2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan spotcular çarşısını tavsiye ederim mutlaka gidip bak

İstanbul Anadolu yakasında yasıyoruz canım. orası bıldgım kadarıyla peşin fiyat ama bız bıraz peşin verip gerisini düğünde toplanan .paralarla oduycez borcumuzu.orda böyle yaparlarmı ki:44:

hayılı olsun canm.biz inegolden koltugumuzu peşin aldık.masa tw ünitesi fln bellona senet yaptılar.bizimde maddi durum sıkıntılıydı.yatok odasıda özel yapıldı oda senetsiz takit :) halletik çok şükür.

Teskere de kalan gunler plaka numaralari ile sayiliyordu degil mi ? benim de o zaman bugun gonlum Gumushane

Adanaaa

heyecandan midesine kramplar giren ben..

güzeller güzeli eylül ekim gelincikleriiiiiii

heyecan var mı sizler de de? yoksa tarih yakın diye mi böyle oldum ki ben :93: :93: :93:

Heyecan falan yok herseyi kendm halletmeye calisiyorum. Butun herseyi ben dusunuyorum. Kaynanam gezmelerde ne maddi destek ne manevi. Off off valla cok zor kizlar

heyecan var mı sizler de de? yoksa tarih yakın diye mi böyle oldum ki ben :93: :93: :93:

Bende gün sayisi azaldikce ters orantili olarak heyecan katsayisi artiyor

Bir yandan hemen günler gecsin dugun gelsin gelinligimi giyiyim dugunumde eglenip sevdicegime kavusuyum diyorum. Ama diger yandan ama bugunlerin heyecani biticek o zaman diyorum.

Kisacasi bana neler oluyor bugunlerde anlamiyorum

Arzummm şurda kalımış yok denecek kadar az bir gün sen heycanlanmada kim heycanlansın.Bende daha çok bir şey yok.Sen nasıl evdi eşyaydı derdine düşüp yoğunluktan aklına gelmiyordu bir şey bende şu an o durumdayım.Birde hastayım bu aralar

İstanbul Anadolu yakasında yasıyoruz canım. orası bıldgım kadarıyla peşin fiyat ama bız bıraz peşin verip gerisini düğünde toplanan .paralarla oduycez borcumuzu.orda böyle yaparlarmı ki:44:

Yok canım onlar peşin çalışıyorlar o yüzden uygunlar.Ya kredi çekin yada büyük mağazalardan senetle alın canım o zaman.

büşrammmmnapıyon kuzummmmmmm

haftayaa esyalrımmm gıdıyooo hepsını cekıpp eklıcemmmmm ama bana yardımcı olun cunkuu yapamıyom eklemeyı:26::26:

Kuzummm gıremıyom cokk yogunummm valaa eve gıdıyommmm kv.çarsıya cıkıp eksıklerıı alıyozz falannnnn...

Dun provalarımmm vardııı pazartesııı ıkızım gelckkk 2.porvalarımaaa gıtcemmm onlarıdaa paylascamm sızlerleee ınsalahhh begernsnnnzzzzzz

Güzeller güzeli eylül ekim gelincikleriiiiiii

Heyecan var mı sizler de de? Yoksa tarih yakın diye mi böyle oldum ki ben :93: :93: :93:

kuzummmmmsenınnn heycanını yırımmm bennnn oyyy haftayaa bugunnn arzusumuzzz gelın mı olcekkk bebemmmmm bızlerdedeee heycann var amaa senın surdaa 1 haftacıgnnn kalmısss bukadarrr heycanının olmasııı cok cokkk normallllll Herseyyycokkkkk gusell olcakkk kuzummm benımmmmm

heyecan falan yok herseyi kendm halletmeye calisiyorum. Butun herseyi ben dusunuyorum. Kaynanam gezmelerde ne maddi destek ne manevi. Off off valla cok zor kizlar

bernacımmm uzulmeee bakk bızım dee oleydııı herseyleee ben ve askımm ılgılendıkkk ama ınankıı sole 1 ay kalsınnn kv.de yapcakkk bısılerr emınımkıı sıkma canını tamamıı

Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yuvalarımızı daim kılsın aşkla sevgiyle dolsun her günümüz inşallah..
yuvalarımız bereketli olsun..
kübra büşra melodibüşra ve diğer tüm gelinciklerimm..

haftaya bugün arzucan evleniyor ya

ya artık "heyecanlıyım" kelimesi duygularımı karşılamıyor ne yazık ki

herkes neyi diliyorsa onu yaşasın inşallah.. ben heyecanı bu kadar fazla dilememiştim ama Rabbim ondan da verdi

gününüz güzel geçsin sorunsuz sıkıntısız inşallaaahhh aşkla :103: :103:

Büşümmmm geçmişşş olsunnn saanadaa

Sen naptn temızledınzz mı evınızııı bebem

hiç bu kadar tarihin yaklaşacağını bilmiyormuşum gibi sanki..

çok tuhafım ama yaa
kübram büşram inanın bambaşka birşey bu.. adlandıramıyorum hafif bir salaklık böyle pepeleklik falan..

he utangaçlık da cabası

aminnn arsusummm aminnn

umarımmm musmutluuu olrsunnn bebegımmmmmm

kızlarrr hiçbirnizleee karsılasamıyozzz ben sızlerııı vok ozledım kıııı

saat 17:30da ıseee gıtcemmm ama saat 3 dee evdenn cıkıp kuaforumeee gıtcemmm saçlarıımııı boyatmakkk ıcınnn..

sonnacımaaa kv.yatak örtümü alcak mıss gel begen dedııı on gıdıpp begencemm

yatak odamıı halılarımıdaaa begencemmmm

sonnacımaaa ısee gıtcemmmmm ve gece 2 ye kadarr çalıscammmm

okadannn yoruldumkııı dınlenmeyee ıhtıyacım varrrr 27 eyluldee ıznee ayrılcammm ve15 gun ızınlı olcammm kızlarrrrrr

Ay canım Benim,Allah tamamına erdirsin

merhaba tatlı mutlu güzel gelinciklerrr hepinize bi meraba diyip duygularımı paylaşmak istiyorum
Beni bekleyen evimi, eşimi, hayatımı bırakıp ankaraya ailemin yanına döndüm dün ve geri sayıma başladık artık..

cumartesi günü çeyizim çıktı ve hep beraber yaşayacgmız şehre gittik pazar günüde tüm aldıklarım cicilerim:) çeyizim evimize serildi tatlı telaşlı bi gündü binbir emekle aldıgımız seylerı evimize yerleştirince içim öyle ısındı evimi öyle benimsedimki anlatamam evim evimn güzel evim çok guzel bı duygu allah herkese yasatsın...

ve ondan sonraki gün resmi nikahımız kıyıldı...
hayal ettiğim herşeyi onunla beraber gerçekleştirmek gerçekten harika...
nikah törenimiz çok duygu dolu geçti... tüm sevdiklerim karşımda herkesin gözleri dolu dolu bi an bende kendimi zor tuttum:))
nikah memuruda cok guzel bır konusmayla bızı karı koca ılan ettı gözlerinizde çok guzel bır ısıltı pırıl pırılsınız dedi sevindrik olduk
ertesi günde imam nikahımız kıyıldı vee artık bende evli bir hatunum kiiii
nikahta keramet var derler ya kızlar sanki onu yasıyoruz görseniz suan birbirimizi hiç kıramıyoruz daha baglandık daha ısındık daha mutluluktan ucar gıbıyız...
hele bana Allah herkese senin gibi bir eş nasip etsin karıcım dediği anda hissettiğim mutluluk... midemde ucusan kelebekleri tarif edemiyorum bu hayatta duyabilecegim en duygulu cümleler arasına kazındıı bir ömür böyle devam eder inş...
dilerim ki Allahım tüm sevenleri kavuştursun tüm sevenlere bu güzel duyguları yaşatsın...

vee bugünde gelinligimin provasına gıttım kızlar resmen asık oldum gelınlıgıme içinde kendimi o kadar guzel hıssettımkı
hersey tamam sayılır salı gunude kavusuyorum gelinligime..

bazen geriye dönüp baktıgımda anlatsam kımsenın anlayamayacagı kadar zor fırtınalı gunler geçirdim şimdi şu anda bana gelen bu mutluluklar o kadar degerli o kadar tatlı ki şükürler olsun herşey için her yagmurun ardından bır gun gokkusagı cıkar derler ya ben bu hayatta bunu gercekten tecrube etmiş oldum...umarım mutsuzluga umutsuzluga dusmus herkesınde hayatında gokkusagı yenıden cıkar...

bırazcık ıcımı doktüm prensesler heyecan mutluluk tam gaz devam ediyor durumlar böyle bende anlıcagınız
arzuşum büşim kübüşüm bu arada sizi öpüyorumm kocaman

Aminnnnn arzucukk:))
Gelin kızz:) Az kaldı aşkımızla bir bütün aile olmaya inş sorunsuz mutlu bir şekilde gireriz aşk yuvamıza... gerçekten bende sabırsızlıkla bekliyorum beraber evmize adım atacagımız günü tarifsiz heyecanlarr

benım düğün cok aceleye geldı bıanda olustu hersey cunku benımkının dersleri baslıyacak başlamadan duğun olsun istedık

ailesi geldı 1 hafta benım memleketımde kaldılar o 1 hafta içersınde hem tanısma oldu hem nısan takıldı
veee dugun tarıhı bellı oldu 20 eylul benım memleketımde 22 eylul onun memleketınde duguun olacak

8 saat yol suruyo dıye 1 gun koyduk araya

kafam okadar karısıkkkı ne yapacagımı sasırmıs durumdayım ayın 9unda benımkının memleketıne gıdecez alınacakları alacaz

ne bılıyım bı anda oluverdı hersey
bugun bı dugun salonuyla anlastık tuttuk

oda orda evını boya badana yaptıryo halıları temızlemeye vermıs mobılyaları zaten bana resmını gondererk begendıgımı aldı
sız gelmeden bunlar aradan cıksın istedı
bız gıttıgımızde gelınlık damatlık takı davetiye ıvır zıvır onlara bakacaz

dugun olacak dıye işyerınden ayrıldım
hıc bılmedıgım bı sehıre konyaya gidecem
eşim sabah 8 aksam 8 okulda olacak öğretmen
ben o zaman zarfında ne yapcam
hıc tanıdıgım yok ailesi konyanın ilcesınde
off allahıımm off ne dusunecegımı sasırmıs durumdayım
asagı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyıkkkk

kalmıs duugnume 20 gun benım daha hıcbıseyım hazır değil ceyızımde bıle eksık cok bugun çarsıya cıkcam yemek takımı tencere takımı falan alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…