biraz öyle oldu
Tamam söz görmedim duymadim bilmiyorum
gelince okursun cevabımı.. :)
bankacılık mezunuyum iktisat aof 4. sınıfım.. 3001 genel atama bekliyorum alanımda zor yoksa.. kısmet artık
Kızlar günaydın.Yine ev bulamadık ve bu kriz gittikçe büyüyor sorun olmaya başladı artık ev konusu
Kızlar günaydın.Yine ev bulamadık ve bu kriz gittikçe büyüyor sorun olmaya başladı artık ev konusu
merhaba tatlım ben kubra sıkıntı yapma bulursnz ınsalahhh valla bız henuz bakmaya bıle baslamdıkkk ınsalahh ramazandan sonra bakcazz oyuzden sıkıntıı yapmaa tatlım
merhaba tatlım ben kubra sıkıntı yapmaa bulursnn ınsalahh vala bız daha bakmadık bıle bızde ramazan
Sağol canım ama elde değil kaynanamlar tutturdu kredi ile eve girin kira vermek yerine diyorlar. Ama beş kuruş peşinatımız yok ki nereye atlıyoruz hemen eve. kiralarda yüksek 700den aşağı kira yok.
anlıyorum tatlım evmı alcaksnz sız yoksa kıradamı otrmayı dusunuyonz tattlım umarım gonlunuze gore bır ev bulursnz bızım buralarda ole valaa en uygun ev 450den baslıyooo valla nasıl yapcaz bılmıyorummm çalısıyon mu sende tatlım
arzummmm gunaydın tatlımm nasılsnnn?
ooo valla cok gusel bolum ınsalhhh hayrlısıyla meslegını eline alırsnnn tatlımmm benımmmm
çok yorgunum.. bu işler güçler öldürüyor beni.. ama az kaldı az kaldı diye diye eğliyorum kendimi
sen nasılsın? bu arada da amin inşallah..
IYYIM ARZUCUMMM KUSURA BAKMA SISTEMLER YOGUN PEK ZAMANIM OLMUYO GIRMEK ICIN ..HAZRLIKLAR HIZLI BI SEKILDE DEVAM EDIYOR SANIRIMMM OHH IYII MASALAHHH SANA VALLA BIZDE DAHA EV BILE BAKAMADIKKK NAPCAZ NEDCEZZ BILMIYOM RAMAZANNN YORUYO ZATENNN
çok yorgunum.. bu işler güçler öldürüyor beni.. ama az kaldı az kaldı diye diye eğliyorum kendimi
sen nasılsın? bu arada da amin inşallah..
IYYIM ARZUCUMMM KUSURA BAKMA SISTEMLER YOGUN PEK ZAMANIM OLMUYO GIRMEK ICIN ..HAZRLIKLAR HIZLI BI SEKILDE DEVAM EDIYOR SANIRIMMM OHH IYII MASALAHHH SANA VALLA BIZDE DAHA EV BILE BAKAMADIKKK NAPCAZ NEDCEZZ BILMIYOM RAMAZANNN YORUYO ZATENNN
hiç birşeye değil de tuttuğun evi temizlemeye helalinden 1 hafta ver.. veyahut 3 tane yardımcı abla al 2 günde bitirirsiniz ancak..
yemin ederim kollarım bacaklarım tutmuyor ilk defa böyle kötü oldum..
e oruçtan dolayıda vücut su kaybediyor etlerim acıyor resmen yaaaa :2:
evime girmeden soğuyacağım aşk yuvamdan puffff :2:
ÖLE DEME BEBEMMM OHH DAHA NİŞANLICANLAAA O EVDEE NE GUNLER YASIYCANIZZZ NAPCANNN TATLI YORGUNLUKLAR MI DIYELIMMM BUNA AHH BIDE BEN BASLIYABLSEMMM COK UYKUMMM VARRRRRhiç birşeye değil de tuttuğun evi temizlemeye helalinden 1 hafta ver.. veyahut 3 tane yardımcı abla al 2 günde bitirirsiniz ancak..
yemin ederim kollarım bacaklarım tutmuyor ilk defa böyle kötü oldum..
e oruçtan dolayıda vücut su kaybediyor etlerim acıyor resmen yaaaa :2:
evime girmeden soğuyacağım aşk yuvamdan puffff :2:
17 ağustosta nişan yapmak istiyoruz ama mekan bulamıyorum balçova sahilevleri narlıdere inciraltı güzelbahçe hepsi olur bildğiniz bir yer varsa lütfen yazın çok zor durumda kaldım çok az zamanım kaldı nasıl bulucam bulsam bütçeme uyucakmı bilmiyorum
kızlar kızlar epey kaynatmışsınız okudum geldim. Gelinlik provam muhteşem geçti öncelikle.
Evimizi tuttuk. 750 kira ödeyeceğiz, 15 tl aidat. Apartmanımız yeni olduğu için kimse oturmuyor şuan zaten. Oturma raporumuz alınmış elektrik, su, doğalgaz için abone olmak kaldı. Bayramın 3. Günü gibi temizlik yaptırıp yavaştan eşyaları isteyeyim artık gelsin diyorum.
Sizde ne var ne yok neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?