benim de eylül 28. yer filan tutuldu ama gelinlik eşya filan bi hazırlık yok henüz. ama sanki günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyo. kocaaaa bi yaz
inşallah canım :) sana da hayırlı olsun bu arada. öyle ki bi kağıda kalan gün sayısı kadar çizgi çektim her gün birini siliyorum. kafayı yemiş olabilirim :)hayrlı olsun
zaman gecmeyecek gibi gelıyo ama hazırlık yaparken nasıl gectiğini anlamıcaz ve hemen düğün günümüz gelicek inşallah
inşallah canım :) sana da hayırlı olsun bu arada. öyle ki bi kağıda kalan gün sayısı kadar çizgi çektim her gün birini siliyorum. kafayı yemiş olabilirim :)
Biz cts günü kınaya ait olan şeyleri ve gelin alışverişini de tamamladıktan sonra alacağım hiç bir şey kalmamakla birlikte kafamda çok rahatladı artık. Günümüzü bekliyoruz.
ne güzel ya haırlı olsun herseyi güle güle kullanın
bnde artık tatiln başlamasını ve hazırlıklarımı tamamlamayı istiyorummm
Canım hayırlısı olsun benden bir gün sonra evleniyorsun herhalde. Bende çok istedim 15'i olsun ama maalesef nikah+yemekli eğlence olacağı için bizim 14'ünü almak zorunda kaldık cts olması açısından.
inşallah canım
aaa evet aramızda bi gün varmış
ben eylül ayını çok seviyorum güzel denk geldi düğünümüz de
hepimiz hep mutlu oluruz inş
merhaba hanımlar...
ya hepinizde tarihler çok net belli... bizde henüz daha nişan yok ortada ama en geç kasıma düğün yapalım deniyor. anormal bir durumun içinde miyim çözemiyorum
Bende Eylül Ekim gibi yapmayı düşünüyorum ama daha yer bile tutmadım sizce bu işletilirmiş
hoşgeldin canım yaşasın benımle aynı modda bi insana rastladım
bende aynı durumdayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?