olmuşşş bebemmm olmuşşş cok ama cokkk saollll :))her derdımee yetısıyonnn canım benım muck muckhemen açıklıyorum tane taneee
Sol üst köşede kullanıcı kontrol paneli var canım onu tıklıyorsun
sağ alttan kategorilere baka baka in ayarlarım-profilim-profili düzenle var tıkla canım..
Sonracıııma da sayfanın sonuna kadar in..
Sondan yukarıya doğru kategoriler şunlar
kuvvet komutanlığı
beklediğim kişi
teskere tarihi
görsel *
özel gün tarihi *
özel gün türü *
hitap şekliniz *
yıldız koyduklarım bize lazım olanlar..
önce hitap şeklinizi doldur.. Hani şu snoopy'm yazan şey var ya bende..
Sonra özel gün tarihine "3-düğün" kategorisini işaretle..
Sonra özel gün tarihini gg-aa-yy şeklinde yaz örneğin 01-01-2013 araya nokta koyarsan kabul etmez kısa çizgi koymalısın..
Sonra da görseli tıklayıp gelindamat kucak kucağa mı yüzük mü kalp mi onu seçiyorsun
en sonda değişiklikleri kaydet diyorsun
yap bakim bekliyorum hadi
olmuşşş bebemmm olmuşşş cok ama cokkk saollll :))her derdımee yetısıyonnn canım benım muck muck
heeehhh ellerin dert görmesin çok hoş olmuş.. O tarihin gün gün attığını gördükçe iki ayağın bir pabuca girecek demedi deme
hee bebegım sımdı gordumde anemmm dedım 2 ay 16 gun ben 3 ay falan dıye hesappp edıyodmmm ayyy sımcıkk bı tuhafff oldummm haaa:))
ama yaklastkcada tuhaf oluyom annecıgmdenn nasıl ayrılcam dıyeee
evet o hepimizde var bu yaşa kadar yaşadığın evden barktan ayrılmak hiç ama hiç kolay değil..
Lakin bunu bir veda gibi değil de doğanın kanunuymuş gibi düşündürebilirsen kendine o zaman bi nebze de olsun doğallaşıyor..
Olay kolaylaşıyor.. Azımsamak lazım.. Yoksa gözde büyüdükçe büyüyor ne yazık kiii
haklısın tatlım bı yandan dıyom zaten calısıyom 8,30 saat kadar aılemın yanında olmuyom sımdıdennn e degstrcem sadece dıyom ekım ayında ıkız bacım evlendıdee onu antalyaya gonderddkkk annem bana cok baglandı ıste ondan bıraz zor olcakkk sanırımmmm tatlmmm ama alıscazzz artıkın
onlara bir tane de oğul veriyoruz şimdilik biiirrr idare ediverecekler azıcık
Bende bi evin bi çocuğuyum annem şafakmatik gibi her sabah kalkıp "acu 60 kaldı" "acu 57 kaldı" diye dudak büzüyor..
ayyy kıyamamm canım benımmm annen ıcın ozman daha zor olcakk yakın yeremı gelın gıdıyon tatlm
yakın yakııınn ankaradaydım gene ankaradayım hatta aynı semtteyiz.. Ilerde allah izin verirde bebiş olur falan diye yakın tuttuk..
sevndım canım ya gurbete gıtmek daha bı zor valla benım kardesım 1 yıl olcak halen alısamadı antalyaya sukurkı esı ıyııı bırde 5 aylık hamişşşş:)bebısı olsunnnn alısır ınslhhh bızımde aklımz onda falan
ayyyy maşallah çok sevindim teyzoş olacaksın desene kübraa.. Maşallah.. Bir avaz da kurtulsun kardeşinde yeğeninde inşallah..
Bebekle oyalanırken bir de bakmışsın ki antalyalı olmuş..
evett arzummmm 4.kez teyzee olucemmm ınsalhhhh rabbım tum hamıleleree kolaylık versnnn valla...darısı bızeee ınsalahhh aama bız 2 yıl dusunmuyozz
bütün isteyen hatunlara da tattırsın rabbim bu duyguyu..
Maşallah yeğenlerine..
Bizimde 1 yıl plan dahilinde yok şöylekii ben 15 gün önce korunmaya başladım zaten.. Doktor en az 2 ay önceden başlamak lazım diye bilgilendirmişti beni..
Işte tem-ağs-eyl-ek-kas-ara-ock-şbt-mar-nis-may-haz-tem.. Tatilden sonraa
Bebiş haberi gelebilir..
oyyy ınslahhh tatlım benımmmm hayrlısylaa ınsalahhh..
Ya sımdı benım regl cok duzensz bır ayın basında bır de ayın sonunda oluyom sımdı benm dugun ayn sonu muhtelen olcammm sence bendemı hap kullanımmm kuzum ya pek bılmıyom bunları napcam blmıyommm yaa
şu an kullandığım ilaç hem düzenleyici hem koruyucu kübracım.. Jinekolog belirle kendine şöyle iletişimini yakalayabileceğin..
Sonrasında bir kan tahlili veriyorsun hormonlarına bi bakıyor sonrasında düzenleyici koruyucu geciktirici ne arzu edersen yardımcı oluyor..
erken değil az kaldı seninde 2 ay öncesinde başlanıyor zaten o ilaç..
Ben atama bekleyen bi hatunum ne yazık ki işsizim
deşifre mi oldum
görmedin-duymadın-bilmiyorsun gelincikim ona göre :111: :111:
:)arzum geç oldu bıraz ıs yerınde uyuya kalmsmmmksrbkma verdıgın bılgı ıcın tsk edrm.buarada meslegın ney umarım atanırsın allah ın ıznıylee valla bazen bnde dıyom ev kızımı olsamm hahaa:))
buarada kızlar bn pzartesıye kadar yokum optum hepınızı hayrlı ramazanlarr...kıb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?