• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

erz ne dedim ben sana??
:1: :1:

hadi gözün aydın.. sabrın sonu selamettir işte soğukkanlı olun inan herşey daha çabuk sonuca varıyor daha az zedeliyor insanı..

semaaa öyle sabırla bekleyen insan hiç görmedim canım.. öyle gözüken insandan da ayrıca korkarım insan adamına olan hissini aşkını dillendirmez de o hissi gizler de neye yarar ki bu??
özlüyorum abicim yanımdayken bile azıcık kaysın kenara.. bi an da buluveriyorum kendimi ta dibinde! :16:

ait olma duygusu bu özlemi bu derece tetikleyen.. şimdi 3-4 ay sonra yazışmalarımızı hayal edin ve silkinin..
sabah gözümüzü açacağız ballar yatağımızda..
yemek yiyeceğiz ballar soframızda..
tv izleyeceğiz ballar yanıbaşımızda..
temizlik yapacağız ballar totomuzun dibinde.. (hadi yaa bitmedi mi yardım ediim de iki kelam edelim hı? :))
yatağa gireceğiz ballar kollarımızda..

şimdi sırf bunlar için ya sabır ya Resulallah deyip şu hasret dolu günleri tadına vara vara saymak içten değil mi yani?
sorarlar adama yahuuuu :6: :6:

ismim kübra:)canım sayende sanırımmmm sabrın sonu selamet gercekten ıyıkı bulmusum bu topiği ıyıkı varsınzzzz kızzlarrr...

ivettt cok az kaldı vallaaa kızlar bı kaç ayy sonra sevdıceklermzlee uyancazzz aksamları yanyanaaa olcazzz cok gusell olckkk umarımmmm cok mutlu olrzzzzzzz

kızlarrrr burdamsnnzzzzz ıyı gecelerr hepınıze nasılsnzzz bakımmm keyıflerr nasılll

ismim kübra:)canım sayende sanırımmmm sabrın sonu selamet gercekten ıyıkı bulmusum bu topiği ıyıkı varsınzzzz kızzlarrr...

ivettt cok az kaldı vallaaa kızlar bı kaç ayy sonra sevdıceklermzlee uyancazzz aksamları yanyanaaa olcazzz cok gusell olckkk umarımmmm cok mutlu olrzzzzzzz

memnun oldum kübra.. arzu bende.. :34: herşeyin yolunda olmasına çoookk sevindim

heyecandan sapıttım bende iyice her akşam bişeyler alıyorum çeyiz diye diyee.. şunlara bakın hele.. :16: :16:

$damacana.jpg
$ekmek.jpg
$önlük.jpg
$poşetlik.jpg
Eki Görüntüle 754161
Eki Görüntüle 754162
Eki Görüntüle 754163
Eki Görüntüle 754164

memnun oldum kübra.. arzu bende.. :34: herşeyin yolunda olmasına çoookk sevindim

heyecandan sapıttım bende iyice her akşam bişeyler alıyorum çeyiz diye diyee.. şunlara bakın hele.. :16: :16:

Eki Görüntüle 754156
Eki Görüntüle 754157
Eki Görüntüle 754158
Eki Görüntüle 754160
Eki Görüntüle 754161
Eki Görüntüle 754162
Eki Görüntüle 754163
Eki Görüntüle 754164

bende memnun oldum arzucummm ayyy bu aldıkların cok ama cokkk cıcı yaa nerden aldınnn acaba:)eksık olarak nelerın kaldı herseyını tamamladın mı tatlımm...

bende memnun oldum arzucummm ayyy bu aldıkların cok ama cokkk cıcı yaa nerden aldınnn acaba:)eksık olarak nelerın kaldı herseyını tamamladın mı tatlımm...

teşekkür ederiimm bunları internetten aldım porselen grubu keramika'dan.. bez grubunu da hepsi burada'dan..

eksik muhakkak vardır da canım genel hatlarıyla mutfak-yatak odası-çeyiz tamam.. bir banyo ve salon aksesuarları kaldı..
birde orta sehpa zigon ve tv ünitesi.. avizeler..
en sonda halılar..

hoş şu anda şeytan dürtüyor orta sehpa zigon ve tv ünitesi de gel gel yapıyor bana ama kanaryam uyuyor sormadan da alınır mı ki

:111: :111: :111:

Teşekkür ederiimm bunları internetten aldım porselen grubu keramika'dan.. Bez grubunu da hepsi burada'dan..

Eksik muhakkak vardır da canım genel hatlarıyla mutfak-yatak odası-çeyiz tamam.. Bir banyo ve salon aksesuarları kaldı..
Birde orta sehpa zigon ve tv ünitesi.. Avizeler..
En sonda halılar..

Hoş şu anda şeytan dürtüyor orta sehpa zigon ve tv ünitesi de gel gel yapıyor bana ama kanaryam uyuyor sormadan da alınır mı ki

:111: :111: :111:

hemen bakıyommm tatlım cok cıcılerr bnde alsam fena olmazz valla ınsan gordukce alası gelıyooo sen begen kanaryan uyansnnn goster bakalımmmm sen begendıktennn sonrada oda alır sanırsammm canım benımde ufak tefeklerım kaldıı bırde son olarak perde ve yatak odası halım kaldı...evını tuttun mu canm

hemen bakıyommm tatlım cok cıcılerr bnde alsam fena olmazz valla ınsan gordukce alası gelıyooo sen begen kanaryan uyansnnn goster bakalımmmm sen begendıktennn sonrada oda alır sanırsammm canım benımde ufak tefeklerım kaldıı bırde son olarak perde ve yatak odası halım kaldı...evını tuttun mu canm

evi tuttum yarın snoopy malikanesinde temizlik aktivitesi başlıyoorr :1: :1:

bu arada tutamadım kendimi.. alışveriş yapıverdim kübüşş :16: :16:

$159337.jpg $842019.jpg $842021.jpg $2104380.jpg $orta.jpg $tv.jpg $zigon.jpg

Sema :17:

Evet cok güzeller :16: ben artik bakmiyorum bile sonra birazda olsa abartmis olucam :1:

aceleyle yanlış yazmışım canım özür yoksa bir öncekinde sema yazmıştım hatırlarsan :1:

bakma bakma bende kapadım hemen alışveriş yaptığım siteleri annemde aldı elimden kartı zaten.. alsın da yahu duramıyorum valla hastalık gibi oldu çizgi filmlerde ki dolar gözlü karakterler gibiyim çeyiz gözlü oldum bende :1: :1:

aceleyle yanlış yazmışım canım özür yoksa bir öncekinde sema yazmıştım hatırlarsan :1:

bakma bakma bende kapadım hemen alışveriş yaptığım siteleri annemde aldı elimden kartı zaten.. alsın da yahu duramıyorum valla hastalık gibi oldu çizgi filmlerde ki dolar gözlü karakterler gibiyim çeyiz gözlü oldum bende :1: :1:

Hic sorun degil :16:

:1: Evet bende burada bir ara ceyiz konularina bakiyordum bir basladim almaya sonra annem kizdi yeter kizim abartma diye :1: artik bakmiyorum :1: :1:

Ay bu arada fbda resimlerinizi gordum cok tatlisiniz :1: allah mutlulugunuzu daim etsinnnn aminnnn

anemmmm bunlar cok guselll kız masallhh ne zevklsnnn yaa gule gule kullan bebegım yaaa cok begendımmm

bi an da oldu vallahi.. alıverdim napiim artık :112:

çok sağolasın daha güzelleri senin olsun.. hepinizin olsun..

bi an da oldu vallahi.. alıverdim napiim artık :112:

çok sağolasın daha güzelleri senin olsun.. hepinizin olsun..

aminn tatlım hepımızınnn inşalllhhh:))arzum ya bıse sorcemmm su dugune sukadar kalms falan alt yazın varyaa o nasıl yapılıyoo acebaaa

aminn tatlım hepımızınnn inşalllhhh:))arzum ya bıse sorcemmm su dugune sukadar kalms falan alt yazın varyaa o nasıl yapılıyoo acebaaa

hemen açıklıyorum tane taneee :1:

sol üst köşede kullanıcı kontrol paneli var canım onu tıklıyorsun
sağ alttan kategorilere baka baka in ayarlarım-profilim-profili düzenle var tıkla canım..
sonracıııma da sayfanın sonuna kadar in..
sondan yukarıya doğru kategoriler şunlar

Kuvvet Komutanlığı
Beklediğim kişi
Teskere tarihi
Görsel *
Özel gün tarihi *
Özel gün türü *
Hitap şekliniz *

yıldız koyduklarım bize lazım olanlar..
önce hitap şeklinizi doldur.. hani şu snoopy'm yazan şey var ya bende..
sonra özel gün tarihine "3-düğün" kategorisini işaretle..
sonra özel gün tarihini gg-aa-yy şeklinde yaz örneğin 01-01-2013 araya nokta koyarsan kabul etmez kısa çizgi koymalısın..
sonra da görseli tıklayıp gelindamat kucak kucağa mı yüzük mü kalp mi onu seçiyorsun
en sonda değişiklikleri kaydet diyorsun

yap bakim bekliyorum hadi :34:

Back