inşallah canım
benim tayinim bi çksaydı hayırlısıyla çok şey var evime yapıcak ama bakalım
öyle bir gün geliyor ki bir anda dekorasyon mağazasında aksesuar seçerken buluyorsun kendini canım
o mu bu mu tercihini yapacağın gün gelsin inşallaaaahhhh
aminnn inşallahhh
ayy ben karar da veremem cok kararsızımdır zaten
kızlar davet,yem, cam şişeli olanlardan yapmaya karar verdim. internetten uygun bir site buldum. güvenilir mi bilemyorumm..olmadı kapıda ödeme yaparız neyse. kızlar nasıl fikir sizce şişede davetiye?
Yemek konusundan bende muzdaribim kızlar. Biliyorum bilmesine zaten çoğu da aynı şekilde yapılıyor ama hergün yemek yapan biri olmadığımdan pratik yok fakat iş başa düşünce mecbur yapacağız ve zamanla hızlanacağız.
Ev tutup temizletenler sizler düğüne kaç gün kala temizlik ve yerleşme işine girdiniz? Biz evimizi düğüne tam 2 ay kala tuttuk. Yarında temizliğim var düğüne 45 gün kala. Eşyalarda cumartesiden itibaren gelmeye başlıyor. Sizce erken mi iyi mi yapıyorum sizler neler düşünüyorsunuz? İnsanları aceleye mi getirdim diye düşünüyorum ama kayınvalidemde temizliğini yaptıralım hazır olan herşey yerini bulsun dedi.:44: Neyse artık kadınlar ayarlandı zaten. Bunları düşünmek için çok geç.
aynı duyguları paylaşıyoz adama duvarları kemirtecem heralde bende
hoş iş başa düşünce yapılıyor diyor yeni evlenenler ama
ah canım bi bilsen birden bire Rabbim üzerine bir olgunluk mu veriyordur ne?
büyüyorsun sanki işlerinin bir an önce bitmesi için çırpınıyorsun falan komik komikyani seçim dediğin öyle bir kolaylaşıyor ki sana anlatamam
Gerçekten de iş başa düşünce yapılıyor bir kaç kez yemek yapmak zorunda kaldım hiç yapmadığım şeyleri denedim dedim şans artık yapcam ya güzel olucak yada millet mide fesatı geçircekAma oldu yani.Mantık aynı iş pratiğe dökmekte kızlar
Kızlarr Ayvalık hakkında bilgisi olan varmı ekim ayında denize falan girilir mi hava nasıl olur
hiç bişii olmaz
ellerin dert görmesin şimdiden..
kesinlikle girilmez canım
ağustos ayında böbreklerimi üşüttüm 6 ay çektim
Nereye gidicez balayında o zaman ya denizede girilmezse 1 hafta boyunca nasıl vakit geçicek ki
ya kızlar bende eylülde kına yapayım diyorum, 30 kişilik bir mekan arıyorum Anadolu yakasında ama Allahım yok işte ! 90 kişilik yerler var hep. şöyle temiz pak biryer bulsam Maltepe Kadıköy civarında , 30/40 kişilik parti evi gibi mesela müziği eğlenceyi falan ayarlicam dışardan araştırıp ama of yaw yer bulamıyorumkoca koca kafeler var , onlarda 100e yakın para istiyolar sadece mekan kirası için offf, bunun yemesi içmesi eğlencesi kıyafeti .........
ya kızlar bende eylülde kına yapayım diyorum, 30 kişilik bir mekan arıyorum Anadolu yakasında ama Allahım yok işte ! 90 kişilik yerler var hep. şöyle temiz pak biryer bulsam Maltepe Kadıköy civarında , 30/40 kişilik parti evi gibi mesela müziği eğlenceyi falan ayarlicam dışardan araştırıp ama of yaw yer bulamıyorumkoca koca kafeler var , onlarda 100e yakın para istiyolar sadece mekan kirası için offf, bunun yemesi içmesi eğlencesi kıyafeti .........
Eki Görüntüle 767931 salona dair.. Tablocum ve perdecim
Eki Görüntüle 767932 mutfağa dair.. Perdecim kupalığım ve kaşıklığım
Eki Görüntüle 767933 mutfağa dair.. Duvar saatim panom ve askım
Eki Görüntüle 767934 mutfağa dair.. Mutfak önlüğüm poşetliğim ekmekliğim ve patates-soğan sepetlerim
Eki Görüntüle 767935 yatak odası ve antreye dair.. Perdem tablom ve kapı anahtarlığım
Eki Görüntüle 767938 antreye dair.. Halılarım
Eki Görüntüle 767937 salona dair.. Orta sehpam fiskosum ve zigon zehbam
1000'e yakın demek istedim :)
arzummmm bunlarr ne yaaa kırk bın kere masalahhh rabbım agız tadıylaa oturmayı nasıp etsın hepsı bırbrndenn guseelll herseyyy bıtmsss ozellıkleee mutfagnaaa bayıldımmm
kızlarr ayvalık hakkında bilgisi olan varmı ekim ayında denize falan girilir mi hava nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?