hemde nasıl be canım
pamuklara sarılmayı sarmalanmayı bekliyorum neredeyse öyle özel öyle önemli hissediyorum ki kendimi
kazasız belasız bir de atlatırsak inşallah tamam.. Rabbim ağız tadı versin inşallaaaahhhh
Amin rabbim mutlu yuvalar nasip eylesin herbirimize bol kahkahali , gözyasi olacaksa da mutluluk gozyasi olan amin amin
iyi akşamlar güzeller...
ve bugün aşık oldugum gelinliğimi teslim almış bulunuyorum hayırlı ugurlu olsun ıns simdiden sabırsızlandım
sevinç hüzün birbirine karışmış durumda herşey hazır şimdi kınayı beklemedeyiz... gözyaşının sel olup gitmesine 2 günüm kaldı... benim kınam gündüz olucak ve devamında da gelin alma olucak yani ailemden kına gunu ayrılacagım:2::2:...
çok garibim kızlar sevdiğimi düşününce hiçbir sorun yok mutlu bır hayata gıdıyorum ama ya geride bıraktıklarım onların hayatı yıne tatsız tuzsuz devam edıcek annem babam kardesım... gidiyorum ama arkamda uzgun bırakıyorum hepsını.. gözlerinin içlerine bakmaya gelmiyo hemen gozyası sel olup gıdıyor ....
hayatta her şey tamam olmuyor... bir yarımız hep eksikk...
canııımmm konya cok güzel biyerdirr ben 3 yıl kaldım orda.. alışırsın zamanla.. zafer var adını doğru diyorumdur umarım çarşı orası herşey orada.. tanışırsın zamanla komşuların falanda olur :)
gece gece sulu göz oldum:2: Sorma bende de ayni duygular var ki ben suan ailemden ayri yasiyorum ama her tatil de eve giderim annemin babamin dizi dibine. Simdi evlenince ben her tatil her vakit buldugumda gidemeyeck miyim? Sevgilimin ailesinin yanina da gitmek gerekecek
Tatlim hem aglar hem giderim misali gidicegiz biz anlasilan.
Arzummmm,Büşrammm aramızdan ilk ayrılanlar siz oluyorsunuz.Son günleriniz kalmış.İyi değerlendirin annenizle,babanızla,kardeşlerinizle vakit geçirmeye çalışın.Zaman yaklaştıkça bunun ne kadar değerli olduğunu anca anlayabildim ben.İnş herşey gölünüzce olur.Sorunsuz kazasız belasız atlatırsınız şu günlerinizide.Son günlerin stresiyle sakın eniştelere cazgırlık yapmayada kalkmayınbelki telaştan giremiyceksiniz ama balayından dönünce biz yine burda olucaz Allah ikinizide eşlerinizle bir yastıkta kocatsın.Başınızı bir yastığa koyduğunuzda nasıl heycanlıysanız bir ömür aynı duygularla yaşayın.
ah bu geceler zaten iyice düşündürüyor insanı...
evlilik kolay degil emek sabır ilgi sevgi vs vs bir çok şey istiyor gerçekten yani yaşayacagımız mutluluklarında hesabının bir şekilde verilmesi gerekiyor...hayat işte canım hem aglıcaz hem gülücez yapcak bişey yok :2:
Arzummmm,Büşrammm aramızdan ilk ayrılanlar siz oluyorsunuz.Son günleriniz kalmış.İyi değerlendirin annenizle,babanızla,kardeşlerinizle vakit geçirmeye çalışın.Zaman yaklaştıkça bunun ne kadar değerli olduğunu anca anlayabildim ben.İnş herşey gölünüzce olur.Sorunsuz kazasız belasız atlatırsınız şu günlerinizide.Son günlerin stresiyle sakın eniştelere cazgırlık yapmayada kalkmayınbelki telaştan giremiyceksiniz ama balayından dönünce biz yine burda olucaz Allah ikinizide eşlerinizle bir yastıkta kocatsın.Başınızı bir yastığa koyduğunuzda nasıl heycanlıysanız bir ömür aynı duygularla yaşayın.
Tabiki canim ilk firsatta yasanilanlari yazmak istyorum bende buraya sabirszlanyorum hatta bi an önce gelsn artik günümüz zaman gecmio sanki neyseki yarin sevdicekle kavusuyoruz beraberken zaman hzli gecer..:))ah gelinciklerde annecikler hep ayni canim benim:)) annecgmi öpmeye bile gelmio koklaya koklaya öpuyo snra gelsın gozyasi kolay degl hc ayrilik..Dügünden sonra ilk vakit buldugunda geri bekliyoruz seni buraya:) Nasil bir duyguymus gelinlik , sevdigine evet demek, dügün günü heyecani hepsini ama hepsini anlat burada bize olur mu ?
Benimde 23 kaldi .... Hem heyecanli mutlu hem sulu göz dugusalim .... Dun annemle konustum ; "ben vaz mi gecsem , evlenmesem de sizin kuzunuz olarak dizinizin dibine mi yerlessem" dedim. Anacigimi gozleri doldu onu da duygulandirdim , ama sonra saniyesinde "sus bakiyim deli kiz " diyip susturdu beni
iyi akşamlar güzeller...
Ve bugün aşık oldugum gelinliğimi teslim almış bulunuyorum hayırlı ugurlu olsun ıns simdiden sabırsızlandım
Sevinç hüzün birbirine karışmış durumda herşey hazır şimdi kınayı beklemedeyiz... Gözyaşının sel olup gitmesine 2 günüm kaldı... Benim kınam gündüz olucak ve devamında da gelin alma olucak yani ailemden kına gunu ayrılacagım:2::2:...
çok garibim kızlar sevdiğimi düşününce hiçbir sorun yok mutlu bır hayata gıdıyorum ama ya geride bıraktıklarım onların hayatı yıne tatsız tuzsuz devam edıcek annem babam kardesım... Gidiyorum ama arkamda uzgun bırakıyorum hepsını.. Gözlerinin içlerine bakmaya gelmiyo hemen gozyası sel olup gıdıyor ....
Hayatta her şey tamam olmuyor... Bir yarımız hep eksikk...
hemde nasıl be canım
Pamuklara sarılmayı sarmalanmayı bekliyorum neredeyse öyle özel öyle önemli hissediyorum ki kendimi
Kazasız belasız bir de atlatırsak inşallah tamam.. Rabbim ağız tadı versin inşallaaaahhhh
arzuşumuz gelin oldu gitti bugünnnnn:2::2::2::2:
Mutluluklar kuzum.
Yarında büşramız gidiyor.sanada mutluluklar canım
merhaba hoş geldin :)
hazırlıklar tamam artık.. benim çok çok az zamanım kaldığından.. sadece gün bekliyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?