2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Arzumm daha yeni gördüm bu şekerlerii yaaaaaaa ama çok kıskanıyorum artık bende evimi bulup böle cicilerle süslemek istiyorumm..Allah nazarlardan saklasın canım çok güzel olmuş herşey

çok teşekkür ederim büşracımm

yarında eşyalar gelmeye başlıyor tamamlandıkça paylaşmaya çalışacağım elimden geldikçe

Allah kolaylık versin herşey güzel olacak

eheh evet yanlış yazmışım 1000 tlden aşağı yer yok yazacağıma

bulursun inşallah bütçene göre bir yer

merhabalarrrr bayadır giremiyorum foruma :) size düğün tarihimi aldığımı söylemek sevincimi paylaşmak için yazıyorum 09-09-2013 :) bu arada mobilyalarımı da almış bulunmaktaym:)

hadi hayırlı olsun

hoşgeldin yağmur adım arzu 26 yaşındayım bende Ankaradayım 6 eylül geliniyim gelinliğimi diktirdim müsaitlik programıma göre yarın pazar veya pazartesi gelinliğimi teslim alıcam inşallah

isabetli karar yani.. fiyat olarak da 2200.. ama indir kaldır 1600 verdim

kızlar geçmişi okumadığım için bilmiyorum sizler çeyiz seti mi aldınız, çkb,yemek tencere takımı için. Yoksa ayrı ayrı mı aldınız

set aldım ama parçalarda ufak tefek oynadım

evet evet eveeettt..

ayyy çok az kaldı bu nidaları duymaya duyurmaya.. alıştırma yapıyorum

heyecan had safhada falan değil bildiğin boyumu aştı artık ayyyy..
şunun şurasında kalan zamanın her haftası bir hengameyle dolu birde bakmışım ki o gün gelivermiş

bu haftasonu mobilyalarım geliyor..
öteki haftasonu bayram..
öteki haftasonu çeyizim çıkıyor..
öteki haftasonu damatlık alınacak..
öteki haftasonu ev yerleştirme..
öteki haftanın perşembesi kınaaa cuması düğüüün :123: :123:
5 eylül- 6 eylül.. amanın yaaa panik panik panik :111: :111: :111:

ay ama bende heyecanlandım ki şimdi senin ifade tarzınla arzucuk
haftalar haftaları kovalıyor insan bu şekilde kabataslak tarihleri düşününce daha bi keyifli kıpır kıpır heyecanlanıyor dimi ama..
çok az kaldı gün saymaya başlıcaz bikaç günee
tarihlerinde netleşmiş canımcım darısı tüm gelinlere inş..

6 eylül-7 eylül şeklinde panik panik de bendenn

çok teşekkr ederim cnm bnm:) benim tarihtede çok gitgeller oldu ama kısmet 9 unaymıs hayrlsyla bi olsunda :)

merhabalar hayırlı ugurlu olsun ne güzel yavas yavas sekillenmeye baslamıstır herşey... bende 7 eylül geliniyim sen evlenene kadar 2günlükcük evli olucam:)

teşekkr ederim canmm:) sennde hayrlı ugurlu olsun şimdiden :) ard arda düğünlermiz inşallah çokta güzel geçer:)

Hoşgeldin yağmur büşra bende.Bir çok şeyi tamamlamışsın azda kalmış düğüne ne güzel.Gelinliğininde modelini bekliyoruz bu arada.Ben diktirdim canım alanlar sonra hep satmaya çalışıyor birde kiracı olucaz diye cesaret edemedim almaya ama bana özel dikiliyor ilk ben giycem yani 900'e hallettik bizde gerçi düğün salonu ile anlaşmalı olduğu için uyguna geldi

Canım dedim sana üzerine giyince bu diceksin diye gönlüne göre bulmuşsun ne güzel
Canım ev bulamıyoruz son bir umudum vardı oda olmadı.Kaynanamların karşısında boş daire vardı istemiyordum ama başka çarem kalmadı sanırım artık

kızlar geçmişi okumadığım için bilmiyorum sizler çeyiz seti mi aldınız, çkb,yemek tencere takımı için. Yoksa ayrı ayrı mı aldınız

Ben çeyiz seti almıştım canım ama sanki daha pahalıya geldi iyicene araştır bence almadan

Arzummm ne güzel ya her haftan dolu heycan dorukta çok heycanlı ya

aynen öyle oldu canımm:)
anladım büşim olumsuz şeyler düşünme sende güzel olumlu yönlerinden bakmaya çalış.. kötü düşünmeye başlarsak devamı gelmez inan güzel düşüncez güzel olcak inş.. yani yakınlıktan dolayı mı istemiyorsun bu arada :26:

ardemir canm çk teşekkrler:)

ayyhh sabah olur mu dersin? heyecanlıyım bildiğin sabaha kadar nasıl dayanırım bilinmez

oyhhh elim ayağım birbirine giriyor artık ufaktan :111: :111:

ardemir canm çk teşekkrler:)

rica ederiimm

Bizimm herşeyimiizz tamam çok şüküürrr Şimdi tekk derdimiizz balayıı çok kararsızım kızlar biraz fikir istiyorum. Kıbrıs, dubai, maldivler vs..

büşrammmm heycanım dorukta 2 gun sonra aşkımın SOYADINI ALIYORUMMM...alırlar sanada cıcıelrrr merak etmem bebemm..ev ısını hala tutamadıkkk eylul bırde tutcaklarmssss..bızde sızın gıbıyzzz kuzum benımm.bende sızlerlee sohbet etmeyı ozledımmm ama malsff bı salak yuzundennnn kımse gıremıyo dırek tutanakkk

arzuşş kuzum napıyonnnn
Dugun safagın bıtıvermsss bayramdan sonraa kosustrmalarrr hızlancakkk ve sonraaa hooppp bıde bakmsızzz arzusumuzz evlenmıss

büşracıkkknasılsınnn ayy bunlar ne guselll bolee kuzummm cok begendımmmm..

Bak canını sıkıyodunn ama nısanlınn sana en gusel bayram hedıyesını vermssaz kaldı kuzummm azcık daha sabrettt sonra bırlıktee musmutlu bı hayat yasıycannzzz ınsalahhhh.....

Kızlarr hepınızın kandılı kutlu olsunnn rabbım bu gece yapcagımız dualarımızı kabul etsınnn...

yüreğimizden ilahi aşkın eksik olmayacağı nice kandiller Rabbim tekrarına erdirsin gelinciklerim

arzuşş kuzum napıyonnnn
Dugun safagın bıtıvermsss bayramdan sonraa kosustrmalarrr hızlancakkk ve sonraaa hooppp bıde bakmsızzz arzusumuzz evlenmıss

vallahi anlamadım nasıl geçti habersiz o telaşlı günleriiimm diye nida tutturacağım çok yakında

hanımlar oturma grubum
oturma odasına aldığım kanepelerim
bazam ve yatağım
mutfak masam ve sandalyelerim
halılarım geldiiii ayyhhh siz bin beter heyecanını yaşayın yaaa

hayırlı uğurlu olsun canm güle güle kullannnn inşşşşşşaaaaaaaaaaaaalllah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…