2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

inşallah canım
benim tayinim bi çksaydı hayırlısıyla çok şey var evime yapıcak ama bakalım

öyle bir gün geliyor ki bir anda dekorasyon mağazasında aksesuar seçerken buluyorsun kendini canım

o mu bu mu tercihini yapacağın gün gelsin inşallaaaahhhh

aminnn inşallahhh
ayy ben karar da veremem cok kararsızımdır zaten

ah canım bi bilsen birden bire Rabbim üzerine bir olgunluk mu veriyordur ne?

büyüyorsun sanki işlerinin bir an önce bitmesi için çırpınıyorsun falan komik komik yani seçim dediğin öyle bir kolaylaşıyor ki sana anlatamam

kızlar davet,yem, cam şişeli olanlardan yapmaya karar verdim. internetten uygun bir site buldum. güvenilir mi bilemyorumm..olmadı kapıda ödeme yaparız neyse. kızlar nasıl fikir sizce şişede davetiye?

kızlar davet,yem, cam şişeli olanlardan yapmaya karar verdim. internetten uygun bir site buldum. güvenilir mi bilemyorumm..olmadı kapıda ödeme yaparız neyse. kızlar nasıl fikir sizce şişede davetiye?

orjinal bir fikir ama görmeden ne kadar sağlıklı onu bilemem.. örnek göndersinler bir adet numuneye bak ona göre sipariş ver bence

aynı duyguları paylaşıyoz adama duvarları kemirtecem heralde bende

hoş iş başa düşünce yapılıyor diyor yeni evlenenler ama

Gerçekten de iş başa düşünce yapılıyor bir kaç kez yemek yapmak zorunda kaldım hiç yapmadığım şeyleri denedim dedim şans artık yapcam ya güzel olucak yada millet mide fesatı geçircek Ama oldu yani.Mantık aynı iş pratiğe dökmekte kızlar

ayy inşallah rabbim bana da versin o olgunluktan
kolayca en güzellerini seceyim

Kızlarr Ayvalık hakkında bilgisi olan varmı ekim ayında denize falan girilir mi hava nasıl olur

hiç bişii olmaz

ellerin dert görmesin şimdiden..

Kızlarr Ayvalık hakkında bilgisi olan varmı ekim ayında denize falan girilir mi hava nasıl olur

kesinlikle girilmez canım

ağustos ayında böbreklerimi üşüttüm 6 ay çektim

ya kızlar bende eylülde kına yapayım diyorum, 30 kişilik bir mekan arıyorum Anadolu yakasında ama Allahım yok işte ! 90 kişilik yerler var hep. şöyle temiz pak biryer bulsam Maltepe Kadıköy civarında , 30/40 kişilik parti evi gibi mesela müziği eğlenceyi falan ayarlicam dışardan araştırıp ama of yaw yer bulamıyorum koca koca kafeler var , onlarda 100e yakın para istiyolar sadece mekan kirası için offf, bunun yemesi içmesi eğlencesi kıyafeti .........

canım naçizane 100liraya yer buluyorsan hiç deme tut.. burda kıytırık kahveler kokudan durulmuyor 250den aşağı kiralamıyorlar..

1000'e yakın demek istedim :)

arzummmm bunlarr ne yaaa kırk bın kere masalahhh rabbım agız tadıylaa oturmayı nasıp etsın hepsı bırbrndenn guseelll herseyyy bıtmsss ozellıkleee mutfagnaaa bayıldımmm

KIZLARRRR YENI GELDIMM:79::79::79: EVE GIDIPP GELINLIKK AYAKKABIMI ALDIM TAM ISTEDGMM GIBI AZZ TOPUK COKKK ŞİRİNNN

AYRICAA DAVETYEMIDEE INTRNETTEN SIPARISINI VERDIKKK HEMEN MODELLL EKLIYORUMMMM

Düğün Davetiyeleri : 0134 - Özel 134

UYGUN HEMM ARKADASIMDA BU SITEDENN YAPTRDII ONA GUVENEREKKK SIPARISINI VERDIKK YAZI OLARAKDA SOLE YAZDIRCAZZ

SİZİ DÜĞÜNÜMÜZE KONUK,MUTLULUGUMUZA TANIK OLMAYA DAVET EDIYORZZ ....

NASIL SIZCEE

arzummmm bunlarr ne yaaa kırk bın kere masalahhh rabbım agız tadıylaa oturmayı nasıp etsın hepsı bırbrndenn guseelll herseyyy bıtmsss ozellıkleee mutfagnaaa bayıldımmm

hani sen iftardan sonra geliyordun? bekle Allah beklee.. hıhhh..

davetiyen çok güzel olmuş güle güle ağız tadıyla dağıtın..

kızlarr ayvalık hakkında bilgisi olan varmı ekim ayında denize falan girilir mi hava nasıl olur

büşüm napıyonnn
Ayvalıga mı gıtmeye karar verdınzz kuzum bnm arkadasımda gıtmstı gecen ekım ortasında bırazz soguk gıbıymısss ama ekım basınaa kadar sıcak oluyo oraası kuzummm oranın denızı bıldıgımmm kadarylaa cok sıcak dııl zatennn kuzummm...

Sızdee gelıvernn antalyayaaa

belkı karsılasırszzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…