• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

megrayn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
12
0
86
İstanbul
Yazın sıcağında düğün yapamam eylül ekim ideal ay diyenlerdenmisiniz? çeyiz hazırlıkları kesin başlamıştır,düğün yeri bakıldımı? Gelinlik için ocağı beklemek en iyisi:)

Merhaba canim,

bende böyle bir baslik actim ama seninkini görseydim acmazdim :) bende 04.10.2013de evleniyorum Allahin izniyle.
hazirliklara hic baslamadim sadece dügün salonu tutuldu :) Sen neler yapdin?

bence yavas yavas baslamali hazirliklar ki hersey stresli ve acele olmasin..

Selam, bizimki de 14 Eylül :) düğün yeri tutuldu. sadece beyaz eşyalarımızı aldık biz. en pahalısı onlar tutuyor diye bitsin ödemeleri dedik düğünden önce.. gelinlik için moda evine nisan gibi başlamayı düşünüyorum, kafamda tasarladığım şeyler var.. yaz başında dans kursuna başlayacağız, düğünde tango yapmak istiyoruz. ben biliyorum fakat nişanlımın da öğrenmesi için ve kareografi çalışmamız için.. ev ve eşyalarımız yazın halledilecek.. herkese kolay gelsin :)

2013 eylül 7 sinde kayseride , 15 inde de ankara bilkent otelde düğünüm olcak.Sadece mekanları ayarladık onun haricinde hazırlıklara henüz başlamadık :))

bende geldim bende eylül gleini olacağım inşaallah
ama tarih tam belli değil ve hiçbir hazırlığımız yok sadace tv,buzdolabı,çamaşır makinemiz hazır
eğer bu topikte kaynaşırsak ilersi için birbirimize yardımcı olabilirz belkii

selam hanımlarr :31: henüz ne isteme var ne söz ne bişiy..biz ama 2013 eylül demişiz bir kere..:34:
Allah nasip kısmet ederse..:17:

herkesin gönlünce olur inşallah, tüm hazırlıkları güzel geçer, dilediği gibi düğünler yaşayıp çok özel anlar nasip eder Allah..:16::16:

Selam kızlarrr :) benimde eylül sonu gibi düşünülüyor düğün tarihim . Şubatta istanbula gidicez o zaman kesin konuşulacak sanırım . beyaz eşyalarımı filan kendim almıştım zaten . ama yine de biiiiiisürü eksik varmış ya geçenlerde nette çeyiz listesi gördüm bütün eksiklerimi işaretledim :D

bende inş seneye kasım gibi ekim gibi evlenicem çeyiz alışverişlerine gelinlik modellerine şimdiden bakmaya ve araştırmaya başladım ki gerçekten zor beğenen biriyim :( ama içime sinen bir sürü şey aldım merak ettiğim bişey var porlanda kaya ile maya serisi varya görmüşsünüzdür belki ben onu çok beğendim kahvaltı seti yapmayı düşünüyorum fakat nişanlım gereksiz diyor evlenince özel kahvaltı hazırlamayız çabucak kahvaltı yapıp işe gideriz diyor sizcede öyle mi çünkü baya bi pahalı karasız kaldım :(

merhabaaaa,
bende 1 eylülde evleniyorum nasipse.. düğün yeri hazır. küçük küçük çeyizler hazır ama beyaz eşya, mobilya, gelinlik vb. hazırlığım yok. ben izmirde oturuyorum ama evlenince antalyada oturucam. ev antalyada hazırlanacağı gibi zor olacağa benziyor geceleri düşünmekten uykum kaçıyor ne yapıcam bilmiyorum :50:

Merhabalar..bende eylülde düğün düşünüyorum..ama mecburiyetten.açıkası nşanlım sakaryada..bende onun yanına gidicem.eme ben öğretmenim.tayınler agustosta olabılıyor..yanı ben mecburen eylulde düğün yapıcam.ama tayinim çıkmaz diyede cok korkuyorum.açıkçası bu tatlı telaşı bıraz korkarak yaşıyorum..inşallah eylülde yağmura yakalanmayız kızlar:)))

Ekime daha cok var evet ama yavasdan baslamak lazim ki stres olmasin sonra. Biz nisanlimla esya bakmaya baslicaz fikir edinmek icin. Zaten esyalari siparis edince gelmesi 8-12 hafta sürüyor. Önce kendimiz gezip begenelim aileleri cok gezridmeyelim diye düsündük.

Gelinligimi mayis haziran gibi düsünüyorum insallah.. dikilcek sonucda :)

ceyizde yok daha.. okadar cok sey var ki alincak.. Allah yardimcimiz olsun :)

kızlar herkese hayırlı olsun inşallah her şey istediğimiz gibi olur inşallah :16:

kızlar bende kısmetse 28 Eylül gibi düşünüyorum da havalar nasıl olur acaba tatile gidilir mi balayına o zaman :( ??

selam kızlar :3:

nasipse bende 15 Eylül 2013 geliniyim. Şimdilik sadece yer tutuldu ve beyaz eşyaların büyük bir kısmı alındı. Ama daha çok işimiz var. :10:

Back