2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Selam Kizlar:)

Bende 27 Eylülde evleniyorum. Gelinligim dugun yerim hazir. Yurtdisinda ( egitimimden dolayi) yasadigimiz icin simdiden esyali bir evimiz var . Ama maalesef oyle ceyizim son moda mobilyalarim yok. Sizlerin dugun alisverislerini okuyunca imreniyorum, ama olsun bizde burdaki isimizi bitirip Turkiyeye donunce kendimize en bastan ev hazirlayacagiz.

Gelinligimi nisan icin turkiyeye geldigimizde ( mayis ayinda) aldim. Benim bedenime gore siparis verdiler, eylül basi gibi gelecekmis. Ben Ankaraya gittigimde de boyuma gore ayarlandimi hazir :) Ama halen duvaga ve sac aksesuarina karar veremedim:S Gelinligim modern tarzda, dantelli degil belinde kucuk bir tas islemesi var ve cok kabarikda degil. Duvak takmayi o konuda geleneksel olayim ne de olsa hayatta bir kez olur diyorum, diger yandan da dugun boyunca cok dans edip eglenmek istedigim icin kucuk sac aksesuarlari ile mi gecistirsem diyorum ? Offf cok karisti kafam ;:S

Davetiye ve nikah sekerleri de hazir degil henuz. Ama davetiye galiba internetden de secebiliyormusuz. Ben ilk basta kendim bilgisayarda karikatur gibi biseyler hazirliyim dedim ama halen icraate gecemedim. Nikah sekerinin kolay is olacagini dusunup erteliyorum.

Benden boyle simdilik. Beni de araniza sohbete alirsaniz cok mutlu olurum. Cunku heyecanim paylasmak istiyorum. Yurtdisinda yasayinca boyle seylerin eksikligini insan cok hissediyor maalesef

Aramıza hoşgeldin canım. Bende fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum buraya çünkü daimi yazdığım bir topik olunca zor oluyor.

Hepimiz için hayırlısı olsun.

Anlastigimiz mekanin hem havuz basinda yeri var hemde kapali salonu var. Dugunden bir gun once hava durumuna gore bize sorup ic yada dis mekani hazirlayacaklar. Ama buyuk otel dugunu degil her iki sekilde de. Bahce icinde hayuzlu , kapali buyuk salonu olan bir tesis.

Hosbulduk :)

Dugununuze kac gun kaldigini gosteren yaziyi nasil profilinize ekliyorsunuz ? Hemen ortama uyum saglamak istiyorum :)

Cunku yurtdisinda yasiyorum ve bulundugum cevreden nisanlim ve ben dahil 3 turkuz , diger butun arkadaslarim yabanci. Heyecanimi cok haykirip paylasamiyorum. Sagolsun internet sosyal medya Turkiyeden arkadaslarim ve ailem sürekli destek oluyor.

Ardemir çabucak halletmene sevindim canım, içine de sinmiş oh ne güzel. Güzel günlerde kullan herşeyciğini.

Bende bu ay sonu gelin el çiçeğimi alayım diyorum. Yapacak, alacak bir şey kalmayınca insan neye saracağını şaşırıyor, işin heyecanı nerede kaldı diyor. O kadar güzel de değilmiş işlerin erkenden bitmesi. Temmuz'un 10'unda ilk gelinlik provam var. Temmuz başında da bindallımı teslim alacağım. Boyum uzun olunca üzerime göre dikmek zorunda kaldılar. Bende bunları bekleyerek zaman geçiriyorum.

Canım yukarda sağda "Kullanıcı Kontrol Paneli" var ona tıkladıktan sonra sol orta tarafta "Ayarlar" bölümünde "Profilini Düzenle" diye bir seçenek var ona tıklayıp biraz aşağı doğru indiğinde "Hitap Şekliniz" vs. diye alanlar var orayı doldurup kaydediyorsun.

Hihi :) benimde takvim geriye saymaya basladi

Allah razı olsun canım..

ne yalan söyleyeyim eşyaları alınca bende boşluğa düştüm..
ee sırada birşey yok mu diyorum kendimce..
modaevi gelinliği dikelim arkasını bırakalım ramazan çıkışı yoğun olur aceleye gelsin istemiyorum peri kızı gibi ol dedi

gelinliği 15 temmuzda teslim edecekler arkası kapatılmamış şekilde..
buket için nişanda bir firmayla çalışmıştım memnun kaldım şimdi onlar yapıyor gene.. bugün kabataslak çiçekleri göndermiş içim gittiiii heyecanlandım falan

paylaşayım sizlerle de..

Canım benim de gelinlikçim gelin el çiçeğini falan veriyor ama ben onu fırlatacağım diğeri hatıra kalsın diye internetten sipariş edeceğim. Bu arada ben ortada ki pudra renge bayıldım.

Kızlar merhaba

Artık burda bende varım

Benim evlilik tarihimde 15 Eylül / İstanbulda oturacağım / Evim hazır / Gelinliğimin ilk provası 13 Temmuzda ay cok heyecanlı :18::18::18:

yaa bende bunu yaptım ama nerden oldugunu görebilirim acabaaaa...............

Canım benim de gelinlikçim gelin el çiçeğini falan veriyor ama ben onu fırlatacağım diğeri hatıra kalsın diye internetten sipariş edeceğim. Bu arada ben ortada ki pudra renge bayıldım.

kimse görmeden önce siz görün benim cicişim bitmiiişşş
herkesin zevki kendine ama ben renkli bir detay olmadan yaşayamayanlardanım

kızlaar benim de 19 ekimde düğünüm 20 ekimde nikahım var nişanlanalı da 5 gün oluyor

yarın da gelinliğimin ilk provası var heyecanlıyım

Merhaba kiiihiiizlaarr!

Bizde 18-11'de nisanlandik, 22 eylulde dugunumuz var insallah! Evimiz hazir ama daha tam dösenmedi, Hollandada oturacagim, ve henuz gelinlik almadim :)
Aklimdada hic bir model fikri yok.. bakalim hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…