benım düğün cok aceleye geldı bıanda olustu hersey cunku benımkının dersleri baslıyacak başlamadan duğun olsun istedık
ailesi geldı 1 hafta benım memleketımde kaldılar o 1 hafta içersınde hem tanısma oldu hem nısan takıldı
veee dugun tarıhı bellı oldu 20 eylul benım memleketımde 22 eylul onun memleketınde duguun olacak
8 saat yol suruyo dıye 1 gun koyduk araya
kafam okadar karısıkkkı ne yapacagımı sasırmıs durumdayım ayın 9unda benımkının memleketıne gıdecez alınacakları alacaz
ne bılıyım bı anda oluverdı hersey
bugun bı dugun salonuyla anlastık tuttuk
oda orda evını boya badana yaptıryo halıları temızlemeye vermıs mobılyaları zaten bana resmını gondererk begendıgımı aldı
sız gelmeden bunlar aradan cıksın istedı
bız gıttıgımızde gelınlık damatlık takı davetiye ıvır zıvır onlara bakacaz
dugun olacak dıye işyerınden ayrıldım
hıc bılmedıgım bı sehıre konyaya gidecem
eşim sabah 8 aksam 8 okulda olacak öğretmen
ben o zaman zarfında ne yapcam
hıc tanıdıgım yok ailesi konyanın ilcesınde
off allahıımm off ne dusunecegımı sasırmıs durumdayım
asagı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyıkkkk
kalmıs duugnume 20 gun benım daha hıcbıseyım hazır değil ceyızımde bıle eksık cok bugun çarsıya cıkcam yemek takımı tencere takımı falan alacam
hep beraber inşallah tatlıcım
Sen naptın son prova nasıldı bakiim?
Büşracııımm geçmiş olsun bu aradaa :2:
merhaba tatlı mutlu güzel gelinciklerrr hepinize bi meraba diyip duygularımı paylaşmak istiyorum
Beni bekleyen evimi, eşimi, hayatımı bırakıp ankaraya ailemin yanına döndüm dün ve geri sayıma başladık artık..
Cumartesi günü çeyizim çıktı ve hep beraber yaşayacgmız şehre gittik pazar günüde tüm aldıklarım cicilerim:) çeyizim evimize serildi tatlı telaşlı bi gündü binbir emekle aldıgımız seylerı evimize yerleştirince içim öyle ısındı evimi öyle benimsedimki anlatamam evim evimn güzel evimçok guzel bı duygu allah herkese yasatsın...
Ve ondan sonraki gün resmi nikahımız kıyıldı...
Hayal ettiğim herşeyi onunla beraber gerçekleştirmek gerçekten harika...
Nikah törenimiz çok duygu dolu geçti... Tüm sevdiklerim karşımda herkesin gözleri dolu dolu bi an bende kendimi zor tuttum:))
nikah memuruda cok guzel bır konusmayla bızı karı koca ılan ettı gözlerinizde çok guzel bır ısıltı pırıl pırılsınız dedi sevindrik olduk
Ertesi günde imam nikahımız kıyıldı vee artık bende evli bir hatunum kiiii
Nikahta keramet var derler ya kızlar sanki onu yasıyoruz görseniz suan birbirimizi hiç kıramıyoruz daha baglandık daha ısındık daha mutluluktan ucar gıbıyız...
Hele bana allah herkese senin gibi bir eş nasip etsin karıcım dediği anda hissettiğim mutluluk... Midemde ucusan kelebekleri tarif edemiyorum bu hayatta duyabilecegim en duygulu cümleler arasına kazındıı bir ömür böyle devam eder inş...
Dilerim ki allahım tüm sevenleri kavuştursun tüm sevenlere bu güzel duyguları yaşatsın...
Vee bugünde gelinligimin provasına gıttım kızlar resmen asık oldum gelınlıgıme içinde kendimi o kadar guzel hıssettımkı
Hersey tamam sayılır salı gunude kavusuyorum gelinligime..
Bazen geriye dönüp baktıgımda anlatsam kımsenın anlayamayacagı kadar zor fırtınalı gunler geçirdim şimdi şu anda bana gelen bu mutluluklar o kadar degerli o kadar tatlı ki şükürler olsun herşey için her yagmurun ardından bır gun gokkusagı cıkar derler ya ben bu hayatta bunu gercekten tecrube etmiş oldum...umarım mutsuzluga umutsuzluga dusmus herkesınde hayatında gokkusagı yenıden cıkar...
Bırazcık ıcımı doktüm prenseslerHeyecan mutluluk tam gaz devam ediyor durumlar böyle bende anlıcagınız
Arzuşum büşim kübüşüm bu arada sizi öpüyorumm kocaman
[ı]eylül gelinleriii keyifler nasılll az kaldıı heycan varmııı[/ı]
büşrammm kuzummmm umarımmm cok ama cok mutluu olrusnnn bıtanemmm sanada azcık kaldııı sevdıgıneee kavusmana son 6 guncukk kaldıııherseyy cok gusell olucakkk kuzumm benımmmmmmmm
arzummmmmminanamıyommm sadeceee 5 guncugunnn kalmısss kuzummm benımmmmm
Smdıı kımbılırrr nasıııı heycanlsnnndırrr fıstıgım benımmmm...
Provama gıttım kuzummm salı gunu tekrarr provamm varrrr herseyy yolundaaa bebemmm
ısın kotu yanııı çalısmaa sıstemlerımızz degıstııı artıkkk 10 saat çalıscazzz normaldeee 8:30 saat 1 ızın gunum vardııı sımdı 10 saat 2 ızın gunum varrrrr bırazzz daha fazlaaa yorulcammmm sanırım :26::26:
Baya bı stresteymmmm cıldımmm varyaaa aldııı basını gıdıyooo bebek gıbı olan cıldımdeeee bı suru sıvılcee cıktııı
büşrammmmnapıyon kuzummmmmmm
haftayaa esyalrımmm gıdıyooo hepsını cekıpp eklıcemmmmm ama bana yardımcı olun cunkuu yapamıyom eklemeyı:26::26:
Kuzummm gıremıyom cokk yogunummm valaa eve gıdıyommmm kv.çarsıya cıkıp eksıklerıı alıyozz falannnnn...
Dun provalarımmm vardııı pazartesııı ıkızım gelckkk 2.porvalarımaaa gıtcemmm onlarıdaa paylascamm sızlerleee ınsalahhh begernsnnnzzzzzz
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yuvalarımızı daim kılsın aşkla sevgiyle dolsun her günümüz inşallah..
yuvalarımız bereketli olsun..
kübra büşra melodibüşra ve diğer tüm gelinciklerimm..
haftaya bugün arzucan evleniyor ya
ya artık "heyecanlıyım" kelimesi duygularımı karşılamıyor ne yazık ki
herkes neyi diliyorsa onu yaşasın inşallah.. ben heyecanı bu kadar fazla dilememiştim ama Rabbim ondan da verdi
gününüz güzel geçsin sorunsuz sıkıntısız inşallaaahhh aşkla :103: :103:
Büşümmmm geçmişşş olsunnn saanadaa
Sen naptn temızledınzz mı evınızııı bebem
hiç bu kadar tarihin yaklaşacağını bilmiyormuşum gibi sanki..
çok tuhafım ama yaa
kübram büşram inanın bambaşka birşey bu.. adlandıramıyorum hafif bir salaklık böyle pepeleklik falan..
he utangaçlık da cabası
kızlarrr hiçbirnizleee karsılasamıyozzz ben sızlerııı vok ozledım kıııı
saat 17:30da ıseee gıtcemmm ama saat 3 dee evdenn cıkıp kuaforumeee gıtcemmm saçlarıımııı boyatmakkk ıcınnn..
sonnacımaaa kv.yatak örtümü alcak mıss gel begen dedııı on gıdıpp begencemm
yatak odamıı halılarımıdaaa begencemmmm
sonnacımaaa ısee gıtcemmmmm ve gece 2 ye kadarr çalıscammmm
okadannn yoruldumkıııdınlenmeyee ıhtıyacım varrrr 27 eyluldee ıznee ayrılcammm ve15 gun ızınlı olcammm kızlarrrrrr
merhaba tatlı mutlu güzel gelinciklerrr hepinize bi meraba diyip duygularımı paylaşmak istiyorum
Beni bekleyen evimi, eşimi, hayatımı bırakıp ankaraya ailemin yanına döndüm dün ve geri sayıma başladık artık..
cumartesi günü çeyizim çıktı ve hep beraber yaşayacgmız şehre gittik pazar günüde tüm aldıklarım cicilerim:) çeyizim evimize serildi tatlı telaşlı bi gündü binbir emekle aldıgımız seylerı evimize yerleştirince içim öyle ısındı evimi öyle benimsedimki anlatamam evim evimn güzel evimçok guzel bı duygu allah herkese yasatsın...
ve ondan sonraki gün resmi nikahımız kıyıldı...
hayal ettiğim herşeyi onunla beraber gerçekleştirmek gerçekten harika...
nikah törenimiz çok duygu dolu geçti... tüm sevdiklerim karşımda herkesin gözleri dolu dolu bi an bende kendimi zor tuttum:))
nikah memuruda cok guzel bır konusmayla bızı karı koca ılan ettı gözlerinizde çok guzel bır ısıltı pırıl pırılsınız dedi sevindrik olduk
ertesi günde imam nikahımız kıyıldı vee artık bende evli bir hatunum kiiii
nikahta keramet var derler ya kızlar sanki onu yasıyoruz görseniz suan birbirimizi hiç kıramıyoruz daha baglandık daha ısındık daha mutluluktan ucar gıbıyız...
hele bana Allah herkese senin gibi bir eş nasip etsin karıcım dediği anda hissettiğim mutluluk... midemde ucusan kelebekleri tarif edemiyorum bu hayatta duyabilecegim en duygulu cümleler arasına kazındıı bir ömür böyle devam eder inş...
dilerim ki Allahım tüm sevenleri kavuştursun tüm sevenlere bu güzel duyguları yaşatsın...
vee bugünde gelinligimin provasına gıttım kızlar resmen asık oldum gelınlıgıme içinde kendimi o kadar guzel hıssettımkı
hersey tamam sayılır salı gunude kavusuyorum gelinligime..
bazen geriye dönüp baktıgımda anlatsam kımsenın anlayamayacagı kadar zor fırtınalı gunler geçirdim şimdi şu anda bana gelen bu mutluluklar o kadar degerli o kadar tatlı ki şükürler olsun herşey için her yagmurun ardından bır gun gokkusagı cıkar derler ya ben bu hayatta bunu gercekten tecrube etmiş oldum...umarım mutsuzluga umutsuzluga dusmus herkesınde hayatında gokkusagı yenıden cıkar...
bırazcık ıcımı doktüm prenseslerheyecan mutluluk tam gaz devam ediyor durumlar böyle bende anlıcagınız
arzuşum büşim kübüşüm bu arada sizi öpüyorumm kocaman
benım düğün cok aceleye geldı bıanda olustu hersey cunku benımkının dersleri baslıyacak başlamadan duğun olsun istedık
ailesi geldı 1 hafta benım memleketımde kaldılar o 1 hafta içersınde hem tanısma oldu hem nısan takıldı
veee dugun tarıhı bellı oldu 20 eylul benım memleketımde 22 eylul onun memleketınde duguun olacak
8 saat yol suruyo dıye 1 gun koyduk araya
kafam okadar karısıkkkı ne yapacagımı sasırmıs durumdayım ayın 9unda benımkının memleketıne gıdecez alınacakları alacaz
ne bılıyım bı anda oluverdı hersey
bugun bı dugun salonuyla anlastık tuttuk
oda orda evını boya badana yaptıryo halıları temızlemeye vermıs mobılyaları zaten bana resmını gondererk begendıgımı aldı
sız gelmeden bunlar aradan cıksın istedı
bız gıttıgımızde gelınlık damatlık takı davetiye ıvır zıvır onlara bakacaz
dugun olacak dıye işyerınden ayrıldım
hıc bılmedıgım bı sehıre konyaya gidecem
eşim sabah 8 aksam 8 okulda olacak öğretmen
ben o zaman zarfında ne yapcam
hıc tanıdıgım yok ailesi konyanın ilcesınde
off allahıımm off ne dusunecegımı sasırmıs durumdayım
asagı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyıkkkk
kalmıs duugnume 20 gun benım daha hıcbıseyım hazır değil ceyızımde bıle eksık cok bugun çarsıya cıkcam yemek takımı tencere takımı falan alacam
Kına geceme 10 nikahıma 13 gün kaldı. Hem heyecanlıyım,hem mutluyum,hem tedirginim,hem üzgünüm birde korkuyorum. Karmakarışık duygular içindeyim yani. Yorgunluktan da ölüyorum. Bizim işler bir araya sıkıştı. Allahtan evim anneciğime yürüme mesafesinde. Yoksa ben ne yapardım?
Ne şanslısınız ne kadar güzel gerçekten .. Umarım hepiniz mutlu olursunuz . Şuan sizin yerinizde olmayı çok isterdim çünkü en çok istediğim şey sevdiğim adamın yanında olmak ve artık onunla evlenmek senelerce çıkıyo olup hala daha beklemek zorunda kalmak gerçekten çok zor bi durum . Belki sizler de böyle beklemişsinizdir beklediğiniz onca senenin emeğinin karşılığını alacaksınız şimdi . Mutluluğunuz daim olsun . Darısı başıma .
iş durumun için hayırlısı olsun kuzum.. heyecan durumuna gelinceeee oy kübraaamm hiç sorma.. elim ayağım birbirinin içinde..
pztesi salı çarşamba kaldı..
perşembe kına.. cuma düğün.. aman Yarabbiimmm panik panik panik panikk
Tatlim senin icin son haftaya girilmisCok guzel olacak kesin hersey , sakin keyfine vara vara son bir hafta diliyorum sana
Diger gelin adayciklari sizler nasilsiniz ? benim hala eksikler var ama kafaya takmamaya calisiorum ve tabiki hala kuaför ayarlayamadim o da ayri bir kafa takintisi ... Ama herkes sen rahat oldukca hersey yolunda gider nasihatlarini dinlemeye calisiyorum. ay cok stresli ama bir yandan da guzel zamanlar. Yalniz ben geceleri boyle derin uzun uzun uyuyamiyorum surekli garip rüyalar görüp uyaniyorum filan kalbim güm güm :)
OOOOOoo fena stres yapmışsın sen canım ama ya kasma kendini germe bu kadar.Hepimizin eksikleri var.Hem kuaför işinide git hallet provaya gidersin düğünden önce memnun kalmazsan değiştirme şansın olur hiç değilse
Bir çoğumuz senelerce bekledik bugün için canım sıkma canını Allah büyük senin hiç umudun yokken bir bakmışsın evlilik hazırlıkları yapıyorsun.Özel bir nedeni yoksa bekleme sebebiniz nedir bu kadar.
Canim iste benim dugun ankarada ben dugunden 10 gun once orda olabilecegim ya o bakimdan azicik sure kaliyor diye stres ettim. Ama sagolsun nisanlimin kuzeni bir suru yer arastirmis isimlerini verdi onlari tek tek arayip fiyat isteyecegim. Buarada herkes firsatci gelin saci diye 10 misli para istiyorlar normale gore. Dusunseler ya zaten dugun bir ton masraf ediyor insanlar bir de sen firsat yaratma yani degil mi
canım 2 sene benim okulum var onu bekliyoruz ve benim erkek arkadaşım cezaevine girecek bir hafta sonra falan 9 ay da o var gerçi o okulla birlikte olan zamanın içinde olacak ama baya zor zamanlar bizi bekliyo yine . neyse boşverelim artık burda bunları yazmak bencillik olacak . Herkese mutluluklar diliyorum ben :)
Kızcelerimm napıyonuz bakimm...
Kübram iinş bugün denk gelirizde 2 lafın belini kırarız
Arzummmmmmmmmmmmm seni düşündükçe bir telaş yapıorum niyeyseAzcık çok çok azcık kaldı hatta kalmadı ya bir şey anammmm cuma günü gönderiyoz mu kuzumuzu biz şimdiiii
Bana gelinceeee.......
Çok yoğun bir haftasonu geçirdim.Cumartesi kalan eşyalarımı koliledim hepiciği hazır bekliyorlar artıkın yeni yuvalarına kavuşmayı.
pazar günü evimizi boyadık tam olarak yetişmedi koridor ve mutfak kaldı.Tabiki boya olmadan temizlikte olmuyor.Ayriyetten banyo ve tuvaletde temizlenmedi dahaBugün kaynanacığım eltisini ve kız kardeşlerinide çağırıp temizlik yaptırcekkkk
E olsun o kadarda ama dimiii.Akşama perdelerim tüllerim geliyor ki
Pazar günü ayriyetten yatağımızda geldi.Bizimkinin sert mi sert yatağı.Yatak sert olsun diye diye başımın etini yedi sonunda istediği gibi de bulduAnamm yirim ben onu ya dün biz temizlik yapıyoruz paşamın keyfi nasıl yerinde bir şımarmalar falan
Salı günü portmantomuz. cumartesi beyaz eşyalarımız ve yemek,yatak odası takımımız gelicekPazarda koltuklarımız gelicek. Ve büyük ihtimal yine pazar günü halılarımızı alırız hafta içi de onlar gelip yerleşir bir anda ortaya evimiz aşk yuvamız çıkıverir
Sonrada artık çeyizim çıkar sanırsam kızlar son 15 gün rahata ermiş bir şekilde heyecandan kafayı yiyerek beklerim düğün gününü
Tatlim senin icin son haftaya girilmisCok guzel olacak kesin hersey , sakin keyfine vara vara son bir hafta diliyorum sana
Diger gelin adayciklari sizler nasilsiniz ? benim hala eksikler var ama kafaya takmamaya calisiorum ve tabiki hala kuaför ayarlayamadim o da ayri bir kafa takintisi ... Ama herkes sen rahat oldukca hersey yolunda gider nasihatlarini dinlemeye calisiyorum. ay cok stresli ama bir yandan da guzel zamanlar. Yalniz ben geceleri boyle derin uzun uzun uyuyamiyorum surekli garip rüyalar görüp uyaniyorum filan kalbim güm güm :)
gel bi de bana sor balııımmm
bugün saçlarımın rötuş boyası yapıldı.. çarşamba günü geneeel temizlik kaş-bıyık-manikür-pedikür bütün günümü alır zaten.. amanıınnn bitti yaaaaaa
evin düzenin dirliğin daim olsun heyecanın sonsuz olsun güzel gelincikim beniimm
son haftası mı kaldı bidenem salı ve çarşambam kaldı anaaammçok heyecanlıyım çookkk
eksikler hallolur ama sallapati yapma emi? düş üstüne ara araştır.. muhakkak bulursun gönlüne göre..
ohhhh geldi dugun zamani prensesler gibi hazirlama zamani simdi desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?