2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inanırmısın hiç farkedemedim serabım, daha önce taş düşürdüm acısını çok iyi biliyorum ama kramplarla karıştığından ve bol su içtiğimden olsa ki kumu pek hissetmedim.. böbreğimde hafiften ağrı oluyodu acaba taş mı oluşuyo diye düşünürdüm ama kummuş. bakalım yarın neler dicek doktorum.. inşallah pzts günü gidiceğin doktor içine siner de rahatlarsın kuzum ya, böyleyken diken üstünde gibisindir eminim. ağrın sancın normal seyirde devam ediyo o zaman, artık sonlara doğru olması da güsel. benimde aynı şekilde devam ediyo :)

aman dikkat et kuzum üşütme sakın böbrekler fenadır babamdan biliyorum çünkü...bol su içtiğinden dolayıdır az hissetmen...evet aynen diken üstündeyim...ya sancılansam ne yapcam doktorum yok ortada kime gitcem ne diyecem diyordum hep...kaldı 2 günüm sabretsin birşey yapmasın kuzum..şu pazartesiyi bir atlatsam tamamdır...sıkıntım kalkar ortadan...doktoru düşünmekten bebeği düşünemiyorum..kilo aldı mı nasıl...onlar aklıma gelmiyo bu muayene de sadece ilk aklıma gelen doktorumla anlaşabilecek miyim düşüncesi var...sonlara yaklaştık...bugün okul idaresine de bildirdim şu tarihte ayrılacağım diye...bakalım ne bekliyor bizleri...

çok yorgunum kızlar bugün evi süpürdüm sildim yemek yaptım ama pert oldum yaa bu kadar mı olduk artık biz iş yapamaz olmuşuz yaa ihtiyarladım:31:

çok yorgunum kızlar bugün evi süpürdüm sildim yemek yaptım ama pert oldum yaa bu kadar mı olduk artık biz iş yapamaz olmuşuz yaa ihtiyarladım:31:

Ben de dun yaptım ama sonra acısı fena cıktı canım yuruyemedım resmen batıyor kemıkler bugun bıraz daha ıyıyım sen de kendını fazla yorma

canım çok cahilce tamam tüp bebek nedir detaylı bilmemeleri doğal bilmeyebilirler ama eşindenmi deyince çok kırıcı oluyor herhalde doktorlardan sanıyorlar bide benim 6 sene olmadı ya şimdi nası oldu diyolar insanın adını kötüye çıkarcaklar
canım sen neden o insanlara ağzının payını vermiyorsun ki bence kendini çok ezdirme ver cevaplarını bak bakalım o zaman konuşabiliyorlar mı
:124::124::124: biz geldik :124::124::124:

hoşgeldiniz:34:

Maasallah bebeğine. Aynı günlerimiz. Ama sen erken doğuracaksın sanırım :) bende daha hic sancı falan da yok. Bebgim 2500.
Dediğin gibi sonrasi onemli. Kızın ne guzel gelişmiş. Ben şimdi bile yiyorum çips, çikolata falan :(
Yememrk mı lazım. Emzirirken de hic yemedin mı?
evet aynı ama benim gecikmeli yumurtlama vardı ve sat belli değil aslında. sat 1 ocak ile 4 ocak arasında.. bebeğim kilo almayınca balık yağı verdi doktorum. sanırım onun etkisi ile son iki haftadır iyi kilo alıyor.

canım ben cips, asitli içecekler filan tüketmeyi sevmiyorum. eve de sokmak istemiyorum. eşim arada kendine alıyor. onu da çocuğa göstermeden yediriyorum. evde iki çocuk var yani :) çikolatayı da pek yiyesim gelmiyor çoğunlukla. ama bile bile kızıma yedirmek istemiyorum. ilk çikolatasını 1,5-2 yaşında filan yemişti. şimdi gördüğünde osmo kornet istiyor. dışarıda zaptedemediğim için mecbur alıyorum. şimdi ve emzirirken yediklerinizde ne varsa çocuğa geçiyor. o yüzden faydasız hatta zararlı şeylerden uzak durmak en iyisi. bir de ben kızımı 2 yaşında memeden kesince biberona alıştırdım. sabah, öğle, akşam biberonla süt içmeye devam etti. pastörize günlük süt kullandım. onun da faydası olmuştur gelişmesinde..

bi de ilk kızıma hamile kaldığımı öğrendiğimde evdeki televizyonu da evden çıkartmıştım. yarışma, diziler ve evlilik programları yüzünden nefret etmiştim tvden, çocuğum tv ile büyüsün istemedim. halen tv olan ortamlarda içim daralıyor. sonra çocuk büyüyüp tv izlemek için komşuya gitmeye başladığında eve yeni bir tane aldım. bu sefer erken saatlerde başına geçip izlemeye başladı. ben de yine kaldırdım kutusuna. şimdi kutusunda duruyor tv :) evde tv de yok yani..
böyle işte herşey çocuk için malum..

Ben de dun yaptım ama sonra acısı fena cıktı canım yuruyemedım resmen batıyor kemıkler bugun bıraz daha ıyıyım sen de kendını fazla yorma

Doğum çantanıza mama koyucakmısınız kızlar süt gelmezse diye? Ne alsak acaba bırde pişik kremi önerileriniz varmı?

hiç sorma şu an yürüyemiyorum belim ve bacağım batıyor resmen:31::31:
ben mama koymicam canım çantaya çünkü ihtiyaç olursa hastane kendisi veriyor sen getirsen bile kullanmıyorlar o mamayı,pişik kremine ben de karar vermedim ama bepanten olabilir kardeşim genelde onu tavsiye ediyor(kendisi eczacılık son sınıftada)

aman dikkat et kuzum üşütme sakın böbrekler fenadır babamdan biliyorum çünkü...bol su içtiğinden dolayıdır az hissetmen...evet aynen diken üstündeyim...ya sancılansam ne yapcam doktorum yok ortada kime gitcem ne diyecem diyordum hep...kaldı 2 günüm sabretsin birşey yapmasın kuzum..şu pazartesiyi bir atlatsam tamamdır...sıkıntım kalkar ortadan...doktoru düşünmekten bebeği düşünemiyorum..kilo aldı mı nasıl...onlar aklıma gelmiyo bu muayene de sadece ilk aklıma gelen doktorumla anlaşabilecek miyim düşüncesi var...sonlara yaklaştık...bugün okul idaresine de bildirdim şu tarihte ayrılacağım diye...bakalım ne bekliyor bizleri...
hayırlısı olsun canım benim.. pzts içinde hep olumlu düşün, herşeyde bir hayır vardır mutlaka, öyle ya da böyle o doğum olucak sonuçta ortada bırakacak değiller.. hepimiz birbirimize dikkat et diyoruz ama kendimize gelince dikkat edemiyoruz stres konusunda.. :) benim doktorum böbrek sancısı doğum sancısı gibidir derdi hep, doğumda bebek olur ağrı sancı biter ama böbrek ağrısı bazen narkozda bile geçmeyebiliyo diyodu.. :)

ah gençlik ahhh :) bizlerde aynı dertten muzdaribiz, ben son 45 dkdır mutfağa gidip yemek yapmayı planlıyorum ama bacaklarım ayrılıyo resmen :)) kocişte aradı şükür pratik bişiler yaparım dedim, hiç sorun etmedi. normalde hep yemek bekler ama ben ağırlaştıkça o bana yapmaya başlıcak :))

canım sen neden o insanlara ağzının payını vermiyorsun ki bence kendini çok ezdirme ver cevaplarını bak bakalım o zaman konuşabiliyorlar mı

hoşgeldiniz:34:
hoşbulduk canım....yorma fazla kendini temizlik yaparken farketmiyorsun ama bittikten sonra 2 gün çekiyorsun...pazartesi temizlik yaptım bende salı çarşamba kımıldayamadım yerimden...

hayırlısı olsun canım benim.. pzts içinde hep olumlu düşün, herşeyde bir hayır vardır mutlaka, öyle ya da böyle o doğum olucak sonuçta ortada bırakacak değiller.. hepimiz birbirimize dikkat et diyoruz ama kendimize gelince dikkat edemiyoruz stres konusunda.. :) benim doktorum böbrek sancısı doğum sancısı gibidir derdi hep, doğumda bebek olur ağrı sancı biter ama böbrek ağrısı bazen narkozda bile geçmeyebiliyo diyodu.. :)
ah gençlik ahhh :) bizlerde aynı dertten muzdaribiz, ben son 45 dkdır mutfağa gidip yemek yapmayı planlıyorum ama bacaklarım ayrılıyo resmen :)) kocişte aradı şükür pratik bişiler yaparım dedim, hiç sorun etmedi. normalde hep yemek bekler ama ben ağırlaştıkça o bana yapmaya başlıcak :))

öyle vardır herşeyde vardır bir hayır...böbrek ağrısı doğum sancısından beter derler hep...

:9::9:bende eşimi aradım şimdi yemek falan yapamayacam dedim...sen dokunma birşeye dedi ben gelip yapcam dedi bu akşam..yemek işini de attık oğlumla babamızın üzerine...:9::9:

herkese merhabalar....nasilsiniz bakalim..bizim yari son is gunumuz insallah.aslinda bir hafta daha calismam lazim ama rapor alicam artik.bugun oglusumu gordum.masallah 10 ginde 400 gr almis.2744 olmus.nst ye baglandim.iyi cikti.bu oglusum gibi erkenci olmayacak galiba.rahati yerinde.cok hickiriyor sizde de oylemi....

benim minişi de çok hıçkırık tutuyor nette bakmıştım da bu haftalarda çok hıçkırık tutuyormuş bebişleri

:44::44:Kızlar sizlere birşey soracağım..sizler bebeğinizin ayağını hissedebiliyor musunuz?Şu an benim midemin altında resmen bir yumruk gibi çıkıntı var...acaba ayağımı...:44::44:

hoşbulduk canım....yorma fazla kendini temizlik yaparken farketmiyorsun ama bittikten sonra 2 gün çekiyorsun...pazartesi temizlik yaptım bende salı çarşamba kımıldayamadım yerimden...
hiç sorma yaparken iyiydim birşey yoktu hatta o gazla kapının önünü bile temizledim ama şimdi ağrımayan kemiğim yok:31:

ben yemeği temizliği bitirir bitirmez yaptım oturursam hiç kalkıp yapamam dedim iyiki de öyle yapmışım çünkü işi bitince ağırlık çöktü kıpırdayasım yok
sen de pratik birşeyler hazırlayıver hatta kahvaltı hazırla gitsin

öyle vardır herşeyde vardır bir hayır...böbrek ağrısı doğum sancısından beter derler hep...

:9::9:bende eşimi aradım şimdi yemek falan yapamayacam dedim...sen dokunma birşeye dedi ben gelip yapcam dedi bu akşam..yemek işini de attık oğlumla babamızın üzerine...:9::9:
ohhh ohhhh çok iyi olmuş :9::9:
Allah çok büyük yaaa benimde kv hazırlamış yemeği, bana ufak tefek işler kaldı :66::66::66:
:44::44:Kızlar sizlere birşey soracağım..sizler bebeğinizin ayağını hissedebiliyor musunuz?Şu an benim midemin altında resmen bir yumruk gibi çıkıntı var...acaba ayağımı...:44::44:
benimde aynı yerde sağ kaburgama doğru bi çıkıntı vardı bazen acı veriyodu, doktoruma sordum totosuymuş o :1: zincir kemiğide sol tarafımda başı da aşağıdaydı.. ayakları ve eli sağ boşluğumda ve her kıpırdayışında ayaklarıyla kendini ittiriyo çok net hissedebiliyorum ya, eli de ayağından daha ufak hissediliyo sağ kasığımda :16::nazar:

evet ben ayağını hissediyorum hatta elimi koyuyorum üstüne resmen ayak dediğin gibi yumru şeklinde çıkıyor orası ama benim genelde sağ tarafımda ayakları

hiç sorma yaparken iyiydim birşey yoktu hatta o gazla kapının önünü bile temizledim ama şimdi ağrımayan kemiğim yok:31:

ben yemeği temizliği bitirir bitirmez yaptım oturursam hiç kalkıp yapamam dedim iyiki de öyle yapmışım çünkü işi bitince ağırlık çöktü kıpırdayasım yok
aynen bende o gün tuvaleti banyoyu yıkadım..evi sil süpür yaptım accık ütü yaptım yemek yaptım ama gece de 3 e kadar uyuyamadım..

ben eşimin gelmesine yakın yapıyodum genelde ama bugün hem sıcaktan hem yorgunluktan yapasım gelmiyodu. kv yapıvermiş sağolsun :1:

aynen bende o gün tuvaleti banyoyu yıkadım..evi sil süpür yaptım accık ütü yaptım yemek yaptım ama gece de 3 e kadar uyuyamadım..

aslında ütü de yapacaktım minişimin ve eşimin kıyafetleri var ütülenecek ama az dinlenip yaparım demiştim şimdi vazgeçtim yarına kaldı mecburrr

ohhh ohhhh çok iyi olmuş :9::9:
Allah çok büyük yaaa benimde kv hazırlamış yemeği, bana ufak tefek işler kaldı :66::66::66:

benimde aynı yerde sağ kaburgama doğru bi çıkıntı vardı bazen acı veriyodu, doktoruma sordum totosuymuş o :1: zincir kemiğide sol tarafımda başı da aşağıdaydı.. ayakları ve eli sağ boşluğumda ve her kıpırdayışında ayaklarıyla kendini ittiriyo çok net hissedebiliyorum ya, eli de ayağından daha ufak hissediliyo sağ kasığımda :16::nazar:

hadi sende yırttın yemek işinden desene...
:1:

ay kız benimkinin totosu o kadar minnak mı ki acaba..resmen çıkıyo çıkıntı çünkü...acı vermiyo benim ki geriliyo hissediyorum karnımı da geriyo çünkü o gerilince..o arada ayak mı neyse işte o da fırlıyo göbükten..

evet ben ayağını hissediyorum hatta elimi koyuyorum üstüne resmen ayak dediğin gibi yumru şeklinde çıkıyor orası ama benim genelde sağ tarafımda ayakları

yok canım benim göbük deliğimin üstünde...tam ortada...totosu o zaman benim sıpanın...

Back
X