canım bende aynı durumdayım seninle nişanlımın tayininin nereye çıkacağı ağustosun ilk haftası belli olucak bizde çoğu şeyi o zamandan sonra halledicezevt canım allah basımızdan eksik etmesin iyiki varlar
ben ilk cocugum nişanlım da son cocuk o yuzden 2 tarafta elinden geldigince ugrasıyor hersey en güzelı olsun istiyorlar
sağolsunlar:107:
evet canım ev en sona kalıyor hayırlısıyla tayinim cıksın da inşallah ondan sonra ucarak yaparım ben her işi
hayırlı olsun tatlımSelam kızlar dün akşam verilen kararla bende ekim gelini olucam inş
hayırlı olsun sizlerin dee:) çeyizde ne durumdasın? Yardımlaşalım..
canım bende aynı durumdayım seninle nişanlımın tayininin nereye çıkacağı ağustosun ilk haftası belli olucak bizde çoğu şeyi o zamandan sonra halledicez
kızlaaaarrrr :) beni de aranıza alır mısınız? :) erkek arkadaşım henüz evlenme teklifi etmedi henüz ama aileler tanıştı. haziranda nişan olacak gibi.. eylülde de düğün var sanırım :)
kızlar mobilyaları nereden aldınız? Ben bakınıyorum ama bi türlü bu diyemiyorum hiçbişeyeValla sinirim bozuldu yahu; çok mu kararsız birisiyim acaba.. Hani avangart istiyorum ama tam da karar veremedim zaten beğendiğim bişi de çıkmadı.. saloni baktım ama onları da aman aman beğenmedim.. siz ne yaptınız?
mutfağımın tek eksiği Ekmek kızartma mak. gibi gereksiz bişi almıycam; tost mak. almak istiyorum. Izgara olarak da kullanılan bişi almak istiyorum, ne dersiniz?
yok ya babasının yanında evlilik teklifini şart koştum :))) babası da tabi oğlum bi teklif yap dedi :)) bizim ki de bunun için paket programlar yok mu ya gidip direk yaptırsak tarzında tepki verdiben de herşeyi hazırlayayım sen gel bi sor teklifinde bulundum çok beğendi teklifimi
çıkma teklifini bile cooook daha sonra ilişkimizin 4. ayında filan dalgasına yaptı adam ya :)) deniz kenarında güneşe karşı duruyordum hafifde bıyıklıydım teklifin sonunda bıyıklı sevgilim dedi adam yabakalım evlilik teklifinde ne diyecek :))
hoşgeldin canımkızlaaaarrrr :) beni de aranıza alır mısınız? :) erkek arkadaşım henüz evlenme teklifi etmedi henüz ama aileler tanıştı. haziranda nişan olacak gibi.. eylülde de düğün var sanırım :)
Benim canım nişanlım arabayı parkedip de alışverişe giderken otoparkta evlenme teklif etti. şok oldum tabii hiç beklemezdim öyle bir yerde olacağını:)) Bi de tek taşı çıkarıp "tamam di mi hadi hadi" diyip parmağıma takınca jet hızıyla sözlenmiş olduk:)) Güzel anılar bunlar :)))
Gelinliğim için bu hhaftasonu pronoviasta denemeye gidicem. Şimdiye kadar 10 modaevi gezdim; hala bi beğeni yakalayamadım. Bu da olmazsa ben de diktiricem. Üff; bi de nereye diktireyim stresi başlayacak
Canım; istikbale bakayım da onlar içn sıkıştırılmış sunta diyor herkes.. Benim eşim subay; tayiniz bol olacak gibi.. Dayanır mı dersin taşınmalara?
düğün ne zaman hayırlısıyla,hangi şehirdesiniz canım:44:
Benim canım nişanlım arabayı parkedip de alışverişe giderken otoparkta evlenme teklif etti. şok oldum tabii hiç beklemezdim öyle bir yerde olacağını:)) Bi de tek taşı çıkarıp "tamam di mi hadi hadi" diyip parmağıma takınca jet hızıyla sözlenmiş olduk:)) Güzel anılar bunlar :)))
Gelinliğim için bu hhaftasonu pronoviasta denemeye gidicem. Şimdiye kadar 10 modaevi gezdim; hala bi beğeni yakalayamadım. Bu da olmazsa ben de diktiricem. Üff; bi de nereye diktireyim stresi başlayacak
Canım; istikbale bakayım da onlar içn sıkıştırılmış sunta diyor herkes.. Benim eşim subay; tayiniz bol olacak gibi.. Dayanır mı dersin taşınmalara?
Queen miydi Pembegelin senin beğendiğin? Aklımdakine yakın birşey; beğendim hatta. Ama 7000e çıkıyor istediğim takım:s Kızlar siz ne kadarlık birşey bakınıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?