- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
kızlar aranızda histeroskopi olan var mı, anestezili oluyormuş, doktor tüp bebekten önce yapılması gerektiğini söyledi de önerdiler mi acaba, tutunmayı engelleyeci bir durum var mı diye bakılacakmış,
bu arada listeye adım eklenmemiş bilgileirmi vermiştim eklerseniz sevinirim.
canım ne desek boş Allah sabır versin bende ilk denememde pozitifi gördüm 9. haftada kalp atımları durunca kürtaj oldum..
şimdi donmuşlarla ikinciyi denicem ne desem boş arkadasım bu yangın hiç sönmüyor..
canım donmuş tedavisini biliyorum benim ilk denememde ohssolunca donmus embriyo transferi olmustu..geçmiş olsun canım insan bulup kaybedince attan düşmüşe dönüyor...bu aşamalara geliceğimi hiç düşünmemiştim..rabbim inşallah daha çok uğraştırmadan verir meleklerimizi...ne güzel donmuş tedavisi rahattır..rahim duvarını kalınlaştırıp transfer edilecek..bizim donmuş embriyomuz yok ancak donmuş spermimiz var eşim en azından tesa olmaz ..yazık adamın 15 gündür ağrıları dinmedi
histereskopi haziran 27 de oldum. Anestezi altında yapılıyor. Uyandıgımda agrım sızım yoktu hastanede 1 saat dınlendım ve sonra evıme gıttım. 10 gun boyunca az az lekelenmem oldu,doktor normal dedi.sonra geçti.
Histereskopide kapalı olan tupumde sıvı bırıkmesı görüldü. Tup bebege gecmeden once yapılmalıydı bu operasyon cunku tupun içindeki sıvı akınca rahıme, düşük gerceklesıyormus. Sıvı dolu olan tüpüme vıda takıldı ve tamamıyle kapatıldı.izmir irenbe tup bebek merkezınde oldum 1.500 tl. Ama tıkalına vıda pahalı bırsey 350dolar+kdv gibi.
Arkadaslar lısteye benıde ekleyın yas 27 endometrıo+sol tüp kapalı ilk denemem izmir irenbe tüp bebek merkezi.eylül sonu deneme
cnm histereskopi ben bu tedavi öncesinde oldum...histereskopi tanı ve kontrol amçlı yapılıyor..içeriye kamera ile giriyorlar eğer bir sıkıntı var ise girmişken düzeltiliyor...tavsiye ederim ..ben anestezili oldum hiç bişey duymadım daha sonra ağrımda olmadı...arkadaşıma ise anestezisiz yaptılar o bile ağrı olmadığını söyledi korkma yaptır...rahim filminde çıkmayan şeyler çıkıyor ve düzeltilebiliyor..mesela rahimde perdelenmeler polipler yapışıklıklar oluyor bunlar bebeğin tutunmasını engelliyor ve başarı orannı azaltıyor...bende ufak polipler ve minik bir yapışıklık vardı..doktorum temizledi ..gebe kalmana engelmi tam olarak bilmiyorum ancak yakalarsam temizliyorm demişti...güzel birşey..hem ben bu sayede rahim filmindende yırttımen çok buna sevindim
tabi cnm koruma şart biraz kanama oluyor zaten sonrasında hani yoğun değil ama lekelenme şeklinde..üstelik tedavi öncesi mikrop filan kaptırmamak lazımcnm cevapladığın için saol,
doktorun olduğun ay korunma vermişmiydi?
anesteziden çok korkuyorum ben ne kadar uyuyosun senınkı ne kadar sürmüştü?
umarım yine de bir problem çıkmaz çok teşekkür ederim cnm, allh senın de yardımcın olsun , hepimizin bebekleri en kısa sürede gelsin inşş..
cnm histereskopi ben bu tedavi öncesinde oldum...histereskopi tanı ve kontrol amçlı yapılıyor..içeriye kamera ile giriyorlar eğer bir sıkıntı var ise girmişken düzeltiliyor...tavsiye ederim ..ben anestezili oldum hiç bişey duymadım daha sonra ağrımda olmadı...arkadaşıma ise anestezisiz yaptılar o bile ağrı olmadığını söyledi korkma yaptır...rahim filminde çıkmayan şeyler çıkıyor ve düzeltilebiliyor..mesela rahimde perdelenmeler polipler yapışıklıklar oluyor bunlar bebeğin tutunmasını engelliyor ve başarı orannı azaltıyor...bende ufak polipler ve minik bir yapışıklık vardı..doktorum temizledi ..gebe kalmana engelmi tam olarak bilmiyorum ancak yakalarsam temizliyorm demişti...güzel birşey..hem ben bu sayede rahim filmindende yırttımen çok buna sevindim
kızlar aranızda histeroskopi olan var mı, anestezili oluyormuş, doktor tüp bebekten önce yapılması gerektiğini söyledi de önerdiler mi acaba, tutunmayı engelleyeci bir durum var mı diye bakılacakmış,
bu arada listeye adım eklenmemiş bilgileirmi vermiştim eklerseniz sevinirim.
kızlar merhaba nasılsınız bekleme süreci çok zor zaman geçmiyor bide oruçlu olunca insan zaman daha bi geçmek bilmiyor.
bende aklımda yokken başladığım tedavimin 4. günündeyim ve geçen sitede tesadüf eseri gördüğüm inofolic kullanmayada başladım
salı günü kontorlümüz var bakalım ne kadar olmuş benim yumoşlar :))))))))))))
saol cnm ben zaten daha once hsg olmuştum tupler açık gözüküyor rahımde tutunmasını enleleyen birsey var mı diye bakılacakmış, doktor hısteroskopi olduğun ay korunmanı istemişmiydi? benım doktor bu ay şansın yukselır dedı rahim temizleniyormuş çunku. ne kadar süre uyudun aldığın anesteziyle cnm ben en çok bundan korkuyorum da. cevapladığın için saol cnm
ameliyat sonrası 5 gün ilişki yasağı 15 gün korunma verdi drum sonra da zaten 2.adetim gelmişti ...uyuma güzel bişiyy uyuyosun die anestezis uyuyosun sonra bi bakmışsın eşinn yanındaaahiç korkma neymiş ki dicen
saol cnm içimi rahatlattın benım.
benım doktorum bu ay bebek şansın artar dedı rahim temizlenecekmiş diye yani ilişki yasağı korunma falan demedi bana
temiz çıkarsa korunma olmaz demek istemiş de olabilir tabi
canlarr hepinize günaydın hayırlı bir hafta olsun inşallah...
özlemcim nasılsın kuzuuu
bende iyiyim canım nasıl olsun bildiğin gibi valla kırmızıları bekliyprumiyiyim cnm sen nasılsınnnnnnn
cnm inş yumoşların bol ve kaliteli olmuşlardırrrkızlar merhaba nasılsınız bekleme süreci çok zor zaman geçmiyor bide oruçlu olunca insan zaman daha bi geçmek bilmiyor.
Bende aklımda yokken başladığım tedavimin 4. Günündeyim ve geçen sitede tesadüf eseri gördüğüm inofolic kullanmayada başladım
salı günü kontorlümüz var bakalım ne kadar olmuş benim yumoşlar :))))))))))))
sınavın inşallah güzel geçmiştir canım..hayırlısı olsun...Herkese günaydın nnnnn
benim cumartesi pazar sınavım vardı şükür bitti bi kaç ay rahatım
şimdi bakım topiğimize dedim
inş buralar bayramdan sonra şenlenecekkkk
saol cnm ben zaten daha once hsg olmuştum tupler açık gözüküyor rahımde tutunmasını enleleyen birsey var mı diye bakılacakmış, doktor hısteroskopi olduğun ay korunmanı istemişmiydi? benım doktor bu ay şansın yukselır dedı rahim temizleniyormuş çunku. ne kadar süre uyudun aldığın anesteziyle cnm ben en çok bundan korkuyorum da. cevapladığın için saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?