2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

benim de eylül 28. yer filan tutuldu ama gelinlik eşya filan bi hazırlık yok henüz. ama sanki günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyo. kocaaaa bi yaz

benim de eylül 28. yer filan tutuldu ama gelinlik eşya filan bi hazırlık yok henüz. ama sanki günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyo. kocaaaa bi yaz

hayrlı olsun
zaman gecmeyecek gibi gelıyo ama hazırlık yaparken nasıl gectiğini anlamıcaz ve hemen düğün günümüz gelicek inşallah

hayrlı olsun
zaman gecmeyecek gibi gelıyo ama hazırlık yaparken nasıl gectiğini anlamıcaz ve hemen düğün günümüz gelicek inşallah
inşallah canım :) sana da hayırlı olsun bu arada. öyle ki bi kağıda kalan gün sayısı kadar çizgi çektim her gün birini siliyorum. kafayı yemiş olabilirim :)

Hepinizinki hayırlı olsun :) bende 22 eylül gelini olacagım inş.Sadece nikah yapacagımızdan yerımızı ayırttık nikah salonunuda tuttuk ayakkabılar gelinbaşı modelim ve kullanacagım aksesuarlar hazır gelinlikte seçildi ama henuz provalara başlamadık :)))) Evimizde agustosta boşalıcak ve boya temızlık yerlestırme yapmaya o zaman baslayacagız. Oturma grubumuz buz dolabımızda hazır.. Gözümde ilk cok uzun gelirken suan zaman cok az gelıyor daha bır dunya iş var. Damadın henuz hıc bırseyı hazır degıl Öncelik bana verıldı sanırım çok fazla heycanlı olmamdan yetişmeyecek korkusuyla aceleci oldugumdan. Daha çok iş var çookk

Biz cts günü kınaya ait olan şeyleri ve gelin alışverişini de tamamladıktan sonra alacağım hiç bir şey kalmamakla birlikte kafamda çok rahatladı artık. Günümüzü bekliyoruz.

Biz cts günü kınaya ait olan şeyleri ve gelin alışverişini de tamamladıktan sonra alacağım hiç bir şey kalmamakla birlikte kafamda çok rahatladı artık. Günümüzü bekliyoruz.

ne güzel ya haırlı olsun herseyi güle güle kullanın
bnde artık tatiln başlamasını ve hazırlıklarımı tamamlamayı istiyorummm

ne güzel ya haırlı olsun herseyi güle güle kullanın
bnde artık tatiln başlamasını ve hazırlıklarımı tamamlamayı istiyorummm

Canım hayırlısı olsun benden bir gün sonra evleniyorsun herhalde. Bende çok istedim 15'i olsun ama maalesef nikah+yemekli eğlence olacağı için bizim 14'ünü almak zorunda kaldık cts olması açısından.

Canım hayırlısı olsun benden bir gün sonra evleniyorsun herhalde. Bende çok istedim 15'i olsun ama maalesef nikah+yemekli eğlence olacağı için bizim 14'ünü almak zorunda kaldık cts olması açısından.

inşallah canım
aaa evet aramızda bi gün varmış
ben eylül ayını çok seviyorum güzel denk geldi düğünümüz de
hepimiz hep mutlu oluruz inş

merhaba hanımlar...

ya hepinizde tarihler çok net belli... bizde henüz daha nişan yok ortada ama en geç kasıma düğün yapalım deniyor. anormal bir durumun içinde miyim çözemiyorum

Kızlar çoğunuz hemen her şeyi halletmiş.
Biz geç mi kalıyoruz acaba.
Kına salonumuz, nikah salonumuz, benim çeyizlerim hazır. Başka bişey yapmadık henüz.

inşallah canım
aaa evet aramızda bi gün varmış
ben eylül ayını çok seviyorum güzel denk geldi düğünümüz de
hepimiz hep mutlu oluruz inş

Bende çok seviyorum Eylül ayını ne sıcak ne soğuk güzel bir hava oluyor. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Kızlar sıkmayın canınızı herşey hallediliyor erken ya da geç. Biz bitirdik herşeyi oturduk bekliyoruz sonra sıkışmak stres olmamak için ama para olduktan sonra zaten 1 ay kala da herşey yapılıyor ve yetişiyor.

kızlaaaar balayı için nereleri düşündünüz rezervasyon yapanlar nereyi seçti ? biz hala çok kararsızız 20 ekimden sonra hava çok soğuycağı için deniz istemiyorum geri kalan alternatiflerde çok klasik abant sapanca...kaz daqğlarını düşündüm yada termal otelleri ama kararsızız sizler ne yapcksnz?

ben de 14 eylül de evleniyorum inş. ama çok zormuş ya her ayrıntıyı düşün tasarla bazen çok bunalıyorum kızlar. düğün salonu hazır kına için salon hazır bu kadar. ev bakıyorum işte ondan sonra eşyalar falan bakalım aartık

merhaba hanımlar...

ya hepinizde tarihler çok net belli... bizde henüz daha nişan yok ortada ama en geç kasıma düğün yapalım deniyor. anormal bir durumun içinde miyim çözemiyorum

nişan sıkıntı değil canım biz herşeyi 2 günde ayarlayıp yaptık. tabi yer tutalım dersen orası başka. biz şansa nisanda yaptık nişanı boş salon bulduk hemen. ama aile arasında olsun dersen daha da kolay olur. ama mayısta zor bela eylül 15 e düğün salonu bulabildik o da torpille. her şey olur ama en zoru düğün salonu ayarlamak istediğin gibi olmuyo. erken vakitte yapmak daha mantıklı canım

Bende Eylül Ekim gibi yapmayı düşünüyorum ama daha yer bile tutmadım sizce bu işletilirmiş

yer çok sıkıntı olur şimdi canım ya bulman ben nisanda eylüle torpille yer buldum o da gündüz 1-5 arası hiç istemediğim saat. o yüzden istediğin gibi olsun diyosan biraz hızlı olman lazım

merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım.benım dugunumde ALLAHIN ıznıyle 29 eylul pazar...ALlah hepımızın yardımcısı olsun..İSMİM KUBRA

merhaba, benimde 21 eylülde düğünüm ve bizde sadece düğün yerini kına yerini belirledik ve aynı şekilde balayını hallettik. başka hiç birşey yok şuan ortada ben şehir dışında olduğumdan ailemle irtibattayım onlar çeyiz için gerekli şeyleri alıyorlar bana foto atıp ben onaylayınca :) ama seninde dediğin gibi bendede bi rahatlık söz konusu aslında yapılacak bir sürü şey var..[/QUOTE]

hoşgeldin canım yaşasın benımle aynı modda bi insana rastladım
bende aynı durumdayım da

tekrar merhaba kızlar yeniden aranıza döndüm 28 haziranda önemli bir sınavım oldugundan ona çalışmaya çalışıyorum

sanırım ortadoğu ve balkanların en hızlı gelinlik alan insanıyım. agustosta evlenen arkadaşım aysirayda indirim var ben aldım haziran sonuna kadar sende bak dedi. bizimde haftosunu yolumuz kadıköye düşünce bir deneyelim ne olacak dedik. netten bakmıştım 3 tane denedim hiç begenmedim diger gösterdiklerini denemek gelmedi içimden pek benim tarzım degildi. sonra oleg cassiniye gittik randevusuz alamıyorlarmış çok yogundu bende bir kagıda begendiklerimi not aldım sadece. sonra dreamona gittim oda rendevusuz almıyordu ama araya sıkıştırdı zaten bir tane begenmiştim denedim istediğim gibi ancak 4500 dedi (ve kesinlikle degmez). sonra justine gittim ordada bir tane denedim pek begenmedim. anlayacağınız bir saat anca baktık oda aman geldik buraya bakmış olalım diye.

dün akşamda arkadaşlarımla buluşacaktım erken gitmiştim cevahir olegde numarasını aldıklarımı deneyeyim bari dedim. bir tanesi yoktu depodan yeni paket açtılar 36 beden ve tam üstüme oldu sanki gelinligi benim için dikmişler.. taşsız istiyordum ancak azcık taşları var ışıltı katıyor. baktym çok begendim nişanlımı aradım iş çıkışı gel ben bu gelinliği çok begendim diye. o gelince de denedim begendi. alsa mmı almasam mı diye kararsız kaldım? çok fazla gelinlik bakmamıştım fakat aklımda bir model hep vardı. buda ona tam uymamakla beraber uyan kısımları çok ve güzel. sonra almasam aklım bunda kalacaktı çünkü bir kere içime sinmişti. VE ALDIM darısı tüm arayanların başına

gelinliğimi seçtim :)))
nasıl kızlar sizce biraz oynama yapılacak bu modelle. taşlar danteller falan eklencek ama genel olarak duruşu bu. aslında ben kalın askılı bade işçilin gelinliğine benzer model istiyodum aylarca. hatta favorim bade işçilin gelinliğiydi. ama geçen hafta eltimin düğünü vardı ve ona çok yakın bi gelinlik yaptırmış. bence mecburen askılı modellerden vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…