2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

hadi pembem göreyim seni

detayları paylaş meraktayım cınıımm..

ben karar veremıyorum mobilyalara cok da acele etmıyorum aslında tayınım cıkınca eve göre alayım diye
beyaz esyalarımı begendım sanırım ama daha onlar da net degil hala arastırıyorum
gelinliğimi buldum galiba hayalimdeki gibi bi model
içinde o kadar mutlu hissettim ki kendimi
yarın gelinlik için kesin kararımı vericem inşallah birkaç model daha denedikten sonra

başlamak bitirmenin yarısıdır pembee..

hepsi içine sinsin güle güle kullan inşallah!!!

hanımlaaarr bugün evimi de tuttuuuummm

ne heyecanlandım anlatamam.. dilim dimağım tutuldu sanki.. emlakçı "nasıl hanımefendi" dedi
benden çıkan böğürtüyle çığlık arası bi ses "ağğhhyyyy ıııı yiioohh"

bi kahkaha attılar annemle kanaryam nasıl utandım

kıyamamm bebegımmm:)9rabbım gule gule oturmayo nasıp etsnnn attlım dugun tarhın nezamn

olsun olsun sen bak işine sorun değil..

5eylül-perşembe kınam
6eylül-cuma da düğünüm var allah izin verirse.. Yani bugün tam 2 ay kaldı

tatlım azalmss baya yaa bıse sorcam kızlar bıtek bendemı var bılmıyom ama bısey sorcammm...dugun yaklastkca korkmaya baslıyom aılemden nasıl ayrlcam dıye ıkızım gecen ekımde evlendı antalyaya gelın gıttı ve aılem bana cok baglandııı nısnlımla bugn kavga ettık ben uzerıne gıttm baya bıı sence fazlamı abartyrm kızlar yaaa

yalnız değilsin her gelin adayı benzer ruh haline sahip.. bende evin tek çocuğuyum.. annem bildiğin şafak sayıyor :2:

bugün 70 gün kaldı uçmana..
evet bugün 65 gün.. kanatlandın iyice..
ama bu gelinlikle nasıl çıkarsın ki sen bu evden? :2: :2:

e ister istemez bu haleti ruhiye içerisinde sevdiceklerimize sarıyoruz ister istemez..

off aynen TATLIMMHEM MUTLU HEM MUTSUZ RUH HALINE BURUNDUM IYCEE VE INANRMSN BUGUN ARADIN HAYATIM GELP ALIIM SENI GEZELM BNDE BASLADIM BUNA SARMAYA GIRDIK BIRBRMIZEE VE HALA KUSUZZ O ARAMADI BENDEE ARAMDIMMM NAPCAM BLMYM

off aynen TATLIMMHEM MUTLU HEM MUTSUZ RUH HALINE BURUNDUM IYCEE VE INANRMSN BUGUN ARADIN HAYATIM GELP ALIIM SENI GEZELM BNDE BASLADIM BUNA SARMAYA GIRDIK BIRBRMIZEE VE HALA KUSUZZ O ARAMADI BENDEE ARAMDIMMM NAPCAM BLMYM

yarın sakin kafayla arayıp ruh halinden azıcık bahset eminim anlayacaktır
kanaryayla cebelleştik biz de ama toparlarsınız sıkma canını..

yarın sakin kafayla arayıp ruh halinden azıcık bahset eminim anlayacaktır
kanaryayla cebelleştik biz de ama toparlarsınız sıkma canını..

inşalahhh tatlımmm bole olunca daha cok korkuyorum evlılıkteennn..aslında ben aksam 9da aradım ozur dıledm tamm tatlıya bagladık dedım bu sefer o sacmalamaya basladııı damarıma bastı fena gırdık bırbırmıze benımkınn kotu bı huyu var aramazzz ben aramasammm mecbr kalmadgı surece aramazz ama bsefer bnde aramıycam tatlım...

inat iyiye götürmez ama bi tarafın azıcık alttan alması lazım azıcık sakinleş de ara bence..

O gün gelsin artik sayili gün sözde cabuk gecerdi hani hep stress ben sevmedim bu beklemegiiiiiiiiii

O gün gelsin artik sayili gün sözde cabuk gecerdi hani hep stress ben sevmedim bu beklemegiiiiiiiiii

geçecekk.. hemde bir çırpıda geçecek..
sonra bu günleri dudağımızın kenarındaki muzip gülümsemeyle hatırlayacağız derin bir soluk çekip ne günlerdi diye iç çekeceğiz

heyecanı yeter yaa

Hep birseyler cikiyorya insan ister istemez bunaliyor

Evet haklisin aslinda zaman su gibi geciyor bazen diyorum ah su kadar gün kalmis dügüne bizimkiler kiziyorlar Kizimiz ayip ayip diye

Herseyin Hayirlisi olsun insallah amin

kızlar günaydın bende 8 eylülde gelin oluyorum.rabbim hepimize bu dönemi hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inşallah.

canım uyuya kalmısım mesaıdee kusura bakma:)
aaradım barıstkkk sukurr saol bebemmm):

sevindim kiii

Hep birseyler cikiyorya insan ister istemez bunaliyor

Evet haklisin aslinda zaman su gibi geciyor bazen diyorum ah su kadar gün kalmis dügüne bizimkiler kiziyorlar Kizimiz ayip ayip diye

Herseyin Hayirlisi olsun insallah amin

aynı dialoglar bütün evlerde

Rabbim ağız tadıyla kazasız belasız getirsin o güzel günleri de peri kızı gibi gelincikler olup yuvamıza uçalım..

Aminnn

Kimseden cvp alamadim ben almanyada yasiyorum ve dügün burda olucak gelinligimi türkiyeden getirmek istiyorum acaba havaalaninda sorun cikarmi bilen biri yokmuuuu

Aminnn

Kimseden cvp alamadim ben almanyada yasiyorum ve dügün burda olucak gelinligimi türkiyeden getirmek istiyorum acaba havaalaninda sorun cikarmi bilen biri yokmuuuu

canim bende almanyada yasiyorum.. dügünüm türkyide olcak.. altinlari nasil geticmi bilmiyourm.. ama bildiym sey var 430 euroya kadar esya getriebiliosun sorunuz.. gümrükte kayit edip vergi ödemiyorsan gerek yok.. sen simdi geliniyi dahada pahali alabilrisn sorun yok.. ama orda sana aldiiyn yerde kolaylik gösterip sana ucuz fiyat yazip fis sekerler.. alamyaya giris yaptignda kotnrol olursa bavulun acilirsa. elinde 430 eurolik fis olur adamlar nerdn bilcek gleiyn degerini sorun olmaz

Aminnn

naçizane bi fikir versem sana..
gelinlik21'in almanya da mağazası var diye biliyorum Türkiye deki modellerin aynısını dikiyorlar oradan baksan da muallakta kalmasan..

birde üzerine giymeden nasıl gelinlik getirteceksin? nasıl güveniyorsun?

Hay sen cok yasa sorun cikarmazlar degilmi

altin zor ya kazak fln giyin en iyisi yani uzun kollu veya ceket ve eve gelene kadar kimseye gosterme kameralardan fln bakiyorlarmis

Güzel diyorsunda mesela türkiyede gelinlik 1300 ytl ise burada 1300 € ya satiyorlar

gecenlerde bir Üye demisti diktirmek daha ucuza geliyor diye bugun gelinlikciye gitdik kadin dedi ayni paraya geliyor ha diktirmek ha hazir almak anlamadim gitdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…