2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

teşekkür ederim cnmm beyaz eşyalarım tamam küçük ev aletlerimide dün aldım gelinliğim dikim aşamsında şimdilik böyle sen ne durumdasın ne zor bu işler yaa

sende baya erken davrananlardansın sanırım hayırlı olsun canım eşyaların gelinliğinin fotografı var mı merak ettım hem bana da fikir olur

teşekkür ederim cnmm beyaz eşyalarım tamam küçük ev aletlerimide dün aldım gelinliğim dikim aşamsında şimdilik böyle sen ne durumdasın ne zor bu işler yaa

Ben hala çeyiz derdiyle uğralşıyorum:) Anneler günü kampanyalarını kaçırmıyım dedim; İkea, esse, bernardo, tefal arasında mekik dokudum ve şükür beğendiğim ama pahada ağır şeylerimi indirimlerle, bir al bir bedavalarla tamamlamış oldum:) Diyeceğim o ki yatak odam, banyom, ufak eksiklerle de olsa mutfağım tamam.. Şimdi sıra yaz sezonu boyunca bunların borçlarını ödeyip bir yandan da mobilya ve beyaz eşyalar için para biriktirmekte:) Acele etmeyeceğim bunları almak için.. Zaten hangi model, kaça alırım listeledim.. koşturmacalı bir alışveriş olmayacak nbenim için..
Mobilyalara bakmadım henüz; saloni düşünüyorum ama araştırmalarım devam ediyor..
Gelinlik için de bir kaç model var aklımda; 4ünde pronovias Dalia ve Dalamo deneyeceğim.. Sade ama gösterişli bir gelinlik istiyorum.. Onu da herhalde Temmuz-ağustos gibi alırız..
Kınada dağıtacağım hediyeliklerim hazır ama tepsiydi halay mendiliydi öyle şeyleri 1 günlük iş olduğu için henüz aldırmadım..
Böyle işte:)
Eminim siz benden daha hazırsınızdır:))

Herkese iyi haftalarr:)

maşallah maşallah bu gelinciklerin hepsi cok hızlı
kendiniz mi alıyosunuz canım bütün eşyaları aileler yardım etmeyecek mı :26:

maşallah maşallah bu gelinciklerin hepsi cok hızlı
kendiniz mi alıyosunuz canım bütün eşyaları aileler yardım etmeyecek mı :26:

Çeyizimi tek başıma yaptım. Elbette gözümün kaldığı şeylerde annem yardım etti sağolsuun:) Beyaz eşyalarımı kendim alıcam; parasını biriktirmeye başlıyorum şmdi. Mobilyayı belki annem.. Yapabilirsem onun da parasını biriktirmeye çalışıcam. Bir yandan da borçlarımı kapatıcam.. bakalım.. allah yardımcı olur:)

Eilmden geldiğince onlara yük olmak istemiyorum.. Bu yüzden yardımlarını son ana kadar bekletmelerini rica edicem. Onlar takı işleriyle uğraşsınlar:)

slm kızlaarr
biz de 5 ekime tarih aldık kına gecemi de 3 veya 4 ekimde yapacağız.bu başlığı görünce atladım hemen ama tamamını okuyacak vaktim olmadı. fakat okuduğum kadarıyla ben çok geri kalmışım acayip telaş bastı :18::18::18:
daha sadece düğün salonum tutuldu o kadar..çeyizden de baya eksikler var daha ama ufak tefek gündelik kullanılacaklar kaldı sadece..
kına için salon ayarlanmadı , gelinliğimi diktirmeyi düşünüyorum henüz hiçbir adım atmadık. sadece modellere şöyle bir gözattım. ayyy sizler neler yaptınız başka? eşyalar falan düğüne bir hafta kala almayı düşünüyoruz eşimin tayin durumundan dolayı..şimdi ben hemen gelinliğimi diktirmeye başlasam mı çok mu geç kalmışım ? :44: :26:

tatlım dur yeme tırnaklarını:) Geç kalmış sayılmazsın hele ki gelinlik için! Diktireceksen eğer düğünden 2 ay evvel bakınıp diktireceeğin modaevi ile görüşmen yeterli olacaktır kanımca. şahsen ben de temmuz sonuna attım gelinlik koşturmacasını ama netten de bakınıyorum. öylesine, bikaç yere gir çık annenle; tek gitme çünkü o zman pek ilgilenmiyorlar:) aklındaki modelleri anlat; dene. beğenip beğenmediğine bak en azından aklında modelin belirlensin..
Anneler günü için birçok yerde indrimler başladı %50, bir alana bir bedava gibi kampanyalar var heryerde. Eğer durumun varsa kalan ihtiyaçlarını da öyle böyle kapatırsın.. Benim düğünüm 19 ekim yani bayram sonrası ve kınamı 4. günü yapıcam. kimseler bayram zamanı mekanını kapattırmak istemiyor ona rağmen ben panik yapmıyorum; rahat ol:)
Tayin nereye çıkabilir belli mi? Bu aralar belli olması lazım; eşin ne iş yapıyor? Bence eşya alımını son haftaya bıraksan bile neyi nerden alacağını iyi kararlaştır. çok koşturmacalı bir iş o.
hayırlı olsun telaşın:)))

ayy çok sağol tatlım ya panikledim birden şimdi bakmaya başlayayım bari yavaştan dediğin gibi annemle modellere..
anneler günü indirimlerine de baktım ama bu ara alamayacak gibiyim artık önümüzdeki ay..kampanyaları kaçırcaz ama yapcak bişey yok :) benim de ilk başta 19 ekimdi düğün tarihim sonra babamlara uymadı değiştirdik aynı günün gelini olcakmışız neredeyse :)
eşim doktor adayı da eylülde tusa gircek.tus atamaları yaklaşık ekim sonu kasım gibi belli oluyo..yani tusu bekliycez gircek çıkcak puan iyi gelirse hemen evimizi antalyada tutcaz olmazsa da doğuya gideceğimiz için eşyaları daha sonra alcaz sanırım.aslında ben fikir olsun diye bakalım bir ay önceden dedim eşime ama o o kadar yoğun ki hiçbir şeye vakti yok ne yazık ki...ne desem herşey son hafta yetişir diyo..son hafta bi gelsin görcem ben onu neyse napalım ben de ailemle bakarım dimi ?
sen mekan bulabildin mi peki?
senin de hayırlı olsun tatlım

anladım canım allah yardım eder yuva kuranlara ya herşeyin eksiksiz olur inşallah

Mekanım hazır tatlım:) Orduevindeyiz biz. Tuttuk ama kına gecem için bir yer bulmadım henüz.. Gelin hamamı yapmak istiyorum ama o da bayram rezervasyonlarına takılıyor sanırım.. Anladımki bu tür organizasyonlar için henüz erken:))
O son hafta çok eğlenceli geçecek desene:)) Olmadı düğün sonrası da toparlayabilirsin eşyalarını? Zaten uzakta olacakmışsın benim gibi ilk zamanlar gelenin gidenin olmaz; kafan rahat tuttuğun eve göre eşya alırsın.. canını sıkma bunun için:) inşallah başarılı olsun da oturun oturduğunuz yerde:))
Kampanyalar hep var zaten:) şimdi %50, 1 ay sonra 1 alana 1 bedava; fark var mı? yok. O zaman alırsın.. benim de eksiklerim var hala toparlarız yahu 5 ay var daha:))
Çok iyimserim yeyyyy:)

anladım canım allah yardım eder yuva kuranlara ya herşeyin eksiksiz olur inşallah

Pembe gelin! Eksik olsun yahu; evliliğin tuzu biberi eksikleri beraber gidermek:)) Ama birazcıcık acele etmeye başlasan fena olmaz senin için.. Kampanyaları takip et tatlım.. Bilemiyorum ne aldın köşeye koydun ama sonraya ötelersen çok sıkıntı oluyor bebeğim.. Yok evlendikten sonra öderim bir anda alıp diyorsan da; gördüğüm kadarıyla bu pek de doğru bir dşünce değil..
Yardımcı olabileceğim bir konu olursa söyle tatlım. kampanyalar konusunda iyiyimdir:)

canım benm doğru söylüyosun zaten evin ihtiyacı bitmez kı hergün bir yenisi cıkar ki cok da önemlı degil mutlu huzurlu olduktan sonra alır alır durursun
ben daha bişey almadım canım annem yorgandır pikedir o tür seyleri halledıyo bu aralar modellerini begendik siparişlerini falan verdi zaten mobilyalarımızı beyaz esyalarımızı ailelerımız karsılayacak inşallah o yuzden bize sadece modelini begenmesi kalıyor canım onu da yaza bıraktım cnkü tayin isticem eşimin yanına suanda farklı yerlerde calısıyoruz daha evimiz falan belli degil o yuzden perde halı bakmanın da pek bi anlamı yok dıye düşünüyorum suanda ufak tefek mutfak esyalarını da zaten kafamda istedigim modeller belli sadece gidip alınacak inşallah yazın 2buçuk ay tatilimde hepsini hallederım sırayla canım

Anneler işin içinde ise ooooh:) Çok şükür onlarla beraberiz.. Benim de annem hala bi elinde tığ, yetmedi aldıkları bi de yatak örtüsüydü, perdeydi örüyor:)) anladığım kadarıyla herkesin ev planları havada kalıyor:) Kimsenin ne tayini belli ne oturacağı ev:) Sonumuz hayır olsun:)) Desenize iki ayağımız bi pabuca girecek:))

evt canım allah basımızdan eksik etmesin iyiki varlar
ben ilk cocugum nişanlım da son cocuk o yuzden 2 tarafta elinden geldigince ugrasıyor hersey en güzelı olsun istiyorlar
sağolsunlar:107:
evet canım ev en sona kalıyor hayırlısıyla tayinim cıksın da inşallah ondan sonra ucarak yaparım ben her işi

kızlar benimde çeyizim hazır sayılır bi eksiğim kalmadı herşeyimi kendim aldım..eşyalarada düğün borçlarınada ailelerimizi karıştırmak istemiyoruz nişanlımla herşeyi kendimiz yapıcaz.çeyiz borçlarımı ekime kadar bitirmek istiyorum bi yandanda para biriktirmeye çalışıyoruz.gelinliğime mecburen erken başladım ailem istanbulda ben şehir dışında çalışıyorum gelinliğim fatihte dikilcek çok sık gidemiycem o yüzden erken başladım..mobilyalarıda ağustos sonunda bakmaya başlıycaz artık..birkç gün önce küçük ev aletlerimide tefal outletten tamamladım bi süpürgem kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…