Canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan spotcular çarşısını tavsiye ederim mutlaka gidip bak
Ikea´ya da bakabilirsiniz. Ama cok kaliteli degil ama masa, sehpa, kitaplik gibi mobilyalar icin bence fena degil. Eskiden olsa Ankara siteler derdim ama onlarda ucmuslar galiba duyduguma gore
arkadaşlar konuyu cok fazla okumadım sanırım bende ekım sonu gelını olucam bu hafta tam tarıh bellı olucak. ıkı ay ıcınde yapıcaz heseyımızı yetıstıgı kadar artık.neyse bı sey danışmak ıstıyorum sıze mobılya konusunda cok kararsız kaldık butcemızde kısıtlı uygun fıyata güzel mobılya almak ıstıyoruz sızler mobılyalarınızı nerden aldınız memnunmusunuz ve fıyatları nasıl ? umarım yardım edıcek bırılerı vardır.ne zormuş bu işler.:44:
Teskere de kalan gunler plaka numaralari ile sayiliyordu degil mi ? benim de o zaman bugun gonlum Gumushane
heyecandan midesine kramplar giren ben..
güzeller güzeli eylül ekim gelincikleriiiiiii
heyecan var mı sizler de de? yoksa tarih yakın diye mi böyle oldum ki ben :93: :93: :93:
güzeller güzeli eylül ekim gelincikleriiiiiii
heyecan var mı sizler de de? yoksa tarih yakın diye mi böyle oldum ki ben :93: :93: :93:
İstanbul Anadolu yakasında yasıyoruz canım. orası bıldgım kadarıyla peşin fiyat ama bız bıraz peşin verip gerisini düğünde toplanan .paralarla oduycez borcumuzu.orda böyle yaparlarmı ki:44:
kuzum beyaz olanı diktircem tekrardan yetiştiririz sorun yok dediler.çünkü çok gri ya etek kısmı ile arasında çok renk fark var
Nese kuzumm çok sevindim bitmiş herşeyin ne güzel evinin resimleri ne zaman gelicek çok merak ediyorum
Iş şuanlık devam canım ama evlendikten sonra çıkıcam kesin yani
Girmiyosun bu aralar pek tatlım ya tek bıraktınız beni buralarda
Güzeller güzeli eylül ekim gelincikleriiiiiii
Heyecan var mı sizler de de? Yoksa tarih yakın diye mi böyle oldum ki ben :93: :93: :93:
heyecan falan yok herseyi kendm halletmeye calisiyorum. Butun herseyi ben dusunuyorum. Kaynanam gezmelerde ne maddi destek ne manevi. Off off valla cok zor kizlar
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yuvalarımızı daim kılsın aşkla sevgiyle dolsun her günümüz inşallah..
yuvalarımız bereketli olsun..
kübra büşra melodibüşra ve diğer tüm gelinciklerimm..
haftaya bugün arzucan evleniyor ya
ya artık "heyecanlıyım" kelimesi duygularımı karşılamıyor ne yazık ki
herkes neyi diliyorsa onu yaşasın inşallah.. ben heyecanı bu kadar fazla dilememiştim ama Rabbim ondan da verdi
gününüz güzel geçsin sorunsuz sıkıntısız inşallaaahhh aşkla :103: :103:
aminnn arsusummm aminnn
umarımmm musmutluuu olrsunnn bebegımmmmmm
Ay canım Benim,Allah tamamına erdirsinhiç bu kadar tarihin yaklaşacağını bilmiyormuşum gibi sanki..
çok tuhafım ama yaa
kübram büşram inanın bambaşka birşey bu.. adlandıramıyorum hafif bir salaklık böyle pepeleklik falan..
he utangaçlık da cabası
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yuvalarımızı daim kılsın aşkla sevgiyle dolsun her günümüz inşallah..
yuvalarımız bereketli olsun..
kübra büşra melodibüşra ve diğer tüm gelinciklerimm..
haftaya bugün arzucan evleniyor ya
ya artık "heyecanlıyım" kelimesi duygularımı karşılamıyor ne yazık ki
herkes neyi diliyorsa onu yaşasın inşallah.. ben heyecanı bu kadar fazla dilememiştim ama Rabbim ondan da verdi
gününüz güzel geçsin sorunsuz sıkıntısız inşallaaahhh aşkla :103: :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?