2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Canım bende Eylül geliniyim biz beyaz eşyalarımızı ve hatta mobilyalarımızı bile aldık.

sanırım hızlanmam gerekiyor:) Ben misafir yemek takımımı alarak bile büyük bir işi halletmiş olduğumu sanmıştım:)) Güle güle kullan canım:) Nereden aldın mobilyalarını?

sanırım hızlanmam gerekiyor:) Ben misafir yemek takımımı alarak bile büyük bir işi halletmiş olduğumu sanmıştım:)) Güle güle kullan canım:) Nereden aldın mobilyalarını?

Canım acele etsen iyi olur bence. Sonra gelinlikti, kuafördü, fotoğrafçıydı rahat rahat hazırlanırsın.

Yemek odamı Doğtaş'tan aldık canım, koltuk takımlarımı NdesigN mağazasından.

Canım çeyiz topiğime bak istersen eksiklerini görür yavaş yavaş tamamlarsın.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...iinin-ceyiz-topigine-buyrun.html#post28666415

hmm cok güzelmiş canım güle güle kullan ayy cok heveslendım bnde bir an önce almak ıstıyorum herseyimi

Sağol canım daha güzelleri senin olsun. Büyük eşyalar kolay bitiyor tatlım da kız çeyizi çok zor. 2 yıldır alıyorum bu sene çok ağırlık verdim ama al al bitmiyor inan ki.

Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim. üye olur olmaz geldiğim ilk yer burası oldu :) çünkü ben de eylül geliniyim. çok zormuş bu düğün hazırlıkları. sizlerden biraz tüyo almaya geldim kızlar :)

Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim. üye olur olmaz geldiğim ilk yer burası oldu :) çünkü ben de eylül geliniyim. çok zormuş bu düğün hazırlıkları. sizlerden biraz tüyo almaya geldim kızlar :)

öncelikle hayırlı ugurlu olsun arkadasım :)
tam olarak ne zaman tarih ?
neler yaptın neler aldın mekan gelinlik hazırmı :)

Yeniler hoşgeldiniz kimlerin neler hazır??

Ben 15 Eylül geliniyim sizler ayın kaçında evleniyorsunuz bakalım???

insallah canım benım bnm daha hiçbişeyım yok düğüne kadar alıcam inşallah hepsini

Teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk. Benim düğünüm 14 eylülde :) Düğün için salon tutuldu ama kına gecesi için henüz salonu tutmadık.
Hazırlıklar pek iyi gitmiyor sanki benim
Beyaz eşyaları belirledik geçen hafta ama daha almadık. mayısta anneler günü dolayısıyla beyaz eşyalarda indirimler oluyor dediler. bakalım bizim beğendiğimiz modellerde de indirim olur belki boşa fazladan para ödemeyelim dedik bekliyoruz :) mobilya konusu ise tam bir muamma bir türlü bir şey beğenemiyorum Oturacağımız ev de belli olmadığı için mobilya da tam kafamda netleşemiyor zaten

aaa benmde 15 eylüllll

Canım aynı gün evleniyormuşuz inanmıyorum.

Canım inanki bu hazırlık süreci çok zorlu bir süreç ve hani derler ya tatlı heyecanlar bunlar diye. Benim içinde hiç tatlı geçmiyor inanki.

Tripliii!!! Çeyizini inceledim tatlım; çok güzeller! güle güle kullan inşallah!
Ben de almaya başladım geçen yıldan beri ama seninkinin yanından bile geçemez:)) Mutfağın neredeyse tamamlanmış! Çok iyi etmişsin erkenden alarak:)

Veeee Diğer tüm gelin adaylarımıza bu tatlı telaşlarda kolaylıklar dilerim.. Allah istediğimiz tüm güzelliklere ulaşmayı nasip etsin..

Benim işler çok karışık kızlar Eşim subay; İzmirliyim ama Dalamana gelin gideceğim. Lojmanda kalacağız; oturacağımız evin planını gördüm geniş güzel.. ona gre eşya bakmaya başladım ama eylül öncesi almayı düşünmüyorum. Saloni'yi kendi evimizde de kullanıyoruz; bence hem kaliteli hem de çok pahalı değil konforuna göre.. Size de öneririrm.. eğer benim gibi bakınanlarınız varsa, bi uğrayın derim.

yatak odası nevresi battaniye yatak örtüsü hepsini indirim zamanlarını takip ederek Kervan'dan aldım. 5 çift kişilik, 3 de tek kişilik nevresim takımım oldu:) Daha da almam; yeterli olacağını düşünüyorum.. İlk gece için saten düşünenlerdenseniz caymanızı öneririrm. Çok kaygan olduğu için annem elimi bile sürdürmedi:) 3 adet de pike takımım var; pikelerini istikbalden aldık renkler lolipop:) ÇArşaf ve yastık setini kendimiz uygun renkelrde diktik.. İpek saten takımları tercih ettim. Boncuk elyaf yorgan aldım 1 çift 1 tek kişilik 4 de yastık istikbalden. Sanırım alezim eksik sadece.. Şimdi de kampanyası var sanırım.. Odamı pudra-bordo renkleri ağırlıklı yapacağım. Mobilyamı ceviz kaplama almayı düşünüyorum.

Banyo ve tuvalet takımlarımı,Bornoz takımlarımızı, havlularımızı ve banyo paspasımı Chakra'dan aldım ve yine hepsi indirimlerden:) Aklımı seveyim; sezonunda 500 tlyi bulan takımlarımı 200 tlye aldım:) Havlularda da son indirimleri bekledim; sağolsun satış temsilcisi ile kanka olduk gide gele:) Uzun bir süre gitmem artık oraya:)) ufak tefen aksesuarlarını da tepe home ve boynerden alıyorum.

Bone china Yemek takımımı Bernardo'dan aldım geçen yıl. Çok mutluyum ki hala fiyatı inmedi; İçime oturudu valla:) öde öde ancak bitti taksitleri:) Yanında çbk takımıın hediye ettiler, ayrıca hediye çeki de vermişlerdi.. Onunla da misafir kadeh ve sürahi takımımı, saklama kavanozlarımı ve gündelik yemek takımları ile gündelik çbk takımlarımı aldım. Açıkçası karlı bir alışveriş olduğunu düşünüyorum.. Saçmalık tarafı ise; benim yetmez bunlar diyip de kırmızı ve beyaz kadehleri 12ye tamamlamam oldu:)) İlk heves işte:))
Porland Marine serisini kahvaltı takımı olarak aldım; uyumlu kahvaltı çbk takımını bernardodan tamamladım. Masa örtülerimi sağolsun annem kumaş alarak kendi dikti. Bursalıyız; ziyarete gittiğinde talan etmiş kumaşçılar çarşşısını ve nasıl bulduysa kahvaltı setine uygun örtüler bulmuşş; Porlandda satılanların aynısı:) Mutfak önlüğü, kurulama bezlerini ve fırın eldivenlerini o kumaştan yaptık; deniz subayına her sabah kıyak oldu:) canım annemin ve anneannemin vaktinde mum ışığında yaptıkları kanaviçe işlerini hataydaki Hülya çeyiz'e yaptırdık. Ellerine sağlık çok güzel değerlendirdiler masa örtüsüne çevirerek:) Annenizin işlerini elden geçirmek isterseniz şiddetle tavsiye ederim.. Unutmadan; küçülmüş jeanlerimden amerikan servis yaptık; oyle orjınal oldu ki:) Jamie oliver sağolsun; onun programında görmüştüm:)
Tefal 1 al 1 bedava kampanyası ile 5 boy tava setimi aldım ama acaba cam kapak da alıp tencere gibi kullanabileceğim takım mı yapsam diye düşünüyorum.. Önerilerinize açığım:) Bu alışverişte de kettle ve baskülümü bedevaya getirmiş oldum; umarım barışık yaşarız baskülle yoksa tuz buz ederim camını duvara atarken:)) Yine bernardodan çelik tencere takımı aldım; umarım memnun kalırım.. Sanırım bir de seramik tencere alacağım; 2 boy; biri pilav için diğeri büyük boy. Tantitonide var kızlar teyzem aldı çok memnunmuş; kapağı çelik seramik tencere. Şuanda hiçbiryerde yok; sipariş verdik; koca izmire ilk gelen tencereyi alıcaz:)
Mutfağı büyük bir hata yaparak kırmızı renk seçimiyle döşüyorum Evlendikten sonra mutfak çok davetkar olacak; açlığın rengidir; ama napıyım çok seviyorum:))

Philips maraton elektrikli süpürgem, philips azur ütüm ( annem de kullanıyor; çok memnun.), arzum kahve makinam, tefal multi blender setim dışında elektrikli alet almadım. Kampanya avcılığına devam:)

Gecelik ve nananananalarımı P) suwen marka aldım; İzmirliler bilir; optimumda mağazası var; kalliteli ve indirimlerde çok şık ürünler bulabiliyorsunuz.. Müstakbel eşimin pijama ve röpteşambr takımı Dagiden. Yine indirimli:) Napıyım seviyorum indrimden alışveriş yapmasını:))

Gelelim organizasyon işlerine; Benim düğünüm 19 Ekim; bayramın bittiği gün ertesi.. Dolayısıyla kınamızı bayramın 4. günü yani şehir dışından gelecekleri de düşünerek düğünden 1 gün önce yapabiliyorum. Bu tarih işi canımı sıkıyor aslında; Çok yorucu olacak ama napalım.. Tek problemim henüz baba evimde mi yoksa bir yer mi tutmalı buna karar veremedim.. evde olursa kısıtlı yer dolayısıyla fazla eğlenememekten yakınıyorum.. Ama baba evinde kına gecesi gibisi de yok kanımca.. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kına ve çerezlerin dağıtılacağı hediyelikleri canım annem ve ben hazırlamak istiyoruz; hafasonu kemeraltına gidiyoruz alışverişi için.. Çerezlikleri sarı torba üstüne kaftan giydirerek hazırlayacağımız paketlerde dağıtmak istiyorum. Aklı olan çerez bitince yerini naftalin koyar ve kullanmaya devam eder. Yoksa yere atanları boğarım:) Kınayı ise bulabilirsek hint işi kırmızı hap kutularına koyup tüllerle süslemeyi planlıyorum. >Bunların maliyeti gerçekten çok düşük.. Sizin de elinizden geliyorsa yapın derim.

Gelinlik! Justin Alexander ile başladım gezinmeye; sanırım orada bitireceğim bu telaşı:)) İzmirliler defne'yi çok vüyolardı ama benim ve terzi olan annemin görüşlerine göre şu yoprumu yapabilirim; Kötü bir fabrikasyon. Kullandıkları tülün metresi 2 l,irayı bulmuyordur heralde. Güzel modelleri var; yok değil ama ona o kadar para vereceğime kollarımı havaya kaldırdıgımda göğsümü fırlatmayacak, belimi yana doğru büktüğümde korsesi kırılmayacak bir gelinliği tercih ederim. Justin modellerinde ekstra korse koymuşlar; göğsünüz benimki gibi 85i zorlasa bile istediğiniz kadar tepinin; milim oynamıyor. Tabii ki almadım henüz; şu aralar 61 kiloyum. 57ye inmeden hiç bir kuvvet beni o tek nefeslik gelinliğin içine sokamaz:)) ha bu arada; fiyatları da 2250-3000,7000e kadar yolu var. El insaf; bu yılki tüm gelinlikler bu fiyatlarda.. Aklınızda bulunsun derim.

Düğün salonumuzu tuttuk; konak orduevi; yemekli olacak. Orkestrası 5 kişilik; organizatör bayanla konustum; kendi düzenlediğim repertuvarı çalmalarını istiroum. Roman düğünü gibi başka türlü oynamasını bilmeyenelerin kolayına gelen roman havalarının tüm geceye hakim olmasını istemiyorum. Candan erçetin hayranıyım bu nedenle onun türkülerinden ve 9/8liklerinden bir liste hazırlıyorum.. Güzel olacak vesselam

Ve beni şimdiye kadar ennn çok mutlu eden gelişme; iyi bir fotoğrafçı bulmuş olmam. Profesyonel bir arkadaşım; Düğün günü çekim yaptırmayı planlıyoruz ama bakarsınız hava durumu buna el vermez ve tarihi ne alıp daha stressiz zaman geçirebiliriz:) Kesinlikle iyi ve yaratıcı birisiyle anlaşın derim.. Harikalar yaratıyorlar:))

Ha bi de; yüzmeyi hamamda öğrenmiş bir Bursalı olarak; elbette gelin hamamı istiyorumm:) Çok değil 10 kişiyi geçmez. Ama İzmirde hiç hamam kültürü yok nerisi olan varsa yazsın lütfen..

Evet kabul ediyorum; çok uzun bir yazı oldu.. Canım öyle sıkıldı ki:) Okuyanın gözlerine sağlık:) Aralarda belirttiğim sorularıma önerleriniz olursa çok sevinirim:)))

Herkese kolay gelsinnnnnn; İzmir'den sevgiler!

Canım inanki bu hazırlık süreci çok zorlu bir süreç ve hani derler ya tatlı heyecanlar bunlar diye. Benim içinde hiç tatlı geçmiyor inanki.

Ev benim için de tam bir karmaşa.. mobilya almak için zaten henüz erken; rahat ol.. Başka bir sebebi varsa bilemem tabii.. Öyleyse de aAllah yardımcın olsun...

bnm düğün 29 eylül ve 5 ekim.

sadece yeri tuttuk,başkada hiç bişi yok.yazıları okuyunca geç kaldığımı farkettim ve stres oldum.ben daha gelinliğimi beğenemedim.en büyük derdim bu

benimkide 15 eylül:)

herşey tamam sadece damatlık kaldı:):):)

evet üçümüzün aynı günmüş birlikte gün sayalım artık

Canım öncelikle yazını hiç sıkılmadan okuduğumu belirtmek isterim. Çünkü bende İZMİR'liyim. :) Alancak'ta çalışıyorum. Justin Alexander dibim. :) Babam Hatay Hakimevlerinde caddede oturduğu için Hülya Çeyiz'i küçüklüğümden beri babaannemden de bilirim. İyi iş çıkartırlar.

Çeyizim için söylediklerin beni çok mutlu etti. Beğenmene çok sevindim ama o çeyizimin ufak bir kısmı daha tonla eşyam var. Bu sene aldıklarımı o topikte paylaştım sadece. Hemen hemen bitti bir çok şey artık ihtiyaçtan ziyade keyiften alıyorum diyebilirim.

Geçen sene 7 Eylül'de nişanlımın kuzeninin Konak ordu evinde oldu çok içine sindiklerini biliyorum. Ben katılamamıştım nişanlım daha 20 küsur günlük askerdi o zamanlar keyfim yoktu.

Gelin hamamı sormuşsun Balçova Kaya Termal'de yapacağım ben gelin hamamını. Sende orayı düşünebilirsin canım.

Gelinlik konusunda ise Vakko Wedding'te provam oldu. Sister's, Vivien Angel arasında gidip geliyorum. Justin'den de beğendiğim modeller var ama daha orda denemedim.

Hepimiz için hayırlısı olsun inş.

Ev benim için de tam bir karmaşa.. mobilya almak için zaten henüz erken; rahat ol.. Başka bir sebebi varsa bilemem tabii.. Öyleyse de aAllah yardımcın olsun...

Canım benim mobilyalarım alındı zaten çoktan. Beyaz eşyalar, tv herşey tamam ev tutulup yerleşecek onu da Temmuz sonu Ağustos başı gibi tutacağız. Demek istediğim tüm bunlar olurken herşey şen şakrak olmuyor.

benimkide 15 eylül:)

herşey tamam sadece damatlık kaldı:):):)

Bizimde öyle canım bir gelinlik bir damatlık kaldı. Hemen hemen herşeyimiz tamam.

Son düzenleme:
Canım çok sağol!
Cevabını okuduktan sonra Kaya'yı aradım hemen.. Şartları bana da uygun geldi; yalnız bişi sorucam. Duygu Hanım fotolarını ve menülerini mail ile yolladı; kaç kurna var tam sayamasam da 8 gibi duruyor. Sen gittin mi daha önce Kaya Spa'ya? Max. 40 kişi dediler ama oraya sığar mı dersin onca kişi? Ben en fazla 30 oluruz diyorum; o bile tedirgin etti beni. Ne dersin?
Bir de sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun gelin hamamını? Düğün haftası mı yoksa daha da öncesi mi? Bir de; hamamda canlı müziğe ne diyorsun? cd değil de ud ve tef uyumu?
Yeyyyy:) İzmirli olmana daha da sevindim Tripliiiiiiiiiii :)) Senin düğünün nerede olacak? Madem çeyiz alışverişini bitirdin; organizasyonla aran nasıl şimdi? :)

Canım ben daha Kaya ile görüşmedim ama turizmciyim ve müdürü ofisimize çok sık gelip gidiyor, bizim acenta müdürümüzün samimi arkadaşı ve bizde kongreler için Kaya ile çalışıyoruz. Arkadaşımında orada oldu ve çok güzel geçti. Ud ve tef mükemmel ikili bence ve çok eğlenceli oluyor. Tadı udsuz tefsiz çıkmaz. Nişanım İzmir Konağı'nda olmuştu benim, düğün yerini de Şehr-i Garden'ı tutmuştuk ki son anda bir takım aksilikler yaşadık. Nişanlımın askerden geldikten sonra iş bulamaması ve abisinin işsiz kalması aynı döneme rastladı ve bu nedenle apar topar vazgeçtik. O yüzden Fuar evlendirme de nikahım, Levent Marina Potiri'de ise yemekli eğlencemiz olacak. Ön tarihi de 15 Eylül yazdırmıştık ki 14 Eylül cumartesiye aldırdık cuma günü. İnternette dolu gözüküyordu ama sadece 17:30 boşmuş cuma günü belgelerimizi teslim etmeye gittiğimizde öğrendik ve hemen değiştirdik. Yani ben 14 Eylül'de evleniyorum.

Çeyiz alışverişinde eminim eksikler çıkacaktır ama artık kalanları da evlendikten sonra da tamamlarım diyorum. Çeyiz alışverişinin sonu yok ve naparsak yapalım muhakkak unuttuğumuz bir şeyler olacaktır.

Bugün koltuklarımıza kumaş, renk ve berjerlerime de desenli kumaş seçtik. Yemek odamı ve yatak odamı aldık. Artık avizeydi, halıydı, perdeydi, mutfak masasıydı gibi detayları da evi tuttuktan sonra alacağız. Büyük eşyalar bitti. Bir tek oturma odasına bir köşe takımı alacağım ufak ve masrafsız bir şey olacak bu çünkü mobilyalarımıza, beyaz eşyalarımıza inanılmaz rakamlar ödedik. Bu ara bu kumaştı renkti uğraşmaktan organizasyona el atamadım ama bir kaç haftaya onlarla da ilgileneceğim. Kına gecemi 7 Eylül'de evde yapmayı düşünüyorum yani düğünden 7 gün önce olacak zaten dışardan gelecek misafirimiz yok çok kalabalık olmayacağız, biz bize. Gelin hamamını da kınadan bir hafta önce yapmayı planlıyorum çünkü hafta içi bana uymuyor. Pazar da malum olmaz. Bana en uygunu 2 hafta öncesi. Zaten adetten ziyade amaç eğlenmek, bayan bayana güzel vakit geçirmek. Allah hepimizin içine sindirsin. Hiç üzülüp kendimizi sıkmamıza değmiyor, herşey çok güzel ilerliyor. Mutluluk mutluluğu çağırıyor. O yüzden yazımı okuyan herkese bu dönemi rahat ve huzurlu atlatmak için çok kendimizi üzmemeye ve sıkmamaya davet ediyorum. İnanın herşey daha kolay ilerliyor öyle olunca...

Bu arada senin düğün tarihi ne zamandı canım???

Kuaför saç ve makyaj için nereyi düşünüyorsun??

Ve tabi gelinlik???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…