• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar dun kontrolumuz vardı ve moralım bozuk bı sekılde cıktım odadan bebegımın gelısımı yavasladıgını 1 hafta gerıde oldugunu soyledı doktor 2 kılo dedı minyon dedı artık 1 haftaya dustu kontrolum dogum tarıhını 20 28 ekım olabılecegını soylemıstı onceden sımdı 11 kasım dedı bır kac kan tahlılı ve ıdrar ıstedı yaptım sonuc ıcın gıttım her sey temız dedı
ama ben tedırgın oldum moralım cok bozuk :( kendı haftasına gelırmı nedne yavaslamıs olabılır

hiç korkma gelır burda zuluu var o kadar grıydı kı bebegının kılosu dusuk tu şimdı en son bızlerı gectı pekmez ye ve hergun 1 muz

serom canım nasılsın görüşmeyeli iş başı yaptın galiba

yaptım kuzu bu cuma da ayrılacağım nasipse....daha dayanamıyorum zaten bu haftadan sonrada bana faydası dokunmuyor 15 tatile giidyo..boşuna gidipte kendimi yormayayım...bugün birde veli toplantısı yaptım...şişiyorum resmen..sen nasılsın canım uzun zaman oldu denk gelemiyoruz...

size de maşallah canım zaten son haftalarda kilo alıolarmış bebişler bakalım hyırlısı sağlıklı olsunlar da ama yine de insan kilosu az olunca sağlıksızmış gibi hissediyo umarım sağlık sorunu olmaz hiçbirimizde güzel güzel doğururuz yavrularımızı alırız kucağımıza ne güzel arkadaşlar bebişlerine kavuşmuşlar Rabbim bize de sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin çok heyecanlıyım valla kuzum hele de yaklaştıkça daha da bi düşünür oldum herşeyi
öyle cnmcım.. 33.haftada olması gereken 2000 gr bnm bebişte 1980 grdı. dr da 100 gr kadar eksik dedi ilk defa. kafayı çok takmıştım ama önemsenecek bişi değil doğumun kolaylaşır dedi. inşallah bu gittiğimde kilosunu tamamlamış olur hayırlısıyla. heyecan kısmına gelince hiç sorma kuzum ya, her an düşünüp duruyorum.. şuan olsa napardım felan, bi de habire pedi takip edesim geliyo sabahları özellikle, acaba nişan felan geldi mi diye düşün artık :9: hayırlısıyla sağ salim kavuştursun rabbim hepimizi..
Bugün çok yorulduk ve ayak bileklerim şişşşşşşşş:47::47::47:
hoşgeldin kuzu... neler yaptın bugün o kadar :53: ya da bu haftalara rağmen yapacak enerjiyi nerden buldun, banada lasım :1:

Kızlar ben yemeğimi ocağa koyuyum yavaştan pişsin.. Çamaşır atmıştım onlarda yıkandı, asmam için beni bekliyolar :1: kociş gelmeden bitirirsem gelip bakarım yine, kaçtım şimdilik kv çağırıyo :10:

Bebeğim erkek canım inşallah adını da babası ensar koydu.gebze deyim ben

Sağol canım inşallah sağlıkliolsun da.heyecan doruk ta

canım bende aynı durumdayım dün gittik doktora.3.700gr olduğunu böyle giderse riske atmayacağını söyledi.benim 15 günüm görünüyor normal doğum için. senin ne kadar kaldı? haftaya pazartesi çağırdı. kaç kilo çıkacak ne olacak. hemen sezeryana gün mü verecek çok merak ediyorum.

hoşgeldin kuzu... neler yaptın bugün o kadar :53: ya da bu haftalara rağmen yapacak enerjiyi nerden buldun, banada lasım :1:

hoşbulduk kuzu..bende bilmiyorum ya bu enerji nerden geliyo....bugün dersi bitirdikten sonra toplantı yaptım 2 saat ayakta bekledim..veli toplantımı yaptım..sonra veli ziyaretim vardı onu gerçekleştirdim...yeni eve geldim ama ayak bileklerim şiş..ağrın var mı diye sor yok....sadece sıpa baskı yapıyo midemin altında bişi şişip duruyo...

yaptım kuzu bu cuma da ayrılacağım nasipse....daha dayanamıyorum zaten bu haftadan sonrada bana faydası dokunmuyor 15 tatile giidyo..boşuna gidipte kendimi yormayayım...bugün birde veli toplantısı yaptım...şişiyorum resmen..sen nasılsın canım uzun zaman oldu denk gelemiyoruz...
dinlen kuzu yorma kendini bu kadar son günlerimiz bunlar aman Allah korusun bişey felan olur al iznini sağlığından önmli mi
ben de iyi olmaya çalışıyorum valla canım ağırlaştık artık evde bile dolanırken yoruluyorum çalışanlara Rabbim yardımcı olsun yarın kontrolümüz var oğlmu görücem çok özledim sıpayı :9:

Amaniiinnnn bebislerimizmi gelmisss :52::52::52: Hosgelmisler hayirli ugurlu saglikli mutlu olsunlar insallahh :16::16::16:

Darisi basimiza:49::49::49: Bu ekim bebisleri erkenci cikti hadi bakalim sira kimde :6:

dinlen kuzu yorma kendini bu kadar son günlerimiz bunlar aman Allah korusun bişey felan olur al iznini sağlığından önmli mi
ben de iyi olmaya çalışıyorum valla canım ağırlaştık artık evde bile dolanırken yoruluyorum çalışanlara Rabbim yardımcı olsun yarın kontrolümüz var oğlmu görücem çok özledim sıpayı :9:

benim de yarın randevum var...doktor değiştirdim sürekli doktor arıyorum...tavsiye edilen dr.leri sırayla ziyaret etcem bu gidişle...inşallah yarın ki son olur...

slm, benim miniğim en çok annesinin göğüslerini tekmeliyor kafa aşağıda olduğu için göbek deliğimden yukarısı hareket ediyor ama bazen kafasıyla baskı da yapıyor sanki alttan ağrı oluyor senin minik de nasıl hareketler? :)

Benim minikim de göğüs altımda ayakları oturduğumda sürekli yukarı yukarı vuruyor. Rahat oturana kadar tekmeliyor:1:

Biz de az once kontrolden geldik yine nst de sancilar cikti eşim ve doktorum bir olup rahat durmuyorum diye bana kızdılar. Olsun bebegim iyiydi çok şükür kordon bir kere dolanmis ,endise etme dedi doktor,belki bir daha ki hafatadan sonra sezeryan olabilirmisim belli degil 36+6 bebeğim 3080 gr olmus sükür rabbime. Bazi arkadaşlarin bebeklerinde ufak problemler çikmis ,geçmis olsun içinizi ferah tutun inşallah düzelecek herşey

Kızlar içinizde migren rahatsızlığı olan var mı ?
Nasıl geçiriyosunuz hamileliğinizde ? Ya da hangi belirtilerini yaşıyosunuz ?

CNM BEN ileri derecede migren hastasıyım ama çok şükür hamilelikte bitti denecek kadar azaldı sadece 1-2 kez çok şiddetli ağrım oldu oda ilk aylarımdı.Bildiğim kadarıyla lohusalıkta tekrar başa dönücez ama ağrılar sıklaşabilirmiş.

benim de yarın randevum var...doktor değiştirdim sürekli doktor arıyorum...tavsiye edilen dr.leri sırayla ziyaret etcem bu gidişle...inşallah yarın ki son olur...
ben de iki tane arasında gidip geliyorum ama galiba teke düşürücem bundan sonra yarın gideceğimde karar kıldım inşallah bebişler sağlıklıdır bir sorun yoktur tatlım

Biz de az once kontrolden geldik yine nst de sancilar cikti eşim ve doktorum bir olup rahat durmuyorum diye bana kızdılar. Olsun bebegim iyiydi çok şükür kordon bir kere dolanmis ,endise etme dedi doktor,belki bir daha ki hafatadan sonra sezeryan olabilirmisim belli degil 36+6 bebeğim 3080 gr olmus sükür rabbime. Bazi arkadaşlarin bebeklerinde ufak problemler çikmis ,geçmis olsun içinizi ferah tutun inşallah düzelecek herşey

Masallah bebisine canim bak korkulacak bi surum yokmus hadi bakalim hayirlisi olsun artik bebisler seriye bagladi sanirsam bizleri cok uzmeden gelicekler :16::16:

ben de iki tane arasında gidip geliyorum ama galiba teke düşürücem bundan sonra yarın gideceğimde karar kıldım inşallah bebişler sağlıklıdır bir sorun yoktur tatlım

alin benden de o kadar bende bu uyuz dru istemiyorum ama burada bu saatten sonra kimse kabul etmiyo :31:

Dün yemekte misafirim vardı, çok yorulmuştum ama bir türlü uyuyamadım gece... Öyle olunca eşimi sabah yolcu ettikten sonra 11:30 a kadar uyumuşum. Biraz buralarda gezindim. Etrafı topladım, çamaşır bulaşık yemek derken bu saat oldu ve gözlerimden uyku akıyor...

Bebeğimin dolabının ve şifoniyerinin içine sermek için mint yeşili pötikareli kumaş ile kenar süsü olarak sutaşı almıştım. Aslında onları dikmem lazım. Dikiş bilmem ama dümdüz kumaş, teyelleyip düz dikişlerini terziye götürmeyi planlıyorum. Bir de renk renk kumaşlar aldım. Hayvan motifleri keserek sifoniyerin üzerine sereceğim kumaşa aplike ile sabitlettireceğim. İşte, işten erken çıkmak zorunda kalınca insan yapacak iş arıyor kendine :) Bebişimin halısını da aldım... Herşeyi bitirnce fotoğraflayıp paylaşacağım...

Bu arada bir de doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışıyorum, eşime göre gereksiz ama ben çok istiyorum. İstanbul'da olup tavsiye edeceğiniz birileri varsa sevinirim...

emıne mazi veya esra altan nettenn arastırmsıtım bende ıkısının fotoları cok hosuma gıtmıstı

bende büyük bir ihtimal yarın gideceğim doktorda karar kılacağım herhalde...kime dediysem gidenlerin hepsi memnun...

oy maşallahhhh :nazar::nazar::nazar: artık minişler diyemiyorum, şükür ki kocaman oldular :) hakkında hayırlısı ne ise o olsun ezinem.. yeterki sağlıcakla kavusalım :) bir sonraki kontrolün ne zaman ?

maşallahhh :nazar: oh çok şükür cnmmm, çok sevindim, inşallah sorunsuz devam eder :16:
Haftaya canım nstyede sokacak bakalım hayırlısı olsun
ooooo maşallah tosununa her seyın yolundas olmasına cok sevindim :nazar:
Saol canım
Canim benim gözün aydin rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin o minik melegini cok öpüyorum senide insaallah hemen toparlar kendini rabbime sükür eve gelmissiniz :16: hic ayirmasin allahim sizi bizleride hayirlica sagliklica kavustursun insaallah

ooo masaallah tosuncuga :nazar: ezinecim insaallah hakkinda hangisi hayirliysa o olsun ;)
Amin canım çok saol
Oh maşallah :)

Aman yinede dikkat et canım sen.
Seninle aynıyiz. Bizimki de bugun 2900 cikti :) 400 gr almış bir haftada. Gecen hafta cok dusuk diye üzülmüştüm.

Hangi dogum sekli hayırlıysa o olsun insallah canım. Bebeğinin kilosu da gayet iyi maasallah. Sende Allah'a emanet ol. Hayırlı doğumlar olur insallah.

Simdi dinlen canım. Cok da yormamaliyiz kendimizi.

Ne güzeldir simdi bebeğini kucağında tutmak, emzirmek :)

Bende pek reflu olmuyor canım ama biraz da üşüttüm ya, hissettim zaten yukarından aşağı dogru indi boğaz agrisi.
Simdi de gözlerim akmaya basladi yaa. Hapsiriyorum da yone arka arkaya.
Antibiyotik verdi 12 saatte bir alacağım icin 11 gibi icerim diye bekliyorum. Ne fena birşey bu yaa.
:) :)
kız neyle besledın fark attın baya
Ewet canım 29 undan bu yana 800 gram almış

hayırlı geceler kızlar
13eylülde minnak paşamı kucağıma aldım henüz 36+3tük:(çok acele etti paşam doğum sancılarıyla gittim ve doktorum acil sezeryana karar verdi ilk doğumda sezeryan olduğu için 1 gece yattık şimdi evimdeyim çok yoğun geçiyo dua bekliyorum kuzum 2.5kg doğdu sağlıkla büyür inş çok şükür küveze girmedik şimdi koşturuyorum evde sezeryanda ii geçti zorlanmıyorum çok fazla hiç yatmadım zaten sürekli ayaktayım bi bebişle bi diğer bebişimle Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar versin duanızda bizide unutmayın

mashallah.gozunaydin canim:16::16:cok sevindim.saglikla buyut iki pashayi.:16::16::16:

Back
X