2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Kına geceme 10 nikahıma 13 gün kaldı. Hem heyecanlıyım,hem mutluyum,hem tedirginim,hem üzgünüm birde korkuyorum. Karmakarışık duygular içindeyim yani. Yorgunluktan da ölüyorum. Bizim işler bir araya sıkıştı. Allahtan evim anneciğime yürüme mesafesinde. Yoksa ben ne yapardım?

Eylül gelinleriii keyifler nasılll az kaldıı heycan varmııı

canııımmm konya cok güzel biyerdirr ben 3 yıl kaldım orda.. alışırsın zamanla.. zafer var adını doğru diyorumdur umarım çarşı orası herşey orada.. tanışırsın zamanla komşuların falanda olur :)

hep beraber inşallah tatlıcım

Sen naptın son prova nasıldı bakiim?

Büşracııımm geçmiş olsun bu aradaa :2:

arzummmmmminanamıyommm sadeceee 5 guncugunnn kalmısss kuzummm benımmmmm

Smdıı kımbılırrr nasıııı heycanlsnnndırrr fıstıgım benımmmm...

Provama gıttım kuzummm salı gunu tekrarr provamm varrrr herseyy yolundaaa bebemmm

ısın kotu yanııı çalısmaa sıstemlerımızz degıstııı artıkkk 10 saat çalıscazzz normaldeee 8:30 saat 1 ızın gunum vardııı sımdı 10 saat 2 ızın gunum varrrrr bırazzz daha fazlaaa yorulcammmm sanırım :26::26:

Baya bı stresteymmmm cıldımmm varyaaa aldııı basını gıdıyooo bebek gıbı olan cıldımdeeee bı suru sıvılcee cıktııı

büşrammm kuzummmm umarımmm cok ama cok mutluu olrusnnn bıtanemmm sanada azcık kaldııı sevdıgıneee kavusmana son 6 guncukk kaldııı herseyy cok gusell olucakkk kuzumm benımmmmmmmm

[ı]eylül gelinleriii keyifler nasılll az kaldıı heycan varmııı [/ı]

gökçeee kuzumm cok az kalmısss nasılsınnn nısanlınlaaa aran ıyı mııı bırazz sorunların vardı kuzum sanırımm ama sıkmaa canınıı dugun stresıııı

Ne şanslısınız ne kadar güzel gerçekten .. Umarım hepiniz mutlu olursunuz . Şuan sizin yerinizde olmayı çok isterdim çünkü en çok istediğim şey sevdiğim adamın yanında olmak ve artık onunla evlenmek senelerce çıkıyo olup hala daha beklemek zorunda kalmak gerçekten çok zor bi durum . Belki sizler de böyle beklemişsinizdir beklediğiniz onca senenin emeğinin karşılığını alacaksınız şimdi . Mutluluğunuz daim olsun . Darısı başıma .

Son düzenleyen: Moderatör:
büşrammm kuzummmm umarımmm cok ama cok mutluu olrusnnn bıtanemmm sanada azcık kaldııı sevdıgıneee kavusmana son 6 guncukk kaldııı herseyy cok gusell olucakkk kuzumm benımmmmmmmm

kübüşş az kaldı sorma vallahi:18::18:
amin inşallah sende sevdicekle musmutlu olursun canım benimm hepimiz için güzel olur herşey umarım..

iş durumun için hayırlısı olsun kuzum.. heyecan durumuna gelinceeee oy kübraaamm hiç sorma.. elim ayağım birbirinin içinde..
pztesi salı çarşamba kaldı..

perşembe kına.. cuma düğün.. aman Yarabbiimmm panik panik panik panikk

Gelinliğin zaten çok güzeldi kuzum merak etme çok güzel olucakkk.REsim eklemeyi anlatcam ben sana sen yeter ki iste kuzum

Arzummm ağzından bal damlıyor ya senin tütütü mahşallah sana ya.Kocişin çok şanslı bak böle tatlı dilli bir hatunu kaptı üzmesin seni Heycan kelimesi az kalır kuzum sana yok bitti haftaya bugün balayında keyif yaparsın artıkın

Büşümmmm geçmişşş olsunnn saanadaa

Sen naptn temızledınzz mı evınızııı bebem

Sağol kuzummmm geçti gitti işte.Cumartesi günü anahtarları teslim aldık pazarda bir yandan boya badana yapıldı bir yandanda biz temizledik ama bitmedi yavrum ya.Mutfak ve koridor boyanıcak daha tabiki temizlenicek birdeBugün kaynanam gidicekti yapmaya bitirirler inş

Ya arzuşum çok çok normal bu ama sevdiceğine kavuşmak hepsine değer dimi.Ve bunlar tatlı anılar olarak kalıcak elimizde.1 hafta sonra utangaçlık falanda kalmaz canım merak etme

Kübramm görüşemiyoruz bu aralar ama yaaaa
Azcık daha dayan kuzum benim sonra hayatının en güzel tatilini yaşıcaksın.Hatta sonra dersin keşke o kadar stresi yorgunluğu yine yaşasam ama o tatilide yaşama şansı olsa diye

büşramm evlilik çok farklı bir şey.Emin olun tek biz değil koçişlerimizde çok heycanlı ama yapılarından kaynaklı pek konuşmazlar durup dururken.Böle yeri geldimi ağızları bir laf yapar bizim bir ömür aklımızdan kazınmaz

İnş bundan sonra gideceğin yerdede aynı huzurunu aşkını mutluluğunu devam ettirirsin.Çok ama çokkk mutlu olursun kuzum.Tüm o sıkıntılarını çektiklerini unutur rahata erersin kocişinle

Canım hoşgeldin öncelikle.Seninki gökten zembille inmiş resmen.Biraz aceleye gelmiş ama olsun canım sevdiğine kavuşucaksın sonuçta.Sıkma canını para olduktan sonra herşey halledilir nasılsa

Hayırlı olsun canım seninde çok azcık kalmış ne güzel.Az daha sık dişini sonra hepsi tatlı bir anı olarak kalıcak zaten

Bir çoğumuz senelerce bekledik bugün için canım sıkma canını Allah büyük senin hiç umudun yokken bir bakmışsın evlilik hazırlıkları yapıyorsun.Özel bir nedeni yoksa bekleme sebebiniz nedir bu kadar.

Kızcelerimm napıyonuz bakimm...

Kübram iinş bugün denk gelirizde 2 lafın belini kırarız

Arzummmmmmmmmmmmm seni düşündükçe bir telaş yapıorum niyeyse Azcık çok çok azcık kaldı hatta kalmadı ya bir şey anammmm cuma günü gönderiyoz mu kuzumuzu biz şimdiiii

Bana gelinceeee.......
Çok yoğun bir haftasonu geçirdim.Cumartesi kalan eşyalarımı koliledim hepiciği hazır bekliyorlar artıkın yeni yuvalarına kavuşmayı.
pazar günü evimizi boyadık tam olarak yetişmedi koridor ve mutfak kaldı.Tabiki boya olmadan temizlikte olmuyor.Ayriyetten banyo ve tuvaletde temizlenmedi dahaBugün kaynanacığım eltisini ve kız kardeşlerinide çağırıp temizlik yaptırcekkkk
E olsun o kadarda ama dimiii.Akşama perdelerim tüllerim geliyor ki
Pazar günü ayriyetten yatağımızda geldi.Bizimkinin sert mi sert yatağı.Yatak sert olsun diye diye başımın etini yedi sonunda istediği gibi de bulduAnamm yirim ben onu ya dün biz temizlik yapıyoruz paşamın keyfi nasıl yerinde bir şımarmalar falan

Salı günü portmantomuz. cumartesi beyaz eşyalarımız ve yemek,yatak odası takımımız gelicek Pazarda koltuklarımız gelicek. Ve büyük ihtimal yine pazar günü halılarımızı alırız hafta içi de onlar gelip yerleşir bir anda ortaya evimiz aşk yuvamız çıkıverir
Sonrada artık çeyizim çıkar sanırsam kızlar son 15 gün rahata ermiş bir şekilde heyecandan kafayı yiyerek beklerim düğün gününü

Tatlim senin icin son haftaya girilmis Cok guzel olacak kesin hersey , sakin keyfine vara vara son bir hafta diliyorum sana

Diger gelin adayciklari sizler nasilsiniz ? benim hala eksikler var ama kafaya takmamaya calisiorum ve tabiki hala kuaför ayarlayamadim o da ayri bir kafa takintisi ... Ama herkes sen rahat oldukca hersey yolunda gider nasihatlarini dinlemeye calisiyorum. ay cok stresli ama bir yandan da guzel zamanlar. Yalniz ben geceleri boyle derin uzun uzun uyuyamiyorum surekli garip rüyalar görüp uyaniyorum filan kalbim güm güm :)

OOOOOoo fena stres yapmışsın sen canım ama ya kasma kendini germe bu kadar.Hepimizin eksikleri var.Hem kuaför işinide git hallet provaya gidersin düğünden önce memnun kalmazsan değiştirme şansın olur hiç değilse

Canim iste benim dugun ankarada ben dugunden 10 gun once orda olabilecegim ya o bakimdan azicik sure kaliyor diye stres ettim. Ama sagolsun nisanlimin kuzeni bir suru yer arastirmis isimlerini verdi onlari tek tek arayip fiyat isteyecegim. Buarada herkes firsatci gelin saci diye 10 misli para istiyorlar normale gore. Dusunseler ya zaten dugun bir ton masraf ediyor insanlar bir de sen firsat yaratma yani degil mi

canım 2 sene benim okulum var onu bekliyoruz ve benim erkek arkadaşım cezaevine girecek bir hafta sonra falan 9 ay da o var gerçi o okulla birlikte olan zamanın içinde olacak ama baya zor zamanlar bizi bekliyo yine . neyse boşverelim artık burda bunları yazmak bencillik olacak . Herkese mutluluklar diliyorum ben :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hmm anladım kuzum uzaktan zor oluır doğru ayyy ben yerimde duramıyorum evciğime gitmeden sen nasıl uzaklardan baktın öle zor kuzum işin.Kuaförler fırsatçı valla 1 milyara gelin başı yapan yerler var ayıp valla

Anladım canım inş herşey gönlünce olur

gel bi de bana sor balııımmm

bugün saçlarımın rötuş boyası yapıldı.. çarşamba günü geneeel temizlik kaş-bıyık-manikür-pedikür bütün günümü alır zaten.. amanıınnn bitti yaaaaaa

evin düzenin dirliğin daim olsun heyecanın sonsuz olsun güzel gelincikim beniimm

son haftası mı kaldı bidenem salı ve çarşambam kaldı anaaamm çok heyecanlıyım çookkk
eksikler hallolur ama sallapati yapma emi? düş üstüne ara araştır.. muhakkak bulursun gönlüne göre..

ohhhh geldi dugun zamani prensesler gibi hazirlama zamani simdi desene

ohhhh geldi dugun zamani prensesler gibi hazirlama zamani simdi desene

hemde nasıl be canım

pamuklara sarılmayı sarmalanmayı bekliyorum neredeyse öyle özel öyle önemli hissediyorum ki kendimi

kazasız belasız bir de atlatırsak inşallah tamam.. Rabbim ağız tadı versin inşallaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…