KIZLAR NASILSNIZ
Sizebırsey sormak ıstıyorum sımdı bızım Rabbımın ıznıyle dugunumuz 8-9 mart olarak dusundukbu tarıhte olcaktı yalnız benım eşimin babası 10 yıl once vefat ettı babası gıbı sevdıgı dayısınıda dun kanser nedeniyle kaybettık.
sizce dugun mart ayında olur mu?dün eşimle konuştuk ağlıyordu yıkldım dıyor babam gıttı dıyor.
bende kendımı suçlu hıssetmeye başladım uyuyamadım benım aptalgım yüzünden dugunum 29 eylülde olmadı..
ben bu ayın 25de memeleketıme gıtcem.tazıye zıyaretıne gıtcem yanı benı dıslarlamı korkuyorum k.v.konstuk gecen hafta ..annesı annemın yannada gttı..ya kafam cok karışık napcam bılmıyorum.
uzerımızde bır musıbet mı var anlayamadm gııttı lütfen bana bır akıl verın
kuzum mart ayına daha epey var aslında ama karşı tarafın bunu ne sürede atlatabileceğiyle alakalı bir durum bu.. bence taziyeye gittiğinde eşin sana doğru olanı olması gereken zamanı söyleyecektir kübüşüm.. zaten uzun zamandır ağırdı dayısının durumu Allah kurtarmış Üzerimizde musibet var mı diye düşünme o yüzden.. elbet olacak sabret emi?
birde şey düşünüyorum işte tamam suan bız tekrar berabrz aılerlerde bılıyor ben taziyeye gıttgımde benı dışlarlarmı dıe neblym çok kotuyum aslında
bir kere dışlayacak olsalar bile şimdi olmaz o.. kendi dertlerine düşmüşlerdir sana trip atacak mecalleri yoktur.. birde oğlunun mutluluğu için herkes herşeyi sineye çeker balım
yani evet sen zaten öyle çok büyüyecek birşey yapmadın ama gene de birşey olsa dahi yutarlar ki dediğim gibi hiç halleri yoktur..
gerilme sen.. git kocanın kocanın ailesinin yanında ol canım benim..
canım benım ole yapcam Allah razı olsun kuzum yanımda olduğun ıcınbu yasadıklarımız bıze cok ıyı ders oldu bırbrımızın kıymetını bıldık ve artık asla ama asla onu yalnz bırakmıycma
çok tsk edr.ıyı dıleklerın ıcınaminn canımm inşalah sabretmek başka bırsey gelmıyo elımdenn ama cok zorlanıyorum aklıma geldıkce evmmm esyalrım...sende yenı evlenmsnn esınlee kocaman mutluluklar dılerım canım
allah yardım etsin canım sabır versin sana inşallah sonun çok güzel olcak inanıyorumm çk teşekkr ederim cnm hayrlsyla inşallah sende tez vakitte eşine kavuşursun
nerelerde eylül gelincikleri
herkes dagılmış kaybolmuş
Busumm iyiyim balim rabbim nasp ederse 18 maysda dugunmz olacakk cok zor gunler gectk ama geride kaldi sn napysn evvliklik nasl gidiooo
nerelerde eylül gelincikleri
herkes dagılmış kaybolmuş
Arzucummmm nasılsın çok özledim sizi düğünden sonra iş yerim kapandı evimdede int yok ana işe başladım tekrardan napıosun nasıl gidio anlatınnn
kübram zor zamanlarında tekk kaldın yardımcı olamadımsen nasılsın ne oldu düğün işii
yok balım evımı toplamıstık taa ozaman tum esyalarımız mahvoldu ama artık umrumda deıl....
dogrudur kuzum ana babadan ayrılmak zordur alıştın ıns.gelınlgm kına kıyfetlerım aynı yıne bebegım...
sen nerler yapıyorsnnn cok ozlemısım busram senı yaa
ah büşracııımmmm az mı bakındım sana ben yaaaaa
neler neler geldi aklıma neyse ki iyisin.. çok şükür..
Ahh canım inş herşey gönlünce olur kuzum yaa...
napım tatlım evlilik zormuş çalışırken dahada zortadını çıkar tatlım bu günlerinin çok özlüyorum şimdi birini böle düğün telaşında görünce özeniyorum hatta o kadar sölendik geçmiyor vakit diye ama çok güzel günlermiş onu anladım keşke baştann evlensemmmm
canımm iyiyim çok şükür giremedim işte internetim yoktu olmadı
Bu arada işsiz kaldım 2 3 yere başladım ama olmadı en sonunda şiimdi çalıştıgım yeri buldum 3 hafta oldu daha burasıda kısmet. Evime hırsız girdi bu arada çok kötü günler geçirdim psikolojim bozuldu evimden soğudum tek kalamadım yabancı bir evmiş gibi geldi. Anca atlattım sayılır. Ama hayla evi temizle temizle kirliymiş gibi geliyor.:2: yaaa böle tatlım sende ne var ne yok bebiş var mı
Ahh canım inş herşey gönlünce olur kuzum yaa...
napım tatlım evlilik zormuş çalışırken dahada zortadını çıkar tatlım bu günlerinin çok özlüyorum şimdi birini böle düğün telaşında görünce özeniyorum hatta o kadar sölendik geçmiyor vakit diye ama çok güzel günlermiş onu anladım keşke baştann evlensemmmm
canımm iyiyim çok şükür giremedim işte internetim yoktu olmadı
Bu arada işsiz kaldım 2 3 yere başladım ama olmadı en sonunda şiimdi çalıştıgım yeri buldum 3 hafta oldu daha burasıda kısmet. Evime hırsız girdi bu arada çok kötü günler geçirdim psikolojim bozuldu evimden soğudum tek kalamadım yabancı bir evmiş gibi geldi. Anca atlattım sayılır. Ama hayla evi temizle temizle kirliymiş gibi geliyor.:2: yaaa böle tatlım sende ne var ne yok bebiş var mı
öledirr kuuzmm olsun sevdıgınee kavustun rabbım agız tadınızıı bozmasınn ıns....
işe gırmsnn hayrlı olsn kuzum benm evınıze hrsz gırmss Allahım fırsat vermesın bolelerıneee ama gerıde kalmss cok sukurr kuzum benm snn bebıss varmıı
çok şükür feraha ermişsin ya canım Allahım esirgemiş..
bebiş henüz yok ne zaman gelirse artık bakalım.. sende??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?