2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Merhaba bende eylül ayında evleneceklerdenim :) Hazırlıklarınız nasıl gidiyor? benim mobilya ve perdeler dışında hemen hemen her şey tamam :)

Merhaba bende eylül ayında evleneceklerdenim :) Hazırlıklarınız nasıl gidiyor? benim mobilya ve perdeler dışında hemen hemen her şey tamam :)

merhaba hoş geldin :)
hazırlıklar tamam artık.. benim çok çok az zamanım kaldığından.. sadece gün bekliyoruz artık

benim ev işim halloldu lakin şu an içinde oturan var bir an önce çıkmasını bekliyoruz kızlar dua edin çıksın eşyalarım da tamam bi halı perde kaldı o da işte evin boşalması lazım neyse olacak inşallah. Allah hepimize kolaylık versin kızlar...

Kızlarrrrrrrrrrrrr acilen yardıma ihtiyacım var

Daha önce gelinliğimin siparişini vermiştim.Ama anlaştığım yerde istediğim model yoktu resim gösterdim benim için diktiler.Sorun şu benim istediğimle kadının diktiği gelinliğim üzerindeki taşlar farklı.Benim istediğim kadının demesine göre eski moda artık kullanılmayan taşlardanmış o yüzden onu isteyebileceğin hiç aklıma gelmedi diyor.Diktiği bu sene moda olan taşlardanmış.He ama istemezsen yinede dikerim tekrar dedi.Ama ben kararsız kaldım şimdi ikisinide yüklüyorum lütfen yardım edin
Bu benim istediğim;

Buda kadının diktiği;

Bu biraz daha kabarık olucak tabiki tarlatan küçük olduğu için sönük durmuş olabilir:26:

BÜşrammmmmnasılsınnn bakım herseyyy yolunda mı kuzumm

Öncelıklee o cici perdennnnı degstrmee sakınn cok ama cok gusell...
kuzummm öldüm bittiimm dun 7dee basladık sabahh aksamm 5e kadarr ancaa bıttı oda benım 4de ıste olmam gerekıyodu saolsun kv ve gorumcelerrr gerı kalan yerlerııı yaptıı...hem yorucu hem zevklıı ıslerr amaa ole bı hamladımkııı ısyerındee uyuyaa kaldımmmohh tatıl ıcındee alanyaya gıdıyonzz demekk kuzumm varyaa oralarr superrr bı gıtt bıdaha gelmek ıstemıycennn ahh ahh dugun masraflarııı yuzundennnn bızdee su sıralarr sıkıntıı yasıyozz RABBIM SU GUNLERIII HAYRLIISYLAAA ATLATMAMIZI NASIPP ETSNN INSLAHH KUZUM

AYRICAA ISS MEVZUN NOLDU KUZUM DEVAMMI

büşümmmm hepsıı bırbırındennn guselll rabbım esınlee agız tadıylaa oturmayıı nasıp etsın ınslahhhh balll

büşümmmmmm fıstıgımmmm valla 2.sıı uzerındee cok sık durmusss parıl parıll parlıyon prenseslerr gıbı olmsnnn oyzudennn hıcc uzulmeee emın olkııı cok yakısmıss vee taslarr abess durmamısss ama eger ıcın rahat dıılseee dusun derımmm kuzum

Günaydınnn günaydınnnnnn

Yorgun bıtık bı gelınnn geldııahhh anacım nezorr ıslermıss boleee ama bı okadardaa guselll ....

Dün kaynınıss ve gorumcecıklerımleee evımı temızlemeye gıtıkkk kızlarr mıssslerr gıbı olduuu ııcııı huuzurr doluuuaşkitomdaa ugradıı yanımızaa yıcekk bıısılerr getrdıııı mutluluguu gozlerındennn okunuyoduu sevdıcegımınnn...

Vee kızlarrr yarın gelınlık provamm varrr sızlerleee paylascammm allah ın ıznıyleee

Gelınlıgımmmm muthısss yaaa gorenlerr hayrann kalıyooo...
Kına kıyafetmmmm ayrı bısı prensess modellllll
ayrıcaa yarın bındallımı secıcemmmm

yogun tempo basldıı kızlarr cumadaa esyalrım gelcekkkk hepsınıı cekıpp sızlerleee paylascammm

(melodı büşra....büşrammm ve arzusummm sızlerıdee cok ozledımmm kızlarrrr

arzummm cok az kaldıı kuzumm 9 guncukkkkkkkkkkk

büşümmmm hepsıı bırbırındennn guselll rabbım esınlee agız tadıylaa oturmayıı nasıp etsın ınslahhhh balll

kuzum beyaz olanı diktircem tekrardan yetiştiririz sorun yok dediler.Çünkü çok gri ya etek kısmı ile arasında çok renk fark var
Nese kuzumm Çok sevindim bitmiş herşeyin ne güzel evinin resimleri ne zaman gelicek çok merak ediyorum
İş şuanlık devam canım ama evlendikten sonra çıkıcam kesin yani
girmiyosun bu aralar pek tatlım ya tek bıraktınız beni buralarda

Benim fikrim senin istedigin daha guzelmis hem neden kafasina gore yapmis ki sen bilirsin ama ttalim sen zaten zevkliymissin bence kendi istedigine israr et

büşracım ikiside ciciymiş..

ama gönlün hangisini çektiyse o olacak lami cimi yoookk!!

bnce senin sectıgın daha güzel ayrıca o daha yeni gibi gelidi bana. sen kendi istediğini yaptır..terziler ve kuaförler hep kafalarına göre yapyolar.

arkadaşlar konuyu cok fazla okumadım sanırım bende ekım sonu gelını olucam bu hafta tam tarıh bellı olucak. ıkı ay ıcınde yapıcaz heseyımızı yetıstıgı kadar artık.neyse bı sey danışmak ıstıyorum sıze mobılya konusunda cok kararsız kaldık butcemızde kısıtlı uygun fıyata güzel mobılya almak ıstıyoruz sızler mobılyalarınızı nerden aldınız memnunmusunuz ve fıyatları nasıl ? umarım yardım edıcek bırılerı vardır.ne zormuş bu işler.:44:

Canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan spotcular çarşısını tavsiye ederim mutlaka gidip bak

Ikea´ya da bakabilirsiniz. Ama cok kaliteli degil ama masa, sehpa, kitaplik gibi mobilyalar icin bence fena degil. Eskiden olsa Ankara siteler derdim ama onlarda ucmuslar galiba duyduguma gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…