2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sağol cnmm

sağol cnm sıcak değildi oturuyodum birden elim ayağım boşalmış

Ah bu hasretlik ah cok zor..Insaallah zorluk cekmezsin annengilden uzakta.rabbim verir sabrini ama kocadan ayri olmak bana cok farkli geldi canim ya cok zorlaniyorum annemlerin yanindayim ama onsuz olmuyor hic birseyin tadi yok..rabbim tez zamanda kavustursun birdahada ayirmasin insaallah

Canım gittinmi Dr ben şimdi evden cıkıyorum

Uyku modundayım ama yatasımda yok :106::106: Geceleri birde bacagımın kasına bırsey oluyor kramp gb hamılelıkten sanırım.

Kızlar hepinize selam.Şimdi dr dan geldim çok şükür şu an için bebeğimizin herşeyi yolunda 2970 gr olmuşuz :)
haftaya cuma beni çatı muayenesine çağırdı.Aranızda muayene olan varsa lütfen söylesin zor bişey mi bu muayene ?

Kızlar hepinize selam.Şimdi dr dan geldim çok şükür şu an için bebeğimizin herşeyi yolunda 2970 gr olmuşuz :)
haftaya cuma beni çatı muayenesine çağırdı.Aranızda muayene olan varsa lütfen söylesin zor bişey mi bu muayene ?

Ooo maşallah bebişine canım :nazar::nazar: Çatı muanesi daha olmadım ama acımadıgını söyluyorlar

Ah bu hasretlik ah cok zor..Insaallah zorluk cekmezsin annengilden uzakta.rabbim verir sabrini ama kocadan ayri olmak bana cok farkli geldi canim ya cok zorlaniyorum annemlerin yanindayim ama onsuz olmuyor hic birseyin tadi yok..rabbim tez zamanda kavustursun birdahada ayirmasin insaallah

hakkaten zor, kendini bi yere koyamıyosun..evin çocuğu desen değilsin, evin kadını desen değilsin.. bi garip hal yani :) ewet Allah kimseyi ayırmasın, annelerimizden de Allah razı olsun, gözümün içine bakıyo herkes ama onun boşluğu dolmuyo işte:)
en güzeli ailene yakın ama ayrı olmak.. böylesine de şükür, nefes almaları bile yeter bana uzaktan :(

arkadaslar, daha once de yazmistim cok akintim vardi. Ama oyle renkli falan degil. Sabahlari hafif kasinti ve zaman zaman koku yapiyordu. Cok fazla bir sikayetim yoktu acikcasi. Bugun doktora gittim asiri derecede enfeksiyon var dedi :( 34+1 deyim. Fitil ve krem verdi. Biraz moralim bozuldu ayni sikayetleri olan varsa ihmal etmesin derim...

Canım gittinmi Dr ben şimdi evden cıkıyorum

Yok kuzum gitmedim daha daha 3 saatim var..suan temizlik yapiyorum malum bölgeye ama göremiyorum koca göbisten :1: zor oluyor anlican sende haber et ;)
hakkaten zor, kendini bi yere koyamıyosun..evin çocuğu desen değilsin, evin kadını desen değilsin.. bi garip hal yani :) ewet Allah kimseyi ayırmasın, annelerimizden de Allah razı olsun, gözümün içine bakıyo herkes ama onun boşluğu dolmuyo işte:)
en güzeli ailene yakın ama ayrı olmak.. böylesine de şükür, nefes almaları bile yeter bana uzaktan :(

Aynen tatlim bi yandan cok zor ama bi yandanda herseyi yapiyor anne ve babalarimiz..canim babacigim gözümün icine bakiyo bisey istiyonmu agrin varmi iyimisin diye..rabbim onlarida eslerimizide basimizdan eksik etmesin insaallah

kızlar benim karnım aşağı indi bebişin başı zaten 32. haftamda aşağıya dönmüştü,şimdi 33. haftamdayım. karın inince doğum yaklaşıyıor diolar nekadar süre sonra doğum oluyor? bilginiz var mı? bide göbekteki çizgi birleşincede doğum oluyor diolar benim çizgilerde az bişey kaldı böle giderse 2-3 haftaya kalmaz doğururum gibi geliyor. yardım edin :)

Cizgiyle falan alakali oldugunu hic sanmiyorum yoksa ben ebediyete kadar doguramam cunku o cizgi bende hic cikmadi :)

arkadaslar, daha once de yazmistim cok akintim vardi. Ama oyle renkli falan degil. Sabahlari hafif kasinti ve zaman zaman koku yapiyordu. Cok fazla bir sikayetim yoktu acikcasi. Bugun doktora gittim asiri derecede enfeksiyon var dedi :( 34+1 deyim. Fitil ve krem verdi. Biraz moralim bozuldu ayni sikayetleri olan varsa ihmal etmesin derim...

tahlil mi yaptı benimde akıntım vardı tahlil yaptırdım hiç bişey çıkmadı çok şükürrr

İdrar tahlılınde lokosıt fazlalıgımı var ılac hemen gecırıyormus dert etme cnm gecmıs olsun banada ılac verdı

Kızlar biraz once beni prima dan aradılar numune icin. Adres teyit ettiler. Kac ay olmuştu dolduralı. Demek ki yavaş yavaş göndermeye başlıyorlar. Gecende birini armamışlardı.
Bebeğiniz kac numara kullanıyor dedi, bende yenidogan istiyorum doguma az kaldı dedim :) güldü kız.

Cabuk ye birşeyler. Ac bırakma cocugu. Dun ben sadece bir dilim ekmek yedim diye hemsire kızdı ac bırakma cocugu dedi.

Afiyet olsun. Senin sorumlulugunda olan bir evrak mı ki.

Hadi hayırlı olsun canım. Benim de henüz belirti yok :)

Bende akrabalar gelir belki diye yaptırmak istedim. Çikolata da vereceğiz insallah.
evet cnm benim sorumluluğumda olan bi evraktı

tahlil mi yaptı benimde akıntım vardı tahlil yaptırdım hiç bişey çıkmadı çok şükürrr

tahlil yapmadi, smear alma kiti var ya ona benzer bisi ile iceri bakti. Zaten akinti kite bulasti. Tahlil yapmayacak misiniz diye sordum. Gerek yok tahlil istese idrarda lokosit cikacak cok enfeksiyon var dedi. Halbuki enfeksiyon olmasin diye hergun camasir degistirdim, temiz tuttum hep, 1 aydan fazladir esimle herhangibir munasebetim yok nasil oldu anlamadim.

tahlil yapmadi, smear alma kiti var ya ona benzer bisi ile iceri bakti. Zaten akinti kite bulasti. Tahlil yapmayacak misiniz diye sordum. Gerek yok tahlil istese idrarda lokosit cikacak cok enfeksiyon var dedi. Halbuki enfeksiyon olmasin diye hergun camasir degistirdim, temiz tuttum hep, 1 aydan fazladir esimle herhangibir munasebetim yok nasil oldu anlamadim.

benim bugüne kadar alttan bakmadı hiç evet akıntım fazla ama lökosit çıkmadı çok şükür bizde uzun zamandır kestik ilişkiyi enfeksiyon riskine karşı

merhaba arkadaslar nasılsınız gorusmeyelı yoktum bır ıkı gundur ama arada gırıp baktım dogum yapan varmı dıye sanırım yok kımse umarım bebıslerınızın ve sızlerın saglıgı ıyıdır

canım sıkıntı yapma bende ılac ve fıtıl kullandım gecen aylarda mantar vardı ılaclarınla beraber bol bol su tuket ıkı haftaya atarsınn ınsallah

Maşallah bebeğine. Kac haftaliksin?
Muayene oldum ben bir kere hic zor degil. Abartılmış birileri tarafından. Kendini strese sokup sıkarsan acır belki de. Rahat ol. Hic dert etme.
Gecmis olsun. İyi olmus Dr'a gitmen. Burda bazı seyleri paylaşsak da Dr'a sormayı ihmal etmemeli. Çünkü hepimizin yaşadığı sey farklı birsey olabilir.
evet cnm benim sorumluluğumda olan bi evraktı

Takma kafana canım. Yapacak birsey yok. Seni mı çağırıyorlar oraya. Onlar halledecek artık.

merhaba arkadaslar nasılsınız gorusmeyelı yoktum bır ıkı gundur ama arada gırıp baktım dogum yapan varmı dıye sanırım yok kımse umarım bebıslerınızın ve sızlerın saglıgı ıyıdır

Merhaba canım. Nasılsın? Yogun geçiyor galiba günlerin.
Dogum yapan toplam 4 sanırım. Daha baska doğuran olmadı.
Bizler de iyiz.
Ben bugun biraz utu yaptım. Oğlumun kıyafetlerini.
Simdi onları nasıl yerlestirecegimi düşünüyorum.
Sifonyer almadık oğluma ayrı yer yok diye. Benim sifinyeyimden bir çekmece bosaltmistim şimdilik. Derin bir çekmece.
Üst üste koyacağım artık kıyafetleri.

Merhaba canım. Nasılsın? Yogun geçiyor galiba günlerin.
Dogum yapan toplam 4 sanırım. Daha baska doğuran olmadı.
Bizler de iyiz.
Ben bugun biraz utu yaptım. Oğlumun kıyafetlerini.
Simdi onları nasıl yerlestirecegimi düşünüyorum.
Sifonyer almadık oğluma ayrı yer yok diye. Benim sifinyeyimden bir çekmece bosaltmistim şimdilik. Derin bir çekmece.
Üst üste koyacağım artık kıyafetleri.

evet canım bıraz yogun ve yorgun gecıyor bızde eksıklerımız tamamladık kuvet canta halı gıbı esyalarını sımdı gelıp gıdıp odasını duzenlıyorum aman bu olmadı soyle yapayım sunu boyle yapayım dıye bıde bu sene hamaratlıgım tuttu kıs hazırlıkları yapıyorum konserve felan halıyle bıraz yoruluyorum yazmaya bıle halım olmuyor meraktan da catlıyorum tabıkı doguran varmı kızların durumu nasıl dıye...
kolay gelsın canım yorma kendını bebek elbıselrı kucuk zaten sıgar ust uste koydugunda cok yer kaplamıyorlar

Back
X