2013 Ekim-Kasım-Aralık Ayı Gelinleri Stres Paylaşım Platformu :))

Kızlar mobilya, beyaz eşya, çeyiz vs bir şekilde tamamlarız diyorum ama perde işi nasıl olacak? Kafama yeni dank ediyor :31:

Ben başka şehire gelin gideceğim inşallah, çeyizim buradan yüklenip gidecek. Halıları gittikten sonra alırım diyordum ama perdesiz de oturulmaz ki :)) Müstakbel kayınvalidem şöyle pazardan ucuz yollu bir şeyler alıp taksa da ben gidince rahat rahat mı yaptırsam acaba? Aklıma gelen tek çözüm bu :28:

Eveet kızlar bugün Uşak'a gidip eşyalarımızı aldık. Mobilyalar muhtemelen bayram sonrası gelecek.. Beyazeşyalar da biz ne zaman istersek o zaman teslim edilecekler. Üzerimden büyüüüük bir yük kalktı diyebilirim.:21:

Bugun 20 eylul soz verdikleri gibi mobilyalarim gelmedi cokkkk stresliyimm

:( bnm de bi kısmı geldi onunda rengi yanlış geldi nasıl dinliyorlarsa deli olacam bakalım bosch ne yapacak hala buzdolabını bulamamış kesin üst modelini para ile alın derler ben de o modelini istiyorum bulamıyorsan bu senin sorunun dicem versin bana buzdolabımııı :S uyuz oluyorum yaa :( perdeler de gelicek inş yarın :)
umarım snn eşyalarda gelmiştir 4 gün geçmiş yazdığından

:( bnm de bi kısmı geldi onunda rengi yanlış geldi nasıl dinliyorlarsa deli olacam bakalım bosch ne yapacak hala buzdolabını bulamamış kesin üst modelini para ile alın derler ben de o modelini istiyorum bulamıyorsan bu senin sorunun dicem versin bana buzdolabımııı :S uyuz oluyorum yaa :( perdeler de gelicek inş yarın :)
umarım snn eşyalarda gelmiştir 4 gün geçmiş yazdığından

geldi canm ama eksık geldı oturma gruplarım mutfak masam bazam ve beyaz esyalarım hala yok :(

benimde düğünüm 20 ekimde ... eşyalarımın çoğunu aldım ama gelmelerını beklıyorum davetıyem,gelinliğim kınalıgım hepsi hazır
ama ben hazır degılım:52:

arkadaşlar durumlar nasıll?? benim eşyalarım geldi hoş hataları ile geldiler yerel bi firmaya yaptırdıklarımı hiç beğenmedim :( hiç hevesim kalmadı o eşyalara :( beyaz eşyalarım geldi halıların belli kısımlarını aldık salon ve oturma odası yani . avizeler yok gelinliğimde hala bitmedi :/ ama güzel gidiyo bu h.içi bitecek içime sindi .. tatili de ayarlandııı :)) ayy düğün güzelce geçse de tatile gitseeem yaaa ::):)

sizinn durumlar ne ayy çok heyecanlıı :)

Merhaba güzel gelinlerrrr;

Herkese kolay gelsin valla iyice stres olunmuş ben buralarda olmayalı :1: Kızlar hiç dert etmeyin gerçi insan biran önce kurtulmak istiyor telaşeden ama önünde daha 20 gün olanlarınız var beyaz eşyalar gelmedi diye üzülüyor:20: Yapmayın etmeyin kendinize bunca dert hem de tadını çıkarmamız gereken yegane zamanda! Tadını çıkarsanıza yahu herkes deli divane oluyor etrafımızda:8:

Dalamana gittimm, çeyizimi yerleştirdimm ve düğün telaşına kaldığım yerden devam etmek için tekrar baba evine geri döndümm:) Herşey içime sindi çok şükür :51: anlatayım.

Beyaz eşyalarımızı daha önceden sipariş etmiştik; Bosch tam günü ve tam zamanında ürünlerini teslim etti. İlk denemeleri de yaptım; çamaşır makinasında çok memnun kaldım.

Salon ve yatak odamızı İzmir Karabağlar'da Yaprak Mobilya'ya sipariş etmiştik. Hem tam istediğim gibi hem de tam söylediğimiz tarihte teslim ettiler.:46: Biz yatak odası için giysi dolabını (odamızda gömme dolap var), salon için de tv ünitesini (salonda tv olmayacak) sipariş etmemiştik; iyiki de etmemişiz:) evde yer kalmadı. Lacivert ve beyaz uyumunda yanılmamışız; evin konsepti çok hoş oldu.. :16:

Çeyizi serdik, çok komik bir biçimde en önemsiz görünen eksikler ilk ihtiyacımız olan şeylerdi misal çamaşır ipi.:P Mutfak dolaplarım doldu bile; nereye yerleştiricem gelen ev hediyelerini bilmeiyorum.. :18: Çok almamalı çeyizi en iyisi bu.

Benim de perde, halı ve aydınlatmalarım yok. Düğünden sonra alacağız dedik çıktık evden. Annemin perdeleri ile tüm evin camlarını kapattım aslına bakarsanız duruşunu beğendim de:) Sadece fon perdelerini yaptırmayı düşünüyorum.

Şimdi de kına ve düğün koşturmacasında sıra;
Gelinliğimin son provasına gittim; rüya gibi! Arefe günü teslim edecekler.. Forumda bazı arkadaşlar düğün sabahı teslim edileceğini söylemiş; bana da önerildi ancak ben istemedim. çok geç değil mi yahu?
Kına alışverişini kemeraltindan yaptık; Bindallımı canım annem dikti; kemerimi ve kırmızı babetlerimi aldım sadece. Ev kınası çok eğlenceli geçecek eminim.) Yarın da gecede çalınacak şarkıların cdsini hazırlattırıcam.
İsterseniz listeyi paylaşabilirim:P

Buarada gelin hamamım da eğlenceliydi:) Kızlar öneririm biz uzaktaki akrabalarım kınama gelemeyecekler diye memlekete gidip hamam kapattık 300 tl tuttu; tefler şerbetler göbekler keseler tam bir şamataydı:) yalnız yapacak arkadaşlar varsa benden bir öneri; hamama girmeden önce kınanızı yakın. Yoksa göbek atmaktan ve yorgunluktan sonra zor oluyor.

Anneciğim ile set baktık bugün. Çok zarif bir takı beğendik. :16: Umarım damat beyin alışverişinden para artar da alırız:)

Hepinize kolay gelsin ve mutluluklar dilerim şimdiden...

:nazar: Kızlarr Son bir ay kaldı 6 Ekim'de düğünüm var, düğün yaklaştıkça duygu karmaşıklığı artıyo, eksikler bitmek bilmiyo tam bitti derken bişeyler daha çıkıyoo :)) heyecanı olduğu kadar stresi de olan bişeymiş evlilikk :18::25::30::23::21:

Sizde hazırlıklar ne aşamada :3:

ne kadar güzel allah mutlu etsin tamamına erdirsin baslıgı görür görmez gelip yazmak istedim cok sanslısınız aslında keske bende sizin gibi o heycanı yasayabilseydim :( ben hamile kaldıqımı ögrendim ve sevdiqim adamın ailesi olumlu bile bakmıyor aslında belkide bi gelinlik bile giyemyicem ayrı bi ewim bile olamıycakk yasadıqınız heycanın kıymetini bilin bence cok güzl seyler yasıyorsunuz umarım hep mutlu olursunuz:nazar:

ne kadar güzel allah mutlu etsin tamamına erdirsin baslıgı görür görmez gelip yazmak istedim cok sanslısınız aslında keske bende sizin gibi o heycanı yasayabilseydim :( ben hamile kaldıqımı ögrendim ve sevdiqim adamın ailesi olumlu bile bakmıyor aslında belkide bi gelinlik bile giyemyicem ayrı bi ewim bile olamıycakk yasadıqınız heycanın kıymetini bilin bence cok güzl seyler yasıyorsunuz umarım hep mutlu olursunuz:nazar:

Allah gönlüne göre verir inşallah canım yaa :S inşallah sende hep mutlu olursun canım yaaa :-!

Back
X