evet canim allaha sukur baristik
ınsallah sizde en gec yarin barisirsiniz ben tek benim kv öyle saniyordum ay hepsi öyleymis bende takmiyorum dogru diyor ... Kim ne yaparsa kendine yapar sanki nisanlim gelin ben damat kadin illahi beni ayagina getirecek gitmiyorum pazartesi erzincana geliyoruz gelip demiyor güle güle gidin fln ben gitcekmisim bunca olaydan sonra beklesin
barıstık kuzucukkk:))
ıyıkı varsnz aynenn tum kaynanalr aynı ama kucuk kaynım var oda nısanlandgnda o kıza farklı davranlrsaa ozaman nolur blmıyom:))erzncanamıı gelıyon kuzucukkk gel gelll umarım ıstedgn gelınglı bulursn dedıgım yere ugra yeraltı pasajına emınım bulcaksndr brde akbas gelınlık var orayada bakk
barıstık kuzucukkk:))
ıyıkı varsnz aynenn tum kaynanalr aynı ama kucuk kaynım var oda nısanlandgnda o kıza farklı davranlrsaa ozaman nolur blmıyom:))erzncanamıı gelıyon kuzucukkk gel gelll umarım ıstedgn gelınglı bulursn dedıgım yere ugra yeraltı pasajına emınım bulcaksndr brde akbas gelınlık var orayada bakk
Cok sevindiminsan cok mutlu oluyor degilmi
O nerede yani akbas gelinlik ha bu arada erzincanda selaleden ve eksi sudan baska gezilicek nereler var ?
cok sevindimInsan cok mutlu oluyor degilmi
O nerede yani akbas gelinlik ha bu arada erzincanda selaleden ve eksi sudan baska gezilicek nereler var ?
canım akbas gelınlık erzıncann gırısınde yanı konak mazlum otelın karsı yolunda sorsan gosterrler hatta sende gorursnnn ayrıca akbas gelınlgn 2.şubesıde yıne yeraltı pasajında..
Erzıncan kucuk bıyer bılıyondr tatlım engusel yerlerı şelale-ekşısu-esentepemız var meshur gıttn mı hıc erzıncan ayaklarınn altında oraya gıdeblrsnn
canım akbas gelınlık erzıncann gırısınde yanı konak mazlum otelın karsı yolunda sorsan gosterrler hatta sende gorursnnn ayrıca akbas gelınlgn 2.şubesıde yıne yeraltı pasajında..
Erzıncan kucuk bıyer bılıyondr tatlım engusel yerlerı şelale-ekşısu-esentepemız var meshur gıttn mı hıc erzıncan ayaklarınn altında oraya gıdeblrsnn
Evet hepsine gitmisim neyse olmadi hamama gideriz bol boltamam canim tsk ederim umarim bulurum istedigim gibi bir gelinlik cok seviniyorum yakinda evlencez diye bir yandanda nisanlim gelemiyor diye üzülüyorum
evet hepsine gitmisim neyse olmadi hamama gideriz bol bolTamam canim tsk ederim umarim bulurum istedigim gibi bir gelinlik cok seviniyorum yakinda evlencez diye Bir yandanda nisanlim gelemiyor diye üzülüyorum
rıca ederımm canım bnm umarımmm hrsey gonlunce olur tatlım benım olsun az kaldı bakkk evlencenn ve nısanlın hep yanında olcakk musmutlu yasıycanızz ınsalahhh sabrr canım benımmm...
rıca ederımm canım bnm umarımmm hrsey gonlunce olur tatlım benım olsun az kaldı bakkk evlencenn ve nısanlın hep yanında olcakk musmutlu yasıycanızz ınsalahhh sabrr canım benımmm...
Evet haklisin imreniyorum uzakta yasayipta sabirla bekleyenlere ben o gitdigi zmn hemen özlerim
Neyse canimcim sanirim calisiyorsun öyle ise hayirli isler ve iyi geceler dilerim grs
erz ne dedim ben sana??
hadi gözün aydın.. sabrın sonu selamettir işte soğukkanlı olun inan herşey daha çabuk sonuca varıyor daha az zedeliyor insanı..
semaaa öyle sabırla bekleyen insan hiç görmedim canım.. öyle gözüken insandan da ayrıca korkarım insan adamına olan hissini aşkını dillendirmez de o hissi gizler de neye yarar ki bu??
özlüyorum abicim yanımdayken bile azıcık kaysın kenara.. bi an da buluveriyorum kendimi ta dibinde!
ait olma duygusu bu özlemi bu derece tetikleyen.. şimdi 3-4 ay sonra yazışmalarımızı hayal edin ve silkinin..
sabah gözümüzü açacağız ballar yatağımızda..
yemek yiyeceğiz ballar soframızda..
tv izleyeceğiz ballar yanıbaşımızda..
temizlik yapacağız ballar totomuzun dibinde.. (hadi yaa bitmedi mi yardım ediim de iki kelam edelim hı? :))
yatağa gireceğiz ballar kollarımızda..
şimdi sırf bunlar için ya sabır ya Resulallah deyip şu hasret dolu günleri tadına vara vara saymak içten değil mi yani?
sorarlar adama yahuuuu
kızlaaaar ben de geldim :) tarıh bellı olmasa da ekım kasım gıbı dusunuyoruz :)
Ayyy ellerinden bal damliyor16:
Ne güzel yazmissin
Delircem ya kaç gündür gelinlikçime ulaşamıyorum ya.Kızlar sipariş vereli baya oldu ama prova için ne bir tarih verdi ne aradı . Herkes provasını yapmış ben daha gelinlikçime ulaşamıyorum kaç gündür arıyorum yok açmıyor telefonu.Üstüne üstlük evde bulamadık hatta kiramı olucak satın mı alıcaz oda belli değil sokakta kalcaz bu gidişle yaaaaaaaaa:18::18:
sakin ol mekseline.. dur bakalım bir soğukkanlı olalım azıcık..
şimdi düğün tarihi nedir
hangi ildir
ve gelinlikcinle aynı ilde misin?
6 ekim canım düğün tarihim ama ramazan ve bayram yüzünden ister istemez bir duraklama yaşıyoruz işte.İstanbuldayım ben düğünümde evimde burda olucak.Gelinlikçiyede yarın gidicem çok uyuz oldum ya ben başka yerden model beğenip götürdüm birde kendi modelleride değil insan bir ölçü falan alırdı hiç değilse.Tül alıcaz diye para isterken iyiydide ölçümü almadan neye göre tül alıcak onuda anlamış değilim:18:Ay çok gerildim ya gece rüyamda bile ev arıyorum o derece
dur bakalım sakin ol canım benim.. herşeyin göbeğindesin baktın içine sinmiyor kadın alelade bir tavır takınıyor gidersin tüketici derneğine alırsın verdiğin kaporanı.. hemencecik vakit kaybetmeden bulursun sağlam bir gelinlikçi 3 haftada fıstık gibi bir gelinlik dikilir.. inan rahatlatmak için söylemiyorum yaşayan biri olarak söylüyorum..
ev işi içinde artık internet sağolsun kriterlerini giriyorsun evleri seriyor önüne miiiss
bakarsın içine sineni bulursan alırsın yok bulamazsan kiralar beklersin.. panik olman çok normal sonuna kadar katılıyorum sana ama çözümsüz değil unutma tamam mı?
Çok sağol canım ama bu gelinlik işi için geç kalıyoruz diye hep sıkıştırmıştım nişanlımı şimdi rezil olmak var birdeİntde bakıyorsun ama baktığın gibi çıkmıyor ki canım ya.En son bir ev bulmuştum 5 senelik güzeldi metrobüse 5 dk falan diyordu. aradım emlakçıyı 8 senelik çıktı ev ve ulaşımada uzakmış pek inanmıyorum inte yani yarın ayakkalara kuvvet dolaşıcaz artık
hiç de birşeycik olmaz güzel gönlünü ferah tut sen..
benim gelinlikçi haftada iki kere provaya aldı beni 3 haftada yetiştirdi gelinliğimi.. baktın sana uymuyor seni üzüyor gelinlikçin
"aaaaa yeter laaa de" başkasını buluruz sana
ev işi de inan bana bak çok değil en fazla 1 haftada bulunur sen panikle yanlış karar verme yeter..
İnş. sakinleşirim canımHaftasonu artık duruma göre ruh halim belli olur.Çok sağol canım:)
ağzınızdan bal damlaması için harfiyen uyun da canım tadınız kaçmasın
hepimizin ağzı bal yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?