2013 Ekim-Kasım-Aralık Ayı Gelinleri Stres Paylaşım Platformu :))

benim de düğünüm ekimde ama hala bir ton eksiğim var:S

yatak odamı almadım,evin badanası var davetiye var,halılar var,perdeler var da var yani:s

eksiklerini tammalayanlar var mı?

benım eksıgım kalmadı artık temzlık ev yerlestrme moduna gecıcem ama beyaz esyacıyla sorun yasadım :(

herkes mobilyacılar sözlerinde durmazlar dedikleri için bekleyip göreceğim yarın getirecekler inş eşyalarımı.. davetiyeleri sipariş ettik ufak tefek alınacaklar daha eksik tabi ; halılar yok avizeler yok sayınca baya bi uzayıp gidiyor :)

yok yok bitmez eksikler benim illa ki eksiksiz olacak gibi bi çabam yok çünkü herşey tam dediğimde bile eksikler çıkıyo az çok tamamladık herşeyi ama nazar boncuğu olarak mobilyalar karıştı biraz başkasının yatak odası gelmiş bize bugün doğrusu gelicek inşallah herşeyi 4 4lük beklemiyorum ama yinede insan geriliyor ona buna koşturmaktan benim düğünüme çok az bi zamanım kaldı hergün başka sorunla karşılaşıyoruz bi salon sorun yarattı bi mobilyalar yani stressiz zaman yok nişandan itibaren aşırı kilo verdim bütün kıyafetlerim bol ve emanet gibi duruyo :)) tek iyi yanı kilo vermem oldu galiba kuğu gibi bir gelin olurum inşallah :)) :3:

yok yok bitmez eksikler benim illa ki eksiksiz olacak gibi bi çabam yok çünkü herşey tam dediğimde bile eksikler çıkıyo az çok tamamladık herşeyi ama nazar boncuğu olarak mobilyalar karıştı biraz başkasının yatak odası gelmiş bize bugün doğrusu gelicek inşallah herşeyi 4 4lük beklemiyorum ama yinede insan geriliyor ona buna koşturmaktan benim düğünüme çok az bi zamanım kaldı hergün başka sorunla karşılaşıyoruz bi salon sorun yarattı bi mobilyalar yani stressiz zaman yok nişandan itibaren aşırı kilo verdim bütün kıyafetlerim bol ve emanet gibi duruyo :)) tek iyi yanı kilo vermem oldu galiba kuğu gibi bir gelin olurum inşallah :)) :3:

süpersin ya ne güzel kilo vermişsin kaç kilo verdin ben de eksik daha çok olduğu için sanırım sadece 4kilo verebildim:(:(

yaaa ne güzel halletmişsin çok sevindim senin adına allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

beyaz eşyacıyla noldu ki yaa:(

saoolol canm tsk ederım yaa kafalarına gore getırıceklermıs eşyaları yanı bana bellı bı tarıh soleyemıolar 1 hafta 10 gun içinde gelecekmıs.. ben dedım kı madem çıkmadan önce arayın ev boş çünkü her daim orda olamam ama arayamayız dedıler :36::36::36:

herkes mobilyacılar sözlerinde durmazlar dedikleri için bekleyip göreceğim yarın getirecekler inş eşyalarımı.. davetiyeleri sipariş ettik ufak tefek alınacaklar daha eksik tabi ; halılar yok avizeler yok sayınca baya bi uzayıp gidiyor :)

bnde cok merak edıyorummm bana da hep aynısını dedıler zamanında gelmez dediler 20 eylülde soz verdıler bakalım :24::25:

Yazdiklarinizi okuyunca bi nebze olsa rahatladim,
dügün arefesinde tek aksilik yasayan, eksikleri bitmeyen tek ben degilmisim...
Perdeler, halilar ve lambalarim eksik benim hala.
Ve ufak tefek parazitler daha var.
Perdelerim basli basina bela oldu ztn, yanlis siparisler almalar falan, kafayi yedim.Hala oturma oda perdem yok.
Insan bu dönemde daha da hassas oluyor, bi sey yolunda gitmeyince iki kati tepki veriyor...

Allah hepimizin yardimcisi olsun. :50:

benimde düğünüme çok az kaldı yaa bu haftasonu çeyiz serme yapılıcak maleseff..ama hala eksikler bitmedi sizlerinde eksikler bitmek bilmiyo mu yaa kız çeyizi bitmezmişş bunuda anlamış oldukk :50:

benim salon takımım, yemek takımı ve oturma odası eşyalarım alındı beyaz eşyalar ve yatak odası kaldı hı bir de ev :) agfsad

ev bulamıyoruz yahu :)

ya arkadaşlar rahat olun.. Tamam stresli işler ama siz böyle stres yaptıkça düzelmiyor, olan size oluyor. Benim bugün itibariyle tam 2 ay var düğünüme ama daha gelinlik dahil olmak üzere hiç bir şeyim yok. Param bile yok! :D Ama istedikten sonra hepsi hallolur. Biraz rahat olun..

26 ekimde evleniyorum ben de :1: Bizim ev tamam, beyaz eşya ve mobilyalar da belli ama bu cumartesi alınacak. Başka şehire gideceğim için oradan almayı daha uygun bulduk. Çeyizler de tamam sayılır ama asla bitmiyor alma isteği :27::27: Gelinlik desen prova 28 eylülde, bayram öncesi teslim edilecek. sizler napıyosunuz kızlaar

Son düzenleme:
ben de gayet rahattım 2 ay varken aman hallolur diyordum :D eşyaları beğendk ettik bi skntı yok 1 ay var şu anda :D mobilyalar gelemiyor bir türlü sözde eylül 7-8 de getirceklerdi bakalım daha kaç gün sarkacak bunlar bide öyle ucuza çalışılmış yerlerde değil bulunduğum ilin iyi yerleri yani ama erteleyip duruyolar sürekli bi izin alma modundayım çalışıyoruz sonuçta uyuz oluyorum :) daha var nasıl olsa diyip sakinliğimi korucam ama :) perdeci çok iddalı konuştu gün konusunda görecez.. beyaz eşya da 1 hafta süre istedi elinde buzdolabı yokmuş

Ben de mobilya konusunda çok endişeliyim.. 3 haftalık bir sürede getireceklerini söylediler, cumartesi almaya gidicez işte. Düğünden kısa süre önce yani ucu ucuna yetişmiş olacak herşey çünkü araya bayram tatili giriyor 10 günü hiç saymıyorum bile.:50::50:

26 ekimde evleniyorum ben de :1: Bizim ev tamam, beyaz eşya ve mobilyalar da belli ama bu cumartesi alınacak. Başka şehire gideceğim için oradan almayı daha uygun bulduk. Çeyizler de tamam sayılır ama asla bitmiyor alma isteği :27::27: Gelinlik desen prova 28 eylülde, bayram öncesi teslim edilecek. sizler napıyosunuz kızlaar

Gelinlik provasi da dugun tarihimiz de ayni bnde 28 inde teslim alicam gelinligimi:)))

ben de gayet rahattım 2 ay varken aman hallolur diyordum :D eşyaları beğendk ettik bi skntı yok 1 ay var şu anda :D mobilyalar gelemiyor bir türlü sözde eylül 7-8 de getirceklerdi bakalım daha kaç gün sarkacak bunlar bide öyle ucuza çalışılmış yerlerde değil bulunduğum ilin iyi yerleri yani ama erteleyip duruyolar sürekli bi izin alma modundayım çalışıyoruz sonuçta uyuz oluyorum :) daha var nasıl olsa diyip sakinliğimi korucam ama :) perdeci çok iddalı konuştu gün konusunda görecez.. beyaz eşya da 1 hafta süre istedi elinde buzdolabı yokmuş

Mobilyacim bana da 20 eylul dei bende cok korkuyorum yaaa ge kalicak diye:((( bide beyaz esyani bosch dan mi aldin bana da aybisini solediler de bide net tarih vermediler bana ne zaman gelicer mechulllll

beyazeşya buzdolabı lg veya bosch, çamaşı makinesi lg, bulaşık bosch düşünüyoruz cumartesi alıcaz işte uşaktan. ben izmirdeyim.. uşakta oturacagım için ordan almak daha mantıklı geldi.

Back
X