2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Kızlar günaydın.2 hafta önce gelinliğimin siparişini verdim fakat prova için ne gün verdiler nede arayıp sordular.Normal mi bu ya düğünüm 6 ekimde

Ararlar tatlım merak etme bende hazıranda aldım prova ıcın agustosta gıtcemmm tatlım rahat oll daha zamanınn var

İnş. canım zaten ramazan geldi hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden o yüzden çok sıkışıcam bayramdan sonra evi eşyası gelinliği derken o yüzden sıkıntı basıyor canım ya

tatlımmm gec yazıyorum kusura bakmaa:)çağrı merkezınde calsıyorummm cok bakamıyorummm..umarım hayrlısyla atlatrz bu durumu tatlım ya valla benımde ufak tefek esyalrm kaldı mumkunse esya kısmını sımdıdennn halett bebegım calısyonmu

DÜGÜNÜME 98 Gün kaldi

11.10.2013 Istanbul Maltepde dügünümm olucakkk yipii yuhaaaaaaaaa :)) herseyim hazirrr :)

nergıs bebegımmm superr ya cok uyumlu tatlım aldın mı herseyın canım ....ayyy valla cok hıycanlıyımmm ben yaaa nasıl olcazz acebaa tatlımm sımdı bızımmm aşkosumla ılk sarkımız gulsenın alnının yazısı sence o dans sarkısı olrmu

hosgeldınn konyalı42 senınde dugunun benden 11 gun sonra tatlım naptn hazrlkların bıtmss demekkı

DÜGÜNÜME 98 Gün kaldi

11.10.2013 Istanbul Maltepde dügünümm olucakkk yipii yuhaaaaaaaaa :)) herseyim hazirrr :)

bir gün var aramizda bende 12 de daha gelinlik fln bakmadim herhalde hepsini 8 ci ayda yapicaz yani hazirliklari

kızlarrr tanısalmmm kaynasalımmm kımse ugramıyo sayfamıza ne ısle mesgulsunz nısanlınz ne ıs yapıyo nezamandan berı bırlktesınnnzzz..ben çağrı merkznde assıstanım kızlar nısanlımda futbolcu amatörde..

ay firsat ayagima gelmis Bizde izinde erzincana geliyoruz siz gelinliginizi vs erzincandanmi aldiniz ?

ivettt tatlım erzıncandan aldımmmm gelll bebegım dugunn burdamı olcakkk erzıncanlımsın ..bak tatlım eger gelınlgını erzıncandan dusunursennn narin gelinlik var erzıncann favorı gelınlıcı hem cok uygun hem cok yardımcı oluyolar tatlım tavsıye ederım yeraltı carsısında

Bende bu topik niye böyle diyorum sonunda biri çıktı canlandırmaya çalışanmerhaba canım bende muhasebeciyim nişanlımda teknisyen.4. senemiz bizim sonunda muradımıza eriyoruz 6 ekimde

çalıştığım için çok dolaşamadık aslında çokda dolaşmak istemiyorum kafam çok karışıyor çünkünese bayramdan sonra ev bakıcaz ona göre karar vericem artık

tatlım belırledgını al bence cok kafanı karstrma tatlım vala ben ılk gırdgm yerden begendım aldımmm hepsıde ıcıme sındııı valaa.....

bende bu topik niye böyle diyorum sonunda biri çıktı canlandırmaya çalışanmerhaba canım bende muhasebeciyim nişanlımda teknisyen.4. Senemiz bizim sonunda muradımıza eriyoruz 6 ekimde

bızde 7 yıldır beraberzzz tatlım nelerden gectıı ama nıhayet kavusuyrz...6 ekımede az kaldııı kuzucukkk benmn dugunumden 7 gun sonraaa....
Nerelısın tatlım

tatlım belırledgını al bence cok kafanı karstrma tatlım vala ben ılk gırdgm yerden begendım aldımmm hepsıde ıcıme sındııı valaa.....

bızde 7 yıldır beraberzzz tatlım nelerden gectıı ama nıhayet kavusuyrz...6 ekımede az kaldııı kuzucukkk benmn dugunumden 7 gun sonraaa....
Nerelısın tatlım

Büyük ihtimal alıcam bunları zaten canım.
7 yıl mahşallah size 4 sene bitmek bilmedi bize çok zor ayrı durmak ya.Senin düğün ne zaman.İstanbul canım bu arada

büyük ihtimal alıcam bunları zaten canım.
7 yıl mahşallah size 4 sene bitmek bilmedi bize çok zor ayrı durmak ya.senin düğün ne zaman.istanbul canım bu arada

ahh bebegımmm gel bana sor valla bu 7 yılı ama galıba bu sfer bıtıyo tatlım benım dugunumde 29 eylulde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…