• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Canım benim nişanım Balçova İzmir Konak'ında yemekli olmuştu, sende bir fiyat al istersen. İnciraltı'ndada Şehr-i Garden ve Cuba Garden'ı beğeniyorum ben ama bunlara bütçemiz uygun değil dersen Prenses Garden var daha uygun.

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için senin nişanın ne kadara mal oldu acaba okadar az zamanım kaldıki heryere sorucam fiyat alıcam

canım benım ismim kübra gule gule oturun ınsalahhh ayyy kıra cok fazla dıılmı bı maaş oraya gıtcek sanırım ...allah hepımızın yardımcısı olsunnn..
Valla bız ramazandan sonra baslıycaz kına kıyafetımı gelınlıgımı bındalımı hepsını aldımmm ...evımızı ramazandan sonra kıralıycazz bakalımmm artıkk

Kübracım evimiz çok güzel ama. İzmir'de merkezi yerlerde kiralar 750 ve üzeri hep. Bizim binamız sıfır, doğalgazda var, yeri de güzel içimize sindi yani. Eşyalarım gelsin diye gün sayıyorum.

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için senin nişanın ne kadara mal oldu acaba okadar az zamanım kaldıki heryere sorucam fiyat alıcam

Canım benim nişanım 8 ya da 8.5 milyar tuttu diye hatırlıyorum. 60-65 kişi arasında oldu 2011 Aralık ayında. Şimdi biraz daha yüksek fiyatlar bende düğün yemeği için konuşmuştum.

kızlar avizelerim de geldi.. bağlandı.. beyaz eşyalarım kuruldu.. televizyon da tamam.. eşyalarımda 3ünde 4ünde 6sında tamamlanıyor.. ardından halılarım gelecek.. 18inde çeyiz çıkarma.. bitsin artık da snoopyime kavuşayım ve dinleneyim artık inanılmaz yoruldum artık..

ev tutan arkadaşım güle güle kullan ağız tadıyla..

nişan için yer arayan arkadaş hayırlı uğurlu olsun..

kübracım postişini güle güle kullan.. düğün masrafına çıktınız mı ne demek anlamadım kuşum?

mekseline krizi atlatmana sevindim :1: gönlüne göre ev bulacaksın inanıyorum bende umutsuzluğa düştüğüm anda karşıma çıktı yuvam sende gönlünü ferah tut :34:

Merhaba, beni de aranıza alın bende inşallah 21 eylülde evleneceğim... sadece dügün yerini hallettik. kına mekanına da karar verdik inşallah pztesi sözlemeyi yapacağız. bide balayımız hazır. başka hiç birşey yok. tüm hazırlıklara temmuzda başlamayı düşünüyoruz. çeyiz namınada çok birşeyim yok... ama nedense pek rahatım nasıl olsa halledilir modundayım.[/QUOTE

merhaba, benimde 21 eylülde düğünüm ve bizde sadece düğün yerini kına yerini belirledik ve aynı şekilde balayını hallettik. başka hiç birşey yok şuan ortada ben şehir dışında olduğumdan ailemle irtibattayım onlar çeyiz için gerekli şeyleri alıyorlar bana foto atıp ben onaylayınca :) ama seninde dediğin gibi bendede bi rahatlık söz konusu aslında yapılacak bir sürü şey var..

ne güzel aslında baya bişi halletmişsiniz, bizde sadece düğün yeri belli, ne kına ne nişan daha olmadı, bayramdan sonra aile arası nişan sonra 30-35 kişilik kına düşünsem de daha yer bulamadım :(((( gelinlikte yeni bakmaya başladım kadıköyden, ama neresi iyi neresi kötü bi haberim :( bakalım artık hayırlısı...

yaaa benim düğünüm 1.5 ay sonra..eşyaların siparişi verildi. çeyiz de tamam. ama daha oturacağımız ev yok ortada.herkes evini diziyor telaşlandırmayın beni kızlar:((

ne güzel aslında baya bişi halletmişsiniz, bizde sadece düğün yeri belli, ne kına ne nişan daha olmadı, bayramdan sonra aile arası nişan sonra 30-35 kişilik kına düşünsem de daha yer bulamadım :(((( gelinlikte yeni bakmaya başladım kadıköyden, ama neresi iyi neresi kötü bi haberim :( bakalım artık hayırlısı...

Ben nişan kıyafetimide gelinliğimide oleg cassiniden aldım fiyatları gayet ugun ikisinide yarım saatte bakıp kalmıştım. modelleri çok hoşuma gidiyor fiyatına göre kaliteside bence ii bir bak istersen. sana yakın mı bilmem ama kınayı ben bakırköy kına diye bir yerde yapıcam...

kızlar iyi akşamlar benim düğünüm 14 haziranda tabi şimdiden bakmaya başladım özellikle düğün için mekan ve kuaföre ihtiyacım var antalyada önerilecek yerler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum lütfennnnn

balayı hazır diyen arkadaşlar nereyi ayarladınız bi fikir alışverişinde bulunalım

nişanlım ayarladı kıbrıs bir tek onu biliyom.. evle ilgilide beterin beteri var. allaha çok şükür kutu gibi minick olsada kendi evimiz ama ev bildiğiniz dökülüyor. elektrik prizinden penceresine kadar herşeyin degişmesi lazım kiracıda geç çıktı. koştur koştur apmaya çalışıyoz :(

Kübracım evimiz çok güzel ama. İzmir'de merkezi yerlerde kiralar 750 ve üzeri hep. Bizim binamız sıfır, doğalgazda var, yeri de güzel içimize sindi yani. Eşyalarım gelsin diye gün sayıyorum.

OHH COK GUSELMISS TATLIM GULE GULEE OTURUN INSALAHH

kızlar avizelerim de geldi.. Bağlandı.. Beyaz eşyalarım kuruldu.. Televizyon da tamam.. Eşyalarımda 3ünde 4ünde 6sında tamamlanıyor.. Ardından halılarım gelecek.. 18inde çeyiz çıkarma.. Bitsin artık da snoopyime kavuşayım ve dinleneyim artık inanılmaz yoruldum artık..

Ev tutan arkadaşım güle güle kullan ağız tadıyla..

Nişan için yer arayan arkadaş hayırlı uğurlu olsun..

Kübracım postişini güle güle kullan.. Düğün masrafına çıktınız mı ne demek anlamadım kuşum?

Mekseline krizi atlatmana sevindim :1: Gönlüne göre ev bulacaksın inanıyorum bende umutsuzluğa düştüğüm anda karşıma çıktı yuvam sende gönlünü ferah tut :34:

arzummmm çok sevındım herse ıcıne sınmıss bellıkı gule gule oturunn ınsalahhh ayy bzde evımızı bı tutaydıkkk...
Bebem sole yanı hanı gelını dugun masrafnı cıkarıyolar yaaa yoksaa bıtek bızım buraklardamıı bu adettt var kım:

yaaa benim düğünüm 1.5 ay sonra..eşyaların siparişi verildi. çeyiz de tamam. ama daha oturacağımız ev yok ortada.herkes evini diziyor telaşlandırmayın beni kızlar:((

Tek değilsin canım bende hayla ev falan bulamadım:1:Hatta mobilyalar falan da bakılmadı hiç bizim.Ama bakın artık ev biz arıyoruz kaç haftadır bulamadık koskaca istanbulda kiralık düzgün ev yok olanlarda sanki evi bize satıyor 750-800 kira istiyor:ssz:

Ben nişan kıyafetimide gelinliğimide oleg cassiniden aldım fiyatları gayet ugun ikisinide yarım saatte bakıp kalmıştım. modelleri çok hoşuma gidiyor fiyatına göre kaliteside bence ii bir bak istersen. sana yakın mı bilmem ama kınayı ben bakırköy kına diye bir yerde yapıcam...

ben Maltepe bostancı tarafındayım canım, bakırköyde ve floryada güzel yerler var nette kına yapmak için ama bana çoook uzak :)
oleg cassini caddede var :) gidip bakıcam haftasonu, çok teşekkür ederim, güle güle giy sende ;)

ben de geldim :) eylülde düğünümüz ;)

gabiya.. öncelikle hoş geldin..

telaşa mahal yok bir çırpıda oluveriyor düğünü de doğum gibi düşünün bir avazda kurtulacağız hepimiz :16:

balayı hazır diyen arkadaşlar nereyi ayarladınız bi fikir alışverişinde bulunalım

alanyadan ayarladık bizde etsturdan.. erken rezervasyon bitmemiş sanıyorum daha.. oradan yaptırın bence.. :34:

:) üzülerek söylüyorum dügün oldu fakat benle degil başkasıyla evlendi hemde dügünümüze 6 ay kala :))))))

hakkında hayırlısı buymuş sanırım.. iyi ki evlenmeden göstermiş gerçek yüzünü..

arzummmm çok sevındım herse ıcıne sınmıss bellıkı gule gule oturunn ınsalahhh ayy bzde evımızı bı tutaydıkkk...
Bebem sole yanı hanı gelını dugun masrafnı cıkarıyolar yaaa yoksaa bıtek bızım buraklardamıı bu adettt var kım:

sağol kübüşüm Allah razı olsun.. tutuluurr sıkıntı etmeyin yahu.. birden çıkıvercek bak Allah ev kuranla evlenene yardım eder offlamayın pofflamayın Rabbim yürü ya kulum diyeceekkk
mekseline kübraya söylediğim senin içinde geçerli :34:

selam kızlar üyeliğim yeni ilk defa yazıyorum iyi ki denk gelmiş burayı görmüşüm, tüm düğün hazırlıklarımda hepinizin yardımı oldu :)

kara kara balayı için yer düşünüyorum sakin sessiz kafa dinleyebileceğim bir yer istiyorum açıkçası, siz neler düşündünüz tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?

ben de az kafa dinliyim istiyorum balayında :) şimdiden aileler arası tartışmalar başladı :( biran önce bitse de kurtulsam

Back