Bazen degil bu sefer cok sinirlendim cok kirildim ben
kızlar beni de alın aranıza
düğün tarihimiz artık belli oldu ben de eylül geliniyim
selam kızlar üyeliğim yeni ilk defa yazıyorum iyi ki denk gelmiş burayı görmüşüm, tüm düğün hazırlıklarımda hepinizin yardımı oldu :)
kara kara balayı için yer düşünüyorum sakin sessiz kafa dinleyebileceğim bir yer istiyorum açıkçası, siz neler düşündünüz tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
canim benimde dügünüm türkyiede olcak.. bende almanyada yasiyorum.. evt canim biraz sikintili olabilir.. ama ben türkiyedeykene baktik salinlara.. sonra beyendigim gelinlk.. bedenimi ölcütler.. iki ay önce.. üc ay sonrada dügnüm var.. ozamana kadar hazirlicaklar.. aslinda daha cok esin olacak kisi ayaralamasi lazim..sen bunlara kafana takma cnm nezaman dügünün olcak ve nerde...
bence kina yap derim... hatta türkiyede deildeee almanyada yap.. arkadaslarinn türkiede dügüne gelemicektir.. sanirim.. bence almanyadiklerle bir eylence yapman senn icin cok güzel bise olurr.. düsün derimbenimde öle bir fikrim varr bakalim
kızlar ben geldımmmm napıyonzz bakımmmm bugun ıtıbaryle dugunume 80 gun kalmsss bulunmaktaa ve bızz nısanlımla 2 gundurr konusmyrzz aılevı mevzular yuzunden ama busefer cok kırıldım ona ve aramıycammm o benı arayana kadar bakalımmm arıycakmıı bana dua edınnn kızlarr
hepimiz aynı durumlardan yıpranıyoruz zede almadan atlatmak adına münakaşaya girmeyin sessizlikle vurun düdükmakarnalarını!!!
temsilmisal ben öyle yapıyorum çok işe yarıyor efeemm
canım cevap yazdgn ıcın teskkur edıyorum ama bız ayrldık sanırım
2 gundur konusmyrdkkk mevzumuzda cok basıt aslındaa aılelerle ılgılı ama bu konu benı sıkmaya basladııı...bende sımdı mesaaj attm artk yapamıyorum herseyyı alttan almaktan yoruldumm oda yazmskı bunu dıyene sadece yolun acık olsun demek duser bana...
ve o bılıyokı ben ona dayanamm ararm ozur dılermm..ama busefer yapmadım yapmıycamda cunku kırıldımmm kuzu
sımdı bende yazdımkı kararımda nekadar cıddı oldugumu goreceksnn yolun acık olsun yazdım bana yazdıgına bak gulucuk ısareyle :)senınde ..rsmen dalga gectı cok kırgınmm sanrmmm bıttıı
canım cevap yazdgn ıcın teskkur edıyorum ama bız ayrldık sanırım
2 gundur konusmyrdkkk mevzumuzda cok basıt aslındaa aılelerle ılgılı ama bu konu benı sıkmaya basladııı...bende sımdı mesaaj attm artk yapamıyorum herseyyı alttan almaktan yoruldumm oda yazmskı bunu dıyene sadece yolun acık olsun demek duser bana...
ve o bılıyokı ben ona dayanamm ararm ozur dılermm..ama busefer yapmadım yapmıycamda cunku kırıldımmm kuzu
sımdı bende yazdımkı kararımda nekadar cıddı oldugumu goreceksnn yolun acık olsun yazdım bana yazdıgına bak gulucuk ısareyle :)senınde ..rsmen dalga gectı cok kırgınmm sanrmmm bıttıı
canım zaten daha yeni barışmamışmıydınız siz.düğün stresi korkusu mu sardı sizi tam 80 gün kalmışken olucak şeymiydi.çok üzüldüm şimdi.sorun ne aileler derken
öyle bitti deyince bitmez çocuk oyuncağı mı bu?
Biraz daha soğukkanlı olmayı öğrenseniz keşke ikinizde.. Hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz sorunlar herkeste oluyor ama hop oturup hop kalkıp ayrıldık olmaz ki.. Sizin gibi herkes aynı şeyi yapsa bittik bizler hiç evlenemeyiz açık ve net!!
Sakin ol bakalım biraz.. Azıcık bekle bakalım nasıl ilerleyecek durum?
Bazen degil bu sefer cok sinirlendim cok kirildim ben[/QUOTE
MERHABA CANIM SIZ NAPTN NISANLINLA BARSTNZMI ARANIZ IYIMI
canım Allah yukarda bak benim düğün tarihim senden 25 gün yani nerdeyse 1 ay daha önce ama kvalidem de beni aramıyor ve ben bunu önemsemiyorum sende önemsememeyi öğren bak benim felsefem belli sende aynısını sürdür yoksa mutluluk haram olur kendinede eşinede..
"herkes kendisine yakışanı yapar"
kendisine sorumsuzluğu yakıştıran birine naparsan yap ne duyarlı olmayı öğretirsin ne de istediğin gibi davranmasını sağlayabilirsin
imkanı yok çünkü..
imam nikahını bana babam hatırlatıyor bak ne zaman hoca getirtelim diye? o derece sorumsuz.. he beni istemiyor değiller ama üzerlerine zerre-i miskal sorumluluk almıyorlar demekki onların kendine yakıştırdıkları bu diyorum hiç de üzmüyorum kendimi..
kötü bir tabir vardır "atlar tepişirken arada olan eşeklere olur" diye ailelerin arasındaki herşeye müdahil olmadan kalan 80 gününü zevkle geçir bence canım..
üzüntü gerginlik daha çok dert getirir.. ara nişanlını buluşun bi yerde onunla sakince konuş eminim anlayacaktır madem 8 senelik bir geçmişten bahsediyoruz.. anlayacaktır seni..
Bazen degil bu sefer cok sinirlendim cok kirildim ben[/QUOTE
MERHABA CANIM SIZ NAPTN NISANLINLA BARSTNZMI ARANIZ IYIMI
Evet canim Allaha sukur baristik
Insallah sizde en gec yarin barisirsiniz ben tek benim kv öyle saniyordum ay hepsi öyleymis bende takmiyorum dogru diyor ... Kim ne yaparsa kendine yapar sanki nisanlim gelin ben damat kadin illahi beni ayagina getirecek gitmiyorum pazartesi erzincana geliyoruz gelip demiyor güle güle gidin fln ben gitcekmisim bunca olaydan sonra beklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?