2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

histereskopi haziran 27 de oldum. Anestezi altında yapılıyor. Uyandıgımda agrım sızım yoktu hastanede 1 saat dınlendım ve sonra evıme gıttım. 10 gun boyunca az az lekelenmem oldu,doktor normal dedi.sonra geçti.
Histereskopide kapalı olan tupumde sıvı bırıkmesı görüldü. Tup bebege gecmeden once yapılmalıydı bu operasyon cunku tupun içindeki sıvı akınca rahıme, düşük gerceklesıyormus. Sıvı dolu olan tüpüme vıda takıldı ve tamamıyle kapatıldı.izmir irenbe tup bebek merkezınde oldum 1.500 tl. Ama tıkalına vıda pahalı bırsey 350dolar+kdv gibi.

Arkadaslar lısteye benıde ekleyın yas 27 endometrıo+sol tüp kapalı ilk denemem izmir irenbe tüp bebek merkezi.eylül sonu deneme

geçmiş olsun canım insan bulup kaybedince attan düşmüşe dönüyor...bu aşamalara geliceğimi hiç düşünmemiştim..rabbim inşallah daha çok uğraştırmadan verir meleklerimizi...ne güzel donmuş tedavisi rahattır..rahim duvarını kalınlaştırıp transfer edilecek..bizim donmuş embriyomuz yok ancak donmuş spermimiz var eşim en azından tesa olmaz ..yazık adamın 15 gündür ağrıları dinmedi

saçlarımı hiç boyatmamıştım gidiyim rengiyle oynıyım diyorum bir değişiklik olur herşeyden sıkıldım bu ara..belki güzel olur yakışır iyi gelir banada hemde bu konuları düşünmekten uzaklaşırım biraz kafam dağılır..öpüyorum hepinizi inşalah güzel günler göreceğiz kızlar

canım donmuş tedavisini biliyorum benim ilk denememde ohssolunca donmus embriyo transferi olmustu..
evet attan düşmek ne kelime gök delenden asagı düştük sanki...
geçmiş olsun canım eşinede..

saol cnm ben zaten daha once hsg olmuştum tupler açık gözüküyor rahımde tutunmasını enleleyen birsey var mı diye bakılacakmış, doktor hısteroskopi olduğun ay korunmanı istemişmiydi? benım doktor bu ay şansın yukselır dedı rahim temizleniyormuş çunku. ne kadar süre uyudun aldığın anesteziyle cnm ben en çok bundan korkuyorum da. cevapladığın için saol cnm

cnm cevapladığın için saol,
doktorun olduğun ay korunma vermişmiydi?
anesteziden çok korkuyorum ben ne kadar uyuyosun senınkı ne kadar sürmüştü?
umarım yine de bir problem çıkmaz çok teşekkür ederim cnm, allh senın de yardımcın olsun , hepimizin bebekleri en kısa sürede gelsin inşş..

tabi cnm koruma şart biraz kanama oluyor zaten sonrasında hani yoğun değil ama lekelenme şeklinde..üstelik tedavi öncesi mikrop filan kaptırmamak lazımağrı duymuyorsun hiç korkma kısa sürüyor 15dk filan bilemedin 30 dk ..doktorun içerde neyle karşılaştığına bağlı,anestezi çok keyifli birşey anında uyuyorsun hiç duymuyorsun korkma,uyanıncada biraz klinkte tutarlar sonra kalkar gidersin aynı hayatına devam edersin öyle yatmana filan gerek yok..benimki 15..20 dk filan sürdü cnm

kızlar merhaba nasılsınız bekleme süreci çok zor zaman geçmiyor bide oruçlu olunca insan zaman daha bi geçmek bilmiyor.

bende aklımda yokken başladığım tedavimin 4. günündeyim ve geçen sitede tesadüf eseri gördüğüm inofolic kullanmayada başladım

salı günü kontorlümüz var bakalım ne kadar olmuş benim yumoşlar :))))))))))))

bende oldum 2 kere kızlar histereskopi benm kiler tedavi amaçlı oldu bende de polipler varmıs onlar alındı tuanacım polipleri ben cok arastırdım et beni gbi bişeymiş eger bebek yeni oluşum aşamasında gidip poliplere tutunursa düşük olma ihtimali var mıs... ii ki olduk ameliyat yani

canım ekledim senide bu ara biraz yoğundum kusura bakmayınn...canım ben 2 kere histereskopi ameliyatı oldum tedavi amaçlıydı benmkler poliplerim vardı ve alındı.polipler tutunmaya engelmiş hiç zor bi ameliyat değil Rabbim kalbimizdekini hakkımızda hayırlı kılsın..(Amin)

hayırlı olsun bu tedavinde bebeğin gelir inşallah hep pozitif ol tutmazsa düşünürüz tamam mı?erkene alınmıs tedavin belki bölesi daha iyidr bende eylül derken benmde erkene alındı bayramdan sonra baslıoz bzde

ameliyat sonrası 5 gün ilişki yasağı 15 gün korunma verdi drum sonra da zaten 2.adetim gelmişti ...uyuma güzel bişiyy uyuyosun die anestezis uyuyosun sonra bi bakmışsın eşinn yanındaaa hiç korkma neymiş ki dicen

canlarr hepinize günaydın hayırlı bir hafta olsun inşallah...

özlemcim nasılsın kuzuuu

saol cnm içimi rahatlattın benım.
benım doktorum bu ay bebek şansın artar dedı rahim temizlenecekmiş diye yani ilişki yasağı korunma falan demedi bana
temiz çıkarsa korunma olmaz demek istemiş de olabilir tabi

belki dediğin gbidir ama bende sağlık mezunuyum az çok anlıorum.korunmak daha mantıklı cnkü rahmin bir toparlanma süreci var ve ameliyat sonrası giydiğin iç çamaşırı bile ütülesen yeri var yani dikkatli olman lazım mikrop kapmaman lazım yoksa sonra bde enfeksiyonla ugrasırsın Allah korusun

Herkese günaydın nnnnn
benim cumartesi pazar sınavım vardı şükür bitti bi kaç ay rahatım
şimdi bakım topiğimize dedim
inş buralar bayramdan sonra şenlenecekkkk

cnm inş yumoşların bol ve kaliteli olmuşlardırrr
sonuna kadar ii gitsin herşey güzelim

Herkese günaydın nnnnn
benim cumartesi pazar sınavım vardı şükür bitti bi kaç ay rahatım
şimdi bakım topiğimize dedim
inş buralar bayramdan sonra şenlenecekkkk
sınavın inşallah güzel geçmiştir canım..hayırlısı olsun...
evet canım şenlenmeye az kaldıııı

histereskopi oldugum ay korunuyordum evet dogum kontrol hapıyla. anestezi süper bişey ,hiç bişey hissetmıyorsun,bagımlısı oldum yani:)))
ama gercekten korkmana gerek yok 15.dk.sonra uyanıyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…