- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
inanırmısın hiç farkedemedim serabım, daha önce taş düşürdüm acısını çok iyi biliyorum ama kramplarla karıştığından ve bol su içtiğimden olsa ki kumu pek hissetmedim.. böbreğimde hafiften ağrı oluyodu acaba taş mı oluşuyo diye düşünürdüm ama kummuş. bakalım yarın neler dicek doktorum.. inşallah pzts günü gidiceğin doktor içine siner de rahatlarsın kuzum ya, böyleyken diken üstünde gibisindir eminim. ağrın sancın normal seyirde devam ediyo o zaman, artık sonlara doğru olması da güsel. benimde aynı şekilde devam ediyo :)
aman dikkat et kuzum üşütme sakın böbrekler fenadır babamdan biliyorum çünkü...bol su içtiğinden dolayıdır az hissetmen...evet aynen diken üstündeyim...ya sancılansam ne yapcam doktorum yok ortada kime gitcem ne diyecem diyordum hep...kaldı 2 günüm sabretsin birşey yapmasın kuzum..şu pazartesiyi bir atlatsam tamamdır...sıkıntım kalkar ortadan...doktoru düşünmekten bebeği düşünemiyorum..kilo aldı mı nasıl...onlar aklıma gelmiyo bu muayene de sadece ilk aklıma gelen doktorumla anlaşabilecek miyim düşüncesi var...sonlara yaklaştık...bugün okul idaresine de bildirdim şu tarihte ayrılacağım diye...bakalım ne bekliyor bizleri...