var. Ama ilk defa duydum resim olayini. İnsallah tutununca ilk album resmi olur :)

Arkadaşlar, özellikle test sonucu pozitif çıkan Anne adayları hepinizin bebekleri hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyütürsünüz.
Sizlerden bir ricam olacak Ankaradayım özellikle merkezlerinden memnun kalanlar tavsiyelerinizi bekliyorum. İstanbula gelmem zor ama imkanlarımı zorlayacağım belki gelebilirim.

hiç kendini üzme, benim de az yumurta bekliyordu Dr.. um, ama açınca 13 tane toplamda çıktı, Dr.. arkaya saklanmış yumurtalar demişti.. yani açınca daha çok çıkıyor

ben yarım saat sonra kalktım yaptm yattm 2 kez yaptm hastanede bişe olmaz yaa geçenkindede yaptım bişe olmamıştı eşim sürgü zor olur yapamazsn diyince sancı yapıyodu kalktım yaptm

Kiz surgu zor diyilki duz bi legen hasta bakici altina koyuyo yattigin yerde yapiyosun evet cok sanci yapiyo idrar ya:))))

hiç kendini üzme, benim de az yumurta bekliyordu Dr.. um, ama açınca 13 tane toplamda çıktı, Dr.. arkaya saklanmış yumurtalar demişti.. yani açınca daha çok çıkıyor

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.

Son düzenleme:
ben yarım saat sonra kalktım yaptm yattm 2 kez yaptm hastanede bişe olmaz yaa geçenkindede yaptım bişe olmamıştı eşim sürgü zor olur yapamazsn diyince sancı yapıyodu kalktım yaptm

Kiz surgu zor diyilki duz bi legen hasta bakici altina koyuyo yattigin yerde yapiyosun evet cok sanci yapiyo idrar ya:))))

ben sabahlasm olmaz mı...:18: yatim hiç kalkmim..
şuan en çekindiğim şey şu idrar olayı

Vall o kadar sıkışacaksinki banane arkadaş ben salarım işte moduna giriosun zaten sal gitsin ne yorucan kendinş allasen alışık onlar bişiy olmuo :9:ben ördeklerin annesini ağlattım sıkıntı yapma boşuna

O ne transfer ederken ultrason fotosu falan mi veriyolar? :))

Heeee veriolar kötü çekim karanlık bişiy görünmüo :9:ama bi nokta var parlak ben bebek albümünün ilk karesine koycam kısmet olursa:16:

İnşallah canım tez zamanda güzel haberlerle gel dualarım seninle :16:

:50::50:yokkk asla gitmemm :1:kız ben 9 ay yatacammm hep sizleyimmm:34:

Yok daha neler geldiler kuzums ana bu akşam iice geldiler yeminlene:9::9::37:bende son günlerde böle olduydum normal hoş:33:
Yatmakta kötü kan dolaşımını mahfediosun hem pıhtılaşma sıkıntım var diosun hemde pıhtılaşmayı arttırıcı iş yapcam diosun senin en az yarımşar saat günde iki kez hafif tempo yürümen lazım bu yatma işini bana inanmıosan doktora sor:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok daha neler geldiler kuzums ana bu akşam iice geldiler yeminlene:9::9::37:bende son günlerde böle olduydum normal hoş:33:
Yatmakta kötü kan dolaşımını mahfediosun hem pıhtılaşma sıkıntım var diosun hemde pıhtılaşmayı arttırıcı iş yapcam diosun senin en az yarımşar saat günde iki kez hafif tempo yürümen lazım bu yatma işini bana inanmıosan doktora sor:34:

valla geçenki gebelimde muayneden çıktım yarım saat yürüyüş yaptım herkez beni suçladı ben gezmişim ondan olmuş o çocuklar öyle :14::14: rahim agzı yetmezligi olunca dikiş atılacakmış ve dikişten sonra doktor dedi yatacaksın bunuda eşim duyunca transferden beri yatıyorum 9 ay sadece doktora gidip gelecekmşm başka gezme yokmuş hatta hiç birşey almıcakmş bebişe yolda giderken 1 hastane çıkışı çanta bile hazırlamıyacakmışım ben yaa oo acıdan sonra böyle oluyor işte maalesefff allah kimsenn hevesini kursanda komasım

kızlar tedavi süresinde folik asit kullandınız mı? bende folık plus dıye bı ılac var, aklıma geldıkce gunde bı tane alıyorum, sız ne zaman basladınız vıtamın veya folık asıt almaya??

Haziranda doktorumla yaptığım ilk görüşmeden beri elevit, selenyum ve omega-3 950 kullanıyorum. Yani yaklaşık 3 ay önce başlamış oldum. Elevitin içinde folik asit ve gerekli olan tüm vitaminler var.

Arkadaşlar sultanın dediği gibi buradan gebelerin geleceği bir topic ister misiniz ??
Ama şöyleki mesela tutmayan arkadaşlar aylar sonra gebe kalsada gelecek mayısta doğuracaklar yada eylül ekim tüpçüleri falan diyede açsak arkadaşlarımız bizimle olacak hatta gebe olmaslarda geleckeler sohbet edeceğiz
Yok burası iyi buradan devam açılmasın mı
Açılsın diyorsanız tüp bebek içine gebe lik içine mi diye görüşlerinizi ya özelden olmazsa buradan başlığa nickimi yazarak cevap verirseniz sevinirimmmmmmmm:34::16::16:

Gebelerin birbirleriyle paylaşımları kendileri için eminim iyi olur ama, ben gebe kalanlar buradan gittikçe terkedilmişlik duygusu yaşarım :43:
Sizleri düşünerek yeni başlık açmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum ama tecrübelerinizden faydalanmak için arasıra bu başlığa uğrama şartı koyalım, yoksa soru sormak için biz oraya gelirsek buradan farkı kalmaz:16:

Ben azönce test sonucumu aldım maalesef negatif çok üzgünüm

Allah sabır versin, bebeğin ve senin için hayırlı zaman geldiğinde bebeğinle seni buluşturacaktır. İnşallah sonraki denemende Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder.

Bana da verildi ilk fotoları ama ultrason degil laboratuvar fotografı beyaz kağıtta yani yuvarlak yuvarlak:))

Bu arada ben hiç yatmadım direk kalkıp tuvalete gittim ve sonra 2 saat yolculuk ve sonra ılık bi duş hayata devam..
Transfer sonrası yatmak sadece psikolojik bi ihtiyac gibi geliyo bana..doktorum da tutunmasının yatmakla bi ilgisi olmadıgını hatta hareketli olmak kan dolaşımı önemli demişti.. nitekim haklı çıktı:)

Back