Hosbulduk :)
Dugununuze kac gun kaldigini gosteren yaziyi nasil profilinize ekliyorsunuz ? Hemen ortama uyum saglamak istiyorum :)
Cunku yurtdisinda yasiyorum ve bulundugum cevreden nisanlim ve ben dahil 3 turkuz , diger butun arkadaslarim yabanci. Heyecanimi cok haykirip paylasamiyorum. Sagolsun internet sosyal medya Turkiyeden arkadaslarim ve ailem sürekli destek oluyor.
Canım yukarda sağda "Kullanıcı Kontrol Paneli" var ona tıkladıktan sonra sol orta tarafta "Ayarlar" bölümünde "Profilini Düzenle" diye bir seçenek var ona tıklayıp biraz aşağı doğru indiğinde "Hitap Şekliniz" vs. diye alanlar var orayı doldurup kaydediyorsun.
Ardemir çabucak halletmene sevindim canım, içine de sinmiş oh ne güzel. Güzel günlerde kullan herşeyciğini.
Bende bu ay sonu gelin el çiçeğimi alayım diyorum. Yapacak, alacak bir şey kalmayınca insan neye saracağını şaşırıyor, işin heyecanı nerede kaldı diyor. O kadar güzel de değilmiş işlerin erkenden bitmesi. Temmuz'un 10'unda ilk gelinlik provam var. Temmuz başında da bindallımı teslim alacağım. Boyum uzun olunca üzerime göre dikmek zorunda kaldılar. Bende bunları bekleyerek zaman geçiriyorum.
Allah razı olsun canım..
ne yalan söyleyeyim eşyaları alınca bende boşluğa düştüm..
ee sırada birşey yok mu diyorum kendimce..
modaevi gelinliği dikelim arkasını bırakalım ramazan çıkışı yoğun olur aceleye gelsin istemiyorum peri kızı gibi ol dedi
gelinliği 15 temmuzda teslim edecekler arkası kapatılmamış şekilde..
buket için nişanda bir firmayla çalışmıştım memnun kaldım şimdi onlar yapıyor gene.. bugün kabataslak çiçekleri göndermiş içim gittiiii heyecanlandım falan
paylaşayım sizlerle de..
Eki Görüntüle 738719
Canım yukarda sağda "Kullanıcı Kontrol Paneli" var ona tıkladıktan sonra sol orta tarafta "Ayarlar" bölümünde "Profilini Düzenle" diye bir seçenek var ona tıklayıp biraz aşağı doğru indiğinde "Hitap Şekliniz" vs. diye alanlar var orayı doldurup kaydediyorsun.
Kızlar merhaba
Artık burda bende varım
Benim evlilik tarihimde 15 Eylül / İstanbulda oturacağım / Evim hazır/ Gelinliğimin ilk provası 13 Temmuzda ay cok heyecanlı :18::18::18:
Canım benim de gelinlikçim gelin el çiçeğini falan veriyor ama ben onu fırlatacağım diğeri hatıra kalsın diye internetten sipariş edeceğim. Bu arada ben ortada ki pudra renge bayıldım.
selammmm kuzu benımde 21 eylül[/QUOTbenimle 21 eylül kızlar Oleeyyy
kimse görmeden önce siz görün benim cicişim bitmiiişşş
herkesin zevki kendine ama ben renkli bir detay olmadan yaşayamayanlardanım
Eki Görüntüle 739409
cok güzelmiş
şeker gibi rengarenk
fotograf cekimlerine de ayrı bi renk katar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?